Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.494
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC

gta 22€ samr sejl :D

Izgleda da se zaebali, samo kratko trajalo 

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 19:41 (bruslii).
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Uspio sam pokupiti rear kutiju koje se spawna na kratko vrijeme u GTA online i dobio par zanimljivih stvari eo slike!

http://i.imgur.com/QV1dPl3.png

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nakon podosta sati provedenih u GTA V mogu da kažem da je ta igra baš ono "sneaky bastard". Kad ju tek instalirate, pređete prvih par misija i upoznate se sa mehanikama igre mislit ćete da je remek-djelo ali što više igrate vidite koliko je prazan... Naravno ne kažem da je igra loša, naprotiv, puno bolja od četvorke ali San Andreas je još uvijek nedostižan. (moje mišljenje se odnosi na single player)

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

Nakon podosta sati provedenih u GTA V mogu da kažem da je ta igra baš ono "sneaky bastard". Kad ju tek instalirate, pređete prvih par misija i upoznate se sa mehanikama igre mislit ćete da je remek-djelo ali što više igrate vidite koliko je prazan... Naravno ne kažem da je igra loša, naprotiv, puno bolja od četvorke ali San Andreas je još uvijek nedostižan. (moje mišljenje se odnosi na single player)

Slazem se, ali ipak mislim da je san andreas bolji nekako ali samo zbog te nostalgije...bili smo mladji jbg :D

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

San Andreas je bolji zbog sumanutih šifri.

Ovdje imaš one generic šifre za zdravlje, oružje i aute, a u SA si mogao uz šifre skakati BMX-om kilometar u visinu, mogao si odgurnuti auto u nebo, mogla je cijela ulica biti puna nindža ili seljaka s RPG-ovima, mogao si imati minigun koji je uništavao sve pred sobom, mogao si spawnati hidru i letjeti i slušati Free Falling i dok si letio, avion bi eksplodirao i tek tada bi se spawnalo drvo u koje si lupio.

Zato je SA bolji, jer nema veze sa zdravim razumom 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
sylar951 kaže...

Potpisujem, odlična mi je igra bila u startu, a što sam ju duže igrao nekako mi postajala monotona i sada kada sam prešao neda mi se nastavit igrat sporedne misije i skupljat one gluposti,a i taj online mi je nekako isrpazan, igrao sam ga nešto malo, ali ni ne vuče me više. Uglavnom malo napravit sad pauzu pa se vratit u online za koji tjedan, a kontam da ću i story još jednom preći nakon kojih pola godine čisto jer sam fan serijala. I da, nema do San Andreasa, iako mi je petica naspram četvorke mila majka.

14 godina
neaktivan
haha dobar dobar

Be Water My Friend
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

San Andreas je nedostiživi, tvrdio sam i još uvijek to tvrdim. Isto tako je i sa starim NFSovim (npr. UG2).

Što su igre novije to su lijepše na oči, ali manje zabavne. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

12 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Bitno da mi kupujemo nove kompove zbog igara, a prava zabava leži u igrama starim preko 10 god 

Moj PC  
18 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
animal4444 kaže...

Slazem se, ali ipak mislim da je san andreas bolji nekako ali samo zbog te nostalgije...bili smo mladji jbg :D

Dosta vremena sam htio vjerovati u to međutim ipak je tu mnogo više razloga od same nostalgije :)

Da se razumijemo ni jedan GTA nema neku pretjeranu gameplay vrijednost nakon što se pređu sve misije no razlika između V i SA nije u stvarima koje možete raditi nakon završetka priče već što možete raditi u toku te priče :)

Jedan primjer: Upravo sam prešao misiju sa Sweatom di se zakačio sa protivničkom bandom pa sam njega i njegovu žensku odvezao doma. Nisam cijeli dan jeo i želudac počinje da krulji, a ne želim da izgubim na masi koju sam jučer nabacio pa odlazim u najbliži fast food po obrok međutim moram se požuriti jer me cura zove da se nađemo pošto sam već 2 puta obećao i zahebo. Dolazim po curu odlazimo u disko, plešemo i na povratku kući presretnu nas Ballas i onda odradimo jedan ludi drive-by i pripišemo još jedan mali dio Los Santosa Groove Street-u. Odvezem ju doma, pohebem i na putu natrag svratim u susjedni kafić na partiju biljara i onda pravac kući. Sutra ujutro treba srediti auto i pošarati par grafita koje sam jučer uočio :) I najbolje je to što zapravo 90% ove anegdote nije skriptirano. Na vama je što, kako i kada ćete. Dok u V kada obavite misiju ne preostaje vam ništa drugo nego ići na slijedeću (osim nadhebavati se sa murijom što brzo dosadi). Ima i V svojih trenutaka kao npr. random events koje su ipak trebali još malo doraditi. I u V se može nazvati "prijatelja" pa ići obavljati razne aktivnosti ali to nema nekog smisla tamo osim koji bonus dialog što možete čuti. Jedini nedostatak SA je zbilja loša grafika što je još jedan dokaz da grafika nije toliko bitna ukoliko je gameplay dobro odrađen. Zbog toga je i GTAV još jedan GTA koji ostaje u debeloj sjeni SA.

chutac kaže...

Ovdje imaš one generic šifre za zdravlje, oružje i aute, a u SA si mogao uz šifre skakati BMX-om kilometar u visinu, mogao si odgurnuti auto u nebo, mogla je cijela ulica biti puna nindža ili seljaka s RPG-ovima, mogao si imati minigun koji je uništavao sve pred sobom, mogao si spawnati hidru i letjeti i slušati Free Falling i dok si letio, avion bi eksplodirao i tek tada bi se spawnalo drvo u koje si lupio.

Sa ovim se nikako ne mogu složiti jer u nijednoj igri ne koristim cheats (osim za popravak/zaobilazak nekih teških bugova)

16 godina
sylar951 kaže...
chutac kaže...

Sa ovim se nikako ne mogu složiti jer u nijednoj igri ne koristim cheats (osim za popravak/zaobilazak nekih teških bugova)

Legenda kaže: Ako nikada nisi koristio šifre u GTA:SA... Lažeš... 

17 godina
odjavljen
Vkm996 kaže...
sylar951 kaže...
chutac kaže...

Legenda kaže: Ako nikada nisi koristio šifre u GTA:SA... Lažeš... 

Postoje 2 vrste ljudi, oni koji su koristili šifre u GTA:SA i oni koji lažu da nisu 

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ma upisao sam par puta čisto iz znatiželje ali nakon par min idem reload... Nije to moj đir... Ja sam više "immersion kind of guy" :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Be Water My Friend
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

uuuups...

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja još uvijek ne mogu pokrenuti Online

Svaki put nakon što napravim lika i dok ulazi u igru (pita za Tutorial) automatski se igra crash-a. Već sam popizdio od tog sranja, a neznam u čem je greška!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pa kad nebi poludia, kupia igru fizicki medij  16.04.2015 i instalira isti dan i igram od tog dana bez problema ikakvih,danas mi se pojavi prozor da utipkam aktivaciski kod,ja gledam koji k^#@c je sad i utipkam kod naravno sve orginal i pise mi da je pogresan kod,neznam sta da napravim 

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
krokodil kaže...

pa kad nebi poludia, kupia igru fizicki medij  16.04.2015 i instalira isti dan i igram od tog dana bez problema ikakvih,danas mi se pojavi prozor da utipkam aktivaciski kod,ja gledam koji k^#@c je sad i utipkam kod naravno sve orginal i pise mi da je pogresan kod,neznam sta da napravim 

Javiš se na support i kažeš im da imaš kod koji je aktiviran na tom accountu i sad te pita opet za kod, a kad ga ukucaš onda ti izbacuje da je kod nevaljan. 

Ili budu ti odma aktivirali (s obzirom da imaš statse da si igrao) ili budu te pitali za kod, ali 99% je to da budu ti odmah aktivirali. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
krokodil kaže...

Javiš se na support i kažeš im da imaš kod koji je aktiviran na tom accountu i sad te pita opet za kod, a kad ga ukucaš onda ti izbacuje da je kod nevaljan. 

Ili budu ti odma aktivirali (s obzirom da imaš statse da si igrao) ili budu te pitali za kod, ali 99% je to da budu ti odmah aktivirali. 

isuse boze ako ja mogu naci u "support" dijelu da im posaljem poruku,sve nesto twitter ili forum

sad mi se pocelo pojavljivat kao ovom liku na yt,dugo se ucitava i pokaze ovo

EDIT: evo radi,nemam pojma ni kako ni zasto 

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 18:44 (krokodil).
14 godina
krokodil kaže...
isuse boze ako ja mogu naci u "support" dijelu da im posaljem poruku,sve nesto twitter ili forum 

Evo link: https://support.rockstargames.com/hc/en-us/requests/new

17 godina
Grand Theft Auto V PC

San Andreas je ljudima bolji cisto zbog nostalgije. Ista stvar je i sa drugim igrama. Ljudi pate za starim quake, unreal torunament, doom, half life, counter strike... Uglavnom, bile su jednostavnije i najbolje u svoje vrijeme. Danas je sve drugacije. 

GTA je jako daleko dogurao od starih igra. Da li je isprazna igra? Meni nije. Ima se stosta za raditi. Vec sam spomenul jednu od opcija lov na prostitutke (zvuci bolesno, znam, ali u igrama samo je nebo granica ako imas maste, cak i one bolesne), tovaris ih u kamion, pravis se da furas na smetliste, postavis c4 i dignes u zrak. Zatim pokusaj da sletis sa padobranom na zepelin, pa vlakic sa slep kamionima, skakanje u dalj sa autima i motorima... I to sve nije skriptirano. A di su one djidje badje tenis, golf, pikado, utrke na vodi, offroad, avioni, helici, tenk, potraga za zombijem i jos puno toga kaj se sad ne mogu setiti. Igra ima dovoljno zabave i online dio sve to jos podize na veci level.

Ako si bas neki zesci nolajfer po 10 sati na dan, onda ok. Nema dosta sadrzaja :)

Ali onda se igra nije rodila koja bi vama udovoljila.

Moj PC  
7 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Zna li netko mozda kako se moze upload neki custom emblem  kao crew emblem  na gta online?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

potraga za zombijem

Kako to izvest?

MiR
11 godina
Omerta23 kaže...
ukay1000 kaže...

potraga za zombijem

Kako to izvest?

-Skines NativeTrainer

-Odes na Change Skin

-Nađeš zombie skin

-Prebaciš se na drugog lika

-I tražiš

Battlelog: Ratkapa16
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel ima netko prolem sa igrom ako mu je clockana grafička? Ja na svojoj kada malo dignem takt igra se freeza nakon nekog vremena i moram restartat komp. A recimo na istom clocku prolazi pola sata furmarka bez problema sa temperaturama ispod 75,witcher 3 radi bez greške također, samo Gta ruši.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

Jel ima netko prolem sa igrom ako mu je clockana grafička? Ja na svojoj kada malo dignem takt igra se freeza nakon nekog vremena i moram restartat komp. A recimo na istom clocku prolazi pola sata furmarka bez problema sa temperaturama ispod 75,witcher 3 radi bez greške također, samo Gta ruši.

evo kod mene, r9 270 , minimalni overclock ono, 5 na core i memory ili maximalni .

testiro sam, bench odvrti mi se sve bez greške, nigdje drugdje ne steka, a gta 5 random se sruši nakon 5 min ili 50 min.

jedino vracanje graficke na stock ne ruši igru.

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Tko kaže da se u gta v ne može preko 120mph? Evo 2 SS-a u seintel xl,tuniran do kraja,vozač franklin :)

Don´t drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Upališ ability, ubrzaš, pa ga za potrebe slikanja ugasiš 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Djozaa kaže...
lobotomac90 kaže...

evo kod mene, r9 270 , minimalni overclock ono, 5 na core i memory ili maximalni .

testiro sam, bench odvrti mi se sve bez greške, nigdje drugdje ne steka, a gta 5 random se sruši nakon 5 min ili 50 min.

jedino vracanje graficke na stock ne ruši igru.

Meni također na stocku radi sve bez problema, ne kontam stvarno zašto se ruši čim se kloka grafa, a nigdje drugdje osim u Gta.

14 godina
chutac kaže...

Upališ ability, ubrzaš, pa ga za potrebe slikanja ugasiš 

Ili staviš native trainer ;) :P To mi nije jasno taj ability gdje se to pali/gasi?

Don´t drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice