sta mislite oce pasti cijena sa tih 210 kn nakon mjesec dana?posto za ovu placu nemogu uzeti pa bih uzezo tek tamo 15.5 ovako cu single preci preko a onda cu uzeti org. radi multiplayera
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moze samo narast cjena jer je sad popust 10% i sad kosta 210 kn
44% ide mi ovaj instalator na zifce (pokrenuo na laptoku) vuce se ko crknuta krava
500kb i nece preko
tocko 214 kn :D ali opet nije neka prevelika cijena, na danasnje vrijeme je sve skupo ali opet bolje nego 460 preko steama :)
44% ide mi ovaj instalator na zifce (pokrenuo na laptoku) vuce se ko crknuta krava
500kb i nece preko
Meni je skinulo 10gb, za sada mi brzina 1.72mb/s :D
tocko 214 kn :D ali opet nije neka prevelika cijena, na danasnje vrijeme je sve skupo ali opet bolje nego 460 preko steama :)
tocno nije puno ali od iduce place necu moci uzeti pa cu morati tek tamo u 5. mj pa me zanim hoce do tada pasti ili porasti cijena
tocno nije puno ali od iduce place necu moci uzeti pa cu morati tek tamo u 5. mj pa me zanim hoce do tada pasti ili porasti cijena
bit će 10% skuplje preko nuvvema ali nemora značiti, ah znam kako ti je,tako ce meni biti jedno 5 plaći,sjela ovrha...
Ako vjerujemo GTA V hand on preview-u igra (pc verzija) nije port već je paralelno developana sa konzolama. Očekujem odličnu optimizaciju :)
Moj stari pc je taman za minimum pokrenit:
quad q8200 na 3GHz
8 GB ram
HD4890
SSD
bas me zanima kako ce se vrtit na njemu, na sve low naravno, dx10, al bit ce dobro mjerilo optimizacije.
Jos par dana :)
Baš sam htio predložiti da se nakon relasea javi neki minimum requirement user da vidimo kako šljaka na slabijim pc, mada tvoj ima ssd i 8gb rama :)
eh to i mene zanima hocu moci na medium igrat
Dal netko može ponoviti configuration requirements?
Dal netko može ponoviti configuration requirements?
configuration requirements
CPU:Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHzCPU
RAM:4 GB
OS:Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Video Card:NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB / AMD Radeon HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Free Disk Space:65 GB
"To run the game on a 4K display at 30fps," says Hoare, "you’ll need at minimum an AMD HD 7870 or Nvidia GTX 760 with 2GB of VRAM." As for the 4K at 60 frames-per-second, that'll require a "high-end SLI or Crossfire setup."
7870/760 4k 30fps ??? Predpostavljam da je ovo za low settings ili medium
It may not be the Spotify integration we were hoping for, but Rockstar is letting players make their own radio station using music files on their computer. After putting copies of song selections into a specific folder, you can listen to them on the Self Radio station. An auto scan will identify new songs as you add them upon starting the game.
Players have a few different options for listening to these custom soundtracks. You can play them sequentially, shuffle the collection, or have Rockstar integrate them into a radio experience complete with commercial breaks, station IDs, bumpers, and banter between DJs Cliff Lee and Andee, who you may remember from Lips 106 in Liberty City Stories. In the pause menu you can choose whether you want to have the songs play in the order you have them in the folder or to let the game analyze the collection and build a playlist order.
izvor - Gameinformer
Rockstar has pledged to release updates and DLC for the PC version of Grand Theft Auto 5 at the same time they roll out on console.
izvor - DLC/updates to be released simultaneously across PC and console
Vidim da je na Nuuvemu restrikcija za region i nemre se kupit? Dali je to samo kod mene il?
Vidim da je na Nuuvemu restrikcija za region i nemre se kupit? Dali je to samo kod mene il?
moras ici preko proxija ,citaj par stranica unazada imas objasnjenje
ma nevjerujem da će 7870 pokretat ovu igru na 4k i još 30 fps-a.
pa danas noviju igru staviš na fullHD ,digneš par detaljčića i opa, popije preko 2 vrama ko od šale.
ma nevjerujem da će 7870 pokretat ovu igru na 4k i još 30 fps-a.
pa danas noviju igru staviš na fullHD ,digneš par detaljčića i opa, popije preko 2 vrama ko od šale.
Ja isto mislim da je apsolutno nemoguće!
"To run the game on a 4K display at 30fps," says Hoare, "you’ll need at minimum an AMD HD 7870 or Nvidia GTX 760 with 2GB of VRAM." As for the 4K at 60 frames-per-second, that'll require a "high-end SLI or Crossfire setup."
7870/760 4k 30fps ??? Predpostavljam da je ovo za low settings ili medium
It may not be the Spotify integration we were hoping for, but Rockstar is letting players make their own radio station using music files on their computer. After putting copies of song selections into a specific folder, you can listen to them on the Self Radio station. An auto scan will identify new songs as you add them upon starting the game.
Players have a few different options for listening to these custom soundtracks. You can play them sequentially, shuffle the collection, or have Rockstar integrate them into a radio experience complete with commercial breaks, station IDs, bumpers, and banter between DJs Cliff Lee and Andee, who you may remember from Lips 106 in Liberty City Stories. In the pause menu you can choose whether you want to have the songs play in the order you have them in the folder or to let the game analyze the collection and build a playlist order.
izvor - Gameinformer
Rockstar has pledged to release updates and DLC for the PC version of Grand Theft Auto 5 at the same time they roll out on console.
izvor - DLC/updates to be released simultaneously across PC and console
Ja od danas gejmam na 4K 40 incha 60 Hz sa XFX 7950.
Čisto informativno:
BF4 sam probo, AA i ambient occlusion off
low 50+FPS
med 40 +
high 30+
ultra 20+
To su mjerenja s uključenim Frapsom.
Zadovoljan sam. Igram na ultra i uopće mi ne trza igra. Nadam se kakvom takvom gameplayu.
Čisto informativno:
low 50+FPS
med 40 +
high 30+
ultra 20+
Zadovoljan sam. Igram na ultra i uopće mi ne trza igra. Nadam se kakvom takvom gameplayu.
Ti 20 FPS nazivaš igranjem? Znaš da možeš dobiti crni karton zbog toga?
Čisto informativno:
low 50+FPS
med 40 +
high 30+
ultra 20+
nekužim igraš na ultra na 20+fps-a i igra ne trza?
nekužim igraš na ultra na 20+fps-a i igra ne trza?
Ne, ima stabilnih 20 FPS
Igrivo mi je, pod tim mislim da sve ide bez zastajkivanja, a ne da kad pomaknem miša igra odreagira par sekundi kasnije. Ovo vam može služiti čisto kao orijentir ako nekog zanima.
Igrati pucačinu na 20-30 FPS-a, pa to je kao da trljam oči sa šmirgl papirom.
Igrivo mi je, pod tim mislim da sve ide bez zastajkivanja
20 FPS JE zastajkivanje
OK. Poanta mog posta je bila da pokažem ljudima koliko se otprilike FPS-a može postići u modernijim igrama na 4k rezi sa karticom koja je malo jača od Rockstarovog recommended settingsa.
Slažem se da je to daleko od idealnog i da je kartica stara, nadogradit ću je u neko dogledno vrijeme.
OK. Poanta mog posta je bila da pokažem ljudima koliko se otprilike FPS-a može postići u modernijim igrama na 4k rezi sa karticom koja je malo jača od Rockstarovog recommended settingsa.
Slažem se da je to daleko od idealnog i da je kartica stara, nadogradit ću je u neko dogledno vrijeme.
Pa ako je tebi 20 fps dosta onda i ne trebaš mijenjati karticu.... Ja prvo namjestim da je fps dobar, a onda sve ostalo.
Morat ce ici i kod mene na medium , ako igra bude dobro optimizirana