Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.414.151
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

LOL  

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 10:24 (Daka96).
Moj PC  
18 1 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Stigo Cyber ......airburst alert!!!!!!!!!!

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Scrappy kaže...
Adict kaže...

Koliko igra tocno zauzima ako netko moze reci . Friday ipak ce ici na SSD koliko vidim da radi bolje ;) a da preselio se tu u temu i 0-24 je na forumu 

60,6 GB točno

jučer sam malo sa Astrom probao Online igrati, malo je glupo jer se nemozemo u party organizirati ako oboje nismo završili glupi Online Tutorial koji iskreno neznamo ni kako više pokrenuti...

Poslije sam mu se uspio nekako joinati, čista ludnica, ali bilo bi zanimljivije da ne forsiraju taj Tutorial ako želiš igrat s drugima jer nas ovako ubaci na puni lobby gdje se svi samo ubijaju i ništa nemremš istražiti.. Nadam se da ćemo danas to riješiti, inaće Online je čista ludnica, baš smo se nasmijali u tih sat vremena kaj smo stigli odigrati

Nas petero je sinoc rokalo online, i malo dok nismo skuzili kako online funkcionira smo se trazili po serverima (sessions) al kad smo to skuzili nije bilo problema.

Najviše ubija loading online misija, čak i za one kratke misije tipa Arm Wresling loading traje po 3-4 min. (a misiju odradis za 20 sec.).

Trebali bi ubaciti da možeš kreirati nekakav party pa nakon misije sve članove vrati u istu sesiju a ovako se moraš ponovo joinati na svog čovjeka!

Al sve u svemu online je prezabavan, sinoc smo do 2 ujutro ostali!

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Club: vandal_zd | DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
12 godina
Scrappy kaže...
Adict kaže...

Koliko igra tocno zauzima ako netko moze reci . Friday ipak ce ici na SSD koliko vidim da radi bolje ;) a da preselio se tu u temu i 0-24 je na forumu 

60,6 GB točno

jučer sam malo sa Astrom probao Online igrati, malo je glupo jer se nemozemo u party organizirati ako oboje nismo završili glupi Online Tutorial koji iskreno neznamo ni kako više pokrenuti...

Poslije sam mu se uspio nekako joinati, čista ludnica, ali bilo bi zanimljivije da ne forsiraju taj Tutorial ako želiš igrat s drugima jer nas ovako ubaci na puni lobby gdje se svi samo ubijaju i ništa nemremš istražiti.. Nadam se da ćemo danas to riješiti, inaće Online je čista ludnica, baš smo se nasmijali u tih sat vremena kaj smo stigli odigrati

Nisam ni znao za taj online turtorial.... I nas muci to joinanje ...znaci taj online turtorial rješava taj problem

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ok i kako funkcionira onda ? :) 

Jer me zivciraju misije koje 'moram' odradit prije svega. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nismo ni mi sve tutorijale odradili tako da mislim da to nema veze.

Prvi put kad smo se spojili je sve lagiralo i bacalo nas po mapi, tako da pretpostavaljam da i server na kojeg se spojimo igra ulogu; ali ubiti samo se spajamo preko "Home" tipke i join svi na jednog igrača.

Nakon prvog joinanja se treba naći na mapi a nakon misija nas spawna jedne kraj drugih.

To je bila naša zlatna formula sinoć ;)

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Club: vandal_zd | DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Za sve koji imaju problem sa Grand Theft Auto V exited unexpectedly evo rješenja meni je upalilo jedan file mi je bio corupted 

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ako ovaj na lapu sa i5 4200H i 860M ovako igra onda ću i ja sa i7 4710HQ i 860M još i bolje. :)

0 0 hvala 0
14 godina
VandaL.pr! kaže...

Prvi put kad smo se spojili je sve lagiralo i bacalo nas po mapi, tako da pretpostavaljam da i server na kojeg se spojimo igra ulogu; ali ubiti samo se spajamo preko "Home" tipke i join svi na jednog igrača.

Nakon prvog joinanja se treba naći na mapi a nakon misija nas spawna jedne kraj drugih.

Stvar je u tome sta meni i njemu kad kliknemo na taj join game kaze da je neki error ili tako nesto. 

A kad si u igri i kliknes ESC i na player i na join session onda pise da je to disableano i da moramo proci cijeli tutorial. 

A ne znam sto je konkretno tu tutorial i koliko traje? Te misije sve? Di se nade taj tutorial da mogu ko idiot zadnji-Kliknut,odradit i pusti me na miru da igram MP. 

17 godina
Grand Theft Auto V PC

Pogledajte na 5 minuti sa gtx 970 kako igra ide,oko 20 fps sto nije nikakva optimizacija,generalno u videu vidim da dobro radi ali na određenim dijelovima sa gtx 970 i i7 4790k opet padaju fps kao nenormalni.

Oko 7 minute,ista prica i sa gtx 980.

Mexx
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 10:58 (chingy-os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
VandaL.pr! kaže...

Mi nismo rješavali misije neg smo se većinom utrkivali  i kad god smo izasli iz utrke morali smo se opet joinat jedan na drugog jer nas je Random porazbacalo.....zakomplicirali su on line bezveze

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

A zavisi kako ljudi održavaju komp i što sve imaju po kompu trenutno. 

Ne mora biti nužno do komponenti. 

Ekipa nas... pun kufer gluposti kao i po browseru i onda kuka kako šteka. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 11:00 (Oldy).

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
chingy-os kaže...

Pogledajte na 5 minuti sa gtx 970 kako igra ide,oko 20 fps sto nije nikakva optimizacija,generalno u videu vidim da dobro radi ali na određenim dijelovima sa gtx 970 i i7 4790k opet padaju fps kao nenormalni.

Rečeno je da za 60 fpsa treba GTx 970 sli za ultra postavke. Ako smanji na high igra će letjeti a razlika u grafici je minimalna.

13 godina

Da, i to su misije (Job/Heist svejedno) i glupo je da nisu to riješili ko u TDU2, mislim već kad smo svi u istom Crewu daj nas onda stavi odma u istu sesiju (server).

Nadam se da će to riješiti uskoro!

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav društvo,

Kupio bih GTA  ali neznam kako ce ici na mom racunaru.Tesitrao sam tamo na systemrequirementslab i pokazalo je da mogu,ali ja to ne uzimam zdravo za gotovo.

Dakle imam:

Core i3 3220

MSI Radeon 7750 OC edition

4gb RAM

Da li ima jos neko da igra na slicnoj konfiguraciji??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo ako itko sazna kako normalno igrati online,sto se treba preci prvo od tutoriala i gdje su,neka javi. 

Da se dode do dijela gdje si online na mapi sa frendovima i radis sta hoces. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Možda da se otvori tema za hardware related stvari za GTA? Razumijem sve ove koje zanima kako bi im igra mogla raditi ali sad već postaje gužva.

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
12 godina
chingy-os kaže...

Kaj se čudiš za gtx 970

16 godina
Friday kaže...

Možda da se otvori tema za hardware related stvari za GTA? Razumijem sve ove koje zanima kako bi im igra mogla raditi ali sad već postaje gužva.

Onda bi vi iz bf-a mogli ici u neku temu usual life suff ili tako nesto...

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Hej ljudi novi sam ovdje i ne bi bas htio citati od pocetka 150 stranica foruma, pa ako bi mi itko tko ima slicnu ili istu konfiguraciju kao ja mogao reci kako mu igra radi

Specifikacije su sljedece :

i5 3470 3.2GHz

8,00 GB RAM 1333 MHz

nVidia GeForce GTX670 2GB

Naravno to su ove osnovne informacije o specifikaciji, pa bih vam bio zahvalan ako bi netko mogao pomoci s pitanjem

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
acarnoje kaže...

Onda bi vi iz bf-a mogli ici u neku temu usual life suff ili tako nesto...

Tebi je ono što mi pišemo tamo USUAL life stuff?

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ja sam sam tražio po YT da se pojavi nešto kao moja konfa i7-4710HQ i 860M 2GB da vidim i u biti brzo se pojavilo i sada znam ne rječima nego slikom. :)

Tj. hoću reči videa sa GTA V se sada bez sumnje stalno uploadaju pa možda i ima šanse da je uploadao netko   sa čak istim komponentama koje i sami imate. 

Pa baciti oko na YT koji puta. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 11:28 (Oldy).
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Zvao ja sam prije 5 min mondo.hr da pitam u kojoj je fazi isporuka gta5, da li je vec na putu, kaze zenskica da jos nisu ni dobili, jer je doslo do izdavacke greske, da sutra ce dobiti i da ce tek onda poceti slati, jebo ih bog 

Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
SiNkE.Zgb kaže...
chingy-os kaže...

Kaj se čudiš za gtx 970

I na gtx 980 takodjer trza na tim dijelovima igre,pa cudno je da igra koja je stara 2 godine na 1080p trza iako nema neku posebnu grafiku.

Mexx
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav, 

gdje je najbolje online naruciti boxed izdanje igre, znam samo za Zavvi i Game.co.uk, ali sam od njih davno narucivao pa ne znam jesu li jos uvijek dobri kao prije.

I kako bi igra radila na Phenomu II 960T, 4GB DDR3 rama i Radeon 6950 2GB grafickoj? 

Hvala :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Dobro igra je stara sa konzola godinu i 7 mjeseci ne 2 godine.

A kome je stara ne mora je ni pogledati. 

Probaj naći još videa sa te dvije grafičke nisu samo njih dvojica sa njima i sa GTA V na cijelom svijetu. 

Fenomi i Radeoni i svi ostali upravo sam napisao da provjeravate kako ide igra na vašim komponentama ili bar približnim na Youtube-u.

Možda se već nađe netko da je uploadao a da ima i iste komponente pa ćete najbolje vidjeti. Jel to toliko teško?

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 11:34 (Oldy).

0 0 hvala 0
10 godina
Friday kaže...
ReverseFlash kaže...

Daj čovječe goni se iz ove teme, dosadniji si od ovog proljeva kojeg sam se maloprije riješio..........pa zar si toliko ljubomoran na druge? Nevjerojatno

Ovo ti nije prvi puta da ljude prozivaš za ljubomoru. Projiciraš neke svoje strahove/poremećaje na druge, ili? Volio bi biti malo prihvaćeniji? Da ti ne udaraju TD svi? Da se malo svidiš ljudima?

Tu stalno sereš u temi o svemu samo ne o GTA, stalno poklapaš druge, svakom si qurcu šešir i pucaš od ljubomore, jbt stvarno ti je dosadno u životu, baš mene briga za TD, nisam iskompleksiran kao ti, eto šta je tebi bitno u životu, da li će dobit TU ili TD, lijepo sam ti rekao, mani se ove teme, samo ju zagađuješ. Nismo ti mi krivi što nisi dobio najnoviju igricu od mame i tate, ili najnoviju komponentu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 12:05 (ReverseFlash).
Moj PC  
2 9 hvala 0
17 godina
odjavljen
ReverseFlash kaže...

Tu stalno sereš u temi o svemu samo ne o GTA, stalno poklapaš druge, svakom si qurcu šešir i pucaš od ljubomore, jbt stvarno ti je dosadno u životu, baš mene briga za TD, nisam iskompleksiran kao ti, eto šta je tebi bitno u životu, da li će dobit TU ili TD, lijepo sam ti rekao, mani se ove teme, samo ju zagađuješ. Nismo ti mi krivi što nisi dobio najnoviju igricu od mame i tate, ili najnoviju komponentu.

Rekli su da će mi kupiti na plaći! Onda se smijem javiti ovdje?

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
ReverseFlash kaže...
Friday kaže...
ReverseFlash kaže...

Daj čovječe goni se iz ove teme, dosadniji si od ovog proljeva kojeg sam se maloprije riješio..........pa zar si toliko ljubomoran na druge? Nevjerojatno

Ovo ti nije prvi puta da ljude prozivaš za ljubomoru. Projiciraš neke svoje strahove/poremećaje na druge, ili? Volio bi biti malo prihvaćeniji? Da ti ne udaraju TD svi? Da se malo svidiš ljudima?

Ma pusti ga.

Starci su mu zabranili komp pa je malo zivcan .

10 godina
Alien 22 kaže...
ReverseFlash kaže...
Friday kaže...
ReverseFlash kaže...

Ma pusti ga.

Starci su mu zabranili komp pa je malo zivcan .

Izgleda LOL, samo u krivom smjeru ispoljava nervozu hahah

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice