Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.567
|
čitano: 1.575.412
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel netko kupovao GTA V sa ove stranice http://www.nuuvem.com/item/grand-theft-auto-v

I jel mi može netko reći jel igra zaključana samo na brazilsku regiju, ako je, jel ikako moguće aktivirati na našem području?

lp.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2016 13:42 (pcmasterace).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
pcmasterace kaže...

Jel netko kupovao GTA V sa ove stranice http://www.nuuvem.com/item/grand-theft-auto-v

I jel mi može netko reći jel igra zaključana samo na brazilsku regiju, ako je, jel ikako moguće aktivirati na našem području?

lp.

Zaključano. Možeš aktivirat samo preko VPN-a, i kad igraš mora ti biti stalno uključen.

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pitanjca....

Da li igra cuva save game na cloud serverima ili kako da to vec zovem. Formatirao sam disk i sve nanovo instalirao pa me cudi da sam izgubio save game. Nisam daleko dosao pa mi nije bed igrati opet, samo da znam za ubuduce...

Drugo... da li postoji neki gumb za mapu bezveze mi je svaki put esc stiskati. (Pogotovo kad znam brzo stiskati pa onda izadem automatski iz menija. Quick menu mi nije za to.

D3lBoy kaže...

Pogledajte do kraja, nije samo fizika bolja. Stvarno koda je puno više truda stavljeno u GTA IV, iako V izgleda i radi bolje jednostavno IV mi je nekako bila draža uvijek što se tice gameplaya pogotovo vožnja. Dosta dobar i detaljan video

Evo pogledao sam video, jao sta uradise od petice, jad i bjeda.

Sto se hardvera tice fino je ona optimizirana, ali nema valjda 50% fizike i AI-a koja je bila u cetvorci...

Blinkanje svjetlima kad ides u krivom smjeru sam vidio i u petici, ne znam zasto je to stavio kao primjer....

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2016 18:51 (Mirogamemasta).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Singleplayer se sprema na tvoj PC, a Online na cloud server.

Gumb za povecanu mapu je Y po defaultu ako se ne varam.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AngryBird kaže...
bubimir13 kaže...

Nakon 4 mjeseca neigranja, danas sam se suočio sa pokušajem, valjda, hakiranja svog profila na Social Clubu od strane nekog Rusa. Još uvijek ne znam razmjere tog čina al izgleda da je kompletno resetiran moj progres (prešao cijeli story mode i bio negdje oko 10. nivoa na Onlineu), to ću vidjet kad igra preuzme sva ažuriranja. Ali slučajno pogledam mail i ono na ruskom poruka da je promjenjem mail na Social Clubu, pa majke ti koliko je to onda bilo jednostavno da me hakira...

Bilo je dosta takvih slučajeva (da Rusi kradu profile), neš sam čitao. Kak ti se to dogodilo, jesi negdje dijelio svoj Social Club email ? Jesi možda skidao nekakav noname sumnjivi mod za GTA V singleplayer ?

Ma ništa od toga, mail se ne djeli, modovi me ne zanimaju jer u većini slučajeva nemožeš igrat Online. Tak da zbilja neam pojma, kao grom iz vedra neba.

quickr kaže...
bubimir13 kaže...

Nakon 4 mjeseca neigranja, danas sam se suočio sa pokušajem, valjda, hakiranja svog profila na Social Clubu od strane nekog Rusa. Još uvijek ne znam razmjere tog čina al izgleda da je kompletno resetiran moj progres (prešao cijeli story mode i bio negdje oko 10. nivoa na Onlineu), to ću vidjet kad igra preuzme sva ažuriranja. Ali slučajno pogledam mail i ono na ruskom poruka da je promjenjem mail na Social Clubu, pa majke ti koliko je to onda bilo jednostavno da me hakira...

Frendu su haknuli acc. Ista stvar. Kako si ti dobio natrag? Preko supporta? 

Da, javio sam im se na twitter, dobio link za support i za dan-dva mi vraćen i profil i nickname. Al fora je da sam odmah po primitku maila reagirao jer natucam nešto ruskog pa sam vidio gdje treba stisnut za povrat maila, i uspio sam tako dobit kontrolu na accountu samo nisam mogao vratit natrag neke stvari.

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ekipa moze pomoc ako itko zna u cemu je ovdje problem,nisam GTA igrao nekoliko mjeseci ali tu i tamo cesto uskocim da se vozikam malo i ludujem.
I kada se logiram trazi mi CD key da unesem (koji sam unio kada je igra izasla za PC i od tada uredno i bez problema igrao) ok nadjem Email nadjem key kopiram ga tamo gdje trazi i dobijem poruku da se CD koristi,sta sada pisac zeli da kaze sa time ne razumijem.
Jedino mi pada na pamet kupljen je na g2p pa mozda su bannali te kljuceve ili nesto slicno,ako je netko imao slican problem i rijesio bio bih zahvalan na bilo kakvome infu.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Wack kaže...

Ekipa moze pomoc ako itko zna u cemu je ovdje problem,nisam GTA igrao nekoliko mjeseci ali tu i tamo cesto uskocim da se vozikam malo i ludujem.
I kada se logiram trazi mi CD key da unesem (koji sam unio kada je igra izasla za PC i od tada uredno i bez problema igrao) ok nadjem Email nadjem key kopiram ga tamo gdje trazi i dobijem poruku da se CD koristi,sta sada pisac zeli da kaze sa time ne razumijem.
Jedino mi pada na pamet kupljen je na g2p pa mozda su bannali te kljuceve ili nesto slicno,ako je netko imao slican problem i rijesio bio bih zahvalan na bilo kakvome infu.

Kad si ga unio prvi puta onda si ga i iskoristio. Koliko ja znam 2 puta ne možeš aktivirati isti key.

13 godina

Ja mislim da bi ti bija dovoljan jedan Raspberry PI, po mogućnosti 2

Posao oslobađa.
12 godina
neaktivan
Wack kaže...

meni nekoliko puta se to dogodilo,kupia sam fizicki medij...nakon 24h proradi samo od sebe

10 godina
neaktivan

Ili kontaktiraj Rockstar Support.

13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Izasao novi update, ali nigdje ne mogu naci o cemu se radi

http://techfaqs.net/news/new-update-for-gta-online-version-1-16/

Eto drugovi. 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Traditionally patch version 1.16 also includes an update for Valentine’s Day, which includes an updated version of Roosevelt vehicle and new clothes.

Valentine’s Day 2016 Update will be unlocked until February 12. Read more: http://techfaqs.net/news/new-update-for-gta-online-version-1-16/

Vidim da slušaju community, to je dobro, puno ljudi je htjelo nazad Roosevelt-a (bio je limited edition na PS3)...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 14:01 (AngryBird).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Moze mi netko reci zasto mi stalno pise lijevo na ekranu kada dodem u neku sesiju da su svi igraci leftali???ali zasto to radi...budem 2 min i onda kao svi otidu a zapravo ja otidem i stalno tako a zbog interneta nije sigurno jer imam 15mbps

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mozes probat forwardat portove. Guide.

Takodjer mozes probat upalit UPnP u postavkama routera(nisam siguran koliko je ovo rizicno, ja ga imam upaljenog)

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Da li ima netko nekakav All in One Patch da premjesti sva vozila u originale (npr. Obey 9F u Audi R8 itd.)

Znači nešto tipa kao i kod Pro Evolution Soccer-a, Next, Next, Next, I Agree, Finish

EDIT: i da, bilo bi super kad nebi bilo 7 Audi-a, 5 BMW-a, 4 Lamba, 6 Ferraria itd., nego realne zamjene...

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 18:53 (David87).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Grand Theft Auto V PC

kakva je igra? se isplati nabavljati?

0 0 hvala 0
15 godina
exer1234 kaže...

kakva je igra? se isplati nabavljati?

Singleplayer odličan, story odličan, grafika odlična, gameplay time preko 50 sati lagano ..

Multiplayer dno dna ...

14 godina
Grand Theft Auto V PC

SP me i zanima, ok hvala. Vidim igra je bolesno velika. Nisam bio u gaming svijetu dosta dugo, i sad gledam sve igre preko 20gb. WTF, ova ima skoro 40?? omg

0 0 hvala 0
17 godina
60 GB točnije
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

66 jos tocnije!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

bolest :D , skines 3 igre i popunis hard maltene, plus instalacija

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

SP me i zanima, ok hvala. Vidim igra je bolesno velika. Nisam bio u gaming svijetu dosta dugo, i sad gledam sve igre preko 20gb. WTF, ova ima skoro 40?? omg

Ako nisi dugo gejmao ovo ce ti bas biti dozivljaj ako imas masinu da pokrenes,SP je superioran,likovi,zajebancije,misije i pljacke predobro.

17 godina
neaktivan

...I mjesta na kojima nađeš Trevora kada se prebaciš na njegov lik A i odjeća u kojoj nekad bude (ili ne bude)

17 godina
Grand Theft Auto V PC

0 : 44 pa nadalje,doslovno WTF 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Wack kaže...
exer1234 kaže...

Ako nisi dugo gejmao ovo ce ti bas biti dozivljaj ako imas masinu da pokrenes,SP je superioran,likovi,zajebancije,misije i pljacke predobro.

igra mi stalno izbacuje,, na prvoj misiji.. wtf

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako mogu pokrenuti deathmatch tako da budem host? Na primjer ja bi pokrenuo 1000000 $ 1000000 RP, gdje imam tu opciju? Do sad sam samo preko mob-a iso na join event...

Pot piss

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Kak vam radi igra nakon ovog novog updatea? Meni je počela štuckati, neznam dali je do novog update ili možda jer sam instalirao i neki Win10 update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Instalirao GTA ponovno nakon više od pola godine da isprobam neke modove, ali nope, jednostavno mi igra nije zanimljiva.

Btw, nakon svih tih patcheva, igra radi više-manje isto kao i na dan izlaska. Primjetio sam da framerate manje opada kada upalim duga svjetla dok su shadows na Very High.

Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice