Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.413.731
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
fanaticni gejmer kaže...

Hebote led ovde svalo 2 sekunde komentar.. Kladim se da ce rekord na ovom forumu biti oboren.

Jesi ikad otvorio Battlefield 4 temu?

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
14 godina
David87 kaže...

Trebam pomoć u vezi grafike. Komp je na Moj PC, sve je na max stavljeno, no zeza me to što mi auti, zgrade, objekti itd. izbliza i u daljini titraju, te dok uđem u Rockstar Social Club (HOME tipka) slova su mi mutna. To sam imao i prije na AMD-ovim grafičkama, kak da to riješim? Može i na PM. Hvala!

Ajde ako ima nekog da zna, nek pošalje na PM? Još sam dodatno u Catalyst Control Centru sve ošaravio na najviše, malo je bolje ali svejedno titra...

12 godina
Grand Theft Auto V PC

Je'l zna neko kako ugasiti ovaj f****** blur.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ovako ljudi zanima me Vi koji ste naručili igru s nuuvema jel sve radi kako spada?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
markich96 kaže...

Ovako ljudi zanima me Vi koji ste naručili igru s nuuvema jel sve radi kako spada?

Igra nema reginalnih ogranicenja i radi potpuno normalno na svim jezicima.

Ali keyeva na nuuvemu trenutno nema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 22:02 (naPerk777).
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Hvala na brzom odgovoru.

Uzeo bi ali ostali su out of stock :(

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Depth of Field, ja preporucam da smanjis Post processing na Normal jer iskljuci dosta tih sranja.

Btw neki rus je vec otkljucao fileove pa se nadam da modanje uskoro moze poceti.

Ups, zaboravio sam citirat, reply je covijeku sta je pitao kako maknuti blur.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 22:30 (Marcuskac).
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav svim vjernim fanovima GTA serijala

Zanima me sa trenutnom konfiguracijom koju imam, koliko bi mogao izvuci iz GTA V.

Da li bi bilo fino igrivo na Medium postavkama na 1080p.

Nisam nešto stručan baš sa usporedbama komponenti, pa ne mogu odrediti gdje se baš nalazim između minimalnih i preporučenih specifikacija.

Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Malo mi je nejasan ovaj crew system. Napokon sam naletio na nekog forumasa, završili smo misiju i morao sam napustis session. Nakon toga sam pretrazio cijeli meni i nisam našao negdje opciju recently played with i pojma nemam kako uopce šaljem friend request ili gledam tko je iz crewa online?

+ Veliki minus mi je šta je Rockstar ostavio legalan aimbot aka gamepad u igri, TDM nema smisla, šta se ne može to isključit pa da se gleda skill.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 22:20 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Preporučujem svima da ugasite deph of field te post fx stavite na normal (to služi samo za motion blur kojeg i onako ne želite :) )

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

sto mislite cu moc igrat solidno na svojoj konfi?

da znam da uzimam igricu

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 22:40 (ProTeinZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
6850 ili 6870?

Trebao bi na 1080p medium oko 40-50 bez frke

Ja sa jednom 7850 doduse na 1050 mHz imam lock na 60 1080p high...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
12 godina
Grand Theft Auto V PC

E ljudi se meni cini ili su uj***** fiziku voznje, igrao sam na xboxu i nije auto toliko plesao koliko na PCu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...
6850 ili 6870?

imam 6870

16 godina
KiCo77 kaže...

Malo mi je nejasan ovaj crew system. Napokon sam naletio na nekog forumasa, završili smo misiju i morao sam napustis session. Nakon toga sam pretrazio cijeli meni i nisam našao negdje opciju recently played with i pojma nemam kako uopce šaljem friend request ili gledam tko je iz crewa online?

+ Veliki minus mi je šta je Rockstar ostavio legalan aimbot aka gamepad u igri, TDM nema smisla, šta se ne može to isključit pa da se gleda skill.

Samnom si igrao,nekuzim ni ja to .

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Jer se moze kako jezik u igri promijeniti ?

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diazz72 kaže...

E ljudi se meni cini ili su uj***** fiziku voznje, igrao sam na xboxu i nije auto toliko plesao koliko na PCu?

Oćeš reč da je vožnja realističnija ili arkadnija?

SVEMOGUĆI
12 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...
Mitch kaže...
6850 ili 6870?

imam 6870

Imamo slične konfiguracije, valjda se bude lijepo vrtilo... :D

12 godina
KiCo77 kaže...

Frend request saljes preko RSC .... 

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
11 godina
Grand Theft Auto V PC

malo sam odigrao i ne znam sta reci igram na med/high i mislio sam da cu sa svojom konfom imati bar 30 lock a ima slucajeva di mi fps padne na 15 i tokom cijele voznje lagga jako...mislio sam uzeti orginal a sada cisto sumnjam

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
toma20 kaže...

malo sam odigrao i ne znam sta reci igram na med/high i mislio sam da cu sa svojom konfom imati bar 30 lock a ima slucajeva di mi fps padne na 15 i tokom cijele voznje lagga jako...mislio sam uzeti orginal a sada cisto sumnjam

Ti se zezas ili? Sa tom konfiguracijom bi trebao imati avg 60 fps na high pri 1080p

Jesi li stavio najnovije beta drivere?

11 godina
alien20 kaže...
toma20 kaže...

Ti se zezas ili? Sa tom konfiguracijom bi trebao imati avg 60 fps na high pri 1080p

nisam budem sutra probao,stvarno da hh tijekom cijele vozne lagga koda igram na pcu starom 6-7 godina,sto se igre tice koliko sam je odigrao po meni odlicna jedino sta nemogu normalno igrati od lagga 

13 godina
neaktivan
alien20 kaže...
toma20 kaže...

inb4 msaa x8, shadows, advanced shadows maxane

13 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...
markich96 kaže...

koja je ovo valuta na tom sajtu,skontao sam proxy treba koristit al sta je ovo R?? da sebi prevedem u eure,mozda bi kupio sta drugo ako je jeftinije neg inace

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
13 godina
alien20 kaže...
toma20 kaže...

sta si ti stvarno mislio da ces sa r9 270x izvuc 60fps na ultra? neznam zasto uopce vjerujete u te gluposti

13 godina
neaktivan
mersimh kaže...
naPerk777 kaže...
markich96 kaže...

koja je ovo valuta na tom sajtu,skontao sam proxy treba koristit al sta je ovo R?? da sebi prevedem u eure,mozda bi kupio sta drugo ako je jeftinije neg inace

Brazilski real, otprilike izađe 26eura igra i vrijedi svakog centa.

11 godina
d4rkd3atH kaže...
alien20 kaže...
toma20 kaže...

sta si ti stvarno mislio da ces sa r9 270x izvuc 60fps na ultra? neznam zasto uopce vjerujete u te gluposti

samo malo di sam ja rekao ultra? rekao sam mid/high meni da je na 30 lockano bio bih zadovoljan a ne tijekom cijele voznje 20 fpsa..

13 godina
toma20 kaže...
alien20 kaže...
toma20 kaže...

nisam budem sutra probao,stvarno da hh tijekom cijele vozne lagga koda igram na pcu starom 6-7 godina,sto se igre tice koliko sam je odigrao po meni odlicna jedino sta nemogu normalno igrati od lagga 

Ma nemoguce da imas tako malo fps-a imamo skoro pa iste konfiguracije! Provjeri da ti nije upaljen power saving plan u control panelu(ako je stavi na high performance)

13 godina
neaktivan
toma20 kaže...

samo malo di sam ja rekao ultra? rekao sam mid/high meni da je na 30 lockano bio bih zadovoljan a ne tijekom cijele voznje 20 fpsa..

Imaš li beta drivere, koji windows koristiš?

Nemoguće da imaš tako mal fps, ja sa 280kom imam 60 lock sa very high texturama, water i reflection te ostalim opcijama na high, maxanim sliderima, od advanced grap. options upaljeno ono za letenje, reza 1080p.

11 godina
gogo17792 kaže...
toma20 kaže...
alien20 kaže...
toma20 kaže...

Ma nemoguce da imas tako malo fps-a imamo skoro pa iste konfiguracije! Provjeri da ti nije upaljen power saving plan u control panelu(ako je stavi na high performance)

a nesto je kad mi je takav fps,koliko ti imas?

EDIT:bilo mi je na balanced sta sam stavio na high performance

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 23:16 (toma20).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice