Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.457.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC

Opet vidim idiotarije na ovoj temi...opet ponavljam nije da bas ljude zanima to sta vam baka ili bratic od bratova bratica radi GTA 14. Dajte se drzite teme i manite se ovih trolova koji vec ionako igraju GTA 6

Origin ID: ReaLazio
11 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Opet vidim idiotarije na ovoj temi...opet ponavljam nije da bas ljude zanima to sta vam baka ili bratic od bratova bratica radi GTA 14. Dajte se drzite teme i manite se ovih trolova koji vec ionako igraju GTA 6

Da nema trolanja nebi bilo zabavno. Ja sam brat od brata pa kaj.

17 godina
SoynTech kaže...

Od mog kuma susjed poznaje lika iz amerike kojem bratov bratič radi za skidrow i prije nekoliko sati su upload GTA V za PC 

Link za download

Hvala puno na linku, skida se upravo!

Jel radi MP?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
12 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...

Ali baka od moje bake ima sestru u Rockstaru,pa vam ja ljudi mogu malo govorit o razvoju igre za PC 

11 godina
neaktivan
IvanDado kaže...
TheDarkSide kaže...

Ali baka od moje bake ima sestru u Rockstaru,pa vam ja ljudi mogu malo govorit o razvoju igre za PC 

Mislim da ne mozes 

12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Ovi trolovi uništavaju temu,a i većina nevjernici.Zato ću samo odabranima koji vjeruju podijeliti link uskoro,ostali neće ništa dobiti 

link za strema

56 Želim
10 Ne želim

3 2 hvala 4
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Ja mislim da ako ovako nastavite da ce se tema zakljucati...pa cete se onda hladiti u temi s konzolistima! prema tome skulirajte se

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
windforce kaže...

Ovi trolovi uništavaju temu,a i većina nevjernici.Zato ću samo odabranima koji vjeruju podijeliti link uskoro,ostali neće ništa dobiti 

link za strema

Obavjesti nas da ne propustimo..Kada ce okvirno biti stream?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina
neaktivan
windforce kaže...

link za strema

Da si odmah stavio neki dokaz nebi ti nitko dao TD, a ovako je tesko nekom vjerovat na rjec. Ja sam probao kliknuti desetak puta da zelim link od live streama ali kad refresham stranicu moj glas nestane 

...My life, My game, My rules...
12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Nama se ovako i onako konzolasi guraju ovdje.Osjecaju se ugrozeno.

0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Zamislite ljepote da stave battle royale mod u multiplayer...

0 0 hvala 0
16 godina
Stjepanj kaže...

Ja mislim da ako ovako nastavite da ce se tema zakljucati...pa cete se onda hladiti u temi s konzolistima! prema tome skulirajte se

Aha, malo sutra. Pogledaj ove u BF4 temi 

SVEMOGUĆI
12 godina
odjavljen
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Hahah.Oni tamo pricaju o nekakvom ispovijedanju i klecanju na kukuruzu  

17 godina
odjavljen
IvanDado kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Dečki moji, BF4 tema je communitiy! Ekipa koja se zajedno budi, zajedno seru preko dana i zajedno igraju. A svojim zajedništvom smo dobili aboliciju moderatora i uredništva ovog portala. To je proces koji je trajao 4-5 godina. Vi "tamo" tek trebate doći...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
IvanDado kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Dečki moji, BF4 tema je communitiy! Ekipa koja se zajedno budi, zajedno seru preko dana i zajedno igraju. A svojim zajedništvom smo dobili aboliciju moderatora i uredništva ovog portala. To je proces koji je trajao 4-5 godina. Vi "tamo" tek trebate doći...

Bio sam tamo. Ne kolko ti ali sam bio 

SVEMOGUĆI
12 godina
odjavljen
Friday kaže...

Mozda jednog dana ;) Ali neka.Sto vise interakcije to bolje 

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nevjerni Tome, bio bih tako sretan da windforce govori istinu i uvjeri vas u to nakon što ste mu svi (većina) s*ali. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 5:06 (FrEaK94).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran
drakula789 kaže...
windforce kaže...

link za strema

netko je tražio 2 tjedna prije izlaska,prolistejte komentare i budete našli.Znači tada dijelim link za stream,čak i hejterima.Naravno izlazi 14.4 i 2 tjedna prije 1.4 što če netko misliti da je šala,ali ljepo kažem prolistajte komentare netko je tražio 2 tjedna prije,ali pošto je to baš 1.4 onda neću tad ,nego negdje u zadnjem tjednu ovog mjeseca

netko je pitao za slike?neću dati još,zbog nevjernika ali dobit ćete svoj stream link

FrEaK94 - hvala na razumijevanju

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Uz duzno postovanje,to tvoje tjeranje inata i pravljenje nas malo *lupim i onda *ebanje u mozak ne dam vam eto jer ste nevjerni tome zvuci stvarno jadno...

ali ajde,nesto me tjera da ti vjerujem,nestrpljivo ocekujem i da nas rijesis muka objavi jednu sliku...

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Grand Theft Auto V PC

joj ne nasjedajte na pizdarije ovakvih attention whore usera.. samo sačekajmo u miru rockstarove objave..

sve neki anonimni insideri na bug forumu  ajmo sad na normalne rasprave, a ovaj nek laprda sam sa sobom..

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
3 1 hvala 1
13 godina
neaktivan

Bilo je price i o singleplayer DLC-u nesto kao The lost and damned i gay tony..di je to sve zapelo?

Origin ID: ReaLazio
12 godina
TheDarkSide kaže...

Bilo je price i o singleplayer DLC-u nesto kao The lost and damned i gay tony..di je to sve zapelo?

Zapelo je u 2009-oj.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
12 godina
FrEaK94 kaže...

Nevjerni Tome, bio bih tako sretan da windforce govori istinu i uvjeri vas u to nakon što ste mu svi (većina) s*ali. :)

Ako je upravu, dobiva ispriku, ako je u krivu dobiva kolektivne batine od svih nas. :)

Ako ce neka oklada past oko toga neka barem bude obostrana. 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Why did I move to pc?
I guess it was the graphics...
Or the... Ah, I don't know, that thing.
That fps.
You see it on the consoles.
I wanted to retire from all that lag, you know.
From that, that 720p.
Play at high res for once, at high fps.
So I bought a big pc, play more, with my feet up,
and I thought it would be awesome like all the other pc games.
The graphics, would be like Crysis 3.
We'd play at high fps, no rage because of lag...
But, well, you know the release date...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
7 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
I poanta napisanog je?osim sprdanja da rezolucijom i grafikom.
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ne vec sprdnja s R*, sala ili kako vec hocete (preuzeto s R* YT kanala) ali je ujedno i istinito, kratko i jasno.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Naletio na 9gagu haha.. true story :'(

http://9gag.com/gag/aGwZe8Z/rockstar-and-gta-v-for-pc

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
10 2 hvala 0
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

GTA Online Heists: Teamwork Essential

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
windforce kaže...
drakula789 kaže...
windforce kaže...

link za strema

netko je tražio 2 tjedna prije izlaska,prolistejte komentare i budete našli.Znači tada dijelim link za stream,čak i hejterima.Naravno izlazi 14.4 i 2 tjedna prije 1.4 što če netko misliti da je šala,ali ljepo kažem prolistajte komentare netko je tražio 2 tjedna prije,ali pošto je to baš 1.4 onda neću tad ,nego negdje u zadnjem tjednu ovog mjeseca

netko je pitao za slike?neću dati još,zbog nevjernika ali dobit ćete svoj stream link

FrEaK94 - hvala na razumijevanju

Kog briga za tvoj kvazi-stream.....ako sam mogao čekati ovoliko na GTA za pc mogu još malo, jebe nam se za tvoj stream i slike, a ako baš hoću gledati gameplay tu je uvijek youtube sa konzola, šta se uzdižeš u nebesa jbt

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice