Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.524
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
12 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
orim0909 kaže...

moze samo pomoc? jeli ima neko rijesenje za one neke kao pixele u donjem desnom kutu?

isključi MSAA u postavkama igre

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 0:47 (prasac).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ovaj online mi je kompletno smeće... Par idiota koji se pucaju na spawnu, to je moj doživljaj onlinea do sad. Jel ima išta osim toga?

Da ne spominjem prokleto iritantne retardirane ruse koji, kao i svi rusi u svim drugim igrama, ne znaju za skype, teamspeak itd nego pričaju preko voice chata a mutat ih ne znam, tražim već pola sata kako

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 1:24 (Roko567).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jedno u zdravlje za 3dm kineza.

13 4 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Impresioniran sam igrom!!

Toliko sitnih detalja, predivna prezentacija i performanse!

Sve ubija, animacija lika, efekti, zvukovi, muzika, grafika, raznolikost NPCa i vozila, gustoća prometa....

Pošto mi na High opcijama FPS varira između 40 i 60 i dosta se primjeti taj pad odlučio sam se na skoro maksimalne postavke i lock @30 te igra radi savršeno! Do sada nema padanja ispod zaključanih 30 FPSa

Onaj tko može užvat na max + 60 ima šta i vidjet...

Kontorle sa mišem i tastaturom su isto vrhunski odrađene zahvaljući mnogim sliderima za podešavanje osjetljivosti miša no svejedno igram sa gamepadom jer mi nekako više paše; kao i pogled iz trećeg lica!

Za prčiu neznam jer do sada samo lutam i divim se prezentaciji i spoemnutim efektima te količini sadržaja!

Jedna plus druga slika nabrzaka...

Moj PC  
8 0 hvala 7
14 godina
Grand Theft Auto V PC
Moze link od bug crewa i ip od ts-a? Bilo vamo ili na pm.

Naravno ako primate nove igrace.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
doktor1 kaže...

kak se to vrti na toj tvojoj gtx750ti, ja sam nabavio 780 pa ono valjda bu islo nekako...

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
17 godina
Stjepanj kaže...
doktor1 kaže...

kak se to vrti na toj tvojoj gtx750ti, ja sam nabavio 780 pa ono valjda bu islo nekako...

Snimim kratki video pa pokažem...

Umalo max postavke i ne pada ispod 30 FPSa šta je za Phenom II x4 955 + GTX 750 Ti jednostavno nevjerovatno!

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Sve ubija, animacija lika, efekti, zvukovi, muzika, grafika, raznolikost NPCa i vozila, gustoća prometa....

Pošto mi na High opcijama FPS varira između 40 i 60 i dosta se primjeti taj pad odlučio sam se na skoro maksimalne postavke i lock @30 te igra radi savršeno! Do sada nema padanja ispod zaključanih 30 FPSa

Kontorle sa mišem i tastaturom su isto vrhunski odrađene zahvaljući mnogim sliderima za podešavanje osjetljivosti miša no svejedno igram sa gamepadom jer mi nekako više paše; kao i pogled iz trećeg lica!

Za prčiu neznam jer do sada samo lutam i divim se prezentaciji i spoemnutim efektima te količini sadržaja!

Jedna  plus  druga slika nabrzaka...

Ti to na sedmici ili?

Imaš usporedivu grafičku mojoj mobilnoj gtx 860m. 

Upravo skidam igru i sa 4.2MB (MegaBajta) sekunda ali će i to potrajatiiiiiiii. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 1:41 (Oldy).
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Mao sa večerašnjih avantura iz Online-a sa Leom i Damom

i moja novosređena ljepotica

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
8 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Stjepanj kaže...
doktor1 kaže...

Snimim kratki video pa pokažem...

Umalo max postavke i ne pada ispod 30 FPSa šta je za Phenom II x4 955 + GTX 750 Ti jednostavno nevjerovatno!

Ajd ak nije problem volio bi pogledat tvoj video kak vrti jer imam isti procesor ko i ti al nisam jos isprobo gta v al mu ne vjerujem da bi tak dobro vrtio i jos pogotovo "umalo max postavke"...jednostavno mi se ne cini tako mocan kako ti pricas za gta v, al ko zna mozda se varam ;)

Borek
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

vidim po netu da ljudi (i ja takoder) koji imaju laptope s nvidia/amd grafom i intelovom mogu pokrenuti igru samo s intelovom, dok pokrenem s amdovom u task manageru se na pol minute pokaze igra i onda nestane...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ibosilj kaže...

vidim po netu da ljudi (i ja takoder) koji imaju laptope s nvidia/amd grafom i intelovom mogu pokrenuti igru samo s intelovom, dok pokrenem s amdovom u task manageru se na pol minute pokaze igra i onda nestane...

Probaj ovo: 

17 godina
Tony096 kaže...

Ajd ak nije problem volio bi pogledat tvoj video kak vrti jer imam isti procesor ko i ti al nisam jos isprobo gta v al mu ne vjerujem da bi tak dobro vrtio i jos pogotovo "umalo max postavke"...jednostavno mi se ne cini tako mocan kako ti pricas za gta v, al ko zna mozda se varam ;)

Video je žnj kvalitete, ali vidi se FPS te postavke na kraju...

FPS je takav čak i kada se ambient occlusion stavi na High... Sa teselacijom na high nisam ni probavo, a možda radi dobro; jer sa 2xMSAA + TXAA također je ovakav FPS no primejtio sam u šumovitom području da ipak opadne sa te dvije opcije tako da sam to maknuo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 2:13 (doktor1).
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Kriminal se isplati. Odmah sam kupio zvjerku od auta 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 2:16 (Soldier977).
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
Scrappy kaže...

Mao sa večerašnjih avantura iz Online-a sa Leom i Damom

i moja novosređena ljepotica

Leo je jedini koji ima leteće auto 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Dao sam curi da se igra malo. Nakon sat vremena presvlačenja odlučila se igrati Breaking Bada  I naravno - uhvatila je selfie :)

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
28 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo nek neko usporedi ak ce mu pomoci. Athlon x4 750, 8GB rama ddr3, gtx 560ti 1GB - fullhd, sve normal osim textura, fxaa on, dx11, shadows soft, reflekcije high. Nikad ispod 35 fps po gradu, prosjek oko 50, van grada ide i preko 60. Maknul sam ono upozorenje kaj neda da grafiku menjas ak nemas vrama. High texture ocu ocu do 1800vrama, meni je debelo u crvenom (oko 800 megabajta) i jos igra dela super. E da, igra je na ssdu ak to igra neku ulogu. 

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Problem: gta V ne radi u full screnu, sve sam probao, refresh rate, alt+enter, druge rezolucije.

Riješenje: Ugasi TeamViewer, izgleda da TeamViewer, ne dopušta pokretanje u full screen modu.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
kign kaže...
Moze link od bug crewa i ip od ts-a? Bilo vamo ili na pm.

Naravno ako primate nove igrace.

http://socialclub.rockstargames.com/crew/bug_online

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Jedna plus druga slika nabrzaka...

Valjda će i meni dobro onda radit. Imam istu grafu + FX-6300 na 4,4GHz

17 godina
odjavljen
fear619 kaže...

Problem: gta V ne radi u full screnu, sve sam probao, refresh rate, alt+enter, druge rezolucije.

Riješenje: Ugasi TeamViewer, izgleda da TeamViewer, ne dopušta pokretanje u full screen modu.

Isto kao i u BF4 - ali problem sam imao samo sa AMD karticama!

Freak Show Inc.
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja imam e8400 oc 4.0 ghz te 6850 te samo 4 gb rama kad mi maticna ne podrzava vise a reza mi je 1680x1050 trenutno mi se skida no mislim da je mogu pokrenuti bar na low?

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Još za AMD ovaj puta laptop kartice ako ne ide neka proba ovo. 

1 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav, imam mali problem. Ako mi može netko molim vas pomoći......

Ispod se nalazi slika moje konfiguracije, i konfiguracija zadovoljava minimalne uvijete za GTA V i ja ga mogu igrati, ali šteka malo ali smeta ne može se normalno igrati, ali iskreno neznam kako i što da podesim da bude sve kako treba.

MOže mi netko molim vas pomoći....

MOJA KONFIGURACIJA MOJA KONFIGURACIJA
Nikola
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tony096 kaže...

Ma dobar je x4 955 još uvijek, u rangu I5 750, ja još nisam naletio na igru koja mi ga je zakucala na 100% konstantno, nego jel tebi radi stabilno na tih 4.0Ghz, koliko si stavio množitelj, fsb i napon, jesi mjenjao frekvenciju chipset-a ?

17 godina
odjavljen
1BIT kaže...

Ma dobar je x4 955 još uvijek, u rangu I5 750, ja još nisam naletio na igru koja mi ga je zakucala na 100% konstantno

Tu se ne radi o procesoru nego o engine-u koji ne zna iskoristiti svu raspoloživu procesorsku snagu.

Freak Show Inc.
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo da se i ja javim nakon tjedan dana crvenog kartona jer je naš uvaženi kolega Oleg odlučio da sam ga zaslužio zbog komentiranja na njegov iscrpni tekst o pčelicama :) Oh well, sto ljudi - sto čudi (sto žena, dvjesto sisa).

Anyway, kupljeno preko Nuuvema, sve radi super na mojoj konfi, 1440p (vhq/ultra) bez problema 60 fps lock (grass sam smanjio s ultra na vhq jer je padalo ispod 60 na ultra) :)

Odigrao sam ga još davno na PS3 kad je izašao, no ipak je još uvijek prilično dobra zabava. Jedino me online mod iživcirao sinoć na pasja kola jer sam praktički sat vremena izgubio na konstanta loadanja misija, joinanja igrama, switchanja online/offline itd. Doduše, instalirao sam ga u startu na mehanički disk pa sam si mislio ajde valjda je to...

I tako ja krenem u proces prebacivanja na SSD. Reinstaliram RSC, prebacim fajlove i krenem ispočetka. Boom.. loading time razlika u online modu možda 20%. Uglavnom, oni koji se osjećaju loše jer nemaju mjesta na SSD disku za GTA5 - rekao bi da uopće nije neka velika razlika, tako da se ne sekirate.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bilo bi tužno da ti ne radi dobro 

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
Pero Dinamit kaže...

Bilo bi tužno da ti ne radi dobro 

True story

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Prvi dojmovi odlični! 

Nisam stigao puno igrat, ali prezadovoljan sam viđenim :)

Ima li naprednih grafičkih postavki (teselacija i sl.) ili su samo na prvom ekranu tipa rezolucija i to?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice