Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.408.685
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ima li tko bug da mu igra random sama digne pause meni? :D Usred bilo čega...

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

ne, meni se samo zna crashati i glupi window mode...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo i meni se igra ruši već tri puta zaredom na samom kraju Blitz Play misije. Taman kad igra radi switch između Franklina i Michaela. A koliko ćitam na Rockstaru to izgleda sve nas očekuje.

ima neki workaround ali nema koristi pošto se opet ista stvar događa odmah u idučoj misiji Caida Libre a za to nema workaround. Šteta.

Marko Ištuk
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Išao sam malo browsat net pa sam naišao na ovu taco stranicu, odmah sam ubacio u google da vidim sta to znaci haha

http://imgur.com/a/KCBXp

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Tonči kaže...

Ima li tko bug da mu igra random sama digne pause meni? :D Usred bilo čega...

Da... 

Bilo je ovo

Igram sa gamepadom pa je pala kontrola periferije

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 0:30 (doktor1).
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo i 4 puta zaredom se crasha na kraju Blitz Play misije. Nema pomoći. Šmrc. 

Marko Ištuk
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

da li je to došla  verzija ili nije, ne da mi se baš prelistavati 60 stranica koje ste nabubali u zadnja 4 dana haha 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo nekoliko screenshota iz današnjih Online pustolovina, Prison Break je bome jedan napeta i teška Heist misija, pa čak i na normal težini

(Login, Leo, Perky, Dama i ja)

Astra pYca pobjegne prije zabave kao i uvijek

Leo se voli igrati sa ''palicama'' Leo se voli igrati sa ''palicama''
''vozno stanje'' ''vozno stanje''
nova pila nova pila
Prison Break Heist gotov Prison Break Heist gotov
treba malo proslaviti treba malo proslaviti
pobjednički selfie pobjednički selfie
f*ck you Leo f*ck you Leo
po noći i po kiši, savršenstvo po noći i po kiši, savršenstvo
http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Marcuskac kaže...
headshot kaže...

Ne shvaćam onu extended shadow distance opciju. Sjene su mi stalno mutne sve dok se ne približim na 2 m bez obzira dali je ta opcija na max ili na min. Radi se o advanced opciji.

EDIT: Evo 2 slike; Na prvoj slici se vidi kako je iz daleka sjena mutna, dok se na drugoj slici vidi razlika kada se približim.

Mislim da svi (ili velika vecina) ima taj problem, ili nije problem, neog je igra takva.

Extended shadow distance mislim da samo produlji sjene, veoma neprimjetno, ne isplati se.

Treba cekati da Nvidia izbaci onaj performance guide.

Evo FIX za problem sa sjenama, (koji uglavnom imaju svi)!!

Ići u X:/Dokumenti/Rockstar Games/GTA V te otovoriti settings.xml datoteku

Naći sljedeće linije koje treba editirati da izgledaju ovako:

<Shadow_SplitZStart value="1.000000" />
<Shadow_SplitZEnd value="1.000000" />

Editiro sam kod sebe i evo ih... Oštre sjene i u daljini...

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 0:48 (doktor1).
13 godina
neaktivan
badboycro kaže...
trolljegeren kaže...
badboycro kaže...

Novi update je popravio probleme crashanja prilikom aim-a iz vozila

Sigurno? Jesi probao baciti prije toga sticky bomb ili nesto? Citam da i dalje nije popravljeno...

To nisam pokusao, ali sam ponovio misiju na kojoj mi se to dogadalo i nije bilo crasha

Probaj tako, navodno se jos nije rijesilo... 

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel moraju social club i GTA folder bit u istoj particiji ? Jel se moze kako social klub instalirati na neku drugu particiju a ne samo C disk ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pr0n_addict kaže...

Zna li tko kako riješiti problem sa tipkovnicom i mišem odnosno inputom?

Ne mogu preći Michaelovu misiju sa yogom - igra ne prepoznaje više pritisnutih tipki odjednom te se samo čuje "beep" kada takvo što probam.

Imam Logitech SetPoint instaliran i input method je stavljen na "Windows".

Ne znam što napraviti, jako je iritantno.

EDIT - na ovo mislim:

Nitko nema ovaj problem? Baš sam baksuz...

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Za sve one kome se rusi igra na Blitz Play misiji , a vecina nas je , nasao sam rijesenje na netu , kad pobijete sve policajce i onda Frenklin mora uc u onaj smecarski kamion  ne ulazite , probajte se ubiti bombom 3 puta za redom , i onda cete imati skip mission , ovaj skip mission se odnosi na dio kad moras unistiti smecarski kamion i pozvati Michela na mob , uglavnom ne skipate cijelu misiju , nastavljate tamo gdje Michael ide sa autom tamo gdje je inace crash :) eto 

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 2:01 (hawkhawk).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ostao sam bez kompa i interneta (selidba bla bla) i to nekolko dana prije sluzbenog predstavljanja GTA V za PC :S, a tako ce biti vjerojatno jos koji mjesec tako da mogu samo plakati i biti ljubomoran na sve vas koji igrate na PC-u (iako sam vec odigrao igru na PS3, GTA je svoren za PC). Nego, koliko citam, optimizacija je vise manje zadovoljavajuca i trebalo bi dobro raditi s GTX 680 i HD6970 na cca high detaljima, zar ne?

Inace, zanimljivo mi je sto se nitko od vas nije sjetio one "clip capture" postavke koja se nalazila u GTA IV odnosno nalazi li se takva postavka u GTA V? To je za konstantno snimanje gemeplay videa i ta postavka opterecuje CPU i HDD, bez toga se dobio FPS boost u GTA IV.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lovac82 kaže...

Ostao sam bez kompa i interneta (selidba bla bla) i to nekolko dana prije sluzbenog predstavljanja GTA V za PC :S, a tako ce biti vjerojatno jos koji mjesec tako da mogu samo plakati i biti ljubomoran na sve vas koji igrate na PC-u (iako sam vec odigrao igru na PS3, GTA je svoren za PC). Nego, koliko citam, optimizacija je vise manje zadovoljavajuca i trebalo bi dobro raditi s GTX 680 i HD6970 na cca high detaljima, zar ne?

Inace, zanimljivo mi je sto se nitko od vas nije sjetio one "clip capture" postavke koja se nalazila u GTA IV odnosno nalazi li se takva postavka u GTA V? To je za konstantno snimanje gemeplay videa i ta postavka opterecuje CPU i HDD, bez toga se dobio FPS boost u GTA IV.

Radit će sa GTX 680 skoro sve na max, moj GTX 770 je više manje ista kartica pa u GTA benchmarku ide na oko 90 fps-a prosjek na 1080p sa sljedećim postavkama.

http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 3:16 (Unimatrix 007).
14 godina
Grand Theft Auto V PC

ljudi do kojeg broja misije ste došli/prešli? pise u stats/briefing,..  zar samo dvojici trojici crasha na blitz play i caida libre misijama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Koliko zapravo pomognu ti AMD Beta driveri za GTA V?  Takodjer, koji settingsi ubijaju fps a da ne utjecu previse na estetiku igre?

Hvala! ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni se desio bug sa achievementom. Slucajno mi pukla konekcija a nisam ni vidio da sam offline, i dobijem medalju koja nije označena kao sve ostale što možete viditi na slici.

Zna neko hoće se to samo kasnije ispraviti?

Be Water My Friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
metrix.2k kaže...

Koliko zapravo pomognu ti AMD Beta driveri za GTA V?  Takodjer, koji settingsi ubijaju fps a da ne utjecu previse na estetiku igre?

Hvala! ;)

puno pomazu beta drajveri, obavezno si ih stavi, a grass i msaa vise od 2x kolju igru.

EDIT: Tek sad vidio da imas 260x, morat češ dosta stvari stavljat na normal/high i smanjit view distance.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 4:05 (Cryogenic).
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Uvijek me isti error izbacuje non-stop, a i processor je overload. Nista, cekam da izbace patch, ako ga ikad izbace.

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

meni se sad počeo otvarat pause menu bez ikakvog razloga

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

sve sam rješio i lockao sam si fps na 45, nema laga ništa :D

nego pogledajte ovaj bug, ne možeš preći s autom ispod te mreže

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 6:20 (Gremlin144).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Probaj defragmentirat disk, mozda ces moc proc 

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Rockstar has released patch 1.01 for the PC version of GTA 5 and along with a fix to the character’s facial features changing when transferring to PC, the launcher will no longer drain your CPU and crash. Fala bogu...

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel ti onaj update 2 koji je jucer izaso ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

meni u noraml modu nece da udje u igru jedino iz safe moda

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zujko008 kaže...
Gremlin144 kaže...

Probaj defragmentirat disk, mozda ces moc proc 

idem ga defragmentirat opet, možda bu bolje

i ti si defragaj disk, možda dobiš kojh 50 fpsa

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 9:24 (Gremlin144).
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imam mali problemčić. Znači, titraju mi svi rubovi (kuća, cesta, auti...) u daljini. Sve mi je na high/very high, osim textura koje su na normal,  uplaljen FXAA. Je li to onda moža do MSAA ili?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Par pitanja dali se isplati upaliti FXAA ako koristim MSAAx2

Također koliko poljepšava igru MSAA reflections jer vidim da popapa dosta video memorije

I ovaj problem me muči znači mrtvi pixeli u donjem desnom kutu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Post fx na razinu ispod.
Meni bio na very high i imao sam problem, na high nemam.
Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice