i koje je to podrucje? uskoro i mene ceka to, pa da znam do kuda ici :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma šta se kupljeni auti ne respawnaju u garaži??
Dali se može odabrati određeno vozilo koje ja želim da bude personal vehicle.?
Ma šta se kupljeni auti ne respawnaju u garaži??
Dali se može odabrati određeno vozilo koje ja želim da bude personal vehicle.?
Ma ovo sa garažama i kupljenim autima je jedno veliko sranje. Em je premalo mjesta a i kupljeni auto možeš izgubiti bezveze i više ga ne možeš vratiti nikako. Kupio sam onu Corvettu cabrio za nekih 400000, nabrijem ju i ostavim u garaži, ali u onoj od kuće, odem odigrati Strangers and freaks misiju gdje je trebalo drugi auto uzeti i kad sam se vratio auta više nigdje. Ni u garaži u sklopu kuće, ni u onoj drugoj a ni u Car impoundu, izgubljen a omiljeni auto u igri mi je to. Jednom kad sam išao isto igrati s njom misiju i kad sam se vraćao s njom kući bila je već u garaži, znači dupla, LOL. I ne može se mjenjati defaultno vozilo, nažalost.
@Ruske
Drži se područja koje ti je obilježeno. Ja nisam skužio kad je ovaj rekao da ima ograničenje pa sam dolje čak do zatvora otišao i zajebo se svjetski 
Kako se može napraviti screenshot unutar igrice, recimo na neku zanimljivu scenu, (koja se tipka koristi)?
Kako se može napraviti screenshot unutar igrice, recimo na neku zanimljivu scenu, (koja se tipka koristi)?
F12
F12
dal se ona te fotke negdje spremaju (neki folder) ili ih ja mogu zaljepit recimo u Paint te onda spremiti....
F12
dal se ona te fotke negdje spremaju (neki folder) ili ih ja mogu zaljepit recimo u Paint te onda spremiti....
Nisam igrao GTA 5 pa nisam baš siguran gdje se nalaze, ali inače ako igra ima mogućnost snimanja screenshota sa F12 obično se nalaze u mapi gdje ti je igra instalirana ili u my documents/ pictures. Probaj potražiti na ta dva mjesta.
Ako je u igri omogućeno uzimanje screenshota onda ti netreba petljanje sa paintom.
Ako je u igri omogućeno uzimanje screenshota onda ti netreba petljanje sa paintom.
A gdje mogu provijeriti (u postavkama) ako je ista značajka i omogućena?
A gdje mogu provijeriti (u postavkama) ako je ista značajka i omogućena?
Pa pokreni igru i pritisni F12 pa potraži gdje je igra spremila screenshot.
Ako iz nekog razloga ne možeš praviti screenshote instaliraj FRAPS ili MSI Afterburner koji mogu snimati screenshote.
Ako imaš Steam verziju, kad izađeš iz igre, a u istoj si napravio SS, prikazat će ti se prozorčić sa SS-ovima iz zadnjeg "sessiona" i tipka "Show on disk". Klikni to i vodi te u folder sa svim SS-ovima iz GTA!
Novi update iduci tjedan:
jeli mi moze neko reci koliko auta se moze spremiti za svakoga lika? i jeli moguce kupit neku garazu na internetu (in game) kao u online za 10 auta?
uvrijeden sam jer ovo ni malo ne lici na korzo
aj nebitno, smjesno je...
izgleda da ja svaki GTA moram stat na 65-70%...
prodem onu misiju nakon sta spasim lamara iz one pilane, dodem nadomak grada i zafreeza mi igra, vise puta sam prolazio i vise puta mi zafreezala i izasla...
..
Koristite spojlere, jebo vas bog!
Ja sam završio i ne smeta mi, ali nekome ćete sjebati igru..
ako nista drugo uvijek postoji opcija new game :D
prodem onu misiju nakon sta spasim lamara iz one pilane, dodem nadomak grada i zafreeza mi igra, vise puta sam prolazio i vise puta mi zafreezala i izasla...
Uploadaj savegame tu pa ti neko prode.
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
UploadajUploadaj savegame i tu uploadaj pa ti neko prode.
ma probavat cu jos, ionako svom srecom ima 3 razlicita pocetka misije, kad biras gdje ces se postaviti, za sad sam jednom poceo tako, jednom su me vidjeli prije nego sam poceo uopce misiju i bilo je masu teze ju proc tako, imam jos 2 nacina :D
Igra je savršena...ali napravili su VELIKO shanje...s tim spremanjem auta.......
Jel netko zna mogućnos spremanja auta u garažama ali da mi se ne izbrisu?
MUltiplayer je moguć samo sa origin GTA?
Koji sweetfx preporucujete te neki mod koji poboljsava graficki jos igru ? :)
Sweet FX? Valjda misliš na ENB, koji ne postoji za GTA V jer je to sve integrirano u samu igru.
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Sweet FX? Valjda misliš na ENB, koji ne postoji za GTA V jer je to sve integrirano u samu igru.
Ma gledao sam na Candyland kanalu neke preinake u osvijetljenju i koje daje vise fps-a pa pitam koji biste preporucili
Šta je to sve integrirano u samu igru? Nemoj fantazirat.
i tako dalje...