Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.456.136
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
MaciStyle kaže...

sta mislte na kojim cu postavkama moc igrt gta v znan da igra jos nije ni izasla nego cisto ovako vasi dojmovi spec od kompa vidite pod Moj Pc

1024X768 HIGH. 

Gluposti pitaš kada je još nitko nije igrao na PC osim ovih iz Rockstara. 

14 godina
neaktivan
vrinho kaže...
IVOX kaže...

U Informarka se uz kupljenu igru dobija i Steam kljuc! 

Od kud ti to? Jesi ih pitao ili?

Ovo ti je njihov odgovor u komentarima

Da, vidio sam to na njihovoj stranici, ali sam shvatio da je to bilo pitano prije nego što je igra došla službeno na Steam, pa sam ih odlucio upitati na mail.

"Poštovani,

da, igra će doći sa Steam aktivacijskim kodom.

Lijep pozdrav"

To su mi odgovorili.

Never let a computer know you are in a hurry.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 14:12 (IVOX).
15 godina
IVOX kaže...

Da, vidio sam to na njihovoj stranici, ali sam shvatio da je to bilo pitano prije nego što je igra došla službeno na Steam, pa sam ih odlucio upitati na mail.

"Poštovani,

Lijep pozdrav"

To su mi odgovorili.

Poslao sam im mail pa da vidim što će meni odgovoriti, čudno mi je to sad sve jer tebi napisali jedno a tamo drugo odgovaraju i još ostavili komentare. Da li to sad znači da zbilja dobivam cd s ključem pa moram sa Steama skidati igru ili bude na DVD-ima pa kad ju instaliram ukucam ključ u Steam i to je to? Nije mi problem ako će biti aktivirana na Steamu, već mi je problem ako ću ju morati skidati a to ne želim.

14 godina
neaktivan
vrinho kaže...
IVOX kaže...

"Poštovani,

Lijep pozdrav"

To su mi odgovorili.

Poslao sam im mail pa da vidim što će meni odgovoriti, čudno mi je to sad sve jer tebi napisali jedno a tamo drugo odgovaraju i još ostavili komentare. Da li to sad znači da zbilja dobivam cd s ključem pa moram sa Steama skidati igru ili bude na DVD-ima pa kad ju instaliram ukucam ključ u Steam i to je to? Nije mi problem ako će biti aktivirana na Steamu, već mi je problem ako ću ju morati skidati a to ne želim.

Ja sam ih pitao jucer, tako da bi i ti trebao dobiti isti odgovor. Taj komentar na njihovoj stranici je objavljen u 11.2014. tako da se moglo svasta promjenit. Igra dolazi na dvd-ovima tako da nemoras brinuti o skidanju, a aktivirati ce se na Steamu. 

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Dobije li se Steam kljuc na Zavvi-u za GTA V?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Ne bi bili prvi da boxed edicija sadrzi smo key i upute za download. Sumnjam iskreno, ali ne bi bili prvi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
IVOX kaže...

Ja sam ih pitao jucer, tako da bi i ti trebao dobiti isti odgovor. Taj komentar na njihovoj stranici je objavljen u 11.2014. tako da se moglo svasta promjenit. Igra dolazi na dvd-ovima tako da nemoras brinuti o skidanju, a aktivirati ce se na Steamu. 

Hm, evo kako su meni odgovorili:

Poštovani,

dobavljač nam je napisao kako se igra neće aktivirati putem Steama, nego će se jednostavno instalirati sa DVD-a koristeći cd key, što znači da se neće morati aktivirati online. Malo nam je to čudno jer takvu praksu više nitko nema, pa pretpostavljamo da će se morati aktivirati ali ne znamo putem kojeg servisa. Nažalost, točnu informaciju vam zasad ne možemo dati u vezi toga.

Lijep pozdrav

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Sudeći po dosadašnjoj praksi, igra će sigurno tražiti registraciju na Rockstar Social Club. Znači ili će biti Steam + RSC ili samo RSC.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...
IVOX kaže...

Poštovani,

dobavljač nam je napisao kako se igra neće aktivirati putem Steama, nego će se jednostavno instalirati sa DVD-a koristeći cd key, što znači da se neće morati aktivirati online. Malo nam je to čudno jer takvu praksu više nitko nema, pa pretpostavljamo da će se morati aktivirati ali ne znamo putem kojeg servisa. Nažalost, točnu informaciju vam zasad ne možemo dati u vezi toga.

Lijep pozdrav

Zanimljivo, moguce da su to nove informacije...

12 godina
vrinho kaže...
IVOX kaže...

Poštovani,

Lijep pozdrav

I kod GTA IV je takodjer bio CD key u boxu, upisivao se u rockstarov client koji se pokrece kad pokrenes i igru...

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
vrinho kaže...
IVOX kaže...

Poštovani,

Lijep pozdrav

I kod GTA IV je takodjer bio CD key u boxu, upisivao se u rockstarov client koji se pokrece kad pokrenes i igru...

Na gta IV je bilo putem games for windows livea znam jer sam morao aktivirati, a sada games for windows livea više nema i jedina opcija je STEAM. 

16 godina
Iwan7SeVeN kaže...
GamerX9 kaže...
vrinho kaže...
IVOX kaže...

Poštovani,

Lijep pozdrav

Na gta IV je bilo putem games for windows livea znam jer sam morao aktivirati, a sada games for windows livea više nema i jedina opcija je STEAM. 

ukinuli su kasnije i games for windows, ja kad sam kupio igru vise ga nije bilo, al moro si imat account na social clubu(kupio sam preko steama igru).

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Hej ekipa, odmah u pocetku se izvinjavam ako je vec bilo ovo pitanje (sigurno je), ali gdje je najpovoljnije (i najsigurnije) napraviti preorder za GTA V?

Do sada sam vecinu kupovao na Steamu i zadnjih cca godinu dana na Kinguinu, ali od kako je dosao VAT, Kinguin je postao po mome misljenju preskup (makar i dalje kod njih uzimam neke igre te pretplate za npr. ESO i sl.).

Ne zanima ne nikakav Steam gift, VPN aktivacije i sl. vec da sve radi bez kemijanja i straha da je isti Steam goft poslan iz npr. Rusije.

Nasao sam na par mjesta ok cijene pa me zanima vase misljenje.

Prvo sam naldetio na ovo, ali vidim jako puno ne zadovoljnih korisnika pa sam jako skeptican (cijena je 39.99 €):

http://www.onlinekeystore.com/grand-theft-auto-v-direct-download.html

Recenzije ljudi za web store

https://www.trustpilot.com/review/onlinekeystore.com

Slag na kraju, upozorenja na WOT-u:

https://www.mywot.com/en/scorecard/onlinekeystore.com?utm_source=addon&utm_content=rw-viewsc

Sada, dosta povoljno sam nasao i ovdje (39.99 £):

https://uk.gamesplanet.com/game/grand-theft-auto-v--2625-1

Na Gamesplanet mi se cini ok, ali po komentarima i onome sto kaze support, igra ce ici preko RSC.

Ono sto mi je vazno, to je da vidim kako su ljudi zadovoljni s kupovinom kod njih.

Kakva su vasa iskustva?

Jeste kupovali kod njih ili ste nasli isto tako negdje povoljno jer ne zelim uzimati na Steamu i dati 60 € za igru (bi da kupujem samo to, ali tu su mi i neke druge mjesecne pretplate i 60 € mi je trenutno uistinu previse).

Jos sam naknadno nasao ovo:

http://www.game.co.uk/en/grand-theft-auto-v-301157/?merchname=hubGTAVnextgen-_-catgames-_-GTAVPC

Cijena: 34.99 £

Dobije se standardno sav bonus, ali mislim da je samo digitalni download (nije mi iskreno vazno, glavno da je sve ok...no cini mi se da salju i disk jer pise da za jednu funtu mozes staviti osiguranje na dostavu igre.

Eto, mozda nekome moji linkovi i pomognu no nadam se da vi znate neki dobar, provjeren i povoljan izvor...a da nije nikakav Steam gift ili kemijanja oko VPN-a (s time se ne zezam).

Hvala unaprijed!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 12:46 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja sam uzeo sa http://www.gamers-outlet.net/steam/grand-theft-auto-v-steam-cd-key.html

Sve je dobro prošlo, gift je EU, nije kina i slično. Dobije se i kopija gta sa, naravno steam je verzija.
Be Water My Friend
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Hvala na odgovrima ekipa!

Nakon duzeg njuskanja, konzultacijama s frendovima koji takoder stalno narucuju iz vana igre i kupuju kod nas, ispada da je ovo najbolja kupovina (za sada):

http://www.game.co.uk/en/grand-theft-auto-v-301157/?merchname=hubGTAVnextgen-_-catgames-_-GTAVPC

Igra dolazi u box-u (ima i opcija bez box-a), dostava je cca 11 kn, za 1 funtu mozete dodatno osigurati disk (makar mi frend kaze da je jako puno igara narucivao od njih te je uvijek sve bilo u savrsenom stanju no ajde, jednu funtu cu ipak dat za svaki slucaj).

Cijena je povoljna, dostava sigurna, istina da se ceka cca dva tjedna no nije mi frka jer imam druge igre do onda za igrati (sub za ESO mi ide, novi Dragon Age sam kupio i jos ga nisam ni stigao odigrati....tako da ta cca dva tjedna mi ne znace nista, a siguran sam da ce sve biti ok i nema muljaze)

Cijena: 34.99 £ + 1 £ osigiranje diska te se dobije sav dodatan bonus

Kontaktirao sam Infomark no nikakav odgovor od njih vezan uz bonus, a i kaze mi ekipa da nema bas najbolja iskustva s njima (vjerojatno bi sve bilo ok, ali posaljem upit i ne dobijem odgovor uopce dok na neku stranu on-line trgovinu kada posaljem upit, dobijem odgovor u roku odmah...eto, sada ta njihova sutnja i ne odgovaranje znaci gubitak jednog kupca + losa iskustva na koja sam upozoren...ipak ne cu riskirati vec uzimam oovo za 34.99 £).

Jos samo sitnica sto se tice Infomarka, jedan dobar frend je preorderao Skyrim 2 mj. prije te ga otkazao 1 mj. nakon jer vise nije bilo smisla cekati (kaze da ne zeli uopce reci sta su mu napisali tj. ponudili kasnije u mailu.....no ok, dobio je novac nazad, samo sto meni ne treba novac vec igra)....nije bio jedini sto se tice nekih preordera.

Jos jednom, tnx svima.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Zna li netko za kad je odgođena igra i hoće li biti nekih promjena, dodataka i sl. u poređenju sa PS4 verzijom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
picija21 kaže...

Zna li netko za kad je odgođena igra i hoće li biti nekih promjena, dodataka i sl. u poređenju sa PS4 verzijom?

Isuse Kriste, pa zar si toliki drkadžija da ti je lijeno par puta kliknuti po googlu?

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Infomark,sve pohvale za ekipu..narucivao sam tamo i nikad problema.Javi im se na stranici

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Lijep pozdrav svima,

ovako budući da već duže vrijeme se bavim trejdanjem CSGO skinova, uspio sam doći do vrijednosti skinova koji bi se na steam marketu mogli prodati za neki svotu od otprilike 800-1000eura

znaci to sad stoje kao skinovi koje bi kada bi prodao na steam walletu bi postojao taj novac... budući da se novac sa steam walleta nemoze prebaciti na karticu osvanula mi je zanimljiva ideja kako zaraditi i napraviti uslugu svima nama

naime budući da je igra na steamu 60eura, ja bi je nekome od vas uzeo, a za uzvrat bi trazio uplati na svoj ziro racun od 45eura po 1 kopiji igre, odnosno 350kn

mislim da se ovo svima nama isplati jer cu ja dobiti ostvareni novac koji sam zaradio preko CSGO skinova, a vi ćete dobiti igricu 25% jeftinije od originalne igre, znaci jednom kada vidim uplatu na svom racunu, automatski vam šaljem GTA5 gift na vaš steam account

ako vidim da je dovoljno veliki interes onda ću zaista prodati sve skinove u steam wallet novce i možemo okrenuti biznis koji bi odgovara svima nama

pa da vidim dali ste zainteresirani, pozdrav

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 15:31 (Scrappy).
Moj PC  
8 6 hvala 1
14 godina
Scrappy kaže...

...ako vidim da je dovoljno veliki interes onda ću zaista prodati sve skinove u steam wallet novce i možemo okrenuti biznis koji bi odgovara svima nama

Ja tu vidim da jedino ti želiš i možeš ostvarit neki biznis...

13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

naime budući da je igra na steamu 60eura, ja bi je nekome od vas uzeo, a za uzvrat bi trazio uplati na svoj ziro racun od 45eura po 1 kopiji igre, odnosno 350kn

Znači, ja uplaćujem na SVOJ žiro račun, a ti mi kupuješ igru? Oke, meni paše..

Koliko jedno slovo čini razliku

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

u tebe 350,00kn,a u infomarka je 389.00kn... ne hvala,draza mi je u tom slucaju fizicka kopija igre samo zato da mi se ne skida nekoliko dana :S

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 18:15 (krokodil).

2 0 hvala 0
16 godina
David87 kaže...
Scrappy kaže...

...ako vidim da je dovoljno veliki interes onda ću zaista prodati sve skinove u steam wallet novce i možemo okrenuti biznis koji bi odgovara svima nama

Zašto bi to bio samo za njega biznis? Može bit i za tebe ako želiš igru baš na Steamu a ne želiš ju kupit po punoj cijeni.

Ja sam mu se već javio iako mogu nać key jeftinije ali se ti jeftini keyevi ne aktiviraju na Steamu a ja baš hoću na Steamu imat igru(glupa navika al šta ćeš). Em ću ju imat na Steamu, platit jeftinije i 99% sam siguran da me neće za*ebat i da mi igra nakon nekog vremena neče bit možda maknuta sa accounta zbog kojekakvih gluposti.

SVEMOGUĆI
13 godina
David87 kaže...
Scrappy kaže...

Dobijete GTA V, steam gift bez ikakvih gluposti za 350kn i jos vam ne pase zato jer ce covjek svoj steam wallet novaca prebaciti na tekuci racun... Balkancine na kubni metar, nedo bog da netko zeli pomoc i napraviti uslugu sebi i nekom drugom.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
SimeKZ kaže...
David87 kaže...
Scrappy kaže...

Dobijete GTA V, steam gift bez ikakvih gluposti za 350kn i jos vam ne pase zato jer ce covjek svoj steam wallet novaca prebaciti na tekuci racun... Balkancine na kubni metar, nedo bog da netko zeli pomoc i napraviti uslugu sebi i nekom drugom.

Poznavajuci nas balkancine, kad vidim nesto ovakvo prvo pomislim da je neki zajeb.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mislite šta oćete, ja vam nudim jeftiniju igru za 25% od originalne, zasad imam troje ljudi rezervirano, a vi ostali možete plakat koliko želite

ako sumnjate, evo samo jedan od skinova za koliko se može prodati, a takvih imam hrpu još....

Moj PC  
5 0 hvala 1
10 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Bahahah šta imam kupovat i bacat 350 kn kad mogu dobit puno jeftinije ključ a najvjerojatnije džaba........:D

Moj PC  
0 15 hvala 0
17 godina
neaktivan
krokodil kaže...

u tebe 350,00kn,a u infomarka je 389.00kn... ne hvala,draza mi je u tom slucaju fizicka kopija igre samo zato da mi se ne skida nekoliko dana :S

ocigledno nisi nikad ćuo za opciju preload?

Burglar-Hobbit kaže...

Bahahah šta imam kupovat i bacat 350 kn kad mogu dobit puno jeftinije ključ a najvjerojatnije džaba........:D

nitko te ne sili da moraš uzet od mene, sretno ti bilo onda nabaviti jeftinije ključ, pa čak i džabe :)

16 godina
Burglar-Hobbit kaže...

Offtopic:

Meni nije jasno kako si ti jos uvijek na forumu, gledam ti poruke unazad i svaka je mrtvi trolanje i vrijedjanje. 

Inace ne pisem ovakve stvari, ali mi je bas "zapalo za oko"...

16 godina
Grand Theft Auto V PC

po meni ovaj covjek nudi dobru ponudu, ko zeli igru imat na steamu moze ju dobit za 45 eura, ko nece nek kupi izvan i bok

Moj PC  
4 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice