po sandy shoresu imam puno veci frame rate nego drugdje, pogotovo po gradu...ali bas samo sandy shores, ocito su texture drugacije, tj lakse...imam lako 30-40 fps, do 45...ne dropa mi nikad ispod 27 28...
dozivljaj: svitanje uz kaktuse i pjesak <3
po sandy shoresu imam puno veci frame rate nego drugdje, pogotovo po gradu...ali bas samo sandy shores, ocito su texture drugacije, tj lakse...imam lako 30-40 fps, do 45...ne dropa mi nikad ispod 27 28...
dozivljaj: svitanje uz kaktuse i pjesak <3
predobro, cjelu mapu sam prošo, sad idem prelazit misije :D
na ovome sigurno dobro radi :D https://www.gamingtribe.com/giveaway/domination/
Ekipa gdje da nađem selfije koje sam uslikao na GTA?
bok decki.
imam 955BE @3,8 ghz i sapphire 6850. ima li smisla mijenjati samo grafu (recimo 7850 ili 7870). samo zelim da mi glatko radi na cca 60 fps-a...
Rekao bih vrlo teško na glatkih 60 fps-a sa tim procesorom.
http://www.techspot.com/review/991-gta-5-pc-benchmarks/page6.html
Dali mogu igrati na full detaljima?
CPU: Core i7-5960X 8-Core 3.0GHz
GPU:GeForce GTX Titan Z
RAM:16GB
Tonci se kur*i preko drugog accounta
Tonci se kur*i preko drugog accounta
Nije mu ovo drugi account
Pogledaj moj pc, imam 7950 i phenoma 955 i mogu ja igru natjerat na very high al tesko je bilo kako to natjerat na 60 fpsa, popne se na 50 u nekim dijelovima al proc koci previse. Meni je oke igrat na high/very high sa 35-40 fpsa.
Pogledaj moj pc, imam 7950 i phenoma 955 i mogu ja igru natjerat na very high al tesko je bilo kako to natjerat na 60 fpsa, popne se na 50 u nekim dijelovima al proc koci previse. Meni je oke igrat na high/very high sa 35-40 fpsa.
Pa kud samo 4 gige rama???
Igra je odlicna i zarazna , ja sa moj pc imam od 30 do 60 fps kako di na normal texturama ,slajderi do kraja , sjene , travica i ostale pizdarije na high vecina toga , ,Vsync off , MSAA off , FXAA on . ajmo reci prosijek neki je 37 fpsa ja sam zuadovoljan , memorija je 1580 od 2048 iskoristeno . Ono sta sam skuzio da sjene i travica su mi nekako pixelasti kad ih gledam . namjestio sam si ovako postavke jer mi ide glatko cijelo vrijeme sta mi i treba .
Igra je odlicna i zarazna , ja sa moj pc imam od 30 do 60 fps kako di na normal texturama ,slajderi do kraja , sijene , travica i ostale pizdarije na high vecina toga , ,Vsync off , MSAA off , FXAA on . ajmo reci prosijek neki je 37 fpsa ja sam zuadovoljan , memorija je 1580 od 2048 iskoristeno . Ono sta sam skuzio da sijene i travica su mi nekako pixelasti kad ih gledam . namjestio sam si ovako postavke jer mi ide glatko cijelo vrijeme sta mi i treba .
Sijeno je osušena trava kojom se hrani stoka.
Sjena je prostor zaklonjen od sunca.
netko je spomenuo da se defragmentira smo folder gdje je igra. Kak se to radi??? Kak se može samo jedan folder? Ja sam uvijek defragao cijel hard s Tuneup Utilities.
Koja je najslabija konfiguracija na kojoj ste testirali GTA ?
Koja je najslabija konfiguracija na kojoj ste testirali GTA ?
Klikni na MOJ PC.
Inace danas mi stize nova graficka i napajanje, bice ludnica :D
Igra ima dosta loš AA, (pogotovo na daljinu)! A FXAA koji mnogi koriste je poprilično loš!
Sa uključivanjem FXAA unutar nvidia control panlea / nvidia inspectora se dosta popravi situacija bez utjecaja na performanse, no treba ostavit i igrin FXAA uključen..
Evo usporedba...Ništa pretjerano, ali ipak jeisticanje oštrih rubova manje izraženo...
Ne znam kako ovoj ekipi sa 270X ide od 30 do 60 FPS, a meni je na HD7870 skoro stalno na 60 FPS, kad zagusti padne na oko 49. Sve na high, neke opcije i na very high, 1080p.
Igra je odlicna i zarazna , ja sa moj pc imam od 30 do 60 fps kako di na normal texturama ,slajderi do kraja , sijene , travica i ostale pizdarije na high vecina toga , ,Vsync off , MSAA off , FXAA on . ajmo reci prosijek neki je 37 fpsa ja sam zuadovoljan , memorija je 1580 od 2048 iskoristeno . Ono sta sam skuzio da sijene i travica su mi nekako pixelasti kad ih gledam . namjestio sam si ovako postavke jer mi ide glatko cijelo vrijeme sta mi i treba .
Sijeno je osušena trava kojom se hrani stoka.
Sjena je prostor zaklonjen od sunca.
Ozbiljno ? nisam znao .. hvala ti
Za sve koje limitira CPU i žele ~10fpsa više neka učine slijedeće:
Kad uđete u igru minimizirajte je i stavi GTA V launcher na low priority a GTA5 na high priority, dobit ćete sigurno do 10 fpsa jer launcher pojede ~15-30% CPUa kad je normal priority a samo 3-4% kad je na low.
Evo vam i .bat file koji to sam, automatski radi:
"C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\PlayGTAV.exe"
timeout 35
wmic process where name="GTA5.exe" CALL setpriority "high priority"
wmic process where name="gtavlauncher.exe" CALL setpriority "idle"
wmic process where name="subprocess.exe" CALL setpriority "Idle"
Samo napravit text dokument, ubacite ovo (editujte samo prvi red i ubacite gdje se vaš playgtaV.exe) i idite na "save as" tamo na kraju dodajte .bat ekstenziju i snimite pod "all files" a ne kao text dokument. Igru tada pokrećete preko ovog .bat file-a.
Igra ima dosta loš AA, (pogotovo na daljinu)! A FXAA koji mnogi koriste je poprilično loš!
Sa uključivanjem FXAA unutar nvidia control panlea / nvidia inspectora se dosta popravi situacija bez utjecaja na performanse, no treba ostavit i igrin FXAA uključen..
Ništa pretjerano, ali ipak jeisticanje oštrih rubova manje izraženo...
Koja ti je rezolucija ?
Imam uključen MSAA 2X i Nvidia TXAA. Da li treba onda FXAA bit isključen ?
Da Imam jedan problem jucer sam postao ali nisam imao vise informacija o cemu se radi u pitanju je prijatelj pa ovako ide.Igru je skinio sa steam prilikom pokretanja igre nista mu se nije dogadjalo da se pojavi prijava za rocestar social club problem je bio u antovirusnom programu avast.Pa je on sa steam uzeo kljuc i prijavio direktno na stranici medjutim to je uradio prije nego sto je saznao da ga zeza avast i napravio je profil na social clubu i registrirao kljuc.Medjuti nema opcije da linka steamov profil pa me sad zanima jel on moze izbrisati taj profil s tim kljucem i da napravi novi profil.
Koja ti je rezolucija ?
1080p
Imam uključen MSAA 2X i Nvidia TXAA. Da li treba onda FXAA bit isključen ?
FXAA je sranje. Samo "zablura" ivice.
Koja ti je rezolucija ?
1080p
Ma hebes to, vidjeces kad izadjes iz settingsa, imat ces da vidis jednu predivnu igru, samo uzivaj.
Ma hebes to, vidjeces kad izadjes iz settingsa, imat ces da vidis jednu predivnu igru, samo uzivaj.
Već imam kakvih deset sati u igri?
Šta je pjesnik htjeo reći?
Meni kazem sa 270x i 8320 na 4.0 ghz i 16gb rama vrti 30 do 60 fps al prosijek je 35 cca , ako netko ima slicnu konfiguraciju a vrti mu vise fpsa molio bi da kaze kako je namjestio postavke ili napravi print screen . Sinoc sma igrao 3 sata u sutu i nekon toga gledam temp cpu 71 max a grafice 65 max ... Igru sam stavio na SSD . Ja sam namjestio postavke da mi igra klizi i da je igrivo , netreba mi sad bijesna grafika a da ima 20 fps , nije gust .
Kad se žalite na fps naglasite imatel amd/nvidia zadnje drivere, tj u tvom slučaju imaš li amd 15.4 beta drivere?
Isprika ako je već bilo, ali jel ima negdje nekakav normalan graf sa framerate-om? Ja ne znam koji qurac, ali gdje god pogledaš - sve neke divlje rezolucije. Pa dobar dio ljudi će igrati ispod 1080p a ne vidim da je to od ovih poznatih portala itko testirao. Oni stave titana i i3 i gledaju kako će se ponašati na 1440p sa ultra detaljima. Ko je tu lud jebote?
Kad se žalite na fps naglasite imatel amd/nvidia zadnje drivere, tj u tvom slučaju imaš li amd 15.4 beta drivere?
Imam zadnje drivere od amd za gta V .