Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.414.091
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
12 godina
protjeran
Re: Grand Theft Auto V PC
ZeNGe_CRO-mt kaže...
NEW_MAN kaže...
Ima ko kakav Crew i kaj je najbitnije kakav je multiplay? Valjda igra ili sam bacil novac kroz prozor?
Pitam zato jer sam probal u jutro prije posla igral pet minuta i ugasil jer nisam imal vremena.

oko pola 5 smo na ts-u pa ćemo se dogovorit za ime crew-a i dečki će složit emblem crew-a (imamo već neke ideje)

ništ se ne brini 

Ajde stavi ime crewa tu pa da se mi iz teme pridruzimo i odigramo koju skupa .

10 godina
neaktivan
TheGamemaker kaže...

Evo da riješimo problem oko toga koliko je igra optimizirana pokrenuo sam GTA5 s Geforce 9600GT koja je inače physx grafička u konfi pod moj pc. Evo rezultata:

1920x1080

Normal

AVG FPS: 30

FPS: 15-50

Toliko o tome da igra nije optimizirana.

Evo i par sličica:

Izgleda ko malo bolja PS3 verzija.Ništa specijalno.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Bar da sam jučer kupio, sad nebih morao čekati download, preljubomoran sam 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pozz. Jel tko (pred)naručio preko Mondo kao ja? I jel se zna kad bi to moglo biti dostavljeno? Piše da dostava kreče na dan izlaska. A sad je to stvarno tak ili ne...

ubija me to čekanje i bolje da sam uzeo online - već bih je igrao... a ovako čekaj i čekaj.... kao kod odgađanja:) strpite se još malo

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

trebam pomoć: dakle prvotno sam htio na SSD-u od 120GB (slobodno cca 85GB) instalirat GTA no nisam mogao jer mu je nedostajalo diska da dekriptira i instalira.

ok, onda sam ponovo skinuo i instalirao na drugi HDD i sad bi želio prebacit igru na SSD nakon što je obavio sve potrebne dekripcije i patchiranja.

našao sam ove upute i po njima sam radio no sad kad idem napravit ovaj 3. korak Steam mi javi da neam dovoljno mjesta na SSDu (normalno jer sam skopirao sa HDD-a na SSD i sad je tamo free cca 20GB)

jel se već netko susretao s ovim problemom?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Za vas koji ste skinuli preko social club-a...sta se desi kad zavrsi sa 60 gb dwld-a (progress bar je nerealno puna za tih 50gb sto je do sad skinuto)? Ja sam stavio na ssd a nece bit mjesta za raspakirat pa bi sve prebacio na drugom disku, ima nekog da je u istoj situaciji

Pot piss

0 0 hvala 0
13 godina
vargich kaže...

pozz. Jel tko (pred)naručio preko Mondo kao ja? I jel se zna kad bi to moglo biti dostavljeno? Piše da dostava kreče na dan izlaska. A sad je to stvarno tak ili ne...

ubija me to čekanje i bolje da sam uzeo online - već bih je igrao... a ovako čekaj i čekaj.... kao kod odgađanja:) strpite se još malo

ja sam se cuo sa njima neki dan, isto sam narucio na mondu, i rekli mi da sutra mogu ocekivati igricu, uglavnom zajebao sam se i to posteno....

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

u koji se folder stavlja muzika da svira unutar igre?

Kaj već ti fale cajke?

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Santa Domenica tek cetvrtak dolazi,za poludit

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Konacno sam pribavio neke novce da uzmem GTA 5 pa da cujem finalne komentare, uzeti ili ne ? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

I niko ne zna kako da kupim auto online???

0 0 hvala 0
17 godina
Ukradi
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ljudi  kako bi trebalo da ide na ovoj konfiguraciji?

gigabyte gtx 660 windforce oc 2gb

fx8350

8 gb rama

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 15:26 (igor300).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tireN1337 kaže...

Konacno sam pribavio neke novce da uzmem GTA 5 pa da cujem finalne komentare, uzeti ili ne ? :D

zasto ne pitas konzolase to pitanje, oni je igraju duze nego mi.

Sta se tice optimizacije, u zadnjih nekoliko strana, nitko se nije nesto zalija da ne moze pokrenuti.

17 godina
odjavljen
Abomb kaže...
Sta se tice optimizacije, u zadnjih nekoliko strana, nitko se nije nesto zalija da ne moze pokrenuti.

Osim onog udava koji čeka crack...

(i zbog čega je dobio karton prije pola sata)

Freak Show Inc.
14 godina
R4ck0 kaže...

trebam pomoć: dakle prvotno sam htio na SSD-u od 120GB (slobodno cca 85GB) instalirat GTA no nisam mogao jer mu je nedostajalo diska da dekriptira i instalira.

ok, onda sam ponovo skinuo i instalirao na drugi HDD i sad bi želio prebacit igru na SSD nakon što je obavio sve potrebne dekripcije i patchiranja.

našao sam ove upute i po njima sam radio no sad kad idem napravit ovaj 3. korak Steam mi javi da neam dovoljno mjesta na SSDu (normalno jer sam skopirao sa HDD-a na SSD i sad je tamo free cca 20GB)

hvala

Dali znas koliko mu fali? jer ocito cu imat isti problem.. Ja sam ostavio 100gb na ssdu slobodno.. 

17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Dobro kaj niko nema neko rješenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ajde netko tko ima konfu slicnu mojoj, kako radi?

0 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

cpu: PHENOM II X4 B55 3.3GHZ

GPU: AMD R9 270 2GB

RAM:12GB

ima li ko neku pribliznu konfu ko igra gta pa da mi rece otp na kolko cu je fps moc gurat otp jer nebi je uzima dok ne vidim kako ce mi ic :P

0 1 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

HAHA kao da su se pro gejmeri sa HCL-a preselili ovdje , znaci dijete drago 12 GB rama i 270 ati imas i strah te kako ce ići . Pa ići će lepo znaš kako !

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
igor300 kaže...

Ljudi  kako bi trebalo da ide na ovoj konfiguraciji?

gigabyte gtx 660 windforce oc 2gb

fx8350

8 gb rama

kod mene isto samo grafička gtx 970, sve su postavke na ultra avg. fps je 40, pa eto sad procjeni.

Be Water My Friend
17 godina
neaktivan
drahic kaže...
R4ck0 kaže...

hvala

Dali znas koliko mu fali? jer ocito cu imat isti problem.. Ja sam ostavio 100gb na ssdu slobodno.. 

Meni je instalacija uzimala ukupno 120-125 GB. Sad zauzima 60.5GB.

10 godina
g3arv8 kaže...

HAHA kao da su se pro gejmeri sa HCL-a preselili ovdje , znaci dijete drago 12 GB rama i 270 ati imas i strah te kako ce ići . Pa ići će lepo znaš kako !

ne razumijem u cemu je problem??? ram nije toliko bitan kolko procesor a u njemu je problem a i graficka nije nesto specijalno(1200-1400kn) 

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Damn...  Ako Steam sam instalirava,dat ce error..  Ne znam sta da napravim onda.. Mogu makut Bf4 sa ssd-a,medutim ne znam dali cu moc nanovo instalirat Gta bez skidanja ponovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC
bas i nije nekaj graficki bolje od ps4 verzije osim kaj moze iznad 30 fps
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

I dočekao sam da vidim kako će to ići na GTX 860M koju imam i moram priznati bolje i ljepše nego gta 4. Hahahaha. 

Meni odlično izgleda ne znam za druge. 

0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Nemam više volje i živaca čekat "onaj fix" pa ću uzet key preko Nuveema.

Dali je sigurno kupit tamo key, nema nikakvih problema itd?

Može li mi netko ukratko objasniti postupak kupnje? (regao sam se već na nuveem i platio bih preko paypala) i dali mogu ubaciit gta5 koji sam već skinuo preko neta, jer bilo bi ludo da moram opet skidat 60gb

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
drahic kaže...

Damn...  Ako Steam sam instalirava,dat ce error..  Ne znam sta da napravim onda.. Mogu makut Bf4 sa ssd-a,medutim ne znam dali cu moc nanovo instalirat Gta bez skidanja ponovo?

Jesi li svjestan ako maknes Bf da ce ti ujutro Astra biti jos 10 cm niza .

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Mislim da cu zrtvovat.. A mozda ode samo na HDD. 

Moj PC  
1 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
drahic kaže...
R4ck0 kaže...

hvala

a fali mu isto tolko ko i instalacija. ja sam imao oko 85GB slobodno i nije bilo dosta, samo sam bio nadr*kan pa sam zbriso preload i išao nanovo skidat na drugi disk. 

problem s prebacivanjem riješiš da kroz Steam klijenta napraviš novi steam library na drugom disku i onda tam prekopiraš preload, imaš gore upute na linku.

ono što mi zasad nije uspjelo je nakon svih tih instalacija bacit taj direktorij nazad na SSD. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice