Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.415.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC
GPU GPU
Moj PC  
7 0 hvala 3
10 godina
Re: Grand Theft Auto V PC

ma sve ostalo je čudo..isplatilo se čekati..taman mi za rođednan izašlo..gotovi kolokviiji i riješit graf i ajmoooo 

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Nakon dugo vremena opet u grove street 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
22 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel uspio tko rijesiti ovaj problem? The game failed to connect to the internet

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 10:45 (Sova).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
R3ap3r kaže...

Niko ne zna na pitanje odgovorit, super ste vi, pomogat ću i ja ljudima ode nema šta

Eto svi su u temi samo da bi tebi odgovarali

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Sta bi bilo bolje , stavit texture na high ili ostavit na normala ostale detalje na very high?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
steve90 kaže...

Jel isprobao netko tko je kupio igru na nuuvem-u? Molio bih potvrdu pa da i ja ubodem key dok još traje poput 

radi

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ako igraš na više od 1080p staviš teksture na high. Postavke tekstura za više od normal su namjenjene za visoke rezolucije na kojima se jedino i vidi neka razlika.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
matecro007 kaže...

Sta bi bilo bolje , stavit texture na high ili ostavit na normala ostale detalje na very high?

Teksture normal, ostalo dignuti!

A  uvjeravalo me se da je ovo AMD gaming evolved naslov...... Da, vidim - GTX 750 TI skoro identične performanse kao AMD 7870...

Te GTX 780 3GB bolja nego R9 290 4GB

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo da se i ja javim, sinoć sam do nekih 4h igrao, čekao sam prvo nekih 20ak min da igru skine prvi patch, unpackira, installira i sve ostalo

Kada sam pokrenuo krenula je prva Prologe misija, tu nisam nista dirao nego su bile defaultne postavke pa nisam mi racunao na to jer je bilo windowsed na nekoj low rez itd

Freeroam u 2560x1440p (nativna rezolucija monitora)

postavke su vecinom Normal, par stvari je na High (neznam koje točno)

framerate je uvijek bio između 35-40fps, nikad nije dropalo ispod, tu i tamo malo više otišao

Freeroam u 1920x1080p (smanjena reza, svejedno super izgleda)

postavke sam većinom ostavio nedirnute, neke stvari sam stavio na High još

frame rate se držao na dobrih 45-55fps, na gustim scenama bi pao na 41 ali ništa strašno

igra na ovim postavkama izgleda prekrasno, nema potrebe da se sve gura na ultra i to sve, ja sam prezadovoljan ovakvim izgledom i fluidnoscu

(pogledat cu jos tocno kaj sam namjestio sve ako nekoga zanima)

Pratio sam load komponenti svojih, čisto ono kako sam i očekivao:

CPU - AMD FX 8350 (4,0GHz) - 55-65%

RAM - Corsair Vengence Pro (8GB 1600mhz) - 6,0-6.2GB (ukljuceni i browser i ts3)

GPU - Sapphite HD6950 2GB - 99,8% zakucano cijelo vrijeme ( očiti bottleneck )

Ovako, igra je prekrasna, zaista, kada se vozim po noći, ili u sumrak dok se sunce vidi na horizontu, predivno izgledaju modeli auta, igra izgleda baš onako kakvu smo ju svi zamišljali i ne razočarava u niti jednom aspektu

Jedan problem na koji sam naletio je to kaj sam malo probao clocknut grafulju svoju, ali budući da je smeće koje se neda pipnut, dočekao me BSOD

Druga smiješna stvar je fizika, odnosno gravitacija je smiješna, auti lete dosta više nego bi se očekivalo, al dobro to je GTA, a druga stvar je kaj dok se vozim kroz grmlje naletim na random kamen ili manje deblo i pogotovo komad stabla koji lezi i ocekujem da se moze razblit kad autom proletim al ne, zabijem se kao da sam u zid naletio

i zadnja stvari, auti, Handling, u početku, jakooo jako čudno, ali s vremenom se naviknem, svaki auto, ali svaki ima daleko drugaciji handling od drugih, velika raznolikost

To bi ukratko bilo to od mene, idem sad napokon nazad u igru kad sam vama dao report svima ovdje

king of highways king of highways
http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 10:59 (Scrappy).
Moj PC  
8 0 hvala 6
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Neznam kome su oni prodavali muda pod bubrege da će se moć igrat sa preporučenom konfiguracijom na 1080p/60 fps i to na High detaljima.Sve se to drži jedva na stabilnih 30-35 fps-ova.

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Sova kaže...

Jel uspio tko rijesiti ovaj problem? The game failed to connect to the internet

Imam isti problem, igru sam skinuo prek torrenta upiso key sve mi updejtalo fino stisnem play ulogira mi se u social club i onda mi izbaci tu poruku, i nemrem uc u igru tak da sam stavio skidat igru opet, al sa rockstarovih servera pa cemo vidjeti

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Sta moze da bude ako mi druga izbaci iz igre i izbaci mu error: Windows has stopped Working.  Sta da radi?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ApretaH kaže...

Neznam kome su oni prodavali muda pod bubrege da će se moć igrat sa preporučenom konfiguracijom na 1080p/60 fps i to na High detaljima.Sve se to drži jedva na stabilnih 30-35 fps-ova.

Pa naivcima....tko bi kupio igru za one pare nakon tolko vremena da nisu govorili da je ultra mega optimizirana za rad i na slabim konfiguracijama. 

Pot piss
17 godina
steve90 kaže...

Jel isprobao netko tko je kupio igru na nuuvem-u? Molio bih potvrdu pa da i ja ubodem key dok još traje poput 

Kupljeno na nuuvem i radi.

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Izbaci mi ovu poruku kad krenem skidat igru.

"social club ui has stopped working" Ima li neko rješenje?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pitanje: gdje se u ČK/VŽ može kupiti box verzija? Koji dućan bi trebao imat igru ako nije razgrabljena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Izba Gun kaže...
ApretaH kaže...

Pa naivcima....tko bi kupio igru za one pare nakon tolko vremena da nisu govorili da je ultra mega optimizirana za rad i na slabim konfiguracijama. 

Zato nisam nit kupio igru dok ne vidim realno stanje stvari,a sad vidim da nisam pogrješio.Ovaj test šta su rusi napravili ima i bolji procesor od mene a sa grafičkom koju imam ja to je 33-38 FPS-ova.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ovo na nuuvem-u sto posto radi?

Samo par pitanja, dali je na steam-u ili ide preko onog rockstar-a?

Dali je uključen i GTA Online?

Dali je igra na Engleskom?

(Ova pitanja se odnose na Nuuvem verziju)

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
guzda22 kaže...

evo da ja malo svoje dojmove podjelim.. znači igram na 1080 i direct x 10.1 i sve ostalo normal i bez naprednih grafika i vrti mi se do nekih 25-27 fps i oko igraća i nekih objekata mi se pojavljuju pixeli..ko mali kvadratići, a directx 11 mi ne dozvoljava stavit jer treba 1068 gb video memorije a ja imam 1024 a  kad stavim na 720 i direct x 11 i ostalo ne diram..idem mi oko 30-35 fps ali nije neš baš lijepa igra, igrivo je i bez trzaja i pada framerate..ali nije to to :/

al sad sam si mislio piknut MSI GF GTX750TI TF Gaming sa 2GB DDR5.. pa kaj mislite o tome?? il imate neku bolju u tom rangu?

Upiknio ovohttp://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13945

Ili ovo

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13950

Ova 270x je puno jača pa odluči.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
drakula789 kaže...
guzda22 kaže...

evo da ja malo svoje dojmove podjelim.. znači igram na 1080 i direct x 10.1 i sve ostalo normal i bez naprednih grafika i vrti mi se do nekih 25-27 fps i oko igraća i nekih objekata mi se pojavljuju pixeli..ko mali kvadratići, a directx 11 mi ne dozvoljava stavit jer treba 1068 gb video memorije a ja imam 1024 a  kad stavim na 720 i direct x 11 i ostalo ne diram..idem mi oko 30-35 fps ali nije neš baš lijepa igra, igrivo je i bez trzaja i pada framerate..ali nije to to :/

al sad sam si mislio piknut MSI GF GTX750TI TF Gaming sa 2GB DDR5.. pa kaj mislite o tome?? il imate neku bolju u tom rangu?

Upiknio ovohttp://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13945

Ili ovo

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13950

Ova 270x je puno jača pa odluči.

ako se kupuje grafa za GTA V ja nebi isao ispod 3gb video memorije jer texture nebus mogo dignut preko "normal".

Kad ih dignes s normal na high samo to popapa skoro 1GB video memorije a da negovorim o very high

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Vidim hvle je pooptimizaciji znaci moguda ocekujm medium na 5850 i fx 4100

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni se čini da su oni smanjili detalje za PC, samo da bi dobili stabilan fps, da ljudi mogu igrat, ovako kako gledam, igra ne izgleda ništa bolje nego na ps4/xbox1, prvo što sam primjetio je zblurana košulja na početku igre dok se pljačka banka, košulja izgleda kao da su postavke na low, te gledam malo videje po you tube-u, evo jedan koji igra na r9 270x, najsličniji mojoj konfi, i opet prvo šta primjetim je očajna cesta u 2d-u, popločeno dvorište ispred kuće također u 2d-u, cigleni pješački prijelazi također u 2d-u, dok su aute i ljude odlično napravili, štete i ogrebotine na autima izgledaju odlično, kao i sam sjaj, živica je tako fiksna da izgleda kao da je umjestna...itd, tako da kažem, čini mi se da su smanjili detalje, samo da dobe stabilan fps, da ljudi mogu igrati, u svakom slučaju je bolja sitluacija nego sa gta IV kad je štekalo i na najjačim konfama, vjerujem da će izbacit opet hrpu patch-eva i update-a kao i kod gta IV da da to ispoliraju i poboljšaju texture, igra je igriva, ali nije na nivou kako se govorilo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 11:52 (1BIT).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Malo igranja sa postavkama i igra radi 55-75 FPS-a i sve izgleda fantastično(high-very high).

Odličan posao, Rockstar! 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Vkm996 kaže...

Ide prek rockstara.

GTA Online je ukljucen.

Igra je na engleskom.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NEW_MAN kaže...
Vkm996 kaže...

Ide prek rockstara.

GTA Online je ukljucen.

Igra je na engleskom.

Još samo jedno pitanje.

Kad sam stisnio da kupim izašlo mi je da igra nije dostupna u mojoj regiji.

Dali je sigurno kupiti preko proxy-a?

Kako si ti kupio ako ti radi.

17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ova igra će natjerati ljude da uz OC izvuku zadnju mrvicu snage iz svojih strojeva

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
balky1911 kaže...

Izbaci mi ovu poruku kad krenem skidat igru.

"social club ui has stopped working" Ima li neko rješenje?

skini novi social club 1.5.5.6

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Aj citaj par stranica unazad i sve ti je bjasnjeno... Hola Better, Brazil ili Venezuela... stavis u kosaricu, odaberes paypal... kad te baci na paypal ugasis holu i to je to...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice