Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Jep, to je to, to je GTA. Zabavan, šaren i velik. Vožnja uopće nije loša kao što sam se bojao nakon iskustva na internetu. 1080p, very high, FXAA i 16xAF leti uz zauzeće VRAM-a od 2.5Gb.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

A ljudi za "medjunarodnu verziju vec ide prica"  trebace im mesec dana minimum. Koristi Denuvo.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Već toliko puta rečeno da igra nema Denuvo zaštitu...

Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
doktor1 kaže...

Već toliko puta rečeno da igra nema Denuvo zaštitu...

A budi pametan brate...vise posle svega vozaju nas ceo dan.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

ljudi, sutra nastavljam!! Idem SPAT!!!

sutra poso, nisam niš spaval danas, da se zna!!!

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 19:20 (Gremlin144).
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Igra ima sličan anti-piratski sistem kao Denuvo. Prema nekim izvorima zaštita je već probijena, sada se radi na funkcionalnosti cracka na različitim konfiguracijama.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
1 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jednostavno predivna igra....taj GTA humor hahaha predivno

No jel tko uspio povezati aplikaciju iFruit sa GTA V PC? nudi mi samo konzole

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Igra ima sličan anti-piratski sistem kao Denuvo. Prema nekim izvorima zaštita je već probijena, sada se radi na funkcionalnosti cracka na različitim konfiguracijama.

Nije problem da razbiju zastititu ali su problem enkripcije,inace Denuvo radi po principu real time enkripcije tj. postoji enkripcija prilikom pokretanja igre, koju je lako razbiti, ali prilikom svakog upisa u igru (loading, autosave, sta god) on kreira novu i menja staru enkrpciju. Zato ga je tesko razbiti. I zato dolazi do problema cak i sa originalima.Ako ima nesto slicno trebace vreme

14 godina
šaki01 kaže...
vrinho kaže...

Vidim po komentarima dobra je optimizacija i ni blizu scenarija GTA 4 i moći ću bez brige igrati. Sad samo čekati 3-6 radna dana da stigne jer je tek danas Zavvi poslao, jebem im sve po spisku i s njihovim preorderima fizičke verzije.

I meni isto danas poslali. I ništa od onog Pre-Order price promise

Kad sam im slao upit prošli tjedan pitao sam ih i zašto je viša cijena i danas se u odgovoru ispričavaju i da će u roku 3-5 radna dana vratiti tu razliku. Piši im, promise is a promise.

---Life is ours, we live it our way---
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Moj glavni problem je što mi neće skinut preostalih 4 gige, jer ga yebe taj prokleti Reconnecting...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja se ne zurim, secem se po gradu, igram cak tenis sta mi se na PS3 nikako nije dalo i uzivam u grafici.  

Evo samo par slika, jos nisam ni iz grada izasao u 6 sati i tek cu vidjet ocean, pustinju i planine, jednostavno polako uzivam u svim detaljima.

Kasnije slijedi tek Online.

Imam samo malih problema sa BMX-om, nemogu ga vozit jer stalno gubim health, nekako je glitchan.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 19:33 (Marcuskac).

6 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Dosao je Crack na torrentima 

Moj PC  
2 12 hvala 0
12 godina
neaktivan

Gde je da pm

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel ima neko Code 2 eror na social clubu? Ako ima neko rjesenje rado bi da ga podjeli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Adict kaže...

Ma otkud ti to?

Battlelog: Ratkapa16
13 godina
neaktivan
Gago4 kaže...
Adict kaže...

Ma otkud ti to?

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
12 godina
protjeran
Gago4 kaže...
Adict kaže...

Ma otkud ti to?

Bratic mi radi za skidrow pa mi je javio da je crack gotov .  nisu od sinoc stali od kad je igrica izasla .

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 19:44 (Adict).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

sta je sa nuuvemom ? pise da nije dostupno?

zar je rasprodano sve?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo izjave poznatog trol klauna sa Buga. Kruže glasine da su ga našli u šupi, pokušao se objesiti kablom od PS dvojke. Ovakve vijesti uz pitanje optimizacije su dotukle čovjeka očito

---Life is ours, we live it our way---
12 godina
protjeran
vrinho kaže...

Evo izjave poznatog trol klauna sa Buga. Kruže glasine da su ga našli u šupi, pokušao se objesiti kablom od PS dvojke. Ovakve vijesti uz pitanje optimizacije su dotukle čovjeka očito

Haha Bas sam trazio taj komentar!

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
16 godina
BREITLING kaže...

zar je rasprodano sve?

Yep. Ja i frend smo među zadnjima uzeli :D

10 godina
Grand Theft Auto V PC

Crkniću.......

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Po ovom testu se vidi da ono šta je obećano je i isporučeno:

A još su im u opcijama uključene neke stvari radi kojih razlika u prezentaciji nebi bila vidljiva dok bi performanse još narasle.

A zanimljivo kako je 2GB+ VRAMa danas bitno!

Jedna ne toliko stara high end grafička - GTX 580 1.5 GB ima slabije performanse od GTX 660 / GTX 750 TI 2GB

Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Uzeo sam ključ preko nuuvema pa se ovim putem želim zahvaliti forumašima za potvrdu da key radi i da je sve ok. Također bi htio pozdraviti svoju obitelj i prijatelje koji su cijelo vrijeme bili uz mene te sve koji me poznaju i vas u studiju i režiji. 

Aj sad kao ozbiljno.. Normalno da mi je nakon sat-dva vremena installer se zblesirao i morao sam prekinuti skidanje i sad moram ispočetka. Vidio sam da su neki pisali kako su skinuli preload preko torrenta. Šta mislite hoću s tim imati više sreće? I što ako skinem igru na taj način? Kako natjerati installer da "prepozna" igru?

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Po ovom testu se vidi da ono šta je obećano je i isporučeno:A još su im u opcijama uključene neke stvari radi kojih razlika u prezentaciji nebi bila vidljiva dok bi performanse još narasle.

Jedna ne toliko stara high end grafička - GTX 580 1.5 GB ima slabije performanse od GTX 660 / GTX 750 TI 2GB

A po ovome baš i ne -

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 20:03 (ApretaH).
17 godina
ApretaH kaže...
doktor1 kaže...

Po ovom testu se vidi da ono šta je obećano je i isporučeno:

A još su im u opcijama uključene neke stvari radi kojih razlika u prezentaciji nebi bila vidljiva dok bi performanse još narasle.

A po ovome baš i ne -

....

Čitati šta piše pa će biti jasnije

Taj je sa Very High i u tome je razlika!!

I rečeno je za High postavke 1080p@60 ne Very High

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 20:03 (doktor1).
14 godina
ReverseFlash kaže...

Crkniću.......

Totalno, da bar piše koji file skida pa da ga okinem preko torrenta, ovak nema pomoći dok ne srede servere

11 godina
neaktivan
BREITLING kaže...

zar je rasprodano sve?

Izgleda da jeste rasprodato sve

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Whoa, samo ću to reći... 800x600 sve na Normal i svi slideri na najmanjem te obavezno DX11 i dobivam solidnih 45-50FPS-a. Ja sam lagano šokiran tom optimizacijom igre. Al totalno šokiran. Igram sad će treći sat, i još uvijek se zafrkavam po postavkama i free roamu.

Jedino još ne vidim sve bonuse iako je regana igra i na SC (preorder pokloni), barem ne kod SP likova, budem upravo usao u MP da probam.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 20:07 (midzan21).
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Uzeo sam ključ preko nuuvema pa se ovim putem želim zahvaliti forumašima za potvrdu da key radi i da je sve ok. Također bi htio pozdraviti svoju obitelj i prijatelje koji su cijelo vrijeme bili uz mene te sve koji me poznaju i vas u studiju i režiji. 

Aj sad kao ozbiljno.. Normalno da mi je nakon sat-dva vremena installer se zblesirao i morao sam prekinuti skidanje i sad moram ispočetka. Vidio sam da su neki pisali kako su skinuli preload preko torrenta. Šta mislite hoću s tim imati više sreće? I što ako skinem igru na taj način? Kako natjerati installer da "prepozna" igru?

Kupio key preko Nuuvem-a i imao preloadan gta sa torrenta i nije mi radilo sad skidam sa rockstara social cluba verziju trenutno na 42 gb pa cemo vidjet 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice