Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.459.655
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Lol ja mislio to IRL slike LA
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

To je baš ENB ili su i teksture? 

ENB je zapravo Post FX u igri... 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
25 0 hvala 8
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Hahahhah, yebeno!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Imam cudan problem sa GTA V.

Igra pola vremena radi radilo se o gustom prometu u gradu ili autocesti izvan na 40-50 fps,odjednom padne na 15-20 fps,CPU zakuca i ne mrda od toga.

i3 2120 3.3 ghz,8 GB rama,R7 265 2 GB GDDR5,Windows 7 64 bitni.

1024x768,Very High-Ultra nevezano dogada se i na high/very high.

Kod kolege koji je prije posjedovao ovaj komp radio fluidno na full HD high-very high.

Kod mene radi kao sto sam rekao pola vremena dobro i odjednom na istom mjestu i gustoci pjesaka/prometa 40-45 fps padne na 15-20 fps i vuce se.

Najnoviji patch.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

ako pogledas u task manager kad ti se to pocne desavati mogu se kladiti da ti je cpu na prek 80-90% i rami na cca 80-90% usage-a...????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stjepanj kaže...

ako pogledas u task manager kad ti se to pocne desavati mogu se kladiti da ti je cpu na prek 80-90% i rami na cca 80-90% usage-a...????

CPU mi je zakucan 99-100 %.

Ram usage mi ne prelazi 4-4.5 GB sto mi je jako cudno ( normalno detektira 8 GB rama u dual channelu ).

Evo sad opet igram,fino radi na 35-45 fps i odjednom drop na 15-20 fps i ne mrda.

Vram usage mi je u zutom ( cca 2050 mb od 2150 tako nesto ).

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Gameplay 3gb ram, GTS 450 1gb, quad core 2.4 

jnj
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni je užaš bilo igrat GTA IV sa tim modom, pretjerali su u svemu. Na screenshotovima izgleda lijepo ali kad zaigraš užaš, uništi cijelu aestetiku igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Deawood kaže...
doky01akablava kaže...

Koji sweetfx preporucujete te neki mod koji poboljsava graficki jos igru ? :)

Sweet FX? Valjda misliš na ENB, koji ne postoji za GTA V jer je to sve integrirano u samu igru. 

Šta je to sve integrirano u samu igru? Nemoj fantazirat.

Having thoroughly polished Liberty City, the iCEnhancer mod is coming to GTA 5. It's early days yet, but Hayssam Keilany's ENB-based graphical enhancement mod is in the works for Rockstar's latest.

SLIKA1

SLIKA2

SLIKA3

SLIKA4

SLIKA5

SLIKA6

SLIKA7

SLIKA8

i tako dalje...

Perverzija...jel se moze kako skinut/ubacit taj famozni iCEnhancer??,ili je jos u dolasku :/

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 23:01 (zvijer).
15 godina
Grand Theft Auto V PC

@zvijer

Još nije izašao. Kao alternativu imaš Reshade/SweetFX a ovdje presetove.

Mene zanima da li tko koristi u Multiplayeru SweetFX/Reshade? Da li je bilo banova radi toga i slično? Da li se Rockstar očitovao o tim fajlovima uopće?

1 Banirali su me radi toga
1 Koristim ga u MP bez problema
1 Ne koristim ga u MP
16 Ne koristim ga uopće
---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Što bi bilo kad bih zaigrao multiplayer sa Handling modom?
I što bi bilo kad bih u SP upisao šifru za vrijeme?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
chutac kaže...

Što bi bilo kad bih zaigrao multiplayer sa Handling modom?
I što bi bilo kad bih u SP upisao šifru za vrijeme?

Handling modom si prćkao po fajlovima od igre, znači praktički je siguran ban. Osobno ne bih riskirao.

Misliš tijekom misije da vraćaš vrijeme ili? Onda te zna upozoriti da se neki achievmenti neće registrirati jer si koristio cheat tijekom misije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 23:23 (vrinho).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Priču sam cijelu prešao i htio bih koristiti šifru za vremenske uvijete.

Negdje sam čitao da ta onemogućenost achievementa traje do reloada igre, jel to točno?

A za handling, hvala, neću onda još paliti online :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
chutac kaže...

Priču sam cijelu prešao i htio bih koristiti šifru za vremenske uvijete.

Negdje sam čitao da ta onemogućenost achievementa traje do reloada igre, jel to točno?

A za handling, hvala, neću onda još paliti online :)

Neke cheatove možeš isključiti ako ih ponovo ukucaš. Piše ti kad je aktiviran a kad deaktiviran. Na achievmente sam mislio one pod misijama. Recimo jednom sam si pod misijom ukucao za lower wanted level i onda sam na kraju misije imao manji postotak radi ukucanog cheata. To da onemogućenost achievmenta traje do reloada, ne znam. Jako malo sam ih koristio, većinom samo za spawnanje vozila i driftanje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 23:56 (vrinho).
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

kako upaliti tj instalirati sweet fx u gta5, imam "social club" verziju, dakle bez steam foldera itd...probao nakratko no dobivam svakojake errore!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Kakve errore it baca? Pokreni instaler koji dolazi uz taj 2.0, Select game (izabereš exe od igre gdje je instalirana), izabereš DX i play. Na ovoj verziji se presetovi (SweetFX_settings) stavljaju u SweetFX folder a ne kao u prijašnjima tamo gdje je exe od igre. Pali se i gasi Scroll lockom.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Grand Theft Auto V PC

[b]GTA Online ILL-GOTTEN GAINS Update: Part One Now Available (6,6gb) [/b]

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52450/gta-online-ill-gotten-gains-update-part-one-now-available

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 16:23 (Spike1983).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Frendovi uspili skinut, meni se samo updatealo nesto od 500mb, loading slike su drugacije ali nista od novih itema i jedva nadjem server sa par ljudi, i frendovi koji su updateali nemogu na mene joinat jer imam stariju verziju. I nikako da krene update, probao sam i obrisat .exe pa da potakne update ali samo skine .exe. Ima tko isti problem ?

Battlelog: D3lBoy-00
14 godina
ooo jbt

Be Water My Friend
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Sta mislite hoce li povecanje rezolucije sa 1024x768 na 1680x1050 ( kad prebacim na 22" monitor ) pomoci maknuti stres sa procesora vise na graficku ?

i3 2120 se muci po gradu na 1024x768  izvuci 30 fps,GPU usage ispod  25 %.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Logički gledano, što veća rezolucija - to manje posla za procesor. Na 8K rezoluciji možeš igrati sa starim celeronom...

Došo lik trolat iz bf4 topica u GTA ajde sine produži natrag u bf4/bf3 vode! hvala

Kakav troll? Govori istinu ja na svojem stavio 12k i radi mi bolje nego na 4k. Probaj pa ćeš vidjeti.

E da i prije toga obavezno treba defragmentirati disk.

Pirat vidim da brišeš pobriši i moje.

Pusa <3

Mislim da si se zabunio.

Treba promijeniti disk i defragmentirati pastu.

A ako je instalirano na ssd onda obavezno defragmentirati.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 13:29 (Ikarus01).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
doky01akablava kaže...

Sta mislite hoce li povecanje rezolucije sa 1024x768 na 1680x1050 ( kad prebacim na 22" monitor ) pomoci maknuti stres sa procesora vise na graficku ?

i3 2120 se muci po gradu na 1024x768  izvuci 30 fps,GPU usage ispod  25 %.

povecavanjem rezolucije dosta dizes gpu usage naspram nezamjetnog smanjena iskoristivosti cpu-a iz tog razloga(dakle zanemarivo), ti imas drugi problem a to je da imas preslab cpu koji je toliko opterecen da nemas mjesta za napredak i rezolucija je neznatno veca...jedno bez drugog neide, tako hw ne funkcionira, on uzima maximalno sto moze u suprotnom imas tvoj scenario!

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kupim novi auto(onaj što izgleda kao Wraith) i idem ga iz Michaelove garaže odvest u garažu kod kuće.

Plan mi je bio Albany Roosevelta(rijetki oldtimer) izvesti van, uvesti Wraitha i odvesti Roosevelta u veliku garažu.

Kad sam izvezao Roosevelta i okrenuo kameru da uzem Wraitha, Roosevelt je nestao...
Jebeni GTA 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
chutac kaže...
Kad sam izvezao Roosevelta i okrenuo kameru da uzem Wraitha, Roosevelt je nestao...

Jebeni GTA 

Živiš u lošem susjedstvu!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Opet je crnac došao po auto 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Ja sam dok sam prostitutke tovaril viljuskarom u smetlarski kamion - ostal bez potonjeg. Onda sam trazil lokaciju di bi bilo najblize viljuskarima jer smetlarskog kamiona teze nadjem. Nemojte mi zamerit - ni jedna macka nije bila ozljedjena. Da bar malo dulje ostane jer sam stel natovarit kamion, stavit c4, otici po avion i na njega c4, zatim u zraku naciljat kamion, skocit i gledat vatromet.
16 godina
ukay1000 kaže...
Ja sam dok sam prostitutke tovaril viljuskarom u smetlarski kamion - ostal bez potonjeg. Onda sam trazil lokaciju di bi bilo najblize viljuskarima jer smetlarskog kamiona teze nadjem. Nemojte mi zamerit - ni jedna macka nije bila ozljedjena. Da bar malo dulje ostane jer sam stel natovarit kamion, stavit c4, otici po avion i na njega c4, zatim u zraku naciljat kamion, skocit i gledat vatromet.

Idi bre leči se

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
16 godina
mrsmith kaže...
ukay1000 kaže...

Idi bre leči se

Ma šuti dobro je dok takve stvari radi u igri. Samo da to ne prenese u RL.

17 godina
mrsmith kaže...

Idi bre leči se

Evo bre Milose, kreno sam.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice