Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.414.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
odjavljen
Re: Grand Theft Auto V PC
Kordy kaže...
DarkoKwon kaže...

Ej decki igra mi se GTA V, kupio sam igru, ali mi je graficka nvidea geforce 9800gt 512mb, izbacuje me iz igre i stopa iako je fps 40-60, to je uglavnom jer mi je vram 800/500 i pravi taj problem. Gledao sam gameplay na youtube sa istom grafickom od 1gb covjek igra na 60fps ladno, sto znaci da ne treba neka jaka graficka za GTA V. Je li mi mozete preporuciti neku niskobudzetnu graficku koja bi mi sluzila za gta V ? Processor mi je core 2 quad q9450. Budzet max 150 eura. Ne zelim davati previse jer mi se ne isplati nadogardjivati ovaj stari stroj, definitivno prelazim na konzole, ne da mi se smarati sa upgrejdovima. Ali hocu sada da kupim graficku i to ce biti zadnja komponenta sto cu uloziti u PC.

Je li mi mozete preporuciti nesto ?

Možda neka r7 260X sa 2 gb VRAM-a? Bolje pitaj u nekoj temi za odabir grafičke kartice: http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/vodic-odabir-graficke-kartice/28804.aspx?page=683

Friday kaže...
DarkoKwon kaže...

Ej decki igra mi se GTA V, kupio sam igru, ali mi je graficka nvidea geforce 9800gt 512mb, izbacuje me iz igre i stopa iako je fps 40-60, to je uglavnom jer mi je vram 800/500 i pravi taj problem. Gledao sam gameplay na youtube sa istom grafickom od 1gb covjek igra na 60fps ladno, sto znaci da ne treba neka jaka graficka za GTA V. Je li mi mozete preporuciti neku niskobudzetnu graficku koja bi mi sluzila za gta V ? Processor mi je core 2 quad q9450. Budzet max 150 eura. Ne zelim davati previse jer mi se ne isplati nadogardjivati ovaj stari stroj, definitivno prelazim na konzole, ne da mi se smarati sa upgrejdovima. Ali hocu sada da kupim graficku i to ce biti zadnja komponenta sto cu uloziti u PC.

Je li mi mozete preporuciti nesto ?

Uzmi 7850/7870 za 600-tinjak kn i miran si... Nema smisla uzimati nešto puno jače za taj tvoj stroj.

Ej bas gledam r7 260x 2 GB VRAM, mislim da je ona bolja od 7850, sta kazete ?

Darko
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Moj komp ocito ima velikih problema kad vozim po gradu. Frame dropovi su megalomanastični :P. Sa 55fps pocne butalno lagat, stekat 15-30fpsa, neigrivo. omg. I to samo kad brzo picis sa autom. Postavke grafike i nemaju bas neki utjecaj na to, na medium ili very high je skoro pa isto sranje.. Probat ću sa novim amd driverima pa da vidim onda. Kolko gledam po netu dosta ljudi ima takve probleme.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
DarkoKwon kaže...

A ne znam - po onome što ja vidim na netu mislim da je 7850 jača. Ja ju imam (sapphire) i clocka se strašno dobro...

A mislim da bi ti za GTA bila sasvim dovoljna!

Freak Show Inc.
14 godina
odjavljen
Friday kaže...
DarkoKwon kaže...

A ne znam - po onome što ja vidim na netu mislim da je 7850 jača. Ja ju imam (sapphire) i clocka se strašno dobro...

A mislim da bi ti za GTA bila sasvim dovoljna!

Moram li kupovati novo napajanje za nju ? Pogledaj moj napajanje pod moj pc.

Darko
17 godina
odjavljen
DarkoKwon kaže...

Svi koji imaju takvo napajanje definitivno trebaju novo napajanje! Briši to dok netko nije vidio

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav ljudi.

Imam kanticu od racunara koja ispunjava neki minimum pa bih da isprobam narodnu verziju. Dakle, moze li mi neko to poslati u pp?

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Friday kaže...
DarkoKwon kaže...

Svi koji imaju takvo napajanje definitivno trebaju novo napajanje! Briši to dok netko nije vidio

Pa je li ima neko jeftino napajanje, ali kada kazem jeftino, mislim, bas jeftino ? Sta preporucujes ?

Darko
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Znao sam da niko nebu vidii moj post jer su svi optereceni dal ce moc dobit stabilnih 60fps na mikrovalnoj s 4gb rama i koliko ce trajat skidanje igre u sec ak ju kupe danas do podne..

tema ce prepišat BF4 temu....znal sam da bu tak cim je spelac dosao cccccccc

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 9:22 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
DarkoKwon kaže...
Friday kaže...
DarkoKwon kaže...

Pa je li ima neko jeftino napajanje, ali kada kazem jeftino, mislim, bas jeftino ? Sta preporucujes ?

nerazum8jem mislis kupit novo napajanje i igrat gtav na kofi poj tvoj Pc...neznam jel se salis il si ozbiljan

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ne nego misli i uzeti neku grafu sa 2GB VRAM-a pa mu treba i novo napajanje. 

7850/7870 ili 260x

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 9:22 (Oldy).

0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Oldy kaže...

7850/7870 ili 260x

Ma sinke spama, kao i obično...

Freak Show Inc.
12 godina
Oldy kaže...

7850/7870 ili 260x

onda se ispricavam taj dio mi je promaknuo

12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Koliko igra tocno zauzima ako netko moze reci . Friday ipak ce ici na SSD koliko vidim da radi bolje ;) a da preselio se tu u temu i 0-24 je na forumu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Adict kaže...

Koliko igra tocno zauzima ako netko moze reci . Friday ipak ce ici na SSD koliko vidim da radi bolje ;) a da preselio se tu u temu i 0-24 je na forumu 

Ko je na forumu 0-24?

Freak Show Inc.
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Koja je fora s torrentima ....frendu isto skida s RSC po par kb u sec...pa ak moze link na torrent u PM i kaj treba napravit nakon toga

kljuc ima al ga hebe skidanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Koja je fora s torrentima ....frendu isto skida s RSC po par kb u sec...pa ak moze link na torrent u PM i kaj treba napravit nakon toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

I kakva je "igrica"? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Adict kaže...

60,6 GB točno

jučer sam malo sa Astrom probao Online igrati, malo je glupo jer se nemozemo u party organizirati ako oboje nismo završili glupi Online Tutorial koji iskreno neznamo ni kako više pokrenuti...

Poslije sam mu se uspio nekako joinati, čista ludnica, ali bilo bi zanimljivije da ne forsiraju taj Tutorial ako želiš igrat s drugima jer nas ovako ubaci na puni lobby gdje se svi samo ubijaju i ništa nemremš istražiti.. Nadam se da ćemo danas to riješiti, inaće Online je čista ludnica, baš smo se nasmijali u tih sat vremena kaj smo stigli odigrati

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
14 godina
robson kaže...
Zaba88 kaže...
nex987 kaže...

možda isto trebaš povećati virtualnu memoriju, bar je to meni riješilo problem izbacivanja, ima već na par foruma problem "gta v memory leak" gdje izgleda 8 gb rama nije dovoljno

znaci trebao bi kupit jos ram-a?

Moja konfiguracija je slabija od tvoje ali uspijevam pristojno pokrenuti bez problema.

Ovdje se vodi cijela diskusija oko tog problema te ima svakakvih solucija od brisanja nekih .dll do pokretanja checksum-a itd., mozda ti pomogne.

Probao sam sve i ništa ne funkcionira, otvorio ticket pa da vidimo kaj bu oni rekli, nadam se da bu brzo odgovorili :D

16 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...

Probao sam i ja skidati na LTE prek torrenta pa ne bi skinuo za godinu-dvije kako je krenulo pa sam odustao.

Bio je neki link za mega gdje bi išlo brzo ali je link već pokojni. Nema više. 

17 godina

Da li je itko probao na i3 procesoru igrati?

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 9:55 (weks).
17 godina

"GT740M 4GB, High-Very High postavke, 1080p, stabilnih 30 FPS-a, u 2 sata igre ni jedan jedini FPS drop. Prije sam rekao da su odradili yeben posao s optimizacijom, al sad im fakat lizem jaja zbog ovog . Vrijedilo je cekati."

Citam i ne vjerujem, to je onda sigurno verzija sa 128 bitnom sabirnicom? Danas bi se i meni trebala skinuti do kraja pa cu isprobati i na laptopu sa tom grafom, jedino sto je meni proc slabiji.

17 godina
odjavljen
weks kaže...

"GT740M 4GB, High-Very High postavke, 1080p, stabilnih 30 FPS-a, u 2 sata igre ni jedan jedini FPS drop. Prije sam rekao da su odradili yeben posao s optimizacijom, al sad im fakat lizem jaja zbog ovog . Vrijedilo je cekati."

Citam i ne vjerujem, to je onda sigurno verzija sa 128 bitnom sabirnicom? Danas bi se i meni trebala skinuti do kraja pa cu isprobati i na laptopu sa tom grafom, jedino sto je meni proc slabiji.

Ja isto ne vjerujem ali se suzdržavam

Freak Show Inc.
17 godina
Adict kaže...

Nema potrebe ic na ssd.

Ako imas 180/150 hdd tipa barracuda il spinpoint, bolje je ostaviti na njemu ako ti je stalo do ssda, imat ces golem promet podataka, jer se stalno ucitavaju ogromne teksture, MP vrti puno resursa itd.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
DankoH kaže...

Moj komp ocito ima velikih problema kad vozim po gradu. Frame dropovi su megalomanastični :P. Sa 55fps pocne butalno lagat, stekat 15-30fpsa, neigrivo. omg. I to samo kad brzo picis sa autom. Postavke grafike i nemaju bas neki utjecaj na to, na medium ili very high je skoro pa isto sranje.. Probat ću sa novim amd driverima pa da vidim onda. Kolko gledam po netu dosta ljudi ima takve probleme.

Meni su ti framedropovi u voznji nestali kad sam instalirao beta drivere za gta5!!

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
14 godina
Comi123 kaže...

Pozdrav ljudi.

Imam kanticu od racunara koja ispunjava neki minimum pa bih da isprobam narodnu verziju. Dakle, moze li mi neko to poslati u pp?

Ja ti šaljem igru na PP. Al piše Upload još 28 sati :/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel moguce kako verify-at fajlove preko Social Cluba ili nekako da se reinstalira igra? Nikako da rjesim ove freezove, sad sam na onoj misiji kad sam s Trevorom u luci, kad vozim kamion negdje igra se freeza i moram restart pc. Lud sam. Moze li mi netko pomoc? Hvala.

EDIT: I nakon freeza, svaki put kad udem u igru, Michael u istom odjelu izlazi iz iste bolnice i svaki put kaze, It aint right, I aint doing it. Jel to neki bug il nesto, stvarno neznam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 10:12 (CroRex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Mitch kaže...
Adict kaže...

Nema potrebe ic na ssd.

Ako imas 180/150 hdd tipa barracuda il spinpoint, bolje je ostaviti na njemu ako ti je stalo do ssda, imat ces golem promet podataka, jer se stalno ucitavaju ogromne teksture, MP vrti puno resursa itd.

Imam 520 Intelovog , prazno jedno 130 gb cca . HDD je WD Black ? di sad staviti gta V sa obzirom na moj pc . 

17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

Pa ne deru se SSDovi spajanjem po forumu ccccccccccccccc

Mislio sam BF4 igrače, provokatoru

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Pa ne deru se SSDovi spajanjem po forumu ccccccccccccccc

Mislio sam BF4 igrače, provokatoru

No lajferi. U ovoj temi su pravi igrači!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice