Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.410.847
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
mar123 kaže...

jel zna neko kako mjenjat stanice osim skrolanja prema nazad, na konzolama sam mogo otvorit cijeli onaj wheel sa radio stanicama, jel moze to tu? nisam pronasao u kontrolama.

Možeš klikat Q za mijenjanje pojedinačno ili držat za wheel.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
16 godina

Stavi Vsync na half pa će biti Lock na 30 FPS

[M|C] LuX_CROATIA
11 godina
Nisam nigdje vidio na vijestima,jel  na kraju moguce dodavati svoje pjesme u radio?:)
Battlelog: Ratkapa16
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 23:33 (Gago4).
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

jel zna neko kako mjenjat stanice osim skrolanja prema nazad, na konzolama sam mogo otvorit cijeli onaj wheel sa radio stanicama, jel moze to tu? nisam pronasao u kontrolama.

Točka i zarez na tipkovnici. :)

16 godina
Dxad99 kaže...

Dali mogu igrati na full detaljima?

CPU: Core i7-5960X 8-Core 3.0GHz

GPU:GeForce GTX Titan Z

RAM:16GB

Kaj, mama i taka kupili novi komp?

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 23:33 (Nisam Ja,Nisi Ti).
16 godina
neaktivan
Gago4 kaže...
LuX_CRO kaže...

Stavi Vsync na half pa će biti Lock na 30 FPS

Nisam nigdje vidio na vijestima,jel   na kraju moguce dodavati svoje pjesme u radio?:)

Ovo? 

15 godina
Grand Theft Auto V PC

ljudi, onaj fajl od 353mb, da li i vama skida do 320mb punom brzinom, onda padne na 20tak kb/s? ne mrda mi preko toga, pun k mi vise cekanja da skine sva sr.anja prije pocetka igranja...

2x sam isao ispocetka skidati taj fajl i oba puta do 320mb odmah dode i onda uspori ful

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Oldy kaže...
Gago4 kaže...

Nisam nigdje vidio na vijestima,jel   na kraju moguce dodavati svoje pjesme u radio?:)

Ovo? 

Ma da,tek sam sad skuzio...

Hvala :)

Battlelog: Ratkapa16
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Dajte ljudi kako se nalaze selfiji??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vidim da nitko na forumu ocito nema taj problem, al vidim da imaju drugi ljudi 

Eo video problema, uvijek na istoj lokaciji 

i sad je problem sto nemogu uopce igrat jer se misija autoloada cin otvorim igru

12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Je ima netko za online .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
badboycro kaže...

i sad je problem sto nemogu uopce igrat jer se misija autoloada cin otvorim igru

meni se milion puta crashao kad stisnem desni gumb, tako da vise ne stiscem osim kad mi igra javi da moram nekog koknut.

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Moze mala pomoc? Ne mogu natjerat komp da mi digne fps iznad 20 u nekim situacijama...voznja u gradu npr. Dakle, xfx r9 280@933/1175, i fx6300, u odredjenim situacijama budem na 40 do 55 fps-a, pa padne na 30ak, probao sam clockat grafu ali nije bilo nekih konkretnih pomaka, cpu je stock, u catalistu sam stavio texture na high a u igri su postavke ukljucene na advance i alternirao sam postavke u graphic options (onaj prvi) ali nista konkretno. Dali je jednostano graficka slaba za tjerat vise ili? Da napomenem samo da sam mjenjao i dx opcije u settingsima i da svejedno igra tece, cak i na 20 fps-ova.

Pot piss

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo nekoliko slikica sa večerašnjih Online Heist misija sa Astrom, Leom, Perkyem i Loginom, ludnica

Leo, perky, login i ja Leo, perky, login i ja
Ja i Login Ja i Login
http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 0:26 (Scrappy).
Moj PC  
15 0 hvala 5
11 godina
neaktivan
Izba Gun kaže...

Moze mala pomoc? Ne mogu natjerat komp da mi digne fps iznad 20 u nekim situacijama...voznja u gradu npr. Dakle, xfx r9 280@933/1175, i fx6300, u odredjenim situacijama budem na 40 do 55 fps-a, pa padne na 30ak, probao sam clockat grafu ali nije bilo nekih konkretnih pomaka, cpu je stock, u catalistu sam stavio texture na high a u igri su postavke ukljucene na advance i alternirao sam postavke u graphic options (onaj prvi) ali nista konkretno. Dali je jednostano graficka slaba za tjerat vise ili? Da napomenem samo da sam mjenjao i dx opcije u settingsima i da svejedno igra tece, cak i na 20 fps-ova.

grafa je daleko od tog da je slaba, moze bez problema tjerat igru tak da nema straha, a prije par stranica je netko u komentaru ostavio link od optimiziranih gta v drivera pa probaj to skinut i vidi kako ce biti

Clueless gamers shouldn't judge
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Može invite ili link od crewa da i ja probam online s grupom? 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zagiii kaže...
tarz01 kaže...

Napravio sve po uputama i idem pokrenut 3DM launcher i ovo mi se stalno pojavljuje :

Zna netko u cem je problem?? 

možda ti je ovo u problemu:

xinput1_1.dll
xinput1_2.dll
xinput1_3.dll
xInput1_4.dll
XInput9_1_0.dll

googlaj,pa skini to sve i kopiraj u C:\Windows\SysWOW64

Jesam i dalje nista,ne znam stvarno sta da napravim da se to fixa.

Jel imao ko kakav slican problem?

17 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 0:27 (steve90).
15 godina
neaktivan
tarz01 kaže...
zagiii kaže...
tarz01 kaže...

Napravio sve po uputama i idem pokrenut 3DM launcher i ovo mi se stalno pojavljuje :

Zna netko u cem je problem?? 

možda ti je ovo u problemu:

xinput1_1.dll
xinput1_2.dll
xinput1_3.dll
xInput1_4.dll
XInput9_1_0.dll

googlaj,pa skini to sve i kopiraj u C:\Windows\SysWOW64

Jesam i dalje nista,ne znam stvarno sta da napravim da se to fixa.

Jel imao ko kakav slican problem?

Ima tu par tih stvari,pa probaj..mozda bude nekaj od toga rijesilo problem http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-1931360/0xc00007b-error-fix.html

Gainward 8800GT replaced by GTX 650.Gone but never forgotten
16 godina
playjob kaže...

Dajte ljudi kako se nalaze selfiji??

social club account

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Rockstar Social Club vise nema desktop aplikacije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

dakle da napisem par rijeci:

X3 athlon 3,2ghz

8 gb rama 1600 ddr3

r9 270 x oc 2gb

DA SE IGRAT! mislim nije veselje, ali evo prosjecno bude oko 25-30 fps, zna biti i preko 30, isto tako zna biti i oko 15 kad zatrza ili kad brzo vozim, settingsi na high, bilo je cak u pocetku po defaultu na very high nesto, ali sam spustio, nisam primjetio veci pomak sa fps...u prologu je bilo 30-40 fps jer ocito nema puno veze to s igrom samom...

da napomenem da nisam stavljao jos betu catalyst, budem sutra, pa cu vidjeti razliku

jedva sam cekao da zavrsi prolog i ona prva misija sa onim nigerom s autima, da mogu uzet auto i otpeljat se do podnozja chilliada, uzet motor i picit gore prije sumraka

eto kako sam proveo prvu vecer i zalazak sunca u igri :)

nego pitanje: kako ste vi konfigurirali tipke u voznji? stavio bi na strelice, posto mi malo zdepasto voziti na WASD, ali tamo su tipke mobitela, pa bi mobitel prebacio, mislio sam na numpad, ali tamo je opet nesto drugo, pa onda gore na home, end, del i page down, ali tamo je opet nesto drugo...kako vi vozite?

temperatura graficke mi bila oko 45 stupnjeva, zauzece rama oko 60-65%, procesora isto oko 60tak %

JEDVA CEKAM da mi sutra dode X8 pa da mogu zaigrat lijepo na very high sa normalnim fps :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 1:02 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni je tako bilo nestalo kad sam instalirao service pack 1 ,igram na windows 7.
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Bolje je staviti Grass quality na high tj. smanjiti, najveci performance killer, uz to mogu imati 4xMSAA bez problema osim malih

padova FPS-a na podrucjima sa puno bilja.

Ne izgleda puno losije, Evo par slika brda koje me se dojmilo, veoma opustajuce.  

Osim toga u advanced options je sve ponajbolje iskljuciti osim high streaming while flying, barem meni nije oduzelo puno FPS-a.

U gradu je sve ok ali izvan ipak pada malo FPS zbog trave i ostalog bilja.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
badboycro kaže...

Skini nove drivere, meni je rjesilo problem.

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx?hootPostID=2029570326847afdcf9e14314ec5fc8b

Evo me kod kralja hahaha, lik je lud, prvo sam ga upristojio da lici na covjeka pa onda igrati .

17 godina
Mquany kaže...

prvo sam ga upristojio da lici na covjeka pa onda igrati .

Takod šta sam ga cjelog istetoviro

15 godina
neaktivan

Ma imam vec te drivere, tako da nije do toga :/

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Uspio sam rjesit :) 
Ako ko bude imao isti problem neka mi se javi :) 

0 0 hvala 0
15 godina
toma20 kaže...
Gremlin144 kaže...
toma20 kaže...

valjda jedino meni lagga cijelo vrijeme na normal postavkama.da mi lagga sa ovom konfom?stvarno...bas sam se veselio onlineu ali cini se nista od toga 

defragmentiraj disk, tak sam ja pa mi je malo manje lagalo

jesam i nista

jesi defragmentirao s onim da ti defragmentira i optimizira usput, ovak obično defragmantiranje ne pomaže

http://www.youtube.com/user/Brzi559
14 godina
Grand Theft Auto V PC

crash na misiji blitz play, ima neko da je prešao blitz play misiju (35'ta il 39'ta) pa da pošalje sejv

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 3:00 (Cryogenic).
Moj PC  
0 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice