Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.410.354
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
Adict kaže...

Meni kazem sa 270x i 8320 na 4.0 ghz i 16gb rama vrti 30 do 60 fps al prosijek je 35 cca , ako netko ima slicnu konfiguraciju a vrti mu vise fpsa molio bi da kaze kako je namjestio postavke ili napravi print screen . Sinoc sma igrao 3 sata u sutu i nekon toga gledam temp cpu 71 max  a grafice 65 max ... Igru sam stavio na SSD . Ja sam namjestio postavke da mi igra klizi i da je igrivo , netreba mi sad bijesna grafika a da ima 20 fps , nije gust . 

u mene ne pada ispod 58 FPSa na 1680x1050 sve na high samo texture na normal FXAA ukljucen i filtering na 8x a imam samo GTX 660ku

il me izvlaci manja rezolucija il jaci procesor il jednostavno oboje :D

pa rokno bi se kad bi mi palo na 30 fpsa,prije bi igrao na LOW nego to dozvolio

mene samo zeza sto igra ponekad crasha,u onom prvom bank jobu sam morao bez pucanja rusit policiju da rijesim bez crasha

pirat verzija V2 3DM

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
17 godina
Friday kaže...

Isprika ako je već bilo, ali jel ima negdje nekakav normalan graf sa framerate-om?

Ima na guru3d test u 1600x1200

17 godina
odjavljen
doktor1 kaže...
Friday kaže...

Isprika ako je već bilo, ali jel ima negdje nekakav normalan graf sa framerate-om?

Ima na guru3d test u 1600x1200

Da, ali isto je sve na high/very high i 2x msaa. Baš su kreteni...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan

Hvala 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja imam dvije r9 270x i 15.4 drivere od amd i mogu reci  da ti driveri i nisu bas najbolji  kad povecam detalje na max jedva imam 20 fps 1080p rezolucija procesor je na 4.5ghz amd fx 8350

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako netko hoće mogu mu napraviti custom frame rate limiter za nvidia inspektor!

Half vsync mi je zaključo FPS na 29/30, a kada isključim vsync minimalni FPS mi je kakvih 35...

Te sam napravio custom od 33 te je igra sada zaključana na tome!

Pa ako vam FPS recimo ne apda ispod 40, napravi se lock na 39 i tako igra. Po meni bolje nego oscilacije u 20 i više FPSa...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

za ubuduće, ako nekoga interesira, napravio sam mali test na svom prastarom kompu.

specifikacije su:

AMD Athlon II X2 260 @ 3.2 GHz

4 GB RAM

HD 5670 512MB

Obični HDD

igru ćete moći normalno pokrenuti, naravno sve isključeno, 800x600 reza, prologue će koliko-toliko fludino se vrtiti, dok free roam u gradu i sl. već počne kašljucati i osjete se FPS dropovi (pogotovo ako pri brzoj vožnji vrtite mišom uokolo promatrajući svijet oko sebe), ali oni najveći mazohisti mogu igrati. nekakav average FPS-a nisam niti pokušavao mjeriti, jer nisam ništa ni očekivao, ali kao što rekoh - najveći ljubitelji GTA serijala i mazohisti mogu probati. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 11:42 (Zvonzi).

0 0 hvala 0
13 godina

Jesi ga i ti našo pc za probavati :P

Da 512 Mb

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Club: vandal_zd | DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
14 godina
Grand Theft Auto V PC

zanimalo me hoće li ga uopće pokrenuti.

2 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Sta treba upisati ispred -uilanguage da jezik bude engleski ? 

Naso u temi... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 11:53 (SimeKZ).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

nije mi se dalo printscreenat pa sam sa mobitelom uslikao moje postavke na kojima ide od 30 do 60 fps zavisi kako kada , al vecinom 35 do 45 stoji . 

Je trebam sta promijeniti slobodno recite . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Adict kaže...

nije mi se dalo printscreenat pa sam sa mobitelom uslikao moje postavke na kojima ide od 30 do 60 fps zavisi kako kada , al vecinom 35 do 45 stoji . 

teselaciju iskljucis i ambient oclusion a MSAA je do tebe ako zelis vise FPSa iskljucis ga i prebacis se na manje zahtjevan ali i ruzniji FXAA i imat ces daleko bolji fps,takodje post fx mozes stavit na normal da nemas toliko blura

i te tamo high resoluzion shadows itd iskljucis nije da imas 980ku haha

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 11:56 (mersimh).
12 godina
Idealist kaže...

bok decki. 

imam 955BE @3,8 ghz i sapphire 6850. ima li smisla mijenjati samo grafu (recimo 7850 ili 7870). samo zelim da mi glatko radi na cca 60 fps-a...

Meni na slicnoj konfi radi dobro, ali nakon 5-10 min igranja pocne bas stuttering zvuka i igre, pokusao i na najnize postavke ali uvijek isto? Ima li neki nacin ili nesto da se sprijeci to?

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav ekipa 

Imam jedna problem a to je da nikako nemogu dobit vise od 40 fps-a.Stavio sam nove AMD drivere i opet isto.Stavio sam slike postavki pa mi recite sta da promijenim.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Adict kaže...

Freak Show Inc.
11 godina
neaktivan
cic kaže...

Pozdrav ekipa 

Imam jedna problem a to je da nikako nemogu dobit vise od 40 fps-a.Stavio sam nove AMD drivere i opet isto.Stavio sam slike postavki pa mi recite sta da promijenim.

potjero si sve na maksimalu jbt, tweakaj te postavke malo bolje i ici ce ti 60+ s tim da igras na maloj rezoluciji

Clueless gamers shouldn't judge
14 godina
cic kaže...

Pozdrav ekipa 

msaa stavi na 2 x, čisto dosta

v-sync - on (amd)

pa reflection stavi na high, pa ti sve stavio na uber high i cudis se kak neide vise od 40 

water particles i grss slobodno na normal/high

14 godina
neaktivan
Izba Gun kaže...

Moze mala pomoc? Ne mogu natjerat komp da mi digne fps iznad 20 u nekim situacijama...voznja u gradu npr. Dakle, xfx r9 280@933/1175, i fx6300, u odredjenim situacijama budem na 40 do 55 fps-a, pa padne na 30ak, probao sam clockat grafu ali nije bilo nekih konkretnih pomaka, cpu je stock, u catalistu sam stavio texture na high a u igri su postavke ukljucene na advance i alternirao sam postavke u graphic options (onaj prvi) ali nista konkretno. Dali je jednostano graficka slaba za tjerat vise ili? Da napomenem samo da sam mjenjao i dx opcije u settingsima i da svejedno igra tece, cak i na 20 fps-ova.

I ja imam isto graficku kao i ti i imam isti problem.Instaliro sam zadnje drivere i napravio defragment cijelog diska opet ista stvar. Gledam drugi igraju na slabijim konfiguracijama na 60fps a meni  cijelo vrijeme 30ak,nekad padne i na 22 fps-a
Ako rijesis problem molio bih te da napises ovdje. 

17 godina
mersimh kaže...
Adict kaže...

teselaciju iskljucis i ambient oclusion a MSAA je do tebe ako zelis vise FPSa iskljucis ga i prebacis se na manje zahtjevan ali i ruzniji FXAA i imat ces daleko bolji fps,takodje post fx mozes stavit na normal da nemas toliko blura

i te tamo high resoluzion shadows itd iskljucis nije da imas 980ku haha

Zašto isključit Ambient occlusion? Jako bitan efekt!

Teselacija ne jede resurse!

Extended distance scaling pod Advanced options jede framerate...

Shader quality stavtii na maksimum...

Anisotopic filter na maksimum; ne tržai resurse

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 12:11 (doktor1).
15 godina
Adict kaže...

Meni kazem sa 270x i 8320 na 4.0 ghz i 16gb rama vrti 30 do 60 fps al prosijek je 35 cca , ako netko ima slicnu konfiguraciju a vrti mu vise fpsa molio bi da kaze kako je namjestio postavke ili napravi print screen . Sinoc sma igrao 3 sata u sutu i nekon toga gledam temp cpu 71 max  a grafice 65 max ... Igru sam stavio na SSD . Ja sam namjestio postavke da mi igra klizi i da je igrivo , netreba mi sad bijesna grafika a da ima 20 fps , nije gust . 

dodi do mene da vidis kako radi na X3 :)

imam isto 270 X (ali OC) i temp graficke mi 45...

koji cooler imas za proc? uzeo sam danas 8300 i LC CC 120 za hladenje

17 godina
cic kaže...

Pozdrav ekipa 

8xMSAA + reflection 8xMSAA...

Možda da staviš6 64xMSAA sa R9 280 karticom

Stavi taj MSAA na 2x ili 4x, a reflection MSAA isključi!!

Sjene staviti an Softest, a ne ove žderače od AMD/NVIDIA verzija

I treba znati da Anisotropic filter u nijednoj igri ne utječe na performanse, a drastično poboljšava teksture u daljini!

Ambient occlusion efekti, (SSAO, HBAO+) znaju imati udar na performanse, ali su bitni efekti te ovdje ne utječu jako...

U GTA V udar na perforamnse imaju sve opcije u Advance Graphics, Grass quality, MSAA, TXAA i AMD/NVIDIA sjene!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 12:27 (doktor1).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Rekoh čekati ću da mi prođu ispiti na faksu pa ću si kupiti GTA V, ali jednostavno nisam mogao izdržati

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...
Adict kaže...

dodi do mene da vidis kako radi na X3 :)

imam isto 270 X (ali OC) i temp graficke mi 45...

koji cooler imas za proc? uzeo sam danas 8300 i LC CC 120 za hladenje

Ma cooler je neki cooler samurai obicni nije nesto . Imam mugena sastrane al mi ga se neda montirati . Ma sve u svemu ja sam zadovoljan samo se treba postavkama poigrati . 

15 godina
Friday kaže...
mar123 kaže...

Pogledaj moj pc, imam 7950 i phenoma 955 i mogu ja igru natjerat na very high al tesko je bilo kako to natjerat na 60 fpsa, popne se na 50 u nekim dijelovima al proc koci previse. Meni je oke igrat na high/very high sa 35-40 fpsa.

Pa kud samo 4 gige rama???

ma ne treba meni very high. ja samo zelim stabilnih 60 fps-a na bilo kojim postavkama...

17 godina
odjavljen
Idealist kaže...
Friday kaže...
mar123 kaže...

Pogledaj moj pc, imam 7950 i phenoma 955 i mogu ja igru natjerat na very high al tesko je bilo kako to natjerat na 60 fpsa, popne se na 50 u nekim dijelovima al proc koci previse. Meni je oke igrat na high/very high sa 35-40 fpsa.

Pa kud samo 4 gige rama???

ma ne treba meni very high. ja samo zelim stabilnih 60 fps-a na bilo kojim postavkama...

Odnosi se na kolegu mar123 - grafička mu skoro ima više memorije nego što ima sistemske.

Freak Show Inc.
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel to izašao neki novi update ili? Prvo mi je skidalo nekih 50ak mb i nakon toga 352 mb a toliko je bio onaj day one patch ako se ne varam. Jel zna netko možda nešto više o tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

ZAsto stalno baca social club failed to initialize. Error code 15. 3dm v2 Je u pitanju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

ZAsto stalno baca social club failed to initialize. Error code 15. 3dm v2 Je u pitanju...

Imaš ščćžđ u usernameu Windowsa...promijeni to

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ma nemam... to sam prvo pogledo. Sad sam ponovno instaliro social club i izbriso profile od social cluba iz my documentsa... mozda pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Friday ma kupovo sam pc 2011. I odtad nisam nadogradio ram, al uskoro cu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice