Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.407.675
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Ima netko za online igru te druzenje na TS nek se slobodno javi u PM . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
mar123 kaže...

ova tema ko da se zove benchmark gta v, samo se prica ko koje detalje ima i kolko fpsa ima u igri, mozda bude svaki 20. post koja slike iz igre i neki dojam, niko ne prica o tome sto sve ima u igri, sto je zanimljivo pronasao. samo pitanja o tome kako ce mi radit, kako vama radi itd.

mislim da bi bilo dobro da se otvori posebna tema za probleme u igri(mislim da takva postoji za gta iv) u kojoj ce se pisati o errorima da se ne spama ova, koja bi trebala sluzit upravo o dojmovima same igre. neznam kolko se slazete samnom.

Paaaaaaaaa ljud bi htjeli naci postavke i raspraviti o tome i onda u miru igrat igru jel?

Druga je stvar sto je naknadno otvorena posebna tema za to.

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Dvije Michaelove jurilice 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ovaj Armored Kuruma je najbolji auto koj sam mogao kupit. Doslovno se mogu parkirat među 10 policajaca il bandita i samo ih iz auta pucat jednog po jednog bez da primim ikakav značajan damage.
Preporucujem svima.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Na GTA Forums ljudi pizde zbog zadnjeg patcha koji otkida fps, i to za nemalih 10-20. Vidim ovdje ni riječi o tome ili nitko ne primjećuje.

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Ovdje svi imaju i7 i titane u sli-u pa neprimjecujemo tih zanemarivih 10-20 fps-a...cccccccccc

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
vrinho kaže...

Na GTA Forums ljudi pizde zbog zadnjeg patcha koji otkida fps, i to za nemalih 10-20. Vidim ovdje ni riječi o tome ili nitko ne primjećuje.

Meni processor radi na 100% hocu poluditi, pauziram sada dok god ne poprave to. Imam osjecaj da mi se hardware topi.

Darko
14 godina
Brega55 kaže...

Bok kolege, ima li netko od vas problem sa sutteringom? tj. FPS dropovima?

Znaci desava mi se to da nevezano na kojim postavkama vrtim igricu (DX10,10.1,11... rezolucija... itd...) Igra ide relativno glatko prvih cca. 5 min, onda odjednom pocne taj suttering, do te granice da unistava igrivost.

Doslovce odjednom auto postane ne upravljiv te sve ostalo takoder.

Probao sam sa updateom drivera (AMD 15.4), ali nista nije pomoglo.

Temperature PC-a su uredu, clockove od grafe sam vracao na stock, defragmentirao HDD...

Stvarno neznam do cega je, citao sam po netu i naisao na OVO te se jasno vidi da dosta ljudi pati od istog problema, nevezano koliko je jaka konfiguracija.

Ima li netko rjesenje?

Rijec je o konfi 1. pod Moj PC.

nebi vjerovao ali jednostavni alt tab u windowse i nazad rješava problem, bar meni, i onda poslije alta tabanja radi ko bebica.

13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
vrinho kaže...

Meni processor radi na 100% hocu poluditi, pauziram sada dok god ne poprave to. Imam osjecaj da mi se hardware topi.

Pa šta si mislio da će q9450 radit na 60%? Taj proc je star preko 6 godina.

11 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

razmazena djeca uvjek pizde zbog neke gluposti

0 4 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Jeste za neko online okupljanje večeras?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
kenan.M kaže...
DarkoKwon kaže...
vrinho kaže...

Svejedno, ovo je greska do Rockstara, jer postoji mogucnost da se oslobodi rad na processoru, ali onda se javlja drugi problem, a to samo Rockstar moze rijesiti, nadam se da ce rijesiti sljedecim patchom.

Darko
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
kenan.M kaže...
DarkoKwon kaže...
vrinho kaže...

Svejedno, ovo je greska do Rockstara, jer postoji mogucnost da se oslobodi rad na processoru, ali onda se javlja drugi problem, a to samo Rockstar moze rijesiti, nadam se da ce rijesiti sljedecim patchom.

Prosvjetli nas, ako misliš onaj problem sa rockstar social club clientom (client je uzimao 15-20% CPU-a) to je već fixano u patchu.

P.S: moj i5 4460 zna otić do 100% u nekim scenama

13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

tebi je greska rockstara sto tvoj prastari procesor radi na 100% ??

ne kontam sta si ocekivao pa udji u BF4 MP i tu ce ti isto procesor se znojit ko i ovdje

budi zadovoljan sto su igru ovak dobro optimizovali pa radi i na kantama starim dobro

jesil ti igrao GTA 4 na PCu i vidio kakvo je to bilo "divno"

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
12 godina
protjeran
KiCo77 kaže...

Ja sam uvijek za .

13 godina
neaktivan
njuska11 kaže...

zar nema drugog nacina da se rijesim onih mrtvih pixela osim iskljucivana msaa

treba mi msaa,fxaa uopce ne ispravlja jaggiese

evo, ponavaljam si post :

Oni koji koriste MSAA 2x u igri, neka također uključe MFAA (Multi-Frame Anti-Aliasing) u Nvidia Control panelu. Tako se dobije još bolji antialiasing (u rangu MSAA 4x), a performance hit je nikakav :) Nvidia TXAA treba bit ugašen onda btw (previše zamagli grafiku i objekte)... i nazubljenih tekstura više nema :D

14 godina
odjavljen
kenan.M kaže...
DarkoKwon kaže...
kenan.M kaže...
DarkoKwon kaže...
vrinho kaže...

Prosvjetli nas, ako misliš onaj problem sa rockstar social club clientom (client je uzimao 15-20% CPU-a) to je već fixano u patchu.

P.S: moj i5 4460 zna otić do 100% u nekim scenama

Problem je do launchera, njega kada iskljucim igra radi odlicno.

Darko
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Moj, koliko sam upućen, najnoviji i5, 4690K je dosegao 96% iskorištenosti u GTA V, a kako onda neće tvoj stari C2D?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Adict kaže...
KiCo77 kaže...

Ja sam uvijek za .

Takodjer.Ts, RaidCall?

12 godina
protjeran
dani20 kaže...
Adict kaže...
KiCo77 kaže...

Ja sam uvijek za .

Takodjer.Ts, RaidCall?

Mi smo sinoc bili na ovome ts : xcell.teamspeak.me

Al moze i taj drugi samo mi sibni u PM ts server .Ja sam sada za igru isto .

13 godina
protjeran
chutac kaže...

Moj, koliko sam upućen, najnoviji i5, 4690K je dosegao 96% iskorištenosti u GTA V, a kako onda neće tvoj stari C2D?

izgleda da cu ja onda morati pozuriti nazad na i7lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ljudi, u gta online, jel su vam možda nestali automobili iz garaža ( u slučaju da ste u garažu unjeli auto sa ulice) ? To je nekakav bug, dosta ekipe se žali na to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Kod mene je iskorištenost svega najviše 80 %, gledam cijelo vrijeme u MSI afterburneru...sve na max vrtim, 1080p

15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
chutac kaže...

izgleda da cu ja onda morati pozuriti nazad na i7lp

A zašto si išao na i5? Trebao si onda ići na neki koji valja  

AngryBird kaže...

Ljudi, u gta online, jel su vam možda nestali automobili iz garaža ( u slučaju da ste u garažu unjeli auto sa ulice) ? To je nekakav bug, dosta ekipe se žali na to...

Meni je jednom nestao u SP, ali poslije su uvijek ostajali. Sad svaki put kad stavim auto i izađem, ponovno ulazim da vidim jel tamo 

AngryBird kaže...
chutac kaže...

Kod mene je iskorištenost svega najviše 80 %, gledam cijelo vrijeme u MSI afterburneru...sve na max vrtim, 1080p

Možda jer je tvoj OC-an.

A ja ne pratim real-time nego u HW info pogledam šta piše pod max, možda je launcher digao na toliko.

11 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

neznam kako kod mene nikad iznad 86%(isto stari q6600 cpu ,16gb mem) ,grafika 34-5x obicno na 4x fps

sjene su off isto fx mrzim blur, trava na low, ostalo na hi

i fercera ,jos da je igra i testirana da nema bugova bilo bi super

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 17:00 (zmaz).

0 0 hvala 0
14 godina
igor300 kaže...

:))))

Mora da je stala igra na taj jedan "cd-ić"

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Auti su ko tenkovi piće i u 98% uzbrdicu, bez beda staneš malo snimiš panoramu, zicneš u njega i pići dalje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ima li tko GTA V za zamjenu,ako ima neka mi se javi u pm!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Već 2 put mi se desilo da nakon šta netko od nas umre u heistu i odemo quick restart, meni ostane freezan cutscene tako da niš nevidim osim mape dolje koja radi ok, anyone else?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo igra mi se tolko svidjela da sam se potrudio i toolbar napravit 

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice