Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.456.580
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
DankoH kaže...

Vi koje ste kupili Brazilske kljuceve, hocete li morati svaki put igrati preko vpn-a ili nema regiskih ogranicenja kod igranja?

Ovo i mene zanima.

13 godina
trolljegeren kaže...
DankoH kaže...

Vi koje ste kupili Brazilske kljuceve, hocete li morati svaki put igrati preko vpn-a ili nema regiskih ogranicenja kod igranja?

Ovo i mene zanima.

nece, normalno igraju....

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
CroRex kaže...

Zasto mi stalno brisete komentare??? 

Pitanje stoji, kako kupiti s Nuuvema? Dodam GTA V u kosaricu i krenem izabrat paypal kao nacin placanja, a igra mi se makne iz kosarice? Ako bi mi netko mogao pojasnit tj objasnit sto i kako trebam. 

Hvala. Lp.

moraš koristiti proxy, instaliraj ''hola'' (bez navodnika) add-on za svoj browser i odaberi venezuelu - nakon toga pokušaj kupiti

edit: kao što reče kolega iznad, key za gta5 s nuuvema je globalna verzija, nije zaključan na neku regiju

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 21:49 (ElektričnaOvca).
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Moželi mi netko reći dali ću ja moći pokrenuti GTA V ? A ako budem mogao koliko bih mogao imat FPS-ova otprilike ?

AMD Phenom II X4 955
XFX R7 260X 2GB
2x4gb
Full HD rezolucija

0 0 hvala 0
15 godina
zvrle kaže...

Moželi mi netko reći dali ću ja moći pokrenuti GTA V ? A ako budem mogao koliko bih mogao imat FPS-ova otprilike ?

AMD Phenom II X4 955
XFX R7 260X 2GB
2x4gb
Full HD rezolucija

negdje između 10 i 60

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 22:06 (Gremlin144).
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo stavio preload. Sad samo čekam da mi pošalju novi grafičku. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
CroRex kaže...

Pitanje stoji, kako kupiti s Nuuvema? Dodam GTA V u kosaricu i krenem izabrat paypal kao nacin placanja, a igra mi se makne iz kosarice? Ako bi mi netko mogao pojasnit tj objasnit sto i kako trebam. 

Hvala. Lp.

moraš koristiti proxy, instaliraj ''hola'' (bez navodnika) add-on za svoj browser i odaberi venezuelu - nakon toga pokušaj kupiti

edit: kao što reče kolega iznad, key za gta5 s nuuvema je globalna verzija, nije zaključan na neku regiju

Jel se moras i regat za kupit? Ja pokusavam sa holom ali mi dodje 404 vani..

Pot piss
12 godina

Ak upališ Vsinc sigurno nećeš imati preko 60fps

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
Izba Gun kaže...
ElektričnaOvca kaže...
CroRex kaže...

Hvala. Lp.

Naravno da se moraš regat....ak neće Brazil stavi Venezuelu

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
11 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...
Izba Gun kaže...
ElektričnaOvca kaže...
CroRex kaže...

Hvala. Lp.

Ok tnx, stavio sam odmah Venecuelu...kupit cu sutra, sad mi se neda...jedva i tipkam.

Pot piss
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Uvijek sam bio osoba koja skida sa torenta, nisam nikad kupio igru skuplju od 5 dolara, medjutim posto sam dobro poslovao zadnji mjesec, kesa se otvorila, bilo je jace od mene. Jebiga, neko pusi cigare, neko igra igre, nismo svi isti.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 22:56 (DarkoKwon).

10 0 hvala 0
12 godina
DarkoKwon kaže...

Uvijek sam bio osoba koja skida sa torenta, nisam nikad kupio igru skuplju od 5 dolara, medjutim posto sam dobro poslovao zadnji mjesec, kesa se otvorila, bilo je jace od mene. Jebiga, neko pusi cigare, neko igra igre, nismo svi isti.

Neko kupi za 60ojra, neko za 27 pa mu ostane i za cigare i za ćevape

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel i vama ovaj preload preko social cluba ocajno ide? U jedno trenutku mi je top speed (600kb/s) pa onda 20-30 i to traje pol sata i onda slijedeci sat 100 kb/s pa neko vrijeme me DCa pa onda opet 500 itd. Uglavnom ocajno sporo ide download, mozda sam ipak trebo dat 25 eura vise i uzet steam verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Izba Gun kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
Izba Gun kaže...
ElektričnaOvca kaže...
CroRex kaže...

Hvala. Lp.

Ok tnx, stavio sam odmah Venecuelu...kupit cu sutra, sad mi se neda...jedva i tipkam.

evo ja sam upravo sad kupio za 218 kuna!

brat od habs-a
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Samo ti još treba PC i veselje može početi, kao i kod mene..

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
12 godina
Grand Theft Auto V PC

jedino ja pametnjakovic imam faking maestro a jbg to mi je bio prvi posao pa nisam ni znao da sa tim maestrom nemogu nigdje nista uzimat,a nista morat cu si napraviti jednu mastercard :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...
DarkoKwon kaže...

Neko kupi za 60ojra, neko za 27 pa mu ostane i za cigare i za ćevape

Ja volim kad mi je igra na steamu, a ne na 50 servisa.

Darko
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Bok ljudi, meni ovo preko nuvema zvuci prekomplicirano. Uzeo bih preko g2playa za 45 eura. Dali je moguce i tako preloadati igru, jer neznam dali bi mi kljuc odmah dosao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Spoiler alert!

Be Water My Friend
12 godina
Haremzg kaže...

Bok ljudi, meni ovo preko nuvema zvuci prekomplicirano. Uzeo bih preko g2playa za 45 eura. Dali je moguce i tako preloadati igru, jer neznam dali bi mi kljuc odmah dosao?

nije tesko uopce ovo za nuvema samo instaliraj holu

10 godina
neaktivan
Haremzg kaže...

ako oces mogu ti ja pomoc oko nuvema, napravio sam sebi account tamo i vec narucio jednu gta v pa ako oce mogu i tebu, mislim da bi se trebali preko privatnih poruka dogovorit(PP iliPM)

meni je preko ovog odma ključ došao

brat od habs-a
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 0:07 (brat od habs-a).
16 godina
Grand Theft Auto V PC

dobro pa od kuda vam takve brzine?! svaki drugi ima preko 1MB/s

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

LOL fakat.

0 0 hvala 0
14 godina

šta je tu cudno ,pa 2015ta je.

ja imam 44/10:D (plaćam 20 xD)

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 0:35 (Rocinante2112).
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nuuvem

Pokreni Chrome

Instaliraj Hola addon

https://chrome.google.com/webstore/detail/hola-better-internet/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog

Odi na nuuvem i napravi account

http://www.nuuvem.com.br/

Sada aktiviraj Hola! addon i odaberi venecuelu:

Ulogiraj se (isti gumb kao i za kreiranje accounta samo desna forma), nađi GTA 5

Dodaj u košaricu

Klikni za checkout

Odaberi paypal i dovrši narudžbu (gta 4 je na slici jer mi pili da 5 već imam vezan na account)

I kada se otvori plaćanje desni klik da se otvori paypal bez proxya i obavi plaćanje

Nakon svega možeš naći kupljenu igru tako da otvoriš menu kod svog usernamea na vrhu desno

i kada klikneš sliku igre dođeš na ekran gdje imaš key:

Eto, tko sada ne kopča kako, steam radi ko urica.

Moj PC  
23 0 hvala 18
14 godina
kenan.M kaže...

Jel i vama ovaj preload preko social cluba ocajno ide? U jedno trenutku mi je top speed (600kb/s) pa onda 20-30 i to traje pol sata i onda slijedeci sat 100 kb/s pa neko vrijeme me DCa pa onda opet 500 itd. Uglavnom ocajno sporo ide download, mozda sam ipak trebo dat 25 eura vise i uzet steam verziju.

Meni je islo bez problema. Cak sam jednom i prekinio i uredno mi nastavio skidat gdje je stalo.

14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ne znam je li neko lijepio ovo do sada, ali evo za one koji kazu da igra nece biti optimizovana.

http://www.gamersbook.com/News/Article/ID/2020/GTA-V-PC-Graphics-Options-Revealed

Darko

0 0 hvala 0
17 godina
DarkoKwon kaže...

Ne znam je li neko lijepio ovo do sada, ali evo za one koji kazu da igra nece biti optimizovana.

http://www.gamersbook.com/News/Article/ID/2020/GTA-V-PC-Graphics-Options-Revealed

Vec je bila ta vijest,to sto ima 25 opcija je pohvalno,ali ne mora znaciti da ce svima raditi radi toga i da nece biti zahtjevna.

Mexx
13 godina
neaktivan
chingy-os kaže...
DarkoKwon kaže...

Vec je bila ta vijest,to sto ima 25 opcija je pohvalno,ali ne mora znaciti da ce svima raditi radi toga i da nece biti zahtjevna.

Igra je paralelno developana (kao i max payne 3) sa ps4/xbox verzijama tako da ocekujem odlicnu optimizaciju.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice