ajmoooo ajmoooooo još 5gb
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u brazilu :)
Ima li netko da bi mi uzeo GTA V iz Brazila. Dam mu keyeve Paysafecarda u vrijednosti od 300kn (200 + 100).
Oprostite ako je 
Svi su me ismijali kada sam pricao o svojim problemima s Infomarkom i prednarudzbama no evo povijest se ponavlja:
"Poštovani,
od dobavljača čekamo konačnu potvrdu kada će nam točno poslati pošiljku sa igrom, te ćemo vam
tada poslati mail za potvrdu prednarudžbe. Očekivali smo najkasnije danas potvrdu od dobavljača,
no nismo je dobili jer kako oni kažu Rockstar ih zavlači (trend je takav da nikome od
proizvođača nije toliko bitna fizička distribucija primjerka igre, svi guraju digitalnu
distribuciju, da li vlastitu ili putem Steama, što izgleda radi i Rockstar).
Dobavljač nam je obećao sutra (petak 10.04.) konačnu potvrdu datuma slanja pošiljke, što znači
da onda naš mail za potvrdu prednarudžbe očekujte sutra tokom dana, vrlo vjerojatno poslijepodne
ili izglednije navečer. Isprike zbog čekanja.
Lijep pozdrav"
I ja sam napravio prednarudžbu kod njih.
Očekujem da igra dodje najkasnije do 15.4. !
Ja budem sretan ako mi uopće dođe drugi tjedan. Zavvi još ništa nije dobio a kamoli poslao a petak je.
Ja prednarucio na mondu i dns se cuo s njima, rekli su da da mi stize il 15 il 16.
Ja budem sretan ako mi uopće dođe drugi tjedan. Zavvi još ništa nije dobio a kamoli poslao a petak je.
+1
Kako??? Kaj je tak skočio tečaj...jučer je bila 28 ojra
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Pa nije,ja sam prošli tjedan gledo na nuuvemu je bila igra 195kn,etoo danas je 205.Znači 10 kn razlike
Pa nije,ja sam prošli tjedan gledo na nuuvemu je bila igra 195kn,etoo danas je 205.Znači 10 kn razlike
Znam...al zmaz kaže da je sad 36 ojra pa mi bilo čudno
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Kako kupit igru preko nuuvem-a? Kad ju dodam u kosaricu i stisnem paypal igra nestane iz kosarice. Moze pomoc?
Zanima me dal je tko od kolega počeo skidat igru kupljenu na nuuvemu!?
Fino fino, jel moze Steam raditi VPNa pa da već u pon zaigramo?
Svi koji su je kupili na nuuvemu su je već skinuli skupa samnom
CroRex mislim da je neko rekao da im je nestalo key-eva pa možda zato
Meni je danas stigao key i poceo sam downloadat.
evo macana dole hehehe
sad još 14. pa da deremo :P
Ja sam sinoć oko 22h kupio na nuuvem.. evo danas oko 18h je stigao key, evo skidam upravo igru sa RSC :)
Ne pratim baš temu, ali doslo mi je do 7.66gb i stoji cijeli dan ili 0b/s ili unable to reconnect with servers
Uzeo s nuuvem-a (Venezuela) jučer. PayPall kaže 220.43 kn. Prije desetak minuta dobio key. Provjerite svoj accaunt na nuuvem-u.
Tamo će vam izbaciti key za aktivaciju na SC. Meni se skida s 1,3 Mb/s (t-com). Još samo 13,5 sati.
EDIT: Kita! Izgleda da su svi danas dobili ključeve s nuuvem-a. Sad se skida s 50 KB/s.
I meni je danas stigao key sa nuuvema, jučer kupljeno.
Malo prije kupio sa Nuuvema, izabrao Venecuelu, key dosao odma, evo skida se igra :)
Svi koji imate problema sa pay-palom kad iskoci prozor za pay-pal i kad treba stisnut log in, desni klik na to i open in new tab, tam se logirate, hola se sama ugasi u novom prozoru i radi bez problema ;)
Fino fino, jel moze Steam raditi VPNa pa da već u pon zaigramo?
Ne, jer će biti svima odjednom dopušteno/ u isto vrijeme, sad je razlika samo kako kome pada time zone.
Uzeo s nuuvem-a (Venezuela) jučer. PayPall kaže 220.43 kn. Prije desetak minuta dobio key. Provjerite svoj accaunt na nuuvem-u.
Tamo će vam izbaciti key za aktivaciju na SC. Meni se skida s 1,3 Mb/s (t-com). Još samo 13,5 sati.
EDIT: Kita! Izgleda da su svi danas dobili ključeve s nuuvem-a. Sad se skida s 50 KB/s.
mislim da nema veze s tim, meni je zakucano na 2.3 MB/s (iskon)
Vi koje ste kupili Brazilske kljuceve, hocete li morati svaki put igrati preko vpn-a ili nema regiskih ogranicenja kod igranja?
Ako još neko stavio ovaj video ispalit ću na živce
Zasto mi stalno brisete komentare???
Pitanje stoji, kako kupiti s Nuuvema? Dodam GTA V u kosaricu i krenem izabrat paypal kao nacin placanja, a igra mi se makne iz kosarice? Ako bi mi netko mogao pojasnit tj objasnit sto i kako trebam.
Hvala. Lp.