upravo to. sumnjam da ću na svojoj konfi vrtit fhd 60 lock na high postavkama. jednostavno koliko govore da je igra ogromna i prepuna detalja i poboljšanja u odnosu na stare konzole, čini mi se preoptimistično.
a i nema ni faking preorder sniženja, što je praksa bila.
pohlepa na max 
Druze, sa tvojom konfom ce to ici i na ultra na 1080p. Mozda nece biti 60 lock, ali ces imati vise od 30, a to je uz ultra postavke super.
Ja sam svojim lapom furam watch_dogs na high/ultra, uz medium shadows na 1920x1080, a svi znaju koliko je bio lose optimiziran (imam bolje performanse u WD od frenda sa GTX660, lol). Osim toga ide Max Payne 3, FC3, Sleeping dogs, Metro: LL itd. sve na max postavkama u prosjeku 30-40 fps. A tvoja graficka je jedno 5, 6 puta bolja od moje, pojest ce GTA za dorucak.
Sad cu mozda probat svoju OC-at jer sam vidio dosta sajtova i foruma gdje su ih OC-ali i dobili 20% vise FPS-a. Ako GTA nece ici na barem medium/high prodat cu laptop i nadogradit stari PC za jedno 4-5k kuna.
Sad samo cekam doktora da se pojavi i da mi kaze da mi je laptop sranje i da nema sanse da imam takve postavke, jerbo je on sveznajuci kad su u pitanju igre, jel...

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.