Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.410.826
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
Grand Theft Auto V PC

ja imam 4 gb rama, nemam tih problema sto kazete da nakon dugog igranja pada fps, nema problema kod spustanja i dizanja igre, to se odvija jako brzo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Napokon igra radi kako treba i to samo zato sto sam stavio Tesselation na "Normal" i spustio Anisoptric Filtering na x8 (bilo je na x16 tj. tako je bilo po defaultu).

Sta god sada radio u igri, sve radi kako treba i bez nekih dropova.

Svakako su veliku ulogu igrali i novi driveri za GPU.

Kako god bilo, igra jednostavno trazi velike kolicine RAM-a pa sada prvo kupujem novi CPU (ovaj trenutni 965BE ide na trznicu, makar radi odlicno u igrama kao npr. ESO, D3 pa evo i GTA 5 no vjerujem da je dobro vrijeme za upgrade) i odmah nakon toga svakako jos 8GB RAM-a.
Ne znam kako ekipa uopce igra s manje od 8GB posto kada pokrenem igru odmah mi potrosnja RAM-a ode na vise od 7GB.
Ista stvar je s GPU. Imam prosjecnu grafu i makar ima jos oko 1GB prostora za dignuti neke postavke, trenutno s ovom konfom ne ide vise i ne znam kako bi uopce igrao s losijom grafom (ne zelim nikoga uvrijediti, ali neki su mozda trebali te novce od igre prvo uloziti u bar neki upgrade na kantama (spadam i sam medu te jer sam trebao za te novce mozda uzeti jos 8GB RAM-a ili doplatiti za novi CPU pa tek onda kupiti igru...ionako imam hrpu kupljenih i ne odigranih igara jer uz ESO i D3 nije bas da imam vremena za druge igre (nisam cak odigrao ni kupljeni novi Dragon Age Inqusition, a ima i bogme dosta drugih kupljenih naslova koje nisam stigao ni instalirati).
Problem je sto sam veliki fan GTA serijala pa kao i vecina ostalih nisam mogao cekati s kupovinom no i sada mogu reci da igra s onim postavkama radi odlicno i bez greske (nemam problema kao neki s nekim crashanjem, pucanjem neta i sl.).
Moramo i biti svijesni da ce igra biti sve bolja posto svi jako dobro znamo kako je bilo s GTA 4 i koliko je trebalo vremena da sve proradi kako treba te ce s vremenom igra biti sve ispoliranija te eventualni bugovi ce svakako biti rijeseni (to govore i patchevi jer se ocito radi 24/7 na igri).
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
Grand Theft Auto V PC

U ova zadnja 2 dana otkad sam počeo igrati potrošnja rama mi je rijetko kad prešla 4GB. Pratim sustav preko HWiNFO64 i danas max 4223 MB a igra 4-5 sati u komadu radila i nikakvih leakova nemam, srećom. I to ovisi očito od sustava do sustava.

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
DarkoKwon kaže...

Hoce. Ja sam skoro presao sa 4gb na 8gb. Dok sam bio na 4gb izbacivalo me stalno zbog manjka rama. GTA sve na minimum zauzima ladno 4gb rama. Ne mozes spustiti igru, treba 5 min da spusti i da se oporavi. Processor je radio 100% i HDD se cuo nenormalno. Sve je to nestalo kada sam presao na 8gb. Jos sam dobio 10 fps-a u igri i sada nema drop fps-a, igra radi odlicno, u gradu fps ne ide ispod 30.

Jebeš što sad radi odlično kad u igri nema misija nakon što prođeš sve misije jel...

BF Nick: Xtreme_Switch
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Jesus kaže...

Probao sam danas online igrati, i mogu reći da je to asshole simulator.
Izrešetaju te ako samo prođeš pokraj nekoga, raketnim bacačem me raznesu...

Na kraju sam pop***io i zgazio nekoliko njih, lovila me policija, sletio s mosta, poginuo i dalje mi se nije dalo više igrati.

Trebao si probati igrati Online na konzolama, kad još nije bilo heistova. Non stop gankanje bez prestanka. Sad je divota s obzirom kako je bilo.

Živa istina, zato i volim Online

13 godina
Jesus kaže...

Probao sam danas online igrati, i mogu reći da je to asshole simulator.
Izrešetaju te ako samo prođeš pokraj nekoga, raketnim bacačem me raznesu...

Na kraju sam pop***io i zgazio nekoliko njih, lovila me policija, sletio s mosta, poginuo i dalje mi se nije dalo više igrati.

Sukladno imenu na forumu, totalno si izabrao pogrešan put.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Meni ide na mojoj konfi s 2gb rama i 512vrama solidno ;)

Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere

0 0 hvala 0
17 godina
Mate15SLC kaže...

Jednostavno leti u 11 FPSa....

14 godina
Skillzor70 kaže...

Dali je moguce vratiti svojeg lika sa konzole ako imate igru kupljenu na Steamu? Ili mora biti u R* social club(ili kako vec). Gdje je bolje kupiti igru na Steamu ili R* SC? I dali igraci sa Steama mogu igrat sa igracima koji imaju igru na R* SC i obrnuto?

Steam verzija ima ionako ukljucen i RSC. Samo je skuplja. I mogu skupa igrati RSC i Steam igraci, ofc. Ja sam ipak pljunuo 60 eura za steam verziju zato sto sam psihopat koji voli svoju kolekciju.

12 godina
Mate15SLC kaže...

vjerovatno i malo brze nego  na mojoj mikrovalnoj...

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Dakle mislim si uzet gta,po svemu što vidim je da je super grafa i misije i da nema puno grešaka i da se isplati kupiti,jel mislite da će kroz koji mjesec cijena pasti il će držati cijenu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
izvone kaže...

Dakle mislim si uzet gta,po svemu što vidim je da je super grafa i misije i da nema puno grešaka i da se isplati kupiti,jel mislite da će kroz koji mjesec cijena pasti il će držati cijenu?

Kristalna koogla kaže:

42.

Fuckit, moram ju nosit na poliranje, opet se pokvarila....

My name is Legion... For we are many!
14 godina
Grand Theft Auto V PC

A cuj sigurno ce, kao i sve osim Simsa 3, pasti cijena s vremenom. Mislim da kod GTA PC verzija prilicno brzo pada cijena - ali pitanje je kolko ga zelis igrati :) Npr meni je sad savrseno uletio GTA 5 da imam sta igrati do Witchera 3, inace bih vjerojatno cekao da pojeftini.

Btw, kupio sam na steamu jos pred nekoliko godina full GTA bundle (svi nastavci + DLC) za 7 eura. Value :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Jesam jedini ovdje koji i nakon sto je presao SP i dalje uziva u SPu ? istrazivam grad,kradem razne vozilice i sredujem ih u garazi,letenje avionom,jumpovi razni ne znam stvarno ako vam je u GTA tesko naci sta raditi tj igrati promasili ste fudbal.

6 0 hvala 1
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ma meni faks i to,6. mjesec ispiti bojim se da mi odu ako uzmem gta hahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ak imas za gta, imas i za ispit. Just sayin'.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
14 godina
izvone kaže...

Ma meni faks i to,6. mjesec ispiti bojim se da mi odu ako uzmem gta hahaha

Možda bude neka božićna akcija na ispite.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Malo sam razocaran kako je tesko doc do novca a za kupit miljun stvari. Dosao sam skoro do zadnje misije i imam malo love, nisam pustio Franklinove misije s Lesterom za kraj jer nisam bio upucen u to. Ulazem na burzi (LCN) al to mi je dosadno jer uglavnom budem u sobi, sejvam i cekam da dionice dobe na vrijednosti, sto mi je bzvz. Tinkle sam vec rjesio a one fore Taco vs. Cluckin ne funkcioniraju bas. Ima netko kakav savjet za dobit kesu prije zadnje misije (ovi papci za koje radim misije ne placaju)?

Pot piss

0 0 hvala 0
16 godina
Izba Gun kaže...

Malo sam razocaran kako je tesko doc do novca a za kupit miljun stvari. Dosao sam skoro do zadnje misije i imam malo love, nisam pustio Franklinove misije s Lesterom za kraj jer nisam bio upucen u to. Ulazem na burzi (LCN) al to mi je dosadno jer uglavnom budem u sobi, sejvam i cekam da dionice dobe na vrijednosti, sto mi je bzvz. Tinkle sam vec rjesio a one fore Taco vs. Cluckin ne funkcioniraju bas. Ima netko kakav savjet za dobit kesu prije zadnje misije (ovi papci za koje radim misije ne placaju)?

Trebo si čekat sa lesterovim misijama, to je glavni izvor zarade ali tek nakon što odradiš glavnu priču tako da imaš pare koje češ ulagati. Sve ostalo di moš zaradit nije ni blizu da pokupuješ sve što se može kupit u igri. A i to ulaganje na burzi koje nije vezano za lestera ne pali jer je LCN u biti napravljen da random mijenja vrijednosti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 15:34 (St0ka).
10 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Izba Gun kaže...

Trebo si čekat sa lesterovim misijama, to je glavni izvor zarade ali tek nakon što odradiš glavnu priču tako da imaš pare koje češ ulagati. Sve ostalo di moš zaradit nije ni blizu da pokupuješ sve što se može kupit u igri.

Ma citao sam kasnije o tome. Nisam igrao igru prije, cekao sam da dodje na PC-u. 

Pot piss
16 godina
Izba Gun kaže...
St0ka kaže...
Izba Gun kaže...

Trebo si čekat sa lesterovim misijama, to je glavni izvor zarade ali tek nakon što odradiš glavnu priču tako da imaš pare koje češ ulagati. Sve ostalo di moš zaradit nije ni blizu da pokupuješ sve što se može kupit u igri.

Ma citao sam kasnije o tome. Nisam igrao igru prije, cekao sam da dodje na PC-u. 

Ha ništa onda, vozi taxi i zarađuj, pljačkaj oklopne kamione...Ili čekaj da potpuno otključaju fileove igre pa modificiraj save game.

10 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Izba Gun kaže...
St0ka kaže...
Izba Gun kaže...

Ha ništa onda, vozi taxi i zarađuj, pljačkaj oklopne kamione...Ili čekaj da potpuno otključaju fileove igre pa modificiraj save game.

Jel znas dali ima kao u San Andreasu onih dilera pa kad ubijes jednog ide van iz njega par tisucica :D?

Pot piss
16 godina
Izba Gun kaže...

Jel znas dali ima kao u San Andreasu onih dilera pa kad ubijes jednog ide van iz njega par tisucica :D?

Neam pojma, sa lesterom sam zaradio preko milijardu USD pa zbilja nisam imao potrebe da ih tražim.

Jedino ak ti se da ponovno priču prolazit pa odradiš samo prvu lesterovu misiju jer moraš a ove ostale na kraju.

17 godina
Grand Theft Auto V PC

Kupio "šlep firmu"...

I na jednom poslu idem pokupit auto a unutra se krešu tip i tranvestit...

I onda se tip dere: "Ne auto, to mi je od žene"

Isto tako kada sam moro pokupit neku napuštenu ragu u uličici, dignem ga, a unutra spava beskućnik koji je podivljo i počeo pucat kroz auto meni u kabinu...

I eto primjera za zaradti... Kupit firmu i radit po cjele dane za siću kao u RL...

Ja sam proveo tri igrina dana u kamionu i zaradio nešto love... 500$ po autu ako ga se ne ošteti... A ako se kruži gradom u kamionu pozivi stalno dolaze...

Trevor sa "aviokompanijom" zaradi i 7000$ po letu plus 5000$ sa "bagijem"...

A tek kada kupim "lungo mare" i krenem sa podmornicom tražit bogatstva pod morem...

Moj PC  
12 0 hvala 1
14 godina
doktor1 kaže...

Kupio "šlep firmu"...

Isto tako kada sam moro pokupit neku napuštenu ragu u uličici, dignem ga, a unutra spava beskućnik koji je podivljo i počeo pucat kroz auto meni u kabinu...

I eto primjera za zaradti... Kupit firmu i radit po cjele dane za siću kao u RL...

Ja sam proveo tri igrina dana u kamionu i zaradio nešto love... 500$ po autu ako ga se ne ošteti... A ako se kruži gradom u kamionu pozivi stalno dolaze...

A tek kada kupim "lungo mare" i krenem sa podmornicom tražit bogatstva pod morem...

nevjerojatno si zabavan i zanimljiv, daj još,..

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ja sam je kupio, odlična je zarada, skoro sam zaradio uloženo, samo onaj radar na mobu malo hebe, ja idem ravno kako mi pokazuje prema otpadu i nađem se nasukan na obali, ispadne da je otpad sa druge strane poluotoka...

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 17:20 (1BIT).
10 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Kupio "šlep firmu"...

LOL :D :D :D

Pot piss
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Vi koji igrate, jel se da driftat fino? 

Borek
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tony096 kaže...

Vi koji igrate, jel se da driftat fino? 

ma nema driftanja, skreces pod 90 stupnjeva pod max brzinom

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
11 godina
Grand Theft Auto V PC

kako najlakse zaraditi u singleplayeru side misije ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice