Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.414.185
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ok reaper je sam po sebi takav tak da mu ne zamjerite, 

dečko se cijeli dan hebe sa pokretanjem igre, neželi mu niti ući u igru ,znači baci mu gta has exited unexpectedly kad je ide pokrenut.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Ima ko kakav Crew i kaj je najbitnije kakav je multiplay? Valjda igra ili sam bacil novac kroz prozor?
Pitam zato jer sam probal u jutro prije posla igral pet minuta i ugasil jer nisam imal vremena.
15 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...

Hvala svima. Kupljeno preko nuuvema :)

Pozdrav, može mala pomoć?

Dok si kupio igru preko Nuuvema, jel download ide preko njhove stranice i jel posalju cd key na mail ili?

13 godina
Grand Theft Auto V PC

pošalju ti fizčku kopiju igre na adresu

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
cardadule kaže...
D3lBoy kaže...

Skinuo 40gb preko RGSC jos prekjucer i download je stao, 24h se nije pomakao samo "reconnecting" pa sam bio ocajan i krenuo sa torrentom, torrent je iso na oko 800kb/s nekih pola h onda je i on krepo. Onda sam se ponovno vratio na RGSC pa mi je skinulo par GB i reklo da je gotovo, instalirao sam patch i sve ali kad treba uc u igru izbaci mi "Grand theft Auto Exited unexpectedly"... probao sve zivo - ne ide. Pa sam brisao sve sto je torrent overwriteao i vratio se nazad na RGSC sad sam na 36gb ponovno kao prije par dana, i postoji velika mogucnost da opet nesto nece valjat jer RGSC ako ne dovrsi neki file ili ga skipa ili napravi 2... Tako da ako mislite da se mucite sa igrom, sjetite se da ima onih koji su preorderali prosli tjedan, a jos su na pol downloada jer rockstar ima 3 servera u podrumu u Bugarskoj...

Kraljuuu 8h na 37,3gb sam Neznam dali da se ubijm sad  ili da cekma u nadi da cu da prezivim

Ma ne vjerojatno los launcher, sad mi isto svakih minutu "reconnecting" i onda bude DL ono 5kb pa moram pause i nastavit onda se popne i tako u krug, baš koda si sam radim igru a ne skidam nest sto sam platio preko 300kn

Battlelog: D3lBoy-00
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel ima tko u okolici Varaždina da je skinuo igru? Nije baš veselo skidat 60GB po pol MB-a u sekundi, ako je full brzina, što naravno nije. Hvala. 

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ima ko kakav Crew i kaj je najbitnije kakav je multiplay? Valjda igra ili sam bacil novac kroz prozor?
Pitam zato jer sam probal u jutro prije posla igral pet minuta i ugasil jer nisam imal vremena.

oko pola 5 smo na ts-u pa ćemo se dogovorit za ime crew-a i dečki će složit emblem crew-a (imamo već neke ideje)

ništ se ne brini 

17 godina
Doma sam oko pol6 i ako dijete i zena dopuste sam u prvoj minuti online.
15 godina
Stolnik kaže...

Jel ima tko u okolici Varaždina da je skinuo igru? Nije baš veselo skidat 60GB po pol MB-a u sekundi, ako je full brzina, što naravno nije. Hvala. 

Ja sam u Varaždinu, bit će skinuta za kojih 2-3 sata (skidam ponovno jer sam uspio shebat prve fajlove).

One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

yey napokon proradilo

skinio po cetvrti put prerelase i sad skida day 1 5gb :)

ocito je amazonov preload

0 0 hvala 0
12 godina
Stolnik kaže...

Evo meni bi trebalo danas navečer skinuti ,pošalji PM pa ćemo se dogovorit!

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel uspio itko sa PS3 kontrolerom igrat?

Imam onaj MotionJoy program i mislim da sam sve drivere instalirao pa bi trebalo radit.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Imam onaj MotionJoy program i mislim da sam sve drivere instalirao pa bi trebalo radit.

igrati gta na pc-u sa ps3 kontrolerom je zločin u nas pc-ijaša 

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Vidim da je netko prije spominjao returning player bonus. Što on sadrži?

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dualist kaže...
Vkm996 kaže...

Hvala svima. Kupljeno preko nuuvema :)

Pozdrav, može mala pomoć?

Dok si kupio igru preko Nuuvema, jel download ide preko njhove stranice i jel posalju cd key na mail ili?

Čim kupiš, klikneš tamo da ga claimaš, klikneš GTA V i tamo imaš CD-Key koji ćeš koristiti na Social Club-u :)

Kad ti izađe ono da platiš paypal-om (kada ti se u skončnom prozoru otvori i sve učita, ogasi Hola)

Također, ako netko ide preko Opere, neka se prebaci na Chrome jer na Operi je Hola užasno spor.

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ljudi kako ce da ide na 5850 i fx 4100 sta da ocekujm grubo receno,podesvanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

u koji se folder stavlja muzika da svira unutar igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

malo screenova...

Eto nakon par sati tweakanja opcija otkrio sam da ne najbolje na normal :) ne pada ispod 30 ja zadovoljan...

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 14:22 (Kewin).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

nuuvem sljaka jos uvijek,sad skidanje 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 16:36 (weks).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo da riješimo problem oko toga koliko je igra optimizirana pokrenuo sam GTA5 s Geforce 9600GT koja je inače physx grafička u konfi pod moj pc. Evo rezultata:

1920x1080

Normal

AVG FPS: 30

FPS: 15-50

Toliko o tome da igra nije optimizirana.

Evo i par sličica:

Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
Grand Theft Auto V PC

@Kewin Fino to izgleda, vidim da imamo isti proc, samo je moj na stock 2.33 GHz i prošli put mi nije najbolje prošao OC :/ Moram se malo više pozabavit njime

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 14:35 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TheGamemaker kaže...

Evo da riješimo problem oko toga koliko je igra optimizirana pokrenuo sam GTA5 s Geforce 9600GT koja je inače physx grafička u konfi pod moj pc. Evo rezultata:

1920x1080

Normal

Evo i par sličica:

Imaš solidan CPU za low-mid detalje...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 14:35 (Kordy).
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

kako da kupim kola Online???

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TheGamemaker kaže...

1920x1080

Normal

Evo i par sličica:

Odakle ti avion?

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Marcuskac kaže...

igrati gta na pc-u sa ps3 kontrolerom je zločin u nas pc-ijaša 

Volio bih probat vozit sa kontrolerom na PC-u,

BTW muziku stavljas pod C:\Users\"Ime"\Documents\Rockstar Games\GTA V\User Music, tamo je meni barem.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Vidim po komentarima dobra je optimizacija i ni blizu scenarija GTA 4 i moći ću bez brige igrati. Sad samo čekati 3-6 radna dana da stigne jer je tek danas Zavvi poslao, jebem im sve po spisku i s njihovim preorderima fizičke verzije.

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
TheGamemaker kaže...

1920x1080

Normal

Evo i par sličica:

Odakle ti avion?

To je benchmark.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Nova grafulja stiže za koji tjedan, do onda cu uživati i na normal detaljima

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Koja opcija utjece na draw distance sjena? da nije onaj slider? malo mi to upada u oko kad se hoda pa mi se low sjena iscrtava u oštriju...

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Koja opcija utjece na draw distance sjena? da nije onaj slider? malo mi to upada u oko kad se hoda pa mi se low sjena iscrtava u oštriju...

Vjerovatno onaj u advanced graphics options,

jedva cekam da Nvidia izbaci onaj svoj article u kojem pisu o svim opcijama, sta koja radi i koje

su razlike u razlicitim postavkama.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice