Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.410.557
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Re: Grand Theft Auto V PC

E hvala puno sad radi sve kak spada.Navecer cu probat igrat na full hd pa cu vidjet kak ce to izgledat. 

16 godina

Po mojem testiranju nije isti FPS na free-roam-u i na Online modu

Online mode po meni viže ždere i FPS drop je puno veći

Kolko vidim kod tebe je free-roam.

Stavio si MSAA x2 da li ti se pokazuju artifekti u donjem desnom uglu ?

Pod advanced Graphics stavio si Extended Distance Scaling ima li potrebe ili ?

Kakva ti razlika u texturama pošto si stavio na Normal mislim razlika u FPS-u ?

A to što FPS varira sve ovisi, od drivera, igre do kombinacije AMD/AMD, Intel/Nvidia, AMD/Nvidia i Intel/AMD (mislim CPU I GPU).

Meni dosta FPS počne padati nakon nekog vremena, te imam osjećaj da driveri ili igra, ne naprave dobar "memory flush", te se očito nešto za loop-a, uglavnom "nepušta dobro vodu".

(kolko ima raznih AI radnja unutar igre, razni pitaj boga koji string-ovi rade <jel se vrte u loop ili se negdje zakucaju>, drugi igrači što naprave i texture na kraju je potrebno dosta snage za obraditi sve to, ali opet sve se da optimizirati, od igre do drivera).

Šteta što nisu dali mogućnost Bete ili Alphe, pre-order ili što već, da ljudi testiraju, te automatski šalju log-ove od svojih PC-a (GPU, CPU,...), da znaju gdje što treba popeglati, također i ovima u Intel/Nvidia/AMD na inspekciju.

Sve se moglo napraviti, ali je najlakše pustiti u prodaju zaraditi koju paru, a kasnije brinuti oko peglanja igre.

Ja se nežalim, ali znam da je to moguće bilo napraviti.

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
Adict kaže...

nije mi se dalo printscreenat pa sam sa mobitelom uslikao moje postavke na kojima ide od 30 do 60 fps zavisi kako kada , al vecinom 35 do 45 stoji . 

Je trebam sta promijeniti slobodno recite . 

Po mojem testiranju nije isti FPS na free-roam-u i na Online modu

Online mode po meni viže ždere i FPS drop je puno veći

Kolko vidim kod tebe je free-roam.

Stavio si MSAA x2 da li ti se pokazuju artifekti u donjem desnom uglu ?

Pod advanced Graphics stavio si Extended Distance Scaling ima li potrebe ili ?

Kakva ti razlika u texturama pošto si stavio na Normal mislim razlika u FPS-u ?

A to što FPS varira sve ovisi, od drivera, igre do kombinacije AMD/AMD, Intel/Nvidia, AMD/Nvidia i Intel/AMD (mislim CPU I GPU).

Meni dosta FPS počne padati nakon nekog vremena, te imam osjećaj da driveri ili igra, ne naprave dobar "memory flush", te se očito nešto za loop-a, uglavnom "nepušta dobro vodu".

(kolko ima raznih AI radnja unutar igre, razni pitaj boga koji string-ovi rade <jel se vrte u loop ili se negdje zakucaju>, drugi igrači što naprave i texture na kraju je potrebno dosta snage za obraditi sve to, ali opet sve se da optimizirati, od igre do drivera).

Šteta što nisu dali mogućnost Bete ili Alphe, pre-order ili što već, da ljudi testiraju, te automatski šalju log-ove od svojih PC-a (GPU, CPU,...), da znaju gdje što treba popeglati, također i ovima u Intel/Nvidia/AMD na inspekciju.

Sve se moglo napraviti, ali je najlakše pustiti u prodaju zaraditi koju paru, a kasnije brinuti oko peglanja igre.

Ja se nežalim, ali znam da je to moguće bilo napraviti.

[M|C] LuX_CROATIA
15 godina
Adict kaže...

Meni kazem sa 270x i 8320 na 4.0 ghz i 16gb rama vrti 30 do 60 fps al prosijek je 35 cca , ako netko ima slicnu konfiguraciju a vrti mu vise fpsa molio bi da kaze kako je namjestio postavke ili napravi print screen . Sinoc sma igrao 3 sata u sutu i nekon toga gledam temp cpu 71 max  a grafice 65 max ... Igru sam stavio na SSD . Ja sam namjestio postavke da mi igra klizi i da je igrivo , netreba mi sad bijesna grafika a da ima 20 fps , nije gust . 

Moje postavke kako sam si namjestio i zadovoljan sam kako radi. Probat ću još dići texture pa ću vidjeti kako to ide.

BF Nick: Xtreme_Switch
15 godina
steve90 kaže...

Jel to izašao neki novi update ili? Prvo mi je skidalo nekih 50ak mb i nakon toga 352 mb a toliko je bio onaj day one patch ako se ne varam. Jel zna netko možda nešto više o tome?

ovo bi i mene zanimalo, zasto opet skida?

sad ce mi opet konekcija sa serverom trokati kao jucer, pa ce skinuti tih 350mb u sat dva -.-

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Izaso je neki update ako se nevaram

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

eo probao i ja instalirat GTA na svojoj besnoj mašini, i uz malo igranja sa postavkama čak može i 30 fpsa, tako da sam ostao iznenađen

World Of Trucks Profile: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=507406
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Social Club error 15. Sta god to znacilo, google nije bio od neke velike pomoci.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Switch kaže...
Adict kaže...

Meni kazem sa 270x i 8320 na 4.0 ghz i 16gb rama vrti 30 do 60 fps al prosijek je 35 cca , ako netko ima slicnu konfiguraciju a vrti mu vise fpsa molio bi da kaze kako je namjestio postavke ili napravi print screen . Sinoc sma igrao 3 sata u sutu i nekon toga gledam temp cpu 71 max  a grafice 65 max ... Igru sam stavio na SSD . Ja sam namjestio postavke da mi igra klizi i da je igrivo , netreba mi sad bijesna grafika a da ima 20 fps , nije gust . 

Moje postavke kako sam si namjestio i zadovoljan sam kako radi. Probat ću još dići texture pa ću vidjeti kako to ide.

ev ja sad stavio texture na very high a dosad igrao na normal,igra ide gotovo isto uglavnom ne pada ispod 60 fpsa,prezadovoljan sam optimizacijom igre

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
12 godina
neaktivan

Igra je odlično optimizirana. Radi uredno i na dual core procesorima, naravno, novijeg datuma.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 13:00 (GreenLife).
12 godina
neaktivan
JuXo kaže...

eo probao i ja instalirat GTA na svojoj besnoj mašini, i uz malo igranja sa postavkama čak može i 30 fpsa, tako da sam ostao iznenađen

Juxo, pa rekoh jučer na Teamspeaku da će radit bez problema na i3 . Samo malo bolja grafička i ide s boljim postavkama.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

jel ovo danas neki novi patch od 300mb? ima gdje patchnotesi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
g3arv8 kaže...

Izaso je neki update ako se nevaram

skida mi ga izmedu 10 i 30kb/s, vama? jel to do servera ili bajnog iskona? sumnjam da je iskon, posto net radi bez beda, speedtest uredno na 10mbit

ako budu svaki dan ili cesto ovakvi updatesi, izgorit cu, taman uhvatio sat dva prije posla da odem odigrat malo, taman ce se skinut i doc ce vrijeme da odem na posao -.-

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 13:05 (RuskeGTT).
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ej decki izbaci mi error kao da mi graficka ne podrzava dx9, a ona je zapravo ds 11 graficka. Je li neko imao slican problem ?

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ide novi patch

http://www.incgamers.com/2015/04/gta-5-patch-coming-friday-windows-user-account-fix-expected

GTA 5 has been out for a few days now and there’s still plenty of PC players experiencing technical issues with crashing, launching and performance. One of the first issues to be identified and acknowledged by Rockstar was the problem with” Installing or Playing GTAV PC On Windows User Accounts Containing Certain Characters”.

Rockstar supplied a workaround but also promised proper update to fix the issue. This evening a note has been added to the Rockstar support pages with a new fix date for this issue. It reads:

Updated 4/16/15: The expected date for a fix is Friday, April 17.”

There is a possibility that a patch could be released that will address the user account problem but also address other problems with the game. We’ve got out fingers crossed that something will appear on Friday so we suggest you keep a close eye on your GTA 5 install on Steam for any updates just in case.

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
mersimh kaže...
Switch kaže...
Adict kaže...

ev ja sad stavio texture na very high a dosad igrao na normal,igra ide gotovo isto uglavnom ne pada ispod 60 fpsa,prezadovoljan sam optimizacijom igre

Stavio sam kao i ti sve , osim sta je texture na normal i runao test i skakao je od 50 do 80 fps , i igra radi sada jos bolje . je se moze staviti nekako da je cijelo vrijeme prikazan fps . 

Da bio je update al ga je meni brzo skinulo nekih 55mb ako se nevaram. 

13 godina
SimeKZ kaže...

Social Club error 15. Sta god to znacilo, google nije bio od neke velike pomoci.

2 i pol dana skidanja da vidim hoce li mi radit na komp a na kraju ne znam kako pokrenut... i dalje mi baca ovaj error sta god napravio... ako netko ima rijesenje neka mi se javi na PM. Hvala.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
niko10 kaže...
Izba Gun kaže...

Moze mala pomoc? Ne mogu natjerat komp da mi digne fps iznad 20 u nekim situacijama...voznja u gradu npr. Dakle, xfx r9 280@933/1175, i fx6300, u odredjenim situacijama budem na 40 do 55 fps-a, pa padne na 30ak, probao sam clockat grafu ali nije bilo nekih konkretnih pomaka, cpu je stock, u catalistu sam stavio texture na high a u igri su postavke ukljucene na advance i alternirao sam postavke u graphic options (onaj prvi) ali nista konkretno. Dali je jednostano graficka slaba za tjerat vise ili? Da napomenem samo da sam mjenjao i dx opcije u settingsima i da svejedno igra tece, cak i na 20 fps-ova.

I ja imam isto graficku kao i ti i imam isti problem.Instaliro sam zadnje drivere i napravio defragment cijelog diska opet ista stvar. Gledam drugi igraju na slabijim konfiguracijama na 60fps a meni  cijelo vrijeme 30ak,nekad padne i na 22 fps-a
Ako rijesis problem molio bih te da napises ovdje. 

Moze, ako rijesis ti, mozes mi isto javiti :-).

Pot piss
15 godina
Grand Theft Auto V PC

GTA V Baywatch - PC Director Mode

3 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ovaj novi update od 300mb mi downloada već 20 minuta  Go Go Rockstar...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo cist ako nekog zanima:

c2q q8200 @ 2,9GHz

8GB DDR2

HD7790

FullHD, sve na normal, fluidan FPS 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vkm996 kaže...

meni 40...znaci do njih je...nabijem ih te updateove...meni je radilo bez problema, ne treba mi update, samo ocu igrati prije nego dode vrijeme za ic na posao :(

16 godina
RuskeGTT kaže...
Vkm996 kaže...

meni 40...znaci do njih je...nabijem ih te updateove...meni je radilo bez problema, ne treba mi update, samo ocu igrati prije nego dode vrijeme za ic na posao :(

Taman će ti se skinit' kad dođeš s posla 

edit: Savršeno, dođe do 99% i piše connetion lost, i kad resetiram opet lost... Moram ponoviti; Go Go Rockstar...

edit2: Odlično, sad je krenilo ispočetka... Go Go Rockstar..

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 13:31 (Vkm996).
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav ekipo, evo ne igram igre više godina, no čuo sam da je izašao GTA V za PC pa me malo zagolicalo. Zanima me gdje sve moru skinuti igru. Ako skinem s torrenta onda neću moći igrati multiplayer? Zadnji put kad sam ja igrao GTA nije imao multiplayer komponentu i mogao sam igrati samo offline mislije i zezati se okolo. Kako se igra u multiplayeru (mislim da li su misije ili nešto drugo)? Koliko je zahtjevna igrica s obzirom na jačinu današnjih kompova? Vaše mišljenje? Šta je bio neki pre-download prije nego je igra izašla? Kako je to izgledalo? Kakva je razlika između igranja na PS3, PS4 i PC-u? Koliko treba imati brz internet da bi se mogao igrati multiplayer, ping? Hvala unaprijed.

Fejzore na pozdrav kad vidiš komandanta, fejzore u zrak kad vidiš komandanta!!

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Momci jel velika razlika između grass quality normal i high ? otključao sam taman Trevora i sa grass quality na high imam užasne frame dropove, pa sam smanjio na normal i natrag radi super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Lieutenant commander Data kaže...

Pozdrav ekipo, evo ne igram igre više godina, no čuo sam da je izašao GTA V za PC pa me malo zagolicalo. Zanima me gdje sve moru skinuti igru. Ako skinem s torrenta onda neću moći igrati multiplayer? Zadnji put kad sam ja igrao GTA nije imao multiplayer komponentu i mogao sam igrati samo offline mislije i zezati se okolo. Kako se igra u multiplayeru (mislim da li su misije ili nešto drugo)? Koliko je zahtjevna igrica s obzirom na jačinu današnjih kompova? Vaše mišljenje? Šta je bio neki pre-download prije nego je igra izašla? Kako je to izgledalo? Kakva je razlika između igranja na PS3, PS4 i PC-u? Koliko treba imaIti brz internet da bi se mogao igrati multiplayer, ping? Hvala unaprijed.

Igru mozes kupiti preko steama ili drugih servisa koji prodaju igre. Ako ne kupis key ne mozes igrati multiplayer. Multiplayer imas misije - pljačke, utrke , svakakve stvari, jako zabavno. Eto neke kolege su uspjeli pokrenuti igru cak i na 9800gt, napisi konfiguraciju svoju. Pre download je bio jer igra tezi 60gb pa se moglo par dana ranije poceti skdat. Razlika je u grafici (PC moze raditi na 60FPS ima bolje teksture). Internet - adsl.

12 godina
hahhaajaads kaže...

- Radi li na 32bit-a ?, netko pokusao ?

- Netko probao ?

BF 4 + BF 3 ( http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/191silvinjo/stats/894230851/pc/ )
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Meni nije bas nesto spektakularna grafika, eksterijeri ajde, ali interijeri huh nista posebno na ultra

Nekako izmedu watchdogs i APB na max.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
16 godina
hahhaajaads kaže...
hahhaajaads kaže...

- Radi li na 32bit-a ?, netko pokusao ?

- Netko probao ?

Nevjerujem da je itko isprobavao jer u requirements ti stoji da je potreban 64 bitni.

Ukoliko pitaš za komp koji si naveo pod "Moj PC", ne vidim razlog' zašto nebi stavio na njega 64bitni sistem. Ako pitaš za neki drugi, moje isprike.

15 godina
Vkm996 kaže...
RuskeGTT kaže...
Vkm996 kaže...

Taman će ti se skinit' kad dođeš s posla 

edit: Savršeno, dođe do 99% i piše connetion lost, i kad resetiram opet lost... Moram ponoviti; Go Go Rockstar...

edit2: Odlično, sad je krenilo ispočetka... Go Go Rockstar..

isto ce bit ko jucer kad je skidalo zadnjih 5GB nakon installa, pustio da skida, dosao s posla pisalo 3/5 i connection lost -.-

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice