Svrzicu je totalno shebano, ali na ostalim streamovima sve normalno tako da nadam se da je to do njega
Mozda do hardvera, Nvidia ili AMD?
Meni je unpackalo pa cemo vidjet sada.
Ima Nvidiu ako sam dobro procitao
Svrzicu je totalno shebano, ali na ostalim streamovima sve normalno tako da nadam se da je to do njega
Mozda ovi novi GTA V "Optimized" driveri, Nvidia zna zeznut drivere.
Ak zelite da vam brze dekriptira ostavite PC na miru. Ja sam malo surfao usput dok cekam i to traje i traje, brzina 4-5 MB/s. Sad sam ga pustio par minuta i konstantno vrti na 50-60 MB/s na 97% HDD-a.
evo kolega javlja ima i7 3770k,sapphire r9 290 tr-x 8gb rama,i kaže da igra radi fantastično ;)
evo kolega javlja ima i7 3770k,sapphire r9 290 tr-x 8gb rama,i kaže da igra radi fantastično ;)
Ma nemoj da zezas 
Pa stvarno bilo bi lepo da se neko javi od nas smrtnika i kaze kako mu radi, da se ne nadamo za dzabe 
Kad dodjem do aktivacije kaze mi da je code in use,prije toga sam uspio da chekiram code i odem sljedeci korak,upisem Social Club login info izbaci mi error da je taj account vec u upotrebi,i sad ne mogu da dodjem uopste do toga login screena jer mi javljda da je spomenuti code u upotrebi vec...znajuci steam support igram GTA V za jedno 3mjeseca.
Stavio sve na very high i imam velike probleme. Pad fps je velik(ide cak i ispod 10fps) i igra mi steka.
Morat cu se poigrat postavkama.
Kralju ko god da ovo je hahahaha
izvristo sam se ko isus sada
(svrzic twitch)
hahahaa
Ma Isus, mene napao da mu vratim neke chipove iz fife, a ja u životu fifu na kompu nisam igrao hahaha
Notice: Some customers are experiencing issues Installing or Playing GTAV due to a Windows User Account Name error. Click here for details on how to workaround the issue.
Obavijest na steamu, mozd nekom pomogne :)
hm...
budemo se načekali :(
Sto se mene tice igra je ekstra optimizirana.
Sa 4xmsaa najveci drop mi je bio na 52fps dok sam se vozio po autocesti ful brzinom.
Sada sam stavio na 2xmsaa jer je razlika meni neprimjetna, a dobijem skoro 10fps-a te vise ne pada ispod 60.
Enkripcija gotova instalacija u tijeku gta5 je vidljiv u steamappsu napokon ali i dalje je 60 gb velik kakvo je to bilo uzimanje prostora pa vračanje bok te pito šta je to rockstar napravio......
Tu se pise kako igra radi
http://www.pcgamer.com/gta-5-is-out-now-share-your-screens-and-benchmarks/
Kako se zapocinje neka trka online? Pritisnem Enter a on mi samo menja staze.
Koliko je bio velik patch?
Silky smooth
kod mene između 34 i 60, zna zatrzat tu i tamo :)
jel vi imate pare u gta?
Ja imam 500k kod Franklina, ali zelio bih od nule pocet.
Evo jedan screen od mene, sutra ce ludnica bit.
Ja sam sve na max osim onih par opcija u advanced graphics, 4xAA, 1080p i na 60 slicica je gotovo konstantno, mozda malo podesim jos ali zadovoljan sam.
I bolje nego sta sam ocekivao.
jel radi kome on line, ja se nemogu konektat na server
Evo ja sa svojim kompom imam od 40-60 fps tu i tamo zaštuca, a imami problem jer se neće spojiti na online piše da su severi od rockstara down.