Loše se ovo vrti, na med/high radi lošije od Watchdogsa na High/ultra.
ja sa 3 gige rama nebi ni klikno 2x na gta V. Pa winsi ti uzmu gigu, gigu i pol,,
Loše se ovo vrti, na med/high radi lošije od Watchdogsa na High/ultra.
ja sa 3 gige rama nebi ni klikno 2x na gta V. Pa winsi ti uzmu gigu, gigu i pol,,
evo malo rjesenje za ljude sa dualcima
http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/32p08l/how_to_lower_your_cpu_usage/
Jel bi i ja to mogo napravit??
Jle ima kome da radi narodna verzija sa danasnjim jogurtom javite se ako ima kome???
Jle ima kome da radi narodna verzija sa danasnjim jogurtom javite se ako ima kome???
igra kulturno radi na win 7 sa zadnjim direct x'om.
Može netko preporučit jednostavan programčić za pratit FPS, CPU i GPU usage ingame?
igra kulturno radi na win 7 sa zadnjim direct x'om.
ajde na pp brate
Može netko preporučit jednostavan programčić za pratit FPS, CPU i GPU usage ingame?
msi afterburner
MSI Afterburner
Evo dragi gusari izgleda da je SKIDROW prvi uspio
Neznam sto uopce postate ovdje za te pirate boli nas briga napravite novu temu sa oznakom pirat i tamo pisite jer mislim da vecinu koji su kupili igru nezanima ni kako radi jel ima bugova itd.
jbte sada ste "svi" odjednom postali "pošteni" i kupujete software.
Dam se kladiti da sve osim gta i možda par, ako, komada softwera sve vam je ostalo naravno piratluk.
Hvala, evo naletio sam na neki tutorial pa ako i ostale zanima
ma daj sere mi se od pola ovih postenjaka tu, dam se kladit da vam je polovici ovo prvi orginal od igara i onda se nadete srat ostalima, ja ih na steamu imam preko 50, i kupit cu i ovo no trenutno mi se ne uklapa u budzet i skinut cu pirata za neko vrijeme. naravno da bih i ja htio igrat original, zbog odlicnog online-a ali isto tako platio sam vec igru za ps3.
Nije mi se dalo cekat pa upravo radim dual boot za sedmicu
Ako igra bude ok radila uzimam key odma pa se vidimo online :)
evo sve lipo radi nakon ubacivanja kreka ali mi je igra na kineskom pa jeli to samo meni ili jos kome( piratima) :P
Ono sa gašenjem gta5 launchera u procesima je čak i meni pomoglo! dobio nešto frejmova + manje se rama troši što je super! Šta mislite dali je pametno to gasit?
evo sve lipo radi nakon ubacivanja kreka ali mi je igra na kineskom pa jeli to samo meni ili jos kome( piratima) :P
1. Open start menu type in "regedit" in the search bar and run it.
2. Open HKEY_LOCAL_MACHINE
3. Open SOFTWARE
4. Open Wow6432Node
5. Open Rockstar Games
6. Select Grand Theft Auto V
7. At the right side double click "Language" and set it to en-US
8. Play the game
Dam se kladiti da sve osim gta i možda par, ako, komada softwera sve vam je ostalo naravno piratluk.
Slobodno si pogledaj moj piratluk. Jos hrpu igara imam na origin,uplay i gog. I to ne onih besplatnih.
meni isto to slabo nešto vuće... 35-45 fps, max 50... Sve na high, neke stvari na Very High, fullhd, msaa off. Ima li nekih opcija koje "žderu" najviše resurse ? Čitao sam nešto za ovaj Grass Quality na ultra da uzima puno fpsa, ali to sam već stavio na high. Ima li još nešto takvo?
Evo ja sam bezobrazni bandit i piratizirat cu gta5, cisto da probam malo igru i da vidim "na cemu" sam sa hardwerom.
jogurt skinem crack i naravno malware....
Slobodno si pogledaj moj piratluk. Jos hrpu igara imam na origin,uplay i gog. I to ne onih besplatnih.
Super a hoćemo o filmovima, pjesmama, ostalom osim tih igara?
Daj me nemoj prestar sam već za to. :p
Svaka cast. Ja nisam siguran ako sam uopce igrao 50 razlicitih igara u zadnjih 10 godina
1. Open start menu type in "regedit" in the search bar and run it.
2. Open HKEY_LOCAL_MACHINE
3. Open SOFTWARE
4. Open Wow6432Node
5. Open Rockstar Games
6. Select Grand Theft Auto V
7. At the right side double click "Language" and set it to en-US
8. Play the game
Neš ti lopinu zaj.... Nisu ni ovi u Londonu kad su im zdipili 60 milijuna funti dragulja iza 45cm armiranih vrata a da neće zdipiti jednu igru.
u glavi ti je malware, to je false positive
ne znam kako je vama koji igrate ali ja se jedva odvajam od igre
danas sam se igrao malo sa grafičkim postavkama, izmuzao sve do zadnjeg megabajta VRAM-a
sa postavkama kao na slikama, prosječan fps u gradu je iznad 50 u 99% slučajeva i mogu reći da sam veoma zadovoljan kako igra radi, bez tearinga i štekanja. btw moram napomenuti da sam gpu clockao na 1050/1250(mada bi moglo to i više ali mi se neda dizat napon)
par kažeš?
Dobro a koliko si pjesama skinuo badava ili koliko filmova skinuo badava?
Jel ti imaš pojma čovječe kolika je to lova a da baš sve to kupiš što si ikada imao na ekranu svog kompa?
Boli te tuki ko je šta kupio...
u glavi ti je malware, to je false positive
a dobro meni je bar nesto u glavi hh