Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.460.210
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
Grand Theft Auto V PC

i koje je to podrucje? uskoro i mene ceka to, pa da znam do kuda ici :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ma šta se kupljeni auti ne respawnaju u garaži??

Dali se može odabrati određeno vozilo koje ja želim da bude personal vehicle.?

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
sylar951 kaže...

Ma šta se kupljeni auti ne respawnaju u garaži??

Dali se može odabrati određeno vozilo koje ja želim da bude personal vehicle.?

Ma ovo sa garažama i kupljenim autima je jedno veliko sranje. Em je premalo mjesta a i kupljeni auto možeš izgubiti bezveze i više ga ne možeš vratiti nikako. Kupio sam onu Corvettu cabrio za nekih 400000, nabrijem ju i ostavim u garaži, ali u onoj od kuće, odem odigrati Strangers and freaks misiju gdje je trebalo drugi auto uzeti i kad sam se vratio auta više nigdje. Ni u garaži u sklopu kuće, ni u onoj drugoj a ni u Car impoundu, izgubljen a omiljeni auto u igri mi je to. Jednom kad sam išao isto igrati s njom misiju i kad sam se vraćao s njom kući bila je već u garaži, znači dupla, LOL. I ne može se mjenjati defaultno vozilo, nažalost.

@Ruske

Drži se područja koje ti je obilježeno. Ja nisam skužio kad je ovaj rekao da ima ograničenje pa sam dolje čak do zatvora otišao i zajebo se svjetski

---Life is ours, we live it our way---
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 13:54 (vrinho).
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Zanimljiva situacija danas.Vozim se ja tako sa Franklinom po pustinjskom dijelu mape i slučajno naiđem na trevorov aerodrom,kad ono neki frajer pokušava sletit sa avionom,i ravno na mene sleti.

Imam poprilično puno sati ove igre i još uvijek me zna iznenadit.

Battlelog: Ratkapa16

4 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Kako se može napraviti screenshot unutar igrice, recimo na neku zanimljivu scenu, (koja se tipka koristi)? 

0 0 hvala 0
16 godina
Gale92 kaže...

Kako se može napraviti screenshot unutar igrice, recimo na neku zanimljivu scenu, (koja se tipka koristi)? 

F12

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: Gaapster
14 godina
mrsmith kaže...
Gale92 kaže...

F12

dal se ona te fotke negdje spremaju (neki folder)  ili ih ja mogu zaljepit recimo u Paint te onda spremiti.... 

17 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
mrsmith kaže...
Gale92 kaže...

F12

dal se ona te fotke negdje spremaju (neki folder)  ili ih ja mogu zaljepit recimo u Paint te onda spremiti.... 

Nisam igrao GTA 5 pa nisam baš siguran gdje se nalaze, ali inače ako igra ima mogućnost snimanja screenshota sa F12 obično se nalaze u mapi gdje ti je igra instalirana ili u my documents/ pictures. Probaj potražiti na ta dva mjesta. 

Ako je u igri omogućeno uzimanje screenshota onda ti netreba petljanje sa paintom. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
boxer kaže...

Ako je u igri omogućeno uzimanje screenshota onda ti netreba petljanje sa paintom. 

A gdje mogu provijeriti (u postavkama) ako je ista značajka i omogućena? 

17 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
boxer kaže...

A gdje mogu provijeriti (u postavkama) ako je ista značajka i omogućena? 

Pa pokreni igru i pritisni F12 pa potraži gdje je igra spremila screenshot.

Ako iz nekog razloga ne možeš praviti screenshote instaliraj FRAPS ili MSI Afterburner koji mogu snimati screenshote. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ako imaš Steam verziju, kad izađeš iz igre, a u istoj si napravio SS, prikazat će ti se prozorčić sa SS-ovima iz zadnjeg "sessiona" i tipka "Show on disk". Klikni to i vodi te u folder sa svim SS-ovima iz GTA!

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mafijozo i nabrijani, pinki auto.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

jeli mi moze neko reci koliko auta se moze spremiti za svakoga lika? i jeli moguce kupit neku garazu na internetu (in game) kao u online za 10 auta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

12 godina
badboycro kaže...

ivo sanader najjaci haha

15 godina
Grand Theft Auto V PC

uvrijeden sam jer ovo ni malo ne lici na korzo

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

aj nebitno, smjesno je...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

izgleda da ja svaki GTA moram stat na 65-70%...

prodem onu misiju nakon sta spasim lamara iz one pilane, dodem nadomak grada i zafreeza mi igra, vise puta sam prolazio i vise puta mi zafreezala i izasla...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

..

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 13:33 (Modern).
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Koristite spojlere, jebo vas bog!

Ja sam završio i ne smeta mi, ali nekome ćete sjebati igru..

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 12:35 (chutac).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

ako nista drugo uvijek postoji opcija new game :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

prodem onu misiju nakon sta spasim lamara iz one pilane, dodem nadomak grada i zafreeza mi igra, vise puta sam prolazio i vise puta mi zafreezala i izasla...

Uploadaj savegame tu pa ti neko prode.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 22:31 (Deawood).
15 godina
Deawood kaže...
RuskeGTT kaže...

UploadajUploadaj savegame i tu uploadaj pa ti neko prode.

ma probavat cu jos, ionako svom srecom ima 3 razlicita pocetka misije, kad biras gdje ces se postaviti, za sad sam jednom poceo tako, jednom su me vidjeli prije nego sam poceo uopce misiju i bilo je masu teze ju proc tako, imam jos 2 nacina :D

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Igra je savršena...ali napravili su VELIKO shanje...s tim spremanjem auta.......

Jel netko zna mogućnos spremanja auta u garažama ali da mi se ne izbrisu?

MUltiplayer je moguć samo sa origin GTA?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Koji sweetfx preporucujete te neki mod koji poboljsava graficki jos igru ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 23:59 (doktor1).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...

Sweet FX? Valjda misliš na ENB, koji ne postoji za GTA V jer je to sve integrirano u samu igru. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
16 godina
Deawood kaže...
doky01akablava kaže...

Sweet FX? Valjda misliš na ENB, koji ne postoji za GTA V jer je to sve integrirano u samu igru. 

Ma gledao sam na Candyland kanalu neke preinake u osvijetljenju i koje daje vise fps-a pa pitam koji biste preporucili

17 godina
Deawood kaže...
doky01akablava kaže...

Šta je to sve integrirano u samu igru? Nemoj fantazirat.

Having thoroughly polished Liberty City, the iCEnhancer mod is coming to GTA 5. It's early days yet, but Hayssam Keilany's ENB-based graphical enhancement mod is in the works for Rockstar's latest.

SLIKA1

SLIKA2

SLIKA3

SLIKA4

SLIKA5

SLIKA6

SLIKA7

SLIKA8

i tako dalje...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice