u singleplayeru sam kupio auto i eksplodirao je i naravno sada ga nema u garazi ni kod policije za netko di bi mozda jos mogao biti? ili je gotov
U singleplayeru jednom kad ode bok...
U online je skroz druga prica
jadno napravljeno
u singleplayeru sam kupio auto i eksplodirao je i naravno sada ga nema u garazi ni kod policije za netko di bi mozda jos mogao biti? ili je gotov
jadno napravljeno
jadno napravljeno
jadno je napravljeno to da ako ti auto eksplodira da ga vise ne mozes vozit? pa da bas jadno, jer ja u pravom zivotu stalno bacam granate u svoj auto i svaki dan ga vozim, ne znam zasto je rockstar to tako nerealno napravio.
Presao SP i jednostavno ne mogu a da ne kritiziram kolko je zapravo kratka igra!!?!
jadno napravljeno
jadno je napravljeno to da ako ti auto eksplodira da ga vise ne mozes vozit? pa da bas jadno, jer ja u pravom zivotu stalno bacam granate u svoj auto i svaki dan ga vozim, ne znam zasto je rockstar to tako nerealno napravio.
ne kuzim kako bi opet trebao skupiti 700 tis za auto jedino ako bude neka hebena misija sa lesterom ovako tesko
Meni je igra po duzini taman... ima ljudi koji igraju samo main misije i progutaju igru za 2 dana. ja sam igrao temeljitije , po zavrsetku igre sam imao oko 74% pređeno.
ima jos toga za igrati al nemam vise volje, wii u me čeka sa puno super naslova.
uglavnom par nota:
najlaksi gta do sada
nema vise frustracija da moras istu misiju 10 puta igrati ( checkpointovi - laksa igra)
igranje sa 3 lika ,imao sam dvojbe,al zaista je super ukomponirano, sve pohvale rockstaru
fizika - brzo se priviknes, al četvorka mi je imala malo bolji filing voznje
mobitel - super stvar i super iskoristeno, u četvorci je zivciralo ici stalno u net caffe (barem mene)
komentari i reklame na radio stanicama i dalje na razini - humor,sarkazam..par puta sam se od srca nasmijao
policija - vrlo lako se dobije znacka,malo iritantno, al mi se svidja sto policija sada ima scan area,realnije je
grad prekrasan, priroda jos ljepša,optimizacija dobra( iako ne i savrsena)
uvođenje strangers and freaks i random eventova, preodlična stvar
multiple endings, odlično
sve u svemu dobio sam jako puno, vrlo sam zadovoljan. očekivao sam malo vise al nema veze igra je odlicna
Presao SP i jednostavno ne mogu a da ne kritiziram kolko je zapravo kratka igra!!?!
Kako da ne, jer danas svaki TPS ima 30 sati glavne priče.
Koliko ja znam i četvorka i San Andreas su imali oko 30 sati glavnih misija, tako da stvarno ne znam o čemu govoriš
Meni je igra po duzini taman... ima ljudi koji igraju samo main misije i progutaju igru za 2 dana. ja sam igrao temeljitije , po zavrsetku igre sam imao oko 74% pređeno.
ima jos toga za igrati al nemam vise volje, wii u me čeka sa puno super naslova.
uglavnom par nota:
najlaksi gta do sada
nema vise frustracija da moras istu misiju 10 puta igrati ( checkpointovi - laksa igra)
igranje sa 3 lika ,imao sam dvojbe,al zaista je super ukomponirano, sve pohvale rockstaru
fizika - brzo se priviknes, al četvorka mi je imala malo bolji filing voznje
mobitel - super stvar i super iskoristeno, u četvorci je zivciralo ici stalno u net caffe (barem mene)
komentari i reklame na radio stanicama i dalje na razini - humor,sarkazam..par puta sam se od srca nasmijao
policija - vrlo lako se dobije znacka,malo iritantno, al mi se svidja sto policija sada ima scan area,realnije je
grad prekrasan, priroda jos ljepša,optimizacija dobra( iako ne i savrsena)
uvođenje strangers and freaks i random eventova, preodlična stvar
multiple endings, odlično
sve u svemu dobio sam jako puno, vrlo sam zadovoljan. očekivao sam malo vise al nema veze igra je odlicna
Slažem se s svime osim s filingom vožnje.
Inaće igra je prebrutalno dobra kad imaš neku ekipu igrati za Online, bar još jednog tipa.
Dobra stvar je to da Online ima svoje misije, a te misije su odlične tako da nikad nije dosadno.
Imaš 30+h sati gameplaya a ako ideš da završiš sve random encountere i strangers and freaks misije i više. Ja sam završio igru i nakon 40h mi su ostale 2-3 strangers and freaks misije, property misije, misije sa cultovima, par random encountera i lester assasination misije. Trenutno se vozam sa franklinom i modam auta u njegovom los santos customsu.
EDIT: također možeš i sve heistove replayat i uzet drugu opciju te replayat 2 endinga koja nisi izabro
jadno napravljeno
ne kuzim kako bi opet trebao skupiti 700 tis za auto jedino ako bude neka hebena misija sa lesterom ovako tesko
pa zato na pocetku igre ne kupujes aute za 700 tisuca, a ja sad kad imam 100% predenu igru mogu kupovat auto za 700 tisuca kolko ocu puta jer sam lovu zaradio na hrpu nacina i sad se mogu razbacivat. na pocetku je tesko, al kasnije ces imat para.
Jadno? a kada ti inače u životu eksplodira auto drugi dan ga nađeš čitavog na dvorištu?
zadnja 2 dana kad sam igrao (danas i pred 4-5 dana) igra mi uzasno trzala...vidio sam cak da su mi se i postavke promjenile, udem u igru gledam gdje je trava? vratio sam na very high sve, nesto sta sam se sjetio sam ugasio, ali opet trza dosta cesto, a igram max 45min odjednom (tj oba dva dana 1x po 45min po danu)...mozete li me savjetovati koje postavke staviti, sta iskljuciti, sta smanjiti ili sta vec, posto mi prije islo glatko 45-70 kako gdje, sad ide 30-50 s time da trzne cesto i padne onda na male brojke?
zadnja 2 dana kad sam igrao (danas i pred 4-5 dana) igra mi uzasno trzala...vidio sam cak da su mi se i postavke promjenile, udem u igru gledam gdje je trava? vratio sam na very high sve, nesto sta sam se sjetio sam ugasio, ali opet trza dosta cesto, a igram max 45min odjednom (tj oba dva dana 1x po 45min po danu)...mozete li me savjetovati koje postavke staviti, sta iskljuciti, sta smanjiti ili sta vec, posto mi prije islo glatko 45-70 kako gdje, sad ide 30-50 s time da trzne cesto i padne onda na male brojke?
ImašOVO ?
Jadno? a kada ti inače u životu eksplodira auto drugi dan ga nađeš čitavog na dvorištu?
a u multiplayeru je realno a? ako je istina sta je kolega rekao posto nisam igrao multi
Ja se zalio na prokleti stuttering sve vreme i slucajno mi palo na pamet da izmerim temperature procesora i graficke dok igram kad ono imam i sta da vidim. Procesor trotluje konstanto s razlogom stoga se i javlja stuttering jer su temperature od 100 do 102 stepena neverovatno....nije mi ne palo na pamet. Sutra kompletno ciscenje pa ono videcemo.... i dalje ne verujem...
uzmi keks od 4gb rama, pogledaj frekvenciju CPU-a i GPU-a (throttlaju li), pogledaj temperature istih.
defragmentiraj disk
uzmi keks od 4gb rama, pogledaj frekvenciju CPU-a i GPU-a (throttlaju li), pogledaj temperature istih.
defragmentiraj disk
Mozda nekom pomogne,ja sam primjetio da kad ugasim Microsoft security essentials da mi igra radi gladje.
Mozda nekom pomogne,ja sam primjetio da kad ugasim Microsoft security essentials da mi igra radi gladje.
lol to mi nije palo na pamet, koristim samo malwarebytes i to free bez realtime zastite pa ni nemre gusit dok mu ja
ne kazem da skenira
Inace dosta modernih av-ova ima game mode pa ljudi probajte to kojima se dogadaju cudne stvari
Probo sam ih spojit i više ali to rezultira nestankom pola njih... čudnovato
tow truck cent-i-pad
damn super je ovaj gta 5, na high postavkama i full hd radi savrseno (uskoro video)..., inace jel sam ja tak spor ili ? 3 sata igram i tek sam na 10 misiji ;)
Sigurno kupujem ovu igru
i imam problem sa onim iFruit za android, kad ga hocu skinut preko trg play onda mi pise kao nesto error 492, probao sam clear data i jos nesta ali opet nista :(
defragmentiraj disk
problemi pocnu kad disk dode na 99%...sve drugo je ok, al kak sprijecit da dode na 99% ili jel ima neki fix?
Hahaha gdje ih nađe tolike?
A vjerovatno nestaju kada ih je više jer ih više u igri ni nema. Valjda, :)
Hahaha gdje ih nađe tolike?
A vjerovatno nestaju kada ih je više jer ih više u igri ni nema. Valjda, :)
Pa ne mora ih nać ima trainer.Može ih spawnat kolko hoće.
defragmentiraj disk
problemi pocnu kad disk dode na 99%...sve drugo je ok, al kak sprijecit da dode na 99% ili jel ima neki fix?
disk se pocne vrtit ko lud kad ti se upali page file, a to dolazi zbog nedostatka ram memorije.
Zasto mi se igra pobogu zamrzne kad uprem backspace?u sp i online ista stvar ?
ImašOVO ?
imam od kad su izasli, radilo do pred tj dana savrseno, sad pocelo stucati...evo sad igrao cirka 1h, pocelo stucati cim je dosla noc u igru i kad sam po gradu bio...cim sam malo izasao je lakse islo...
tako da 99% su postavke, sta da ukljucim, sta da iskljucim?
pih, to sam radio u GTA SA u pustinji kraj cluckin bella, one kokosi sta je mrdala glavom, velika reklama :D
Zasto mi se igra pobogu zamrzne kad uprem backspace?u sp i online ista stvar ?
Zar backspace ima neku funkciju unutar igre?
Ovo je zakon koliko modova vec ima.
Preporucam Crime and Police Rebalance i GTA IV Handling izmedu ostalih.
Handling mod makne dosadne turbulencije i napokon uzivam sa sanchezom u pustinji.
Evo pa browsajte sami, ja ih imam na desetke i nisam dobio ban, samo SP igram, ako hocete Online zamjenite nazad sa backup fileovima i izbrisete
modove koji su srcript tipa.