Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.395.118
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ali za GTA Online, ne GTA Offline tj Story mode. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kontam kupit igru al da nebacam pare u vjetar sta kazete kako bi moglo šljakat na ovoj konfi?

phenom x4 955

asus gtx ti 750 2 gb 

6 gb rama

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
leopgame kaže...

Kontam kupit igru al da nebacam pare u vjetar sta kazete kako bi moglo šljakat na ovoj konfi?

phenom x4 955

asus gtx ti 750 2 gb 

6 gb rama

Moglo bi, ja sam igrao sa istim procesorom i hd7850 1gb i igra se vrtila jako dobro, ne sjecam se vise tocno na kojim postavkama (mslim da su bile medium high i fps od 30-50 valjda) jer sam bio kupio novi komp..

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

malo zezancija sa top speed modovima

aka Megatr0n_HR/MEGATRON_CRO

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Igra li tko sa i3 procesorom stolnim kao npr.i3 2120-4130 ? Koliko fps i na kojim postavkama ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja igram. Sve je na normal samo su Shaders i Reflections na high i dx 10, normalno na full hd. U proseku ide od 30 do 45

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2015 1:02 (animal4444).
16 godina
animal4444 kaže...

Ja igram. Sve je na normal samo su Shaders i Reflections na high i dx 10, normalno na full hd. U proseku ide od 30 do 45

Koja rezolucija ?

ja sa i3 2120 i r7 265 na 1680x1050 vecina Very High osim tekstura,svi slideri full 25-40 fps,kud nije malkice jaci samo da drzi 30 fps minimum,milina bi bila...

Sta ti najvise kolje CPU od postavki,sjene i gustoca prometa-pjesaka ?

13 godina
neaktivan

Full hd 1920x1080. Ali sve mi je na normal osim ova dva. Svi moguci slajderi na minimum. Jer kad recimo bilo sta povecam ako dodjem u grad i kad ima puno vozila onda padne ispod 30 i primeti se. Zato sam sve stavio na minimum osim ova dva gore navedena. Mada imas jacu graficku od mene tako da ono zato i mozes nesto na very high da stavis. Generalno dovoljno mi je da su shadersi i refleksije na high i ukljucim na monitoru onaj magic tune i stavim mod Cinema. Slika bude perfektna, obicno to imaju ovi sa samsung monitorima.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Trebam malu pomoć. Dok pokušam pokrenut onaj GTAV_Setup_Tool da bi počeo skidat gta, pojavi mi se ovo. Tražio sam taj media feature pack ali ne mogu nač za win 10 pro.

http://pokit.org/get/img/b8338da0184cf697778d96a65d318504.jpg

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ima li netko slicnih problema kao ja da ga izbacuje cesto iz sessiona (pise da su svi left-ali a zapravo san ja left-o) i POGOTOVO  spajanje u sessione sa svega par likova, te  kad se join-am u neki job, tamo nikad nema nikoga....nema mi ovo smisla s obzirom da je svaki dan na desetke tisuca igraca aktivno. Portovi su mi otvoreni skroz :/

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
doky01akablava kaže...

Igra li tko sa i3 procesorom stolnim kao npr.i3 2120-4130 ? Koliko fps i na kojim postavkama ?

i3 4150@3.5ghz+gtx780, sve vise manje na high@fullhd( ali uglavnom igram na 4k) isti fps jer je grafa u bootlenecku s ovim i3, fps se drzi oko 35-40!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

imam problem nadam se da netko ima rjesenje ili prijedlog.

nisam otvarao gta5 od 7og mjeseca, druge stvari sam radio igrao itd. sad sam se opet zazelio i kad sam ga pokrenuo docekalo me iznenadjenje od 61gb  update-a.

rekoh dobro sta sad stavit cu da se skida.

i skinulo se 45 gb i onda mi je netko zabunom ugasio kompjuter tj prekidac od produznog kabela i naravno download se prekinuo.

sad kad god zelim nastavit krene sa 45,22 gb /61gb i pocinje se kidat par sekundi i onda poruka : "connection to servers lost.reconecting..." i kad opet uhvati vezu krece opet sa 45,22gb par sekundi i onda opet poruka connection lost i tako u krug.
e sad jel stvar stvarno u serverima R*(buduci da to traje vec par dana u svako doba dana i noci) ili mi je dosadasnji download progress ostcen onim naglim prekidom (gasenjem kompjutera)?

molim za bilo kakvu pomoc,hvala 

0 0 hvala 0
16 godina
Stjepanj kaže...
doky01akablava kaže...

i3 4150@3.5ghz+gtx780, sve vise manje na high@fullhd( ali uglavnom igram na 4k) isti fps jer je grafa u bootlenecku s ovim i3, fps se drzi oko 35-40!lp

Tvoj je i3 jaci 20-25 %,graficka da ne pricam pa opet nemas 30 fps i to ti vjerojatno pada kao meni najvise u gradu,kad se natrpa auta i pjesaka i jos dok je suncan dan,fps 23-24 i onda kad se ocisti malo promet i pjesaci opet 30-40...

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Kad če se moči promjenit mail i pasword? danas sam ušao na svoj acc i dočekao me drugi nick... 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

nakon 3mj neigranja nicega zavrsio napokon i tu zadnju misiju i ostao razocaran...prelagana je...al dobro...

dok se updejtalo sve -.- 150 updejtova je skidalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

dozivljavo sam frame dropove ili stutter pa sam si stavio update 5 i sad su rjeđi ali opet ih ima i jos mi se igrica crasha.. jel imo tko problema s tim? imam neku full unlocked sg verziju igrice .. inace mi vrti na oko 45 kad sam pjesice, a u autu u gradu mi se spusta do 35

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maxy0 kaže...

dozivljavo sam frame dropove ili stutter pa sam si stavio update 5 i sad su rjeđi ali opet ih ima i jos mi se igrica crasha.. jel imo tko problema s tim? imam neku full unlocked sg verziju igrice .. inace mi vrti na oko 45 kad sam pjesice, a u autu u gradu mi se spusta do 35

Koji procesor u pitanju ? Jel imas V-sync ukljucen ? Radi li ti crome,torrent u pozadini,to ti moze uzrokovati frame-dropove i spikeove frame-ova,najbolje da limitiras fps na neki stabilan pa ti nece biti toliko primjetno.

15 godina
doky01akablava kaže...
maxy0 kaže...

Koji procesor u pitanju ? Jel imas V-sync ukljucen ? Radi li ti crome,torrent u pozadini,to ti moze uzrokovati frame-dropove i spikeove frame-ova,najbolje da limitiras fps na neki stabilan pa ti nece biti toliko primjetno.

intel i3 3220, mislim da je iskljucen v sync, u pozadini rarldi uvijek torrent, chrome ne.. kako da lockam fps?

15 godina
Grand Theft Auto V PC

imam problem i ja...danas sam igrao jedno sat sat i nesto..s.recom nije se crashala kao sta mi nekad znala, ali je trzala podosta nakon nekih pol h igranja, alt tabao, pustio malo da odmori, ispraznio cache i nastavio nakon 2min, radilo je ok, opet pri kraju igranja primjetio trzanje...s time da trza mi ful vise u zatvorenom prostoru nego vani

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

upali si neki program za pracenje temperatura mozda ti se neka komponenta pregrijava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ne grije se nista, graficka na 40-45, procesor na 30-35...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

sad sam malo provjeravo... dok ne igram gta temperatura proca mi je oko 28-30 stupnjeva a dok igram je oko 44-- iskoristenost oko 85-90% se krece uvijek.. pocnem igrat i sve normalno vozim auto i onda pocne laggat jako i na kraju se crasha

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maxy0 kaže...

sad sam malo provjeravo... dok ne igram gta temperatura proca mi je oko 28-30 stupnjeva a dok igram je oko 44-- iskoristenost oko 85-90% se krece uvijek.. pocnem igrat i sve normalno vozim auto i onda pocne laggat jako i na kraju se crasha

Probaj rjesenje iz prvog komentara,nestalo crashanje,lagg nemam osim low fps :P

https://www.reddit.com/r/PiratedGTA/comments/36ek0l/random_crashes/

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 17:52 (doky01akablava).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ako imate upaljen ili raptr ili neki drugi od grafičke kartice program provjerite da taj program ne optimizira sam igru, ako je automatska optimizacija uključena idite na revert optimize

Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

moram priznati iznenadio sam se kako ubija 280x + i5 4570 u gta5 bez ikakvih trzaja (poprilicno visoki detalji!

i nevjerovatno fluidno za razliku od nvidija grafa...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 0:22 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni je Raptr konstantno crashao igru nakon 5 min igranja (crashao se sam Raptr, pa je i igra odmah bila not responding) pa sam ugasio to govno i od onda je sve 5.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 0:23 (GamerX9).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kupio bih GTA V za PC na instant-gaming.com pošto je cijena 30€. E sada samo pitanje, odakle se može nakon primanja koda skinuti igra, osim torrenta?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dom031 kaže...

Kupio bih GTA V za PC na instant-gaming.com pošto je cijena 30€. E sada samo pitanje, odakle se može nakon primanja koda skinuti igra, osim torrenta?

pa sa rockstar social cluba logično

Origin ID: mataraHD7
9 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

hoću li ja moći na ultra na 45+fps

konfa pod moj pc

Moj PC  
0 9 hvala 0
14 godina
dsfsFFSDFSFD kaže...

hoću li ja moći na ultra na 45+fps

konfa pod moj pc

Nemoš ni pokrenit igru :)

Bezveze spammaš iako znaš da možeš lol

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice