Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.293
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
odjavljen
Re: Grand Theft Auto V PC
Diazz72 kaže...

E ljudi se meni cini ili su uj***** fiziku voznje, igrao sam na xboxu i nije auto toliko plesao koliko na PCu?

Xbox i PS su za decke, PC je za muskarce. :D

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
12 godina
Zylvio kaže...

Koju grafulju do 1000 kuna uzeti (bolje polovnu) za GTA 5? Gledao sam GTX 570 1280 MB pa me zanima da li će to biti oke?
Proc mi je: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz i imam 4 GB DDR3 1333 MHz.
Trenutna grafa mi je nVidia 9800GT 1 GB, ali nisam doma da provjerim kako "ide".

ako planiras igrati GTA V ja bas nebi isao na karticu ispod 2GB vRAM-a a po mogucnosti bi isao na 3GB vRAM-a   sa ovih 1280MB se neces bas nagledat nekih ljepota

gtx570 ce to vrtit bez problema al joj fali memorije

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

U Osijeku u Zeldi je maloprije stigao GTA. 460 kn...

Freak Show Inc.

4 0 hvala 3
17 godina
SiNkE.Zgb kaže...
Zylvio kaže...

Koju grafulju do 1000 kuna uzeti (bolje polovnu) za GTA 5? Gledao sam GTX 570 1280 MB pa me zanima da li će to biti oke?
Proc mi je: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz i imam 4 GB DDR3 1333 MHz.
Trenutna grafa mi je nVidia 9800GT 1 GB, ali nisam doma da provjerim kako "ide".

ako planiras igrati GTA V ja bas nebi isao na karticu ispod 2GB vRAM-a a po mogucnosti bi isao na 3GB vRAM-a   sa ovih 1280MB se neces bas nagledat nekih ljepota

gtx570 ce to vrtit bez problema al joj fali memorije

GTX 580 je po performansama ispod R7 260X, GTX 660, GTX 750 TI....

Tako da ići na karticu bez 2GB VRAMa za GTA V nema smisla!

Jedan obična GTX 750 će imati bolje performanse od te GTX 570 pošto je idnestična u perofmransama kao GTX 580...

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 11:33 (doktor1).
15 godina
Dali cu moci vrtjeti gta 5 na svom racunalu? Amd athlon x2 2.8ghz , ati radeon hd4770 512gddr5 i 3 gb rama ddr2 bar na low postavkama? Ispricavam se na n00b pitanju ali da znam dali mi se isplati uopce mastati hehe? P.s dali podrzava dx 10.1?
nisam pio 9 mjeseci, a onda sam se rodio
13 godina
Jole-Ri kaže...

Pozdrav, imam mali problem. Ako mi može netko molim vas pomoći......

Ispod se nalazi slika moje konfiguracije, i konfiguracija zadovoljava minimalne uvijete za GTA V i ja ga mogu igrati, ali šteka malo ali smeta ne može se normalno igrati, ali iskreno neznam kako i što da podesim da bude sve kako treba.

MOže mi netko molim vas pomoći....

Nikola
17 godina
odjavljen
Jole-Ri kaže...
Jole-Ri kaže...

Pozdrav, imam mali problem. Ako mi može netko molim vas pomoći......

Ispod se nalazi slika moje konfiguracije, i konfiguracija zadovoljava minimalne uvijete za GTA V i ja ga mogu igrati, ali šteka malo ali smeta ne može se normalno igrati, ali iskreno neznam kako i što da podesim da bude sve kako treba.

MOže mi netko molim vas pomoći....

Smanji detalje i prihvati da neće baš sjajno raditi sa tim procom i grafom...

Freak Show Inc.
16 godina
crni pauk kaže...
Dali cu moci vrtjeti gta 5 na svom racunalu? Amd athlon x2 2.8ghz , ati radeon hd4770 512gddr5 i 3 gb rama ddr2 bar na low postavkama? Ispricavam se na n00b pitanju ali da znam dali mi se isplati uopce mastati hehe? P.s dali podrzava dx 10.1?

ne

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
14 godina
odjavljen
Scrappy kaže...
crni pauk kaže...

ne

Slazem se, nema sanse igrati na 512mb grafickoj, licno sam igrao, da ti je bar 1GB VRAM mogao bi.

Darko
13 godina
crni pauk kaže...

Mislim da te nista ne kosta skinuti i probati. Da tvoja grafa podrzava DX10.1

16 godina
Grand Theft Auto V PC
Reinstall sam napravio,izbrisalo mi sve saveove.mislio sam da ima cloud saveive igra.nije steam verzija jbg.tako kad reinsalirate sačuvajte si save game.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

stigao, sad idemo istestirati ovaj napaceni X3 :(

wohooo ruske , ja danas poslije posla idem po svoju 

Mogli bi neko druzenje na ts nabaciti uz igranje SP ili MP . 

btw. vidim da si dobio bonus , pa sad svi koju su bili skepticni , bonus se dobije uz kupnju fizicke igre 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 12:10 (Adict).
16 godina
Grand Theft Auto V PC

v2 u vasim omiljenim ducanima 

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Imam mali problem kod prijatelja kupio je igru preko steam e sad kad pokusa pokrenuti sa ikonice nista mu se ne dogadja uopce mu ne ponudi da je registrira preko rokestara a win7 koristi pa ako nije neki problem da mi netko kaze u cemu je stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

kada igram gta procesor mi se jako brzo zagrijava to je bice zato sta mu je otkljucana ta 4-ta jezgra pa jeli moze bit kakvih posljedica oko tog zagrijavanja jer cak zna doci do 80 stupnjeva 

0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Uzmi kompresor ispiri kučište i cooler , ostavi stranicu od kucista otvorenu, promjeni pastu na procesoru :D

0 0 hvala 0
15 godina
Adict kaže...
RuskeGTT kaže...

stigao, sad idemo istestirati ovaj napaceni X3 :(

wohooo ruske , ja danas poslije posla idem po svoju 

Mogli bi neko druzenje na ts nabaciti uz igranje SP ili MP . 

btw. vidim da si dobio bonus , pa sad svi koju su bili skepticni , bonus se dobije uz kupnju fizicke igre 

dobio sam 1,2 mil bonusa ukupno...

instaliravala mi se sat i pol, sad skida jos update, jos sat i pol cirka, ali za pol sata moram na posao :(

veceras cu isprobavati X3, a vec sam narucio X8 i ds3p, pa neka se komp veseli, hahaha

za TS cemo se dogovoriti za vikend, slobodne dane imam (inace radim i vikendom jako cesto)

ukupna konfiguracija ce mi biti:

X8 8300 (clockat cu ga)

R9 270 X OC

8GB DDR3 1600

DS3P

19" 1440x900 (dok ne uzmem 22-24 fHD)

sta mislite kako ce mi raditi?

12 godina
15 godina
Grand Theft Auto V PC

0 0 hvala 0
16 godina
Scrappy kaže...
crni pauk kaže...

ne

Kratko i jasno :)

SVEMOGUĆI
13 godina
protjeran
Dali se moze namjestati fov u gta5??
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako bi islo na konfi pod "moj pc"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...
Dali se moze namjestati fov u gta5??

Da...

Iako je prvo lice odrađeno fantastično, treće mi je nekako draže...

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako iskljucit ove pixele u daljini? :) jel imao neko problem sa tim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav

jedan savjet uvezi grafičkih postavki jer sam se ja stim zezao poprilično,ako imate nvidia onda si postavke stavite preko geforce expieriencea jer namjesti postavke genijalno.Kako god sam ja sebi namještao(gledao sam da su mi texture na very high) nije išlo nikako glatko dok nisam popi*dio,isprobao preko nvidia drivera,uključio prvi put u životu vsync i igra radi super bez trzanja i microstutteringa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo,zaigrao jogurt verziju...jako zadovoljan..kupujem!

Na svom i3 2100(2 jezgre,4 threada),GTX 560 Ti i 8gb rama igra na high radi jako solidno...prelazi ono ogranicenje..no nema dropova fps-a uopce..jako sam zadovoljan

Battlelog: Ratkapa16

4 0 hvala 0
17 godina
Shaka111 kaže...

Pozdrav

jedan savjet uvezi grafičkih postavki jer sam se ja stim zezao poprilično,ako imate nvidia onda si postavke stavite preko geforce expieriencea jer namjesti postavke genijalno.Kako god sam ja sebi namještao(gledao sam da su mi texture na very high) nije išlo nikako glatko dok nisam popi*dio,isprobao preko nvidia drivera,uključio prvi put u životu vsync i igra radi super bez trzanja i microstutteringa.

Ne rade svaki put najbolje te postavke!

Može se puno bolje postavit nego šta oni sliže za GTA V!!

17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ja skidam jogurt da bih vidio da li mi igra sadržajno odgovara. Po onome što sam vidio mislim da će biti OK. Nikako se ne mogu načuditi što nitko više ne pravi demo verzije igara...

A dati 50-60€ na slijepo mi ne pada na pamet.

Freak Show Inc.

7 0 hvala 0
15 godina
dreadmoore kaže...

Imam mali problem kod prijatelja kupio je igru preko steam e sad kad pokusa pokrenuti sa ikonice nista mu se ne dogadja uopce mu ne ponudi da je registrira preko rokestara a win7 koristi pa ako nije neki problem da mi netko kaze u cemu je stvar.

Nek instalira Rockstar Social Club  iz foldera di mu je igra u redist folderu ili tamo negdje pa onda ponovo pokrene.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

eo tek sam instaliro i vec problemi..nmg promjenit rezoluciju jer je kao vram exceeded ili sta vec pa se nevidi pola ekrana kad odem fullscreen... pise da imam samo 512mb :S sjecam se da je tako bilo i na gta iv ali bio je neki fix. ima li fixa za gta v ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice