Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.469
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Koristite li shark ili soft sjene, tj. šta vam bolje izgleda ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Grand Theft Auto V PC
Friday kaže...
1BIT kaže...

Ma dobar je x4 955 još uvijek, u rangu I5 750, ja još nisam naletio na igru koja mi ga je zakucala na 100% konstantno

Tu se ne radi o procesoru nego o engine-u koji ne zna iskoristiti svu raspoloživu procesorsku snagu.

Većina igara uopće nema neke posebne zahtjeve prema procesoru, a ostatak njegovog sistema je relativno slab (GPU) da ni ne može imati. GPU je uglavnom usko grlo i određuje tempo kojim mu CPU treba servirati podatke.

17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ima li naprednih grafičkih postavki (teselacija i sl.) ili su samo na prvom ekranu tipa rezolucija i to?

Pa na tom prvom grafičkom ekranu ti je ambient occlusion i teselacija na dnu!

Pogledaj na kraju oog mog videa kada su opcije...

I još ima pod Advance neke pizdarije

@Cromaki

Soft sjene su puno kvalitetnije; a najbolje su AMD/NVIDIA verzije...

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 10:03 (doktor1).
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Netko možda zna workaround za problem s GTX760 karticama?

Problem se očituje u tome da se igra ne želi pokrenuti dok je 760 upaljena. Kada se u Device manageru disablea i prebaci na integriranu, GTA se uredno pali i radi.

Driveri su isprobani od zadnje GTA verzije unazad nekoliko inačica i stvar i dalje ne radi.

Skidao sam modificirani kineski launcher, no ni onda ne radi, javlja se Code 2 Error.

Ako netko ima ideju, neka napiše slobodno. Zahvaljujem!

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

čeka se ko 10-ta neisplaćena plaća

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

fizičke kopije iz mondo.hr stizu danas 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Koju grafulju do 1000 kuna uzeti (bolje polovnu) za GTA 5? Gledao sam GTX 570 1280 MB pa me zanima da li će to biti oke?
Proc mi je: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz i imam 4 GB DDR3 1333 MHz.
Trenutna grafa mi je nVidia 9800GT 1 GB, ali nisam doma da provjerim kako "ide".

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Koliko igrača može biti po serveru?

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Omerta23 kaže...

32 ako se ne varam.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
16 godina
Zylvio kaže...

Koju grafulju do 1000 kuna uzeti (bolje polovnu) za GTA 5? Gledao sam GTX 570 1280 MB pa me zanima da li će to biti oke?
Proc mi je: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz i imam 4 GB DDR3 1333 MHz.
Trenutna grafa mi je nVidia 9800GT 1 GB, ali nisam doma da provjerim kako "ide".

Zaboravi GTX 570 za te novce (mislim zbog "jačine" same kartice, nije isplativo dati tolike novce). Gledaj GTX 660Ti, 670, možda eventualno R9 280 ili 270X - naravno pričam o polovnim karticama.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
17 godina
Kak ne. Gtx titan x rabljena ide za 1000kn.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
14 godina
neaktivan
guls kaže...

Problem se očituje u tome da se igra ne želi pokrenuti dok je 760 upaljena. Kada se u Device manageru disablea i prebaci na integriranu, GTA se uredno pali i radi.

Driveri su isprobani od zadnje GTA verzije unazad nekoliko inačica i stvar i dalje ne radi.

Skidao sam modificirani kineski launcher, no ni onda ne radi, javlja se Code 2 Error.

to je problem na puno grafičkih kartica i to je zasad jedino riješenje , ni Rockstar support ne zna u čemu je problem ...

----------------

Jel ima neki TS server gdje se igra GTA V ??? 

Keep calm because Valar Morghulis !!!
12 godina
ukay1000 kaže...

Čini mi se da ti jedna nula fali.

15 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
Omerta23 kaže...

32 ako se ne varam.

Hvala na info.. Premalo je to za ovoliku igru..

MiR
13 godina
Omerta23 kaže...

Hvala na info.. Premalo je to za ovoliku igru..

Slažem se, al' kontam da bi kasnije mogli povećati, bar na stotku :)

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
17 godina
Noxer kaže...
guls kaže...

to je problem na puno grafičkih kartica i to je zasad jedino riješenje , ni Rockstar support ne zna u čemu je problem ...

Meni se takodjer launcher rusi kada pokusam pokrenuti igru, a imam HD 7850 2GB...

Igra je najprije radila sat vremena, nakon cega je poceo jaki stutter kao da imam 2GB rama a ne 8 i crashala se te se nakon toga ne zeli ni pokrenuti. Probao sam i AMD beta drivere za GTA V

16 godina
ukay1000 kaže...

Neznam u čemu je problem? Jesi pogledao u zadnje vrijeme oglase na Njuskalu ili BOL-u? Ispod 1000kn se nađe puno ovakvih kartica, tako da ti nije potrebno trolati bezveze.

14 godina
neaktivan
weks kaže...

Meni se takodjer launcher rusi kada pokusam pokrenuti igru, a imam HD 7850 2GB...

Igra je najprije radila sat vremena, nakon cega je poceo jaki stutter kao da imam 2GB rama a ne 8 i crashala se te se nakon toga ne zeli ni pokrenuti. Probao sam i AMD beta drivere za GTA V

Ako ti daje error BEX64 onda bi ti ovo disable/enable rješenje trebalo pomoći , ali mislim da je kod tebe drugi neki problem ...

Keep calm because Valar Morghulis !!!
17 godina
Grand Theft Auto V PC

R* Editor je moćan!! Mogućnosit kamere kod editiranja videa ili uzimanja screenshota su gotovo neograničene!

Par slika okinutih iz Editora...

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Igra je odlicno optimizirana, ako mozete igrati bilo koju noviju igru, moci ce te i gta5 100%. Kontrole za pc su isto super uradjene i opcenito su port sa konzola odlicno uradili. Jedina stvar gdje se vidi ps3/x360 legacy su animacije likova koje nisu uvjerljive i fluidne kao u nekih novih igara, ali dobro za to ce mo morati cekati punokrvni ps4/xone GTA .

Jutros sam se probudio i poceo da pjevusim, send me an angel send me an angel right now..., zarazen GTA virusom . Nakon par sati provedenih u igri igra mi je po atmosferi i prici uz bok GTA ViceCity, znaci vrh serijala i iznad ocekivanja, drago mi je kada me igra pozitivno iznenadi. 1st person pov mi je cool da ima i dobro je baciti pogled na svijet iz te perspektive, ali ipak je to samo kozmetika, nije za igrati .

Sve u svemu vise i bolje u svim pravcima od onoga sto sam ocekivao.

0 0 hvala 0
17 godina
Bi radilo na notebooku koji ima i5-4300M CPU koji se vrti na 2.6 GHz (to ide kakti do 3.3 GHz na turbo) i graficka AMD Radeon HD 8790M, 8 giga rama i SSD?
Kvaliteta slike mi je ne vazna ako bude igra radila.
17 godina
mrsmith kaže...
ukay1000 kaže...

Neznam u čemu je problem? Jesi pogledao u zadnje vrijeme oglase na Njuskalu ili BOL-u? Ispod 1000kn se nađe puno ovakvih kartica, tako da ti nije potrebno trolati bezveze.

To su cisto vjerojatno pokusaji prevare. 

17 godina
mrsmith kaže...
ukay1000 kaže...

Ajde nadji mi na njuskalu neku od kartica za 1000kn ili nize a da nije "nemam nista uz nju, nema garancije, saljem samo pouzecem ili prvo uplata na racun". Gtx 660 kosta oko 1100-1300 na njuskalu. Neki dan bila samo jedna ti verzija za 1300. O kakvom ti trolanju pricas? Ja sam samo sarkastican na tvoju njuskalo expertizu. 

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
16 godina
NEW_MAN kaže...
mrsmith kaže...
ukay1000 kaže...

To su cisto vjerojatno pokusaji prevare. 

Ma gle, ne želim se raspravljati više o tome - Ako ti misliš da bi za takvu karticu trebalo platiti 1500kn (kad ljudi prodaju ovdje na forumu 770 za 1500kn komad ili pak R9 280X) onda plati. Ja sam siguran da bi za 1000kn našao karticu ranga kojeg sam naveo (R9 270X, R9 280, 660, 670), naravno ispravnu i u ok stanju.

EDIT: @ukay1000

ukay1000 kaže...

Ajde nadji mi na njuskalu neku od kartica za 1000kn ili nize a da nije "nemam nista uz nju, nema garancije, saljem samo pouzecem ili prvo uplata na racun". Gtx 660 kosta oko 1100-1300 na njuskalu. Neki dan bila samo jedna ti verzija za 1300. O kakvom ti trolanju pricas? Ja sam samo sarkastican na tvoju njuskalo expertizu. 

Jesam li ja ikad rekao da sam ekspert u oglasima, cijenama, njuskalu ili sličnom? Tako da bi te molio da prebaciš sarkazam na vlasititu ekspertizu, jer je očito da nisi ni sam siguran o čemu pričaš. Uostalom, možda bi te se više cijenilo kad bi imao jednu-dvije pametne za reći osim budalaština koje izbacuješ iz generatora gluposti koji ti stoji među ramenima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 11:14 (mrsmith).
15 godina
Grand Theft Auto V PC

stigao, sad idemo istestirati ovaj napaceni X3 :(

Moj PC  
14 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Daj mi kopiraj :)

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Điiiiz, treba ti spindle od 25 DVD-a za ovo :D

MiR
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
šaki01 kaže...
RuskeGTT kaže...

Daj mi kopiraj :)

ko ti kriv kad si isao uzimati preko zavija :P dodi prije posla na partiju hahaha, da uzivamo u 15 fps

13 godina
RuskeGTT kaže...

odakle si je narucio?

12 godina
RuskeGTT kaže...

tebi ce duze trajat da izmjenis te cd-e nego nama sto nas je hebao download s RSC-a

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice