imaš na g2play; rockstar social club key za 28 eura i steam key za 40.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imaš na g2play; rockstar social club key za 28 eura i steam key za 40.
Steam key? Si siguran?
da evo upravo gledam - gta v steam gift je 37.99, ako se doda onaj buyer protection dođe euro više.
jel se desava nekome da invite igrace za heist pojavi se spisak i samo nestanu igraci sa liste niko ne prihvati invite za heist..? to mi se danas vise puta desilo ili pise joining i samo od jednom left... bas nervira to
jel se desava nekome da invite igrace za heist pojavi se spisak i samo nestanu igraci sa liste niko ne prihvati invite za heist..? to mi se danas vise puta desilo ili pise joining i samo od jednom left... bas nervira to
To je normalno, oni su dobili invite-ove i kada ga igrac prihvati spojiti ce se u tvoj session bez obzira na to sto je nestao sa tvoje liste. Sto se tice "left" statusa moze biti vise stvari; da je igrac uistinu napustio session, da je pukla veza, crash u trenutku join-a itd... Nista neobicno na zalost uz ovakav matchmaking sistem..
znali di ima sada za uzet gta5 najjeftinije na steamu je sad 59,99 eura sto mi je malo preskupo,ako more pomoc
Definitivno na instant gaming-u,trenutna cijena gta 5 tamo ti je 26,19 eura....i sto se tice svih igara instant gaming je bog i batina za sve,tj sa online kupnju igrica....kakav steam ili g2a....ovdje je cijena uvijek duplo manja nego na paprenom steamu ili g2a...i sigurnost je provjerna i key dobijes odmah
Moze mi netko sloziti da igram na kalkulatoru??
Pitaj u nekoj od tema za sastavljanje konfiguracija, nemoj tu zamarat ljude glupim pitanjima.
jel rockstar ne planira nista da popravlja zbog ovog izbaciavanja iz session-a ili alone in session, connection lost i sl.. bas cejf pokvari za igranjem
jel rockstar ne planira nista da popravlja zbog ovog izbaciavanja iz session-a ili alone in session, connection lost i sl.. bas cejf pokvari za igranjem
Menščini da to na zapadu uopće nije problem jer bi inače, da se to npr. amerikancu događa non stop kao nama, reddit i forumi bili puni bijesnih ljudi.
P2P u ovoj igri kad radi radi ok, a to droppanje je možda zbog naših zastarjelih instalacija, centrala, konfiguracija mrežne opreme operatera itd. Ne znam što bih drugo pretpostavio.
Dobar je video,ali ipak mi je draza voznja u GTA V nego GTA IV,u GTA IV je puno realisticnija,vozila imaju tezinu,realistican zaustavi put,oversteer i understeer se cesto dogada dok u GTA V je cista arkada,za uzivanciju.
Sa modom priblizis dosta osjecaj voznje iz GTA 4 u GTA 5 ako te to muci...
GTA IV je bolji GTA od V, a V je bolja igrica(po današnjim standardima) od IV.
Samo da je port bolji.
Jel postoji neki mod koji popravlja optimizaciju i izgled?
Ima Icenhancer 3.0 mozda je i neki noviji izašao neznam, ugl. taj mod totalno promjeni grafiku za IV a za V je isto izašlo nešto, ali ne želim stavit zbog multiplayera da nebi ban popio
Ja sam stavio Icenchancer, ali užasno je trzalo(a nemam nešto pretjerano slab kompjuter).
Budem opet probao kad budem imao igru.
Nakon 4 mjeseca neigranja, danas sam se suočio sa pokušajem, valjda, hakiranja svog profila na Social Clubu od strane nekog Rusa. Još uvijek ne znam razmjere tog čina al izgleda da je kompletno resetiran moj progres (prešao cijeli story mode i bio negdje oko 10. nivoa na Onlineu), to ću vidjet kad igra preuzme sva ažuriranja. Ali slučajno pogledam mail i ono na ruskom poruka da je promjenjem mail na Social Clubu, pa majke ti koliko je to onda bilo jednostavno da me hakira...
Nakon 4 mjeseca neigranja, danas sam se suočio sa pokušajem, valjda, hakiranja svog profila na Social Clubu od strane nekog Rusa. Još uvijek ne znam razmjere tog čina al izgleda da je kompletno resetiran moj progres (prešao cijeli story mode i bio negdje oko 10. nivoa na Onlineu), to ću vidjet kad igra preuzme sva ažuriranja. Ali slučajno pogledam mail i ono na ruskom poruka da je promjenjem mail na Social Clubu, pa majke ti koliko je to onda bilo jednostavno da me hakira...
Bilo je dosta takvih slučajeva (da Rusi kradu profile), neš sam čitao. Kak ti se to dogodilo, jesi negdje dijelio svoj Social Club email ? Jesi možda skidao nekakav noname sumnjivi mod za GTA V singleplayer ?
Frendu su haknuli acc. Ista stvar. Kako si ti dobio natrag? Preko supporta?
Kako uzeti pare iz onog bijelo zelenog kamiona(grouppe6), pucam u zadnja vrata i nista???
Kako uzeti pare iz onog bijelo zelenog kamiona(grouppe6), pucam u zadnja vrata i nista???
Sticky bomb na zadnja vrata.
e tx! i jos jedno pitanje dali ima kakav deponij ili sl. za ostavljati malo bolje auto tj dobiti lovu za njih? kao sto je bio onaj deponij u gta 3!lp
U story mode-u nemozes prodavat aute u Los Santos Customsu ali mozes kupit junkyard i tamo dobivat novac za unistene auto, ali mislim da se to isplacuje po tjednu ili tako nesto.
U online-u ti Simeone salje text poruke sa listom auta koje moras resprayat i dovest do Docks-a.
Prosao sam singleplayer tako da su mi svi ostali zivi...i sada me jedno zanima...npr zelim sa michaelom kupiti ono kino koje stoji 50M a ja imam 15M...kako samo doći do 50 milja a igra je gotova?
Ja sam sa michaelom pokupovao ovako ove jeftinije mislim da mi je ostalo kino i golf klub, ali cijelo vrijeme ces dobivat pare od tih klubova, svakih ingame tjedan dana ja mislim. Također možeš zavrsiti Epsilon misije pa pobjec sa 2M, ja sam zavrsio 100% igru, pa sam odustao al mogao bi jos kupiti taj golf klub da budem na cisto :D
Ja sam završio igru sa 25M sa svakim igračem (+2M sa Michaelom koji je ukrao onim sektašima
)
Možda više para dobiješ ako ubiješ nekoga
znam da možeš zarađivati na ostalim nekretninama ali to je sića.
gledao sam guide na gta v wiki po kojem, poslje završenog main storya i lesterovih misija, moguće je imati 2.1 milijardu po osobi.... a kod mene svatko ima po 50 mil