Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.410.978
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ova igra je čudo, baš sam odradio misiju gdje "hvataju" brod.

Na mom laptopu (i3 2310m, GT 540m), rezolucija 1366x768, texture high, distance na trećini, AA 2x i još možda par stvari na high, zakucanih 30 FPS-a. Memorija grafičke 1603/1023 ali igra radi bez problema. 

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Znači igrica je čudo, stvarno se potrudio rockstar i optimizirao ju je malo je reći fantastično... na ovoj mojoj konfiguraciji sam uspio nagurat sve na very high na rezoluciji 1600 * 900 mislim... kod frenda sam oprobao GTA V na slabijem kompu od moga i njemu je dosta laggalo, trzalo pa sam mu namjestio da mu GTA radi na DirectX 10 i nakon toga mu nije bilo trzanja, preporučujem svima kojima igra lagga da si stave DirectX10
Ocjena od 1 do 10 je 11, čudo od igre 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Grand Theft Auto V PC

Utječe li mijenjanje verzije directx-a u postavkama na poboljšanje grafike tj. da ne šteka, kao u mom slučaju ?

Inače, komp zadovoljava minimalne uvijete za GTA 5, ali mi šteka, NE jako ali dosta da smeta i ide na živce, slika konfiguracije: http://i.imgur.com/SBCLgcq.png

Nikola
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Ekipa gdje da nađem selfije koje sam uslikao na GTA?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

- Radi li na 32bit-a ?, netko pokusao ?

BF 4 + BF 3 ( http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/191silvinjo/stats/894230851/pc/ )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Editro ubija...

Moj PC  
15 0 hvala 1
11 godina
Grand Theft Auto V PC

valjda jedino meni lagga cijelo vrijeme na normal postavkama.da mi lagga sa ovom konfom?stvarno...bas sam se veselio onlineu ali cini se nista od toga 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
toma20 kaže...

valjda jedino meni lagga cijelo vrijeme na normal postavkama.da mi lagga sa ovom konfom?stvarno...bas sam se veselio onlineu ali cini se nista od toga 

Stavi si nove GTA 5 Optimized drivere (15.4), imaš na AMD-ovim stranicama.

15 godina
toma20 kaže...

defragmentiraj disk, tak sam ja pa mi je malo manje lagalo

http://www.youtube.com/user/Brzi559
11 godina
Gremlin144 kaže...
toma20 kaže...

defragmentiraj disk, tak sam ja pa mi je malo manje lagalo

jesam i nista

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo video kak ide na mojoj konfi :

btw, jel zna neko zašto mi u settingsima ne nudi opciju 60 hz već samo 59 i 50 na FHD ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

zamislite srece...instaliravam SAT I POL, pocne skidati update onih zadnjih 5GB, moram ic na posao, pise jos 45min, kazem ok kad dodem doma bit ce gotovo, vratim s nakon 9h, stoji mi da se prekinula veza, da odem ispocetka, vidim jos ima 2GB za skidanje i sad mi skida 15 kb/s...zgorit cu!!! mislim mozda i bolje da ni ne stignem isprobati na X3, sutra mi dolazi X8 i ds3p

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Stolnik kaže...

Instalirao i ja igru i oduševljen sam i grafikom i gameplay-om. Znao sam da će bit odlična, al nisam znao da će bit toliko odlična. Stavio apsolutno sve na max, 60 FPSa lock, igra leti, danas neću spavat prije 6 ujutro, a sutra ću faks prespavat :P

Još jednom hvala kolegi forumašu @meTA što mi je prebacio igru na HDD, jer bi morao skidat 60GB po pol MB-a u sekundi. 

Cekaj samo da jos koji Heist odigras :).

PS:Ja sam tek nakon 6 sati igranja shvatio da ima aim down the sight sto je first person pucanje napravilo jos 5 puta bolje nego ona mala tocnika na ekranu.(aktivira se mouse wheelom naprijed kao kad snipeom zoomate)

11 godina
Grand Theft Auto V PC

evo da javim da mi sada radi normalno od kada sam skinuo zadnje drivere  prije mi je bilo u voznji ne igrivio i to na normal postavkama,sada na high u voznji 40 do 55 fpsa i ne lagga nista yay :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
toma20 kaže...

Hmm.čudi me što ti lagga. Imam isti proc i količinu RAM-a kao i ti i grafu Sapphire HD7870 2GB i ne laga mi niš,igra radi savršeno bilo to u fullHD rezi ili pak manjoj. Većina postavki mi je na very high, čak je i ona opcija za teksture na very high itd..

Čudno mi to jer koliko sam gledao benchmarke,testove ispada da je tvoja nešto jača/bolja od moje ili griješim jer nisam više u toku sa grafičkama. Probaj se pogirat sa postavkama za grafiku u igri.

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Cekam i cekam i nikako da Nuuvem nabavi keyeve, kaze nekad ovaj tjedan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Dali mogu igrati na full detaljima?

CPU: Core i7-5960X 8-Core 3.0GHz

GPU:GeForce GTX Titan Z

RAM:16GB

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 22:56 (Dxad99).

0 24 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni se igra vrti na 1080p,high detalji,softest shadows,no msaa,fxaa on,grass normal i u gradu jedva imam 30 fps dok drugi na tim istim postavkama igraju sa 60fps iako imaju slabije konfiguracije.,nije to samo u GTA V nego i u ostalim igricama.Imam zadnje beta drivere. Negdje sam procitao da bi update bios-a mogao pomoci ali nisam neki strucnjak za to. Ako itko zna u cemu je problem molio bih ga da mi pomogne.Unaprijed zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

da li mogu igrati na ultra settings?

duron 1200, 128MB rama, GF2 16MB

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dxad99 kaže...

ne

11 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

da li mogu igrati na ultra settings?

duron 1200, 128MB rama, GF2 16MB

4k buraz

Borek
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Svđa mi se da se doslovno ušetavanje u cut scene. Predobro.

Sviđa mi se noćno nebo. Prekrasno.

Ne sviđa mi se pad FPS-a kada curi kišurina pada mi i na 31-35 i to je već usporeno. 

Iznad 40 FPS-a već nemam taj dojam usporenosti. 

No možda da ne idem preko limita VRAM-a previše tih 100, 200, 300MB pa će biti bolje. Malo da smirim doživljaj ipak nemam 980SLI. :))

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 23:04 (Oldy).

2 0 hvala 0
11 godina
playjob kaže...

Ekipa gdje da nađem selfije koje sam uslikao na GTA?

Netko?

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Moze savjet. Koji release moram skinut da samo instaliram ili se pripremim za priginal key? Neda mi se cekat kad ce na Nuuvem doci pa onda skidat. Radije bih tih 60gb sad stavio skidat pa kasnije samo key aktivirao.

Znaci ne znima me nikakav crack ni nista, nego instalacija s kojom mogu kao original igrat kad kupim key.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 23:09 (xG4M3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Probaj naci "Grand Theft Auto V (2015) + DLC's - FULL UNLOCKED - RETAIL".

Rootanje mobitela doprinosi globalnom zagrijavanju.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da gdje sprema one fotke koje se fotkaju sa onom aplikacijom na mobitelu? 

1 0 hvala 0
11 godina
Dxad99 kaže...

Vec si ti full nesto drugo,al ne smijem da kazem sta ali pogodit ce ostali :)

15 godina
neaktivan
tarz01 kaže...

Napravio sve po uputama i idem pokrenut 3DM launcher i ovo mi se stalno pojavljuje :

Zna netko u cem je problem?? 

možda ti je ovo u problemu:

xinput1_1.dll
xinput1_2.dll
xinput1_3.dll
xInput1_4.dll
XInput9_1_0.dll

googlaj,pa skini to sve i kopiraj u C:\Windows\SysWOW64

Gainward 8800GT replaced by GTX 650.Gone but never forgotten
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

jel zna neko kako mjenjat stanice osim skrolanja prema nazad, na konzolama sam mogo otvorit cijeli onaj wheel sa radio stanicama, jel moze to tu? nisam pronasao u kontrolama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

jel zna neko kako mjenjat stanice osim skrolanja prema nazad, na konzolama sam mogo otvorit cijeli onaj wheel sa radio stanicama, jel moze to tu? nisam pronasao u kontrolama.

Dugo drzis "Q"

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice