Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.414.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Kroz par sati vjerovatno dolazi krekonja V1...

3DM je probio zaštitu..

Kod njih je sada 18:00 sati i rekli su da kasnije naveče po njihovom vremenu treba biti vani!

I to nisu informacije sa onih sranja od Skidrow i sličnih stranica već od tamo gjde nikada nisu fantazirali ili govorili sranja poput "Crack soon"!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 12:20 (doktor1).
Moj PC  
1 1 hvala 16
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Rockstar je baš mogao izbaciti betu gta V, tako da ljudi probaju kako im radi na konfama i ne kukaju sad, jednostavno se ograniči područje gdje se može igrati pošto je open world i sve 5, a ljudi bi davali feedback oko bug-ova, glitch-eva... a igra bi možda i prije izašla, ljudima bi pasalo jer bi znali otprilike kako im igra radi, a i Rockstaru bi pasalo zbog konstantnog feedback-a, tako je napravio Endnight Games sa igrom the forest i Beam team games sa igrom stranded deep koje su također open world...

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
doktor1 kaže...

3DM je probio zaštitu..

Kod njih je sada 18:00 sati i rekli su da kasnije naveče po njihovom vremenu treba biti vani!

I to nisu informacije sa onih sranja od Skidrow i sličnih stranica već od tamo gjde nikada nisu fantazirali ili govorili sranja poput "Crack soon"!!

Daj molim te link od izvora..:)

Nije da ti nevjerujem,nego sam se toliko nacitao o cracku da vise neznam sta je istina,sta ne..:D

Battlelog: Ratkapa16
14 godina
Gago4 kaže...
doktor1 kaže...

3DM je probio zaštitu..

Nije da ti nevjerujem,nego sam se toliko nacitao o cracku da vise neznam sta je istina,sta ne..:D

http://bbs.3dmgame.com/thread-4741630-1-1.html

13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Comi123 kaže...

Pozdrav ljudi.

Imam kanticu od racunara koja ispunjava neki minimum pa bih da isprobam narodnu verziju. Dakle, moze li mi neko to poslati u pp?

Ja ti šaljem igru na PP. Al piše Upload još 28 sati :/

E hvala, isto vazi i za @Doktor1 da nam on posalje link u pp ako pre stigne. Nego da vas pitam kada sam vec ovde. Mogu li sa ovim PC-em na 1366x768 rezoluciji ocekivati grafiku kao na starim konzolama PS3/XBOX360?

15 godina
ReverseFlash kaže...

svakom si qurcu šešir 

ilustracija

Potpis!
16 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Petko je opet popio sve tablete odjednom (ili je kompletno zaboravio), nemojte mu zamjeriti.

OnT - jel netko igra na FX6300 + R7 260(OC) kombinaciji? Da znam, stigla plaća, pa da prodam ovu R7 i uzmem neku R9, da igram ko čoek u fullHD.

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Petko je opet popio sve tablete odjednom (ili je kompletno zaboravio), nemojte mu zamjeriti.

OnT - jel netko igra na FX6300 + R7 260(OC) kombinaciji? Da znam, stigla plaća, pa da prodam ovu R7 i uzmem neku R9, da igram ko čoek u fullHD.

Mala je tebi plaća da si priuštiš R9!
 Pitaj Fridaya da ti posudi kad mu starci daju džeparac.

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ovjde ima perfomranse R7 260X i GTX 750, (TI je ipak jača od R7 260, a pogotovo u GTA V koji ipak radi bolje na nvidia karticama)

A u tom high setupu sam vidio neke banalne stvari uključenen poput Shadow MSAA x8 i maksimalni Shadow draw distnce koji se ni ne primjeti...

Tako da si siguran sa High postavkama reklo bi se...

16 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Mala je tebi plaća da si priuštiš R9!
 Pitaj Fridaya da ti posudi kad mu starci daju džeparac.

Baš gledam cijene, morat ću pitati il Petka ili svoju mamu, da mi da koju kunu...

doktor1 kaže...

Ovjde ima perfomranse R7 260X i GTX 750, (TI je ipak jača od R7 260, a pogotovo u GTA V koji ipak radi bolje na nvidia karticama)

A u tom high setupu sam vidio neke banalne stvari uključenen poput Shadow MSAA x8 i maksimalni Shadow draw distnce koji se ni ne primjeti...

Tako da si siguran sa High postavkama reklo bi se...

Nice. 40ak FPSa, high, 1080. Skoro pa i ne moram R9 kupovati...

My name is Legion... For we are many!
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Zanima me jel sve radi ok sto se tice crossfire  posto imam namjeru kupiti igru pa me zanima jel se isplatilo cekati sve ove odgode i poliranje igre za info pogledajte pod moj pc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Digel ko level 15 ili kolko treba za heist misije?
16 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...
Gago4 kaže...
doktor1 kaže...

3DM je probio zaštitu..

http://bbs.3dmgame.com/thread-4741630-1-1.html

Ovo gore od ćirilice. Jel ima koji prevoditelj niš ne razmem seljak. :p

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako je vjerovati ovoj stranici (koristite google translate), prva verzija jogurta izlazi večeras ali će bit bugovita :)

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
NEW_MAN kaže...

Ovo i mene zanima kako izgleda.

I mislim da je Rank 12 potreban.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Isprobao sam malo online i nije mi dosta toga jasno. Čini se da se svi samo pucaju, valjda moram još otključat sadržaja i istražit malo

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Trebam pomoć u vezi grafike. Komp je na Moj PC, sve je na max stavljeno, no zeza me to što mi auti, zgrade, objekti itd. izbliza i u daljini titraju, te dok uđem u Rockstar Social Club (HOME tipka) slova su mi mutna. To sam imao i prije na AMD-ovim grafičkama, kak da to riješim? Može i na PM. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...
acarnoje kaže...

Onda bi vi iz bf-a mogli ici u neku temu usual life suff ili tako nesto...

Tebi je ono što mi pišemo tamo USUAL life stuff?

Pa lokanje rakije na jarunu i tako te neke stvari mi se cine kao zatrpavanjem teme sa sranjima. I sad doci ovdje pametovati ljudima koji pitaju oce li im HW pokrenut igru je stvarno licemjerno... Samo kazem...

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
16 godina
acarnoje kaže...
Friday kaže...
acarnoje kaže...

Onda bi vi iz bf-a mogli ici u neku temu usual life suff ili tako nesto...

Tebi je ono što mi pišemo tamo USUAL life stuff?

Pa lokanje rakije na jarunu i tako te neke stvari mi se cine kao zatrpavanjem teme sa sranjima. I sad doci ovdje pametovati ljudima koji pitaju oce li im HW pokrenut igru je stvarno licemjerno... Samo kazem...

Tabi su lokanje i rakija sranje???
I, onda kažu da svijet ostaje na mladima...

17 godina
odjavljen
acarnoje kaže...

Bio sam posve ozbiljan kad sam predložio da se pitanja o hardveru presele u drugu temu. Masa ljudi ima problema sa downloadom, pokretanjem igre, rušenjima, driverima... Ima jako puno pitanja koja se tiču toga i jako puno pitanja koja se tiču hardvera. Očito da je ljudima stalo da im netko sa približno istim hardverom kaže kako će im igra raditi prije nego iskrcaju pare.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mozete probati ovaj mod za veci FOV.

Ja bih malo pricekao jer se nezna kolika je vjerovatnost da dobijete ban ako koristite online.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

da li se još nekome povremeno raspadaju teksture u igri?

najčešće se događa kad prolazim ispod mostova, nadvožnjaka i sl.?

AMD GPU i zadnji 15.4 beta driveri

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 13:13 (R4ck0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

za vas masu koji ste preorderali igru

kakva je optimizacija, jel se isplatilo cekati i hoce li vas ova igra zadrzati vise od npr GTA4 (koji je imao neke toliko debilne misije da sam odustao na pola igre)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NEW_MAN kaže...

Treba lvl 12. 

Frendovi i ja za sada stigli do lvl 10.  

12 godina

GTA V - PC Ultra vs PS4.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 13:45 (DeniZg).
15 godina
Grand Theft Auto V PC

PC 7-Disc Unboxing - GTA V

1 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Mislim da ovo ne stane u garažu 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
16 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
R4ck0 kaže...

da li se još nekome povremeno raspadaju teksture u igri?

najčešće se događa kad prolazim ispod mostova, nadvožnjaka i sl.?

AMD GPU i zadnji 15.4 beta driveri

Meni se desilo. Jutros sam odigrao pola sata i neki nadvoznjak je nestao, tj. auti su letjeli iznad mene :-). 

Sto se tice igre, skidao sam na ssd i kad je dosla na 56 gb je prekinulo i pocelo skidat 5 gb, nakon tih jos jedno 300 mb. Moram reci da se meni nije desio nikakav unpacking nego cim je skinulo tih 300 mb mogao sam odmah igrati. Download je oko 20 navecer koma i stavio sam skidat tih 5 gb u 3 ujutro :p.

Konfa je r9 280 klasicna sa 3 gb, fx 6300@3500 i 8gb rama, nista nije clockano, igram na 1920*1080, fps ide od nekih 25 - 60 ovisno o poziciji gdje se nalazim i vremenu, ali najbitinije je da i kad sam na niskim fps-ovima igra tece super glatko (nije kao AC Unity, primjera radi...), tece glatko i kad stavim postavke na max i fps padne. 

Pot piss
15 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Mislim da ovo ne stane u garažu 

Kvaliteta zemlje (podloge) kod tebe nije ništa bolja od podloge cod 2 , probaj si isključit sjene potpuno, pa povećaj neke detalje, sjene cuclaju dosta resursa, a s vremenom kako igraš i ne obračaš pažnju na njih, tj nećeš ni primjetit da fale...

17 godina
Jeste kupili stanove?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice