Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.388
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
Hades86 kaže...

Cujem da je Rockstar s ovim novim patchem 1.0.372.2 odnosno Lowriders DLC-om sjebao sve predhodne modove za igru.

Zanima me dali ima za ScriptHookV update kako bi se taj DLC mogao igrat i u offline (single player) modu?

Vec postoji update koji omogucava vozila iz Heist DLC-a u offlineu.

Skini zadnji ScriptHook sa http://www.dev-c.com/gtav/scripthookv

Ne znam konkretno za Lowriders ali modovi rade sa ovom verzijom.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 10:13 (Minoza).
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da li bi se igra mogla vrteti na:

http://www.toshiba.eu/discontinued-products/tecra-s11-11g/

• 4,096 (2,048 + 2,048) MB, DDR3 RAM (1,066 MHz)
  • NVIDIA® Quadro® NVS 2100M with CUDA™ technology
    • Hard disk 320 GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Minoza kaže...
Hades86 kaže...

Cujem da je Rockstar s ovim novim patchem 1.0.372.2 odnosno Lowriders DLC-om sjebao sve predhodne modove za igru.

Zanima me dali ima za ScriptHookV update kako bi se taj DLC mogao igrat i u offline (single player) modu?

Vec postoji update koji omogucava vozila iz Heist DLC-a u offlineu.

Skini zadnji ScriptHook sa http://www.dev-c.com/gtav/scripthookv

Ne znam konkretno za Lowriders ali modovi rade sa ovom verzijom.

S obzirom da igram samo offline, imam neki patch star 6 mjeseci koji normalno radi i dalje.

Jedino mi treba ako ima mogucnost za DLC.

12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Zna li ko kako da uradim port forward za gta v, je li neko radio prije ? Kada udjem u gta online, pise mi NAT strict. Kupio sam igru jos u aprili, jos online nisam igrao kako bog zapobijeda. Zna li neko rijesenje za to ?

Darko

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pozdrav, imam problema sa random crashevima tijekom igre...Nekada se crash dogodi tijekom misije a nekad me izbaci dok šavrljam po gradu bezveze. Skinuo sam r.g. mechanics verziju te instalirao update 5 i crack v4 , znam da bi bilo bolje kupiti igru naravno i igrati normalno ali nemamo svi para ko blata pa da bacimo 500kn na igricu. Čitao sam raznorazne teme i probleme sa tim crashevima i nikako da dodem do rjesenja pa sam se sjetio bug foruma tako da vi ste mi zadnja nada jer lagano gubim zivce sa tim svim .Ako netko ima neko rješenje ili prijedlog slobodno neka kaze , sva misljenja dobro dodu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 19:49 (vedator).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
vedator kaže...

pozdrav, imam problema sa random crashevima tijekom igre...Nekada se crash dogodi tijekom misije a nekad me izbaci dok šavrljam po gradu bezveze. Skinuo sam r.g. mechanics verziju te instalirao update 5 i crack v4 , znam da bi bilo bolje kupiti igru naravno i igrati normalno ali nemamo svi para ko blata pa da bacimo 500kn na igricu. Čitao sam raznorazne teme i probleme sa tim crashevima i nikako da dodem do rjesenja pa sam se sjetio bug foruma tako da vi ste mi zadnja nada jer lagano gubim zivce sa tim svim .Ako netko ima neko rješenje ili prijedlog slobodno neka kaze , sva misljenja dobro dodu 

Ugasi autooptimizaciju igre, možda koristiš amd gaming evolved ili neki od nvidie program

Origin ID: mataraHD7
11 godina
neaktivan

misliš ovo

13 godina
neaktivan
vedator kaže...

misliš ovo

Da, stisni revert

Origin ID: mataraHD7
11 godina
neaktivan

hmm...promjenio sam datum na kompu na 1.4 i onda udem u igricu i za sada me nije jos ni jednom izbacilo , cudno ali izgleda da šljaka

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Bok ekipa...htio bi kupiti gta v, e sad me zanima kaj preporucate steam ili non-steam verziju? ...trenutno razlika nekih 8-10€

0 0 hvala 0
13 godina
matej402 kaže...

Bok ekipa...htio bi kupiti gta v, e sad me zanima kaj preporucate steam ili non-steam verziju? ...trenutno razlika nekih 8-10€

imam non-steam verziju i najnormalnije rade

pitanje je samo zelis li igru imati u steamu ili pokretati preko rockstar launchera

13 godina
Grand Theft Auto V PC

I opet krasni i dragi 0xc00007b

Finger Up :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Kaj se tice onog mog nedavnog pitanja za ScriptHookV i Lowrider DLC u singleplayer modu, rijeseno. Sutra se igra.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
razermario kaže...

I opet krasni i dragi 0xc00007b

Ja sam taj problem rijesio tako da sa skinuo fail  xinput1_3.dll te ga zaljepio u igrin folder.

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ma kaki... zaljepio i u igru , i u system 32... I opet isto 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ipak se opet nastavlja crashati , krasno...

Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
vedator kaže...

ipak se opet nastavlja crashati , krasno...

ako te zanima i imas para, igra na steamu je sada 40 eura, ne samo da se rijesis problema sa crashevima nego dobijes i online komponentu koja je odlicna.

14 godina
vedator kaže...

nice , jel se tebi gta random crasha?

Ne nikakvih problema osim prilikom tuninga lowridersa radi loše izrađene skripte(popravit će se s vremenom).
Nije svima isto,tebi može ista verzija s mog pc-a crashat svake 2 minute a ne mora jer to je piratska igra,tako da ako ti se neda zahebavat s time kupi original i netraži tu po forumu rješenje za ilegalnu kopiju igre ;)

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
vedator kaže...

a tražio sam rješenje i po stranim forumima pa reko da pitam ovdje , mozda netko zna u čemu je  riječ ali da to je sve piratija tako da..

Jednostavan odgovor: Kupi original,ako radi probleme imaš se kome žalit ;)

A ovako samo upravi vodovoda i hep-u :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
vedator kaže...

a tražio sam rješenje i po stranim forumima pa reko da pitam ovdje , mozda netko zna u čemu je  riječ ali da to je sve piratija tako da..

Ja imam random crasheve, ali meni je maticna ploca slaba. Mozda je i tebi neki dio pri kraju. Je li imas isti problem i u ostalim igrama ?

Darko

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

nemoj me strašit , nemam takvih problema u drugim igricama samo u GTA 

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ne znam otkad je dozvoljeno pricati o piratima na forumu. Pred godinu dvije se dobivao zuti i suspenzija na tjedan dana ako si samo spomenuo pirate, a sad se tu naveliko raspravlja o jogurt verzijama...

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ne budi [slika] i sve 5.

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Svinja kaže...

danas me neki haker izbio iz auta, multiplicirao i bacao vrece novca oko mene... pa reko nek se covjek zabavlja :)

Meni se to isto događalo pa mi se srušila igra u jednom trenutku kada je bilo previše tih mojih dvojnika. Mrtvi modderi

--UGLAVNOM, želim reći vama kaj igrate GTA Online, da se pazite, jer navodno sad modderi (glupi klinci koji skinu neki programčić i onda se nazivaju hakerima ) mogu trajno izbrisat novac

koji vam je u banci, izvor : https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/205778658-Hackers-Now-Removing-Money

kad je modder u sessionu, ja odma mjenjam session

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 14:25 (AngryBird).
14 godina

Konfa je pod "Moj PC".

Dakle, imam problem, kad sam ušo u igricu i bilo je na default bilo mi je cca 35 fps-a, smanjio sam postavke i onda je bolje radilo, skoro 60 fps. Naime sad mi CPU cooler (stock AMD cooler) počinje nakon par minuta igre biti jako bučan, dodirnem kantu i osjetim vibracije, spustim igricu i prestane bit glasno, fps kad tek upalim komp zna bit dobar, igrivo i onda počne ta buka i fps padne, nekad 25 zna biti... što se tiče drivera, imam nvidia 327 ja mislim, novi je 351 ako se ne varam, da probam to? Ne znam jel do toga pošto je nešto u vezi CPU valjda čim toliko buke radi cooler. Unaprijed hvala.

Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
14 godina
Gamer6669 kaže...

Konfa je pod "Moj PC".

Dakle, imam problem, kad sam ušo u igricu i bilo je na default bilo mi je cca 35 fps-a, smanjio sam postavke i onda je bolje radilo, skoro 60 fps. Naime sad mi CPU cooler (stock AMD cooler) počinje nakon par minuta igre biti jako bučan, dodirnem kantu i osjetim vibracije, spustim igricu i prestane bit glasno, fps kad tek upalim komp zna bit dobar, igrivo i onda počne ta buka i fps padne, nekad 25 zna biti... što se tiče drivera, imam nvidia 327 ja mislim, novi je 351 ako se ne varam, da probam to? Ne znam jel do toga pošto je nešto u vezi CPU valjda čim toliko buke radi cooler. Unaprijed hvala.

Temperature?

14 godina
Skino sam hwmonitor, dok gta nije upaljen temp su oko 20, cpu i gpu, otvorim gta i igram ga dok glasno ne postane, spustim igricu i provjerim temp, ali sve je normalno, 30 negdje
Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Igra me nakon 3 mjeseca počela zezat. Pokrenem ju i učita prvi cutscene i igra krene. Kad napravim par koraka s likom baci grešku i ekran se zacrni, moram restartat. Greška je err_gxf_d3d.

Temperature grafičke su u redu. Sve druge igre rade besprijekorno. Pokušao sam više verzija drivera, ali ništa ne pomaže. Do neki dan je sve radilo kao podmazano.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gamer6669 kaže...
Skino sam hwmonitor, dok gta nije upaljen temp su oko 20, cpu i gpu, otvorim gta i igram ga dok glasno ne postane, spustim igricu i provjerim temp, ali sve je normalno, 30 negdje

Pa nije isto nemoguće je,gledaš onda nonstop najnižu temp,pokreni hw monitor i pogreni gta nakon 10tak minuta izađi iz gta i uslikaj temperature.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice