Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.415.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ma neče mu ništa biti samo pazi da nejdeš tokom igranja igre na onaj mobilni internet tamo ima svakakvih stranica!

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Re: Grand Theft Auto V PC
hrčak kaže...

Da je pc na mogućem riziku?

Zašto bi gasio antivirus? Pa nećeš imati više FPS zbog toga...

Freak Show Inc.
15 godina
Grand Theft Auto V PC

U nekom slučaju se zna dogoditi fps boost istraživanja su pokazala da gašenjem AV se dobiva oko 0.0000001 fps! isplati se!

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Friday kaže...
hrčak kaže...

Da je pc na mogućem riziku?

Zašto bi gasio antivirus? Pa nećeš imati više FPS zbog toga...

kako nece ,pa svima je znano da je gasenje av softwerska varijacija defragmentiranju diska

sad pomnozi to dvoje ih ima da lettiiiii

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kolega vjerovatno pita je većina AV prepozna "kineza" kao virus, slobodno isključi nemaš brige.

Ljudi su stvarno čudni, čuj nije grafika dovoljno dobra a igra stara 2 godine, pobrkao je nešto, ne znam šta je očekivao.

Odlično odrade port i optimizaciju i opet nekima smeta što se igra može vrtjeti na konfama starima 2 godine, šta valjda svi moramo mijenjati PC svakih 12 mjeseci.

Mogu shvatiti da se netko žali na priču, atmosferu i doživljaj igre, koji je svakome poseban i nešto osobno, ne voli svatko iste stvari.

Ovo za vožnju stoji i uistinu je jedna veća mana igre.

Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Gta 4  je imao mogučnost modificiranje handling file-a pa se nadam da če se moči isto napraviti sa gta5... Reda radi...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 9:49 (Kewin).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Lijep pozdrav svima, evo maloprije mi se po ne znam vec koji put dogodila ova greska (slika), bio sam u misiji kad moras stititi michaela koji je na brodu dok si ti(franklin) na mostu, potopili smo brod i zaronio sam s michaelom po neki uređaj i dok sam plivao igrica se zamrznula i pojavio se crni ekran s ovom greskom... nakon 5-10min isao sam ponovno odigrat tu misiju, potopili smo brod i kad je brod potonuo nekih 2-3 min stajala mi je slika kako brod gori i nista se vise nije dogodilo i morao sam izaci iz igrice... ne znam sta je igrici do neki dan sam igrao po 6-7h dnevno tu igricu i sad mi odjednom krecu problemi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni su likovi toliko dobro razrađeni da više ne idem na "rampage" sa michaelom ili franklinom već samo sa trevorom. Svijet je živ, svako malo stanem i slušam konverzacije pješaka. TV i radio su fanatstični, pogotovo weasel news sa njegovim parodijama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Neznam je li bilo ali kako da igru pokrenem u fullscreen modu? Pokusa sam sa dodavanjem -fullscreen u command textu ali uzalud, uvjek moram rucno najmestat.

play2much
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
fanaticni gejmer kaže...

Neznam je li bilo ali kako da igru pokrenem u fullscreen modu? Pokusa sam sa dodavanjem -fullscreen u command textu ali uzalud, uvjek moram rucno najmestat.

Stisni alt i enter zajedno ;)

Sony M2,Z1c,Z3.Samsung N7100, kontakt:evilmage007@gmail.com skype evilmage007
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Random name generator - girl

Kickstarter politika

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 10:43 (doktor1).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
playjob kaže...

Lijep pozdrav svima, evo maloprije mi se po ne znam vec koji put dogodila ova greska (slika), bio sam u misiji kad moras stititi michaela koji je na brodu dok si ti(franklin) na mostu, potopili smo brod i zaronio sam s michaelom po neki uređaj i dok sam plivao igrica se zamrznula i pojavio se crni ekran s ovom greskom... nakon 5-10min isao sam ponovno odigrat tu misiju, potopili smo brod i kad je brod potonuo nekih 2-3 min stajala mi je slika kako brod gori i nista se vise nije dogodilo i morao sam izaci iz igrice... ne znam sta je igrici do neki dan sam igrao po 6-7h dnevno tu igricu i sad mi odjednom krecu problemi...

Ja sam baš jučer igrao tu misiju i isto sam imao problem da je bila ta slika broda kako gori malo duže vrijeme(nekih 20 sekundi). Par puta sam stisnuo ESC, nakon toga sam alt tab, vratio se u igru i proradilo je.

SVEMOGUĆI
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Radio postaje nisu lose, ali meni se osobno vise svidjaju one iz San Andreasa i Vice City-a. U svakom slucaju, bolje od cetvorke (osim X-a). Jucer sam prvi put otisao vise vremena u free roamingu jer su mi neki dijelovi mape jos uvijek neotkriveni i malo me iznenadilo kako nema bas previse ljudi okolo (ok, nema bas previse zivota u brdima, al opet mogli su staviti par njih koji kampiraju po noci ili se voze kroserima...). 

Nadam se da ce sljedeci GTA biti jos veci i da bude slicna mapa kao i ova samo da dodaju jos jedan veliki grad. Los Santos je ogroman ali nekako mi fali jos jedna alternativa a da nije priroda.

Btw. Jel netko od vas nasao ono selo/fortifikaciju gdje zive samo muskarci unutra, a moze mu se pristupit samo iz planine... hahaha, cim udjes pocnu pucat na tebe, al nije mi jasno dali to mjesto ima ikakve veze s kojom misijom (sad sam na nekih 45%).

Edit: bilo bi fora i da se stvarno moze pokrenut vlastiti biznis sa privatnim zatvorima, reklama je pre  pre smijesna, ali na netu nisam nasao informacije dali je izvedivo :p

Pot piss
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 10:44 (Izba Gun).

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja samo znam da sam uletio u golo selo.... Kobasica party... traume for life...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Bit ce to to, i ovi su bili u gacama :D.

Naiso sam i na neki seljo parti pa sam ih sa E poceo malo vrijedjati, Trevorom naravno, pa su me murji prijavili ahhaah.

Pot piss
17 godina
odjavljen
Kewin kaže...

Očito nisi bio u vojsci - sjećao bi se prvog zajedničkog tuširanja...

Freak Show Inc.
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Nisam bio u vojsci ali kroz srednju školu sam se veselio timskom tuširanju.... (Nije gay samo tako izgleda)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kewin kaže...

(Nije gay samo tako izgleda)

Mda, imam frenda koji je isto to govorio pa sad stavlja slike romantičnih večera sa "prijateljem" na fejs...

Freak Show Inc.
17 godina
Da nisi ti taj "frend"?
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Nema to veze tako se ja mogu slikati pokraj akvarija i ispasti da smo ja i moja zlatna ribica gay par.... Nema logike...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KiCo77 kaže...

Ima netko onaj problem kad mu se tipke "zaglave".

Npr. držim W+S da palim gume i kad pustim on i dalje pali par sekundi, ne reagira. Tako mi nekad zna odletit u zid jer ostane zaglavljeno W+A ili W+D.

Zna netko u čemu je problem, kako ste to rješili?

tako je i meni bilo na athlonu X3, cim sam stavio FX X8, nije se to nikad vise pojavilo, rekao bi da je razlog neko kasnjenje radi slabijeg procesora (ni tvoj nije nesto extra kao sta vidim)

......

nego, gdje se nade taj weasel news?

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Moj prvi auto. :D

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
ružan ko treca opomena za plin
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Kada upalim msi afterburner da mi ocitava unutar igre i pokazuje rad procesora , procesor radi na 50 do 60 % max . Neznam di je problem je netko zna . Graficka radi na 100 posto , Rama mi pije nekad igra i do 10 gb , neki prosijek je 7gb . Ovaj proc me bode u oko da nece da ide preko 60 posto . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Adict kaže...

Kada upalim msi afterburner da mi ocitava unutar igre i pokazuje rad procesora , procesor radi na 50 do 60 % max . Neznam di je problem je netko zna . Graficka radi na 100 posto , Rama mi pije nekad igra i do 10 gb , neki prosijek je 7gb . Ovaj proc me bode u oko da nece da ide preko 60 posto . 

Kud amd crni ovisnice ... poprilicno dobar stroj imas kad ono AMD ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
Adict kaže...

Pa valjda nema šta raditi - nahranio je grafu podacima i to je to!

Freak Show Inc.
14 godina
The Unforgiven kaže...
ružan ko treca opomena za plin

Ti već imaš prvu. :D

Nego, koliko ste uspjeli zaradit, ukrast, pronaći $$$ u singleplayeru? Jel se na kraju igre može uživat u bogatstvu il ne?

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
12 godina
protjeran
Bastardo kaže...
Adict kaže...

Kud amd crni ovisnice ... poprilicno dobar stroj imas kad ono AMD ...

Intel mi je skup , mislim i ovo je bio proc od 1k kuna i to je skupo al intel je za moj džep previse . Amd imam oduvijek pa sam nekako ostao na tome , mozda kad nam se povecaju plače u HR okusim i ja taj Intel .

Friday mora i proc nesto vise raditi , na nekih 100 posto pa bi bio zadovoljan a i nije graficka neka da je nahranila ovu igru ;) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 11:47 (Adict).
17 godina
DiRT kaže...

Moj prvi auto. :D

Kod mene svaki lik ima još jedna kola uz standardna svoja...

Michaelova nova kola - isfrustrirani amerikanac sa problemima u obitelji si mora kupit muscle za osobne gušte...

Trevorova nova kola - Trevor i "standardna" kola? A ne...

Franklinova nova kola, (od iza) - nigga mora imati SUVa...

Par slika raznih lokacija....

Bad Neighborhood

Vinewood

Gabrielin Market

Park

Vukojebina

13 godina
Adict kaže...

Intel mi je skup , mislim i ovo je bio proc od 1k kuna i to je skupo al intel je za moj đep previse . Amd imam oduvijek pa sam nekako ostao na tome , mozda kad nam se povecaju plače u HR okusim i ja taj Intel .

Friday mora i proc nesto vise raditi , na nekih 100 posto pa bi bio zadivoljan a i nije graficka neka da je nahranila ovu igru ;) 

Đep kažeš?!

[19xx] 4ntraks
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice