Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.398.707
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
doktor1 kaže...

Baš naprotiv, nakon mnogo čitanja o lošijoj fizici vožnje i oštećenju osto sam iznenađenj kako sve to dobro funkcionira! Osobno mi je draže nego one njihalice iz četvorke...

A i ovdje su svi kotači odsimulirani...

Evo prijelaz preko pruge...

Vidim da se ozbiljno shvaća ovog oko zaključavanja funkcija na AMD procesorima kada lete poruke Intel FTW...

Da, to kad ideš okomito preko prepreke, onda radi i izgleda odlično, ali ja govorim kad prelaziš paralelno, recimo da se voziš uz prugu, pa ju probaš blago preći.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

El mi može netko sa RSC verzijom igre reći kolko mu igra trenutno zauzima?

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

neznatno malo prostora na 2tb hdd-u

15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Veći broj jezgri ti ne jamči brže izvršavanje kôda.

Znam, ma to kažem samo za usporedbu, kaže kolega @Perki da su AMD-ovi procesori starijih generacija preslabi da bi obradili procese u igri, ja sam samo dao za usporedbu fx procesora zadnje generacije sa istim simptomima.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ide ovo pomalo 

Keep calm because Valar Morghulis !!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
1BIT kaže...
Friday kaže...

Veći broj jezgri ti ne jamči brže izvršavanje kôda.

Znam, ma to kažem samo za usporedbu, kaže kolega @Perki da su AMD-ovi procesori starijih generacija preslabi da bi obradili procese u igri, ja sam samo dao za usporedbu fx procesora zadnje generacije sa istim simptomima.

Perki je seronja

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Prvo prebacivanje igre na SSDove "radi boljih performansi", sad eto AMDovi ne mogu simulirati amortizere... Što je iduće? Ako bass okrenem u smjeru sjever-jug i na nagib od 12,5 stupnjeva (vertikalni), zvuk će biti bolji? Ili ako okrenem monitor naopačke i uključim flip screen u driverima, dobit ću veći refresh rate?

Nadrinformatičari...

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
19 0 hvala 4
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Ma lose gume ima na autu pa tako izgleda to.Vjerovatno su zimske ostale na njemu,jos ako je spekla pa tvrda guma.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Prvo prebacivanje igre na SSDove "radi boljih performansi", sad eto AMDovi ne mogu simulirati amortizere... Što je iduće? Ako bass okrenem u smjeru sjever-jug i na nagib od 12,5 stupnjeva (vertikalni), zvuk će biti bolji? Ili ako okrenem monitor naopačke i uključim flip screen u driverima, dobit ću veći refresh rate?

Nadrinformatičari...

Clockaj monitor 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
16 godina

Uf GTA5 na CRT-u špric milunka

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Clockaj monitor 

Neki od nas su to davno prije napravili...

http://www.monitortests.com/forum/Thread-Custom-Resolution-Utility-CRU

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ovo upucavanje klaunova a i aliena mi nije baš bisto čemu je to trebalo ali dobro.

Što se tiče vožnje prvi je pokazatelj ona misija gdje se ganja onaj tip što na kamionu vozi jahtu. Ta jahta bi u takvim uvjetima petsto puta pala sa tog kamiona ali nema veze.

0 0 hvala 0
17 godina
1BIT kaže...
doktor1 kaže...

Baš naprotiv, nakon mnogo čitanja o lošijoj fizici vožnje i oštećenju osto sam iznenađenj kako sve to dobro funkcionira! Osobno mi je draže nego one njihalice iz četvorke...

A i ovdje su svi kotači odsimulirani...

Evo prijelaz preko pruge...

Vidim da se ozbiljno shvaća ovog oko zaključavanja funkcija na AMD procesorima kada lete poruke Intel FTW...

Da, to kad ideš okomito preko prepreke, onda radi i izgleda odlično, ali ja govorim kad prelaziš paralelno, recimo da se voziš uz prugu, pa ju probaš blago preći.

Evo ti još jedan video.. Amortizeri rade, uz to i škripe i nikakvih drugih bakrača nema, (osim da sam nešto sjebo sa konverzijom i video radi u 10FPSa)...

I zamisli amortizeri rade na Phenom II x4...

Idem kupit novu podlogu za miša da dobijem boost u perfoamnsam od cca 25 FPSa...

17 godina
odjavljen
Oldy kaže...

Ovo upucavanje klaunova a i aliena mi nije baš bisto čemu je to trebalo ali dobro.

Što se tiče vožnje prvi je pokazatelj ona misija gdje se ganja onaj tip što na kamionu vozi jahtu. Ta jahta bi u takvim uvjetima petsto puta pala sa tog kamiona ali nema veze.

+ svi auti jučer kao da imaju milijun konja... Ukrao sam priusa od nekog frajera i skoro sam probio zvučni zid!

(iako me to uopće ne opterećuje, naglasak je na nečem drugom u igri).

Freak Show Inc.
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

sto se tice voznje, meni smeta premala max brzina auta, mogli su dodati jos 30% brzine na tom aute, avioni su takoder mogli biti brzi, toliko su spori da mozes nasred grada sletit s njima

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP

0 1 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Meni je jako zanimljivo slušati pucketanje motora (auto ispod haube)

Pogotovo kad ga šiljiš ko konj, začudio sam se kad sam to čuo mislio sam da je neka greška

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Može savjet u što da ulažem prije Blitz Heista?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Da nisam već proveo 50ak sati u ovoj igri, pomislio bi da je OVA slika iz stvarnog života

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Nadrinformatičari...

Što ako su source kompajlirali sa Intelovim kompajlerom koji sigurno ne generira jednake binaryje za AMD i Intel proceve (provjerava vendor ID na čipu), pogotovo kada se uključi mnoštvo optimizacijskih flagova?

Oko toga se razvila i čitava pravna bitka.

Vjerojatno je kompajlirano sa MSVC-om tako da bi trebao dobiti jednak binary za istu arhitekturu no eto - my two cents.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 13:20 (pr0n_addict).
15 godina
alien20 kaže...

sto se tice voznje, meni smeta premala max brzina auta, mogli su dodati jos 30% brzine na tom aute, avioni su takoder mogli biti brzi, toliko su spori da mozes nasred grada sletit s njima

Probaj nabrijati auto do kraja da vidiš kako leti... što se tiče aviona to je istina meni je brze i lakse helikopterom letjet nego avionom...

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 13:29 (Kewin).
16 godina
pr0n_addict kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Nadrinformatičari...

Što ako su source kompajlirali sa Intelovim kompajlerom koji sigurno ne generira jednake binaryje za AMD i Intel proceve (provjerava vendor ID na čipu), pogotovo kada se uključi mnoštvo optimizacijskih flagova?

Oko toga se razvila i čitava pravna bitka.

Vjerojatno je kompajlirano sa MSVC-om tako da bi trebao dobiti jednak binary za istu arhitekturu no eto - my two cents.

To je uvijek bilo i bit će,

Pa Microsoft je za Windows Vistu (čitaj AMD) napravio zajeb, kad nije omogućio da OS prepoznaje i iskoristit AMD CPU-e (više jezgrene), (problem sa jezgrama i thredovima i još nekim stvarima), a za Intel je sve radilo, nakon toga su morali izdati patch kroz Windows update, a mislim da je Vista tek izašla taman u prodaju.

[M|C] LuX_CROATIA
15 godina
1BIT kaže...

Jel vama dok vozite auto i prijeđete preko trotoara/nogostupa auto kao da ne amortizira, opće se ne njiše, samo trzne gore i dolje, baš nerealno izgleda ?

ne možeš sa bug-ovcima na zelenu granu. samo ćeš doživiti ismijavanje jer drugo ne znaju. 

mene isto smeta to trzanje. najviše se osjeti kada brzo voziš pa zatim naglo na nogostup. u jednom trenutku auto na cesti, a sljedeci frame je za visinu nogostupa u zraku. mozda ostali to ne kuze jer auto ostaje "centriran" na monitoru, a sve ostalo se pomakne prema dolje.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav, planiram kupit gta5, a vec sam na piratskoj verziji doso do nekih 25% igre u SP-u, pa me zanima jel znate mozda kako da taj save game prebacim u kupljenu igricu? Vidim da u my documents ima ono profiles ali ne zelim cijeli profil prebacit nego samo save game do kojeg sam ja dosao, jeli ikako moguce?

Battlelog: gjurki
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volvox kaže...

Pozdrav, planiram kupit gta5, a vec sam na piratskoj verziji doso do nekih 25% igre u SP-u, pa me zanima jel znate mozda kako da taj save game prebacim u kupljenu igricu? Vidim da u my documents ima ono profiles ali ne zelim cijeli profil prebacit nego samo save game do kojeg sam ja dosao, jeli ikako moguce?

File -> Save As -> u padajućem meniju onda odabereš "Legit version"

Freak Show Inc.
16 godina
Volvox kaže...

Jesi probo defragmentirat disk?

15 godina
Idealist kaže...
1BIT kaže...

Jel vama dok vozite auto i prijeđete preko trotoara/nogostupa auto kao da ne amortizira, opće se ne njiše, samo trzne gore i dolje, baš nerealno izgleda ?

ne možeš sa bug-ovcima na zelenu granu. samo ćeš doživiti ismijavanje jer drugo ne znaju. 

mene isto smeta to trzanje. najviše se osjeti kada brzo voziš pa zatim naglo na nogostup. u jednom trenutku auto na cesti, a sljedeci frame je za visinu nogostupa u zraku. mozda ostali to ne kuze jer auto ostaje "centriran" na monitoru, a sve ostalo se pomakne prema dolje.

Kladim se da vam diskovi nisu defragmentirani.

Potpis!
13 godina
Volvox kaže...

Udi u onaj folder koji je nazvan znakovima UAC847A ili nesto random, iznutra skopiraj sve fajlove nekamo. Kad onda pobrisi citav Rockstar Games folder iz My Documents. Kad udes u original igru (znaci ulogiras se u Social Club itd), zapocni novu igru, dok se ne sejva prvi put. Izadi iz igre, odi u My Documents\Rockstar Games\ i prebaci prije kopirane saveove u novi folder sa imenom tipa BJH84389. 

Nisam doma pa ne mogu provjeriti tocan path, pricam iz glave, al valjda ces shvatiti poantu :)

16 godina
Grand Theft Auto V PC

A vidim da neko briše postove o piratskim verzijama tako treba

Osjetim pirata na forumu, sila je jaka u njemu

Samo ih rokaj

upute za jogurt verzije možete naći na ovom dolje navedenom linku

Jogurt 1 od malog miše

Jogurt 2 od Friday-a

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Minneyar kaže...
Volvox kaže...

Udi u onaj folder koji je nazvan znakovima UAC847A ili nesto random, iznutra skopiraj sve fajlove nekamo. Kad onda pobrisi citav Rockstar Games folder iz My Documents. Kad udes u original igru (znaci ulogiras se u Social Club itd), zapocni novu igru, dok se ne sejva prvi put. Izadi iz igre, odi u My Documents\Rockstar Games\ i prebaci prije kopirane saveove u novi folder sa imenom tipa BJH84389. 

Nisam doma pa ne mogu provjeriti tocan path, pricam iz glave, al valjda ces shvatiti poantu :)

Da, tako sam i mislio ali da budem siguran :D hvala ti!

Battlelog: gjurki
17 godina
odjavljen
Volvox kaže...

Da, tako sam i mislio ali da budem siguran :D hvala ti!

Ponudi čovjeku bespla boravak u apartmanu, hvala mu ne znači puno. A jesi cigan...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice