Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.456.633
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
10 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
kenan.M kaže...
Bruno_K!ng kaže...
kenan.M kaže...

Imatel vi problema sa ovim preloadom? Ja dođem do 20 GB i onda pokrenem iduće jutro i odjednom mi je na 12GB preload i tako svaki put izgubim 5-6 GB...... To + ove očajne brzine i neću igru zaigrat 2godine.

Nemoj gasit komp.

Nažalost to mi nije nikakvo riješenje jer ne mogu spavat dok mi je komp upaljen. Ako se ovo još jednom desi skinut ću preload sa torrenta.

LOL, nemogu da vjerujem......meni 3 kompa rade danonoćno i bez problema spavam.

12 godina
ReverseFlash kaže...
kenan.M kaže...
Bruno_K!ng kaže...
kenan.M kaže...

Imatel vi problema sa ovim preloadom? Ja dođem do 20 GB i onda pokrenem iduće jutro i odjednom mi je na 12GB preload i tako svaki put izgubim 5-6 GB...... To + ove očajne brzine i neću igru zaigrat 2godine.

Nemoj gasit komp.

Nažalost to mi nije nikakvo riješenje jer ne mogu spavat dok mi je komp upaljen. Ako se ovo još jednom desi skinut ću preload sa torrenta.

LOL, nemogu da vjerujem......meni 3 kompa rade danonoćno i bez problema spavam.

jbg meni zna nekad smetati sat kad ga cujem,jednostavno nemogu zaspati nismo svi isti..

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Po svemu sudeči ako je vijerovati ovim informacijama dualcore konfe če ovo moči zaigrati... 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DangerousB kaže...

ja se nadam nekim medium postavkama na 1440x900 :D

s e8400? mislim da ćeš biti sretan ako bude igrivo na bilo kojim postavkama

Tread softly because you tread on my dreams.
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ne uspjevam se regat na nuuvem, koristim holu, u settingse stavim venecuela al cim dodje na sajt ikonica se mjenja u zastavu brazila, rego sam se i na holi i zbrisao cookiese al nece nikako, cim stisnem za se regat 404...

Pot piss

0 0 hvala 0
17 godina
Izba Gun kaže...

Ne uspjevam se regat na nuuvem, koristim holu, u settingse stavim venecuela al cim dodje na sajt ikonica se mjenja u zastavu brazila, rego sam se i na holi i zbrisao cookiese al nece nikako, cim stisnem za se regat 404...

kod registracije hola mora biti iskljucena.

17 godina
ElektričnaOvca kaže...
DangerousB kaže...

ja se nadam nekim medium postavkama na 1440x900 :D

s e8400? mislim da ćeš biti sretan ako bude igrivo na bilo kojim postavkama

napisao sam nadam se xD hahahah mozda ga i kloknem pa pa bude radilo bilo kako

14 godina
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Skinulo mi se 30gb,nakon cega je social club izbacio neki error,nakon ponovnog pokretanja launchera pise da je downloadano 5gb,ima tko kakvo rjesenje za to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dani20 kaže...

Skinulo mi se 30gb,nakon cega je social club izbacio neki error,nakon ponovnog pokretanja launchera pise da je downloadano 5gb,ima tko kakvo rjesenje za to?

Ne, i meni se desilo, pređi na torrent.

Inače ovaj gta preload client je užasan, pobogu uzima mi 30% CPUa (i5 4460)!!!!

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako nekom treba dam mu MEGA linkove za preload, još pogotovo ako ima optiku...

Posao oslobađa.
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
dani20 kaže...
Izba Gun kaže...

kod registracije hola mora biti iskljucena.

Evo, ucinio i kupio :-).

Igru mogu sad skinut preko torrenta ili kako?

Pot piss
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Bilo mi je svejedno, no sad kad je pre-load na steamu gotov uhvatio me hype i trudim se što manje si spoilati setting, što sve mogu raditi itd. Uzeo i Vice City da smirim strasti (na HB je Rockstart sale).

EDIT: Ljudi su pričali da glazba nije nešto, ali preletom kroz ovo mogu reći da sam oduševljen, ima puno dobrih stvari.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 14:13 (Lovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja uzeo cijeli paket.. :/

HTC 8X :)
10 godina
neaktivan
Tony096 kaže...

Sve je to bajno i krasno al moj Phenom II X4 955 nebu to dobro vrtil, a na najmanjim postavkama bome nebum odigral, rade cekat pa uzet nekog fx 8xxx pa onda sa 7970 to odigrat na "malo jacim" postavkicama i uzivat bez raznih fps dropova i ostalog sta ce vec bit :D

ja imam 965 i clockao sam ga na 4.0ghz! i mislim da ce vrtit bez problema na višim postavkama.....

brat od habs-a
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Recommened specifikacije ( i5,fx, 660,7870) su 1080p 60FPS high settings

http://i.imgur.com/t7a4oYh.png

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 14:12 (kenan.M).
Moj PC  
1 0 hvala 7
17 godina
subi91 kaže...

moze u pm pls.

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Po toj logici ja bih na 1680x1050 sa jacim hardverom trebao igrati na very high na 75 fps-a.
Može :-D
Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Mene baš zanima kako će to izgledat kod mene na q8200 2.33GHz i 4gb ddr2.. jedino je grafa ok (gtx750)

Nisam previše optimističan haha, novi komp što prije..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
subi91 kaže...

može i meni

brat od habs-a
13 godina
Grand Theft Auto V PC

+1 za moderatore, tip stavlja isti video 2 dana zaredom..

bio sam na 55GB i padne mi na 30 i nešto (rockstarov downloader) - sad uopće nisam siguran hoće li se downloadati, dal' da idem sve ispočetka ili wtf..

edit: gremlin144, jesi ti ok čovječe?

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 15:06 (ElektričnaOvca).
Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Oće li moć moja integrirana grafička HD 4600 to pokrenut uopće? Konfiguraciju mi možete vidjeti pod Moj PC.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 15:24 (Simon_says).

0 0 hvala 0
15 godina

edit: gremlin144, jesi ti ok čovječe?

više nisam, video mi je postao predobar nakon 20 klika na njega, ne mogu prestat mislit na njega *_*

http://www.youtube.com/user/Brzi559
15 godina
neaktivan
Simon_says kaže...

Oće li moć moja integrirana grafička to pokrenut uopće? Konfiguraciju mi možete vidjeti pod Moj PC.

Morat ćeš se potrudit, uzet krpicu i trljat računalo, kao Aldain svoju lampu, ako iz računala počne izlazit neki dim, sve uredu, moći ćeš pokrenut, a ako ne ništa...

Mogao si bar napisati model integrirane grafične kartice...

16 godina
Simon_says kaže...

Oće li moć moja integrirana grafička to pokrenut uopće? Konfiguraciju mi možete vidjeti pod Moj PC.

Ne

SVEMOGUĆI
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Šta mislite da li ću moći vrtiti igru na nekim ajmo reći igrivim postavkama?

Ugrubo

AMD Phenom II x4 B35 3.5 GHz

Radeon HD 7777 Core Edition

4 GB rama

EUNE LoL: TomoRi || Xfire: tomorijeka56
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 15:36 (TomoRI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kenan.M kaže...

Recommened specifikacije ( i5,fx, 660,7870) su 1080p 60FPS high settings

http://i.imgur.com/t7a4oYh.png

wt* hh taman imam 7850 i drugi tjedan klokam samo ne znam kako ću završiti sa mojim i3 3220 

ako je to istina 60 fps na high settings sa tim komadom hardvera onda su napravili prokleti posao i neka svi drugi uče od njih 

17 godina
Nba 2k15 ima skoro identicnu velicinu igre, zahtjeva sve isto i ja ga vrtim na 1080p 85fps high.

7850 odnosno 7870 je vrlo jak komad hardvera, makar cijena to ne govori.

Tesko da ce igre na 1080p opcenito trebati ista vise sto se tice GPU jer teksture u zadnje vrijeme samo rastu na 1440p i 4k, a ne u detalje.

VRAMom je odlicno pokriven 2GB model i tu su profitirali oni koji su ga uzeli tipa ja.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
Mitch kaže...
Nba 2k15 ima skoro identicnu velicinu igre, zahtjeva sve isto i ja ga vrtim na 1080p 85fps high.

7850 odnosno 7870 je vrlo jak komad hardvera, makar cijena to ne govori.

Tesko da ce igre na 1080p opcenito trebati ista vise sto se tice GPU jer teksture u zadnje vrijeme samo rastu na 1440p i 4k, a ne u detalje.

VRAMom je odlicno pokriven 2GB model i tu su profitirali oni koji su ga uzeli tipa ja.

znači ja više ne trebam kupovat novi komp, hell yea :D

http://www.youtube.com/user/Brzi559
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Taj update koji nam nedostaje za pokretanje igre, hoce li on biti isto par GB ? Ili ce biti nesto kao 100mb i slicno ?

Darko

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice