Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.456.176
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Hyperion kaže...
orim0909 kaže...

neko trazi pomoc, a neki se zaj..... . ja bi se na vasem mjestu sramio. i bolje je sutit ako neznate ili NECETE pomoc.

Da imaš završenu osnovnu školu nebi tako lako nasjedao na sarkazam.

Pravi se nasao da mu kaze...

PS. doduse ni ovom gore nije mane :D sorry za ot.

You better run, you better take cover!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 14:10 (Smucek).
11 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

neko trazi pomoc, a neki se zaj..... . ja bi se na vasem mjestu sramio. i bolje je sutit ako neznate ili NECETE pomoc.

Izasli su ti specsi van i bacis konfu koja je dobra za igrat na recommended, pa se cudis da te sprdaju?! Pitaj se tko bi se trebao sramiti i sutit...

Pot piss
16 godina
DeniZg kaže...
Abomb kaže...

Postoji razlog zasto se okrecu konzolama i zasto ih PC gameri ne vole kao u ona doba SA...

Samo cekam kada ce pocet brojat piratske kopije na PC-u...

Rockstar se ne okreće konzolama. Sve igre u GTA serijalu su od samog početka izlazile na konzolama i PC-u

Piratske kopije se itekako broje već neko vrijeme, ne samo za igre već i za filmove, serije itd.  

Naravno da utječu na odluku izdavača o podršci za određenu platformu (u ovom slučaju PC).

Rockstar se itekako okrece konzolama, jer im je laske napraviti igru za konzolu, a i publika nije zahtjevna,da ne pisem i o novcanim poticajima od Sony-a.

Postoji mrezna komponenta u igri koja itekako utjece na piratizaciju igrena PCu. Ako imas dobar online dio onda ce je ljudi kupiti bez razmisljanja.

A online nemozes igrati bez originala (ako s izostavi opet minimalni postotak piratiziranih servera i takvih stvari).

Svaka virtualna ptica na grani zna da mrezni dio prodaje igru na PC-u. Ako ga nemas, onda moras imat dobar otvoreni mod (tipa Skyrim).

U mom slucaju svaku kupljenu igru sam prvo piratizirao, i za mene je TPB vise PRODAO igara nego bilo koji E-sajam ili marketing.

Rockstar ce plakati nad brojkama  i krivit piratluk bez obzira sta davaju bezobrazno punu cijenu za igru napravljenu u 2013 koja je odgodjena nekoliko puta i portana sa konzole.

A vjerujem da ce se piratizirati ova igra vise iz inata nego iz financijske potrebe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 14:14 (Abomb).
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Što mislite dal će dual core uopće moći pokrenuti igru, ili je baš potreban quad core?

Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja se samo nadam da cemo imat multiplayer mod (kao samp), svaki dan mastam (i napaljujem se) o tome  kako bi bilo igrat jedan roleplay na takvoj grafici, fizici i ogromnoj mapi . Toliko mogucnosti uh.... ne mogu vise izdrzat odoh u toalet bye bye.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 14:28 (Shockwave).

2 5 hvala 0
12 godina
Mate15SLC kaže...

Što mislite dal će dual core uopće moći pokrenuti igru, ili je baš potreban quad core?

Pogledaj si minimalne zahtjeve i pogledaj si kako se GTA IV, igra stara 7 godina vrtila na konfiguraciji kao što je tvoja. Probaj sam izvući zaključak.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Mate15SLC kaže...

Pogledaj si minimalne zahtjeve i pogledaj si kako se GTA IV, igra stara 7 godina vrtila na konfiguraciji kao što je tvoja. Probaj sam izvući zaključak.

Sa nekim jacim dvojezgrenin vjerovatno da. Jer ja sa svojom konfiguracijom igram FC 4 na 30-40 FPS medium (reze se ne sjecam morao bih pogledati).

...My life, My game, My rules...
16 godina
DeniZg kaže...
Abomb kaže...

Postoji razlog zasto se okrecu konzolama i zasto ih PC gameri ne vole kao u ona doba SA...

Samo cekam kada ce pocet brojat piratske kopije na PC-u...

Rockstar se ne okreće konzolama. Sve igre u GTA serijalu su od samog početka izlazile na konzolama i PC-u

Piratske kopije se itekako broje već neko vrijeme, ne samo za igre već i za filmove, serije itd.  

Naravno da utječu na odluku izdavača o podršci za određenu platformu (u ovom slučaju PC).

Nije istina, R* se okrenuo konzolama jos tada kada su izdali GTA 2... na toj stranici pise samo okvirno kada je igra dosla, evo ti usporedba:

GTA 3

- 22 October 2001 (PS2)

- 20 May 2002 (PC)

Usporedba PS2 i PC verzije (negdje je PS2 verzija bolja, negdje PC):

GTA Vice City

- 27 October 2002 (PS2)

- 12 May 2003 (PC)

GTA San Andreas

- 26 October 2004 (PS2)

- 7 June 2005 (Windows i Xbox)

GTA IV

- 29 April 2008 (PS3/360)

- 2 December 2008 (PC)

GTA V

- 17 September 2013 (PS3/360)

- 18 November 2014 (PS4/X1)

- 24 March 2015 (PC... s tim da mozda i odgode jos -_-)

Kao sto je jasno vidljivo, R* je na neki nacin davno okrenuo leda PC-u. Razlike ima i u drugim GTA igrama kao npr. SP multiplayer u GTA SA PS2 verziji, narancasta atmosfera u PS2 verziji itd.

Mate15SLC kaže...

Sudeci prema drugim igrama u kojima pod "minimum" stoji neki quad ili dual core, igru u 99% slucajeva mozes pokrenuti (nije isto sto i ugodno igrati) cak i s jednojezgrenim procesorom. Zapravo, trenutno su jedini izuzetak koliko ja znam igre Far Cry 4 i Dragon Age Inquisition jer te igre je nemoguce pokrenuti s jednojezgrenim i dvojezgrenim procesorima bez nekog "3rd party alata" (ne odnosi se na procesore s dvije jezgre i HT-om koliko znam). No, pomocu npr. Extreme Injector v3.3 mozes pokrenuti Far Cry 4 i DA:I s bilo kakvim dvojezgrenim procesorom (znaci dvije jezgre bez HT-a odnosno 2 jezgre i 2 threadsa).

Sto ce biti s GTA V nitko ne moze znati (hoce li "zakljucati" podrsku za dvije jezgre kao tvorci Far Cry 4 i DA:I ili ce im to biti nebitno kao vecini, usput, MP3 i GTA IV je moguce pokrenuti s jednojezgrenim procesorima "out of the box" odnosno bez ikakvih dodatnih podesavanja, 3rd party alata i sl.). Sto se tice GPU podrske odnosno shadera, igra podrzava DX 10 tako da ce igru pokrenuti bilo koji GPU koji podrzava DX 10 (znaci svi GPU-i pocevsi od Radeon HD 2000 - nVidia 8000 serije koji podrzavaju DX 10), a to kakve ce biti performanse, eh (mozda ce i biti donekle igrivo pomocu ovog alata: http://www.hialgo.com/main.html)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 16:19 (lovac82).
16 godina
Shockwave kaže...

Ja se samo nadam da cemo imat multiplayer mod (kao samp), svaki dan mastam (i napaljujem se) o tome  kako bi bilo igrat jedan roleplay na takvoj grafici, fizici i ogromnoj mapi . Toliko mogucnosti uh.... ne mogu vise izdrzat odoh u toalet bye bye.

Imam 3800 sati SA:MP-a i nigdje se nisam tolko zabavio kolko tamo no mislim da zasad nebi funkcioniralo u GTA V. Ako se ne varam online je limitiran na 30 igrača kaj je za takvu mapu premalo. Premalo je za SA:MP kamoli GTA V. 

Zadnji put dok sam igrao samp, limit je bio 500 igrača, a mislim da su se kasnije čak pojavili serveri za 1000. Dobro 1000 je već previše ali to su bili stunt serveri večinom. Bolji RP/RPG serveri su bili do 500 slotova.

Uglavnom, ako GTA V online bude i upola uspješan ja ću biti sretan.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 17:30 (Nisam Ja,Nisi Ti).
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Shockwave kaže...

Imam 3800 sati SA:MP-a i nigdje se nisam tolko zabavio kolko tamo no mislim da zasad nebi funkcioniralo u GTA V. Ako se ne varam online je limitiran na 30 igrača kaj je za takvu mapu premalo. Premalo je za SA:MP kamoli GTA V. 

Zadnji put dok sam igrao samp, limit je bio 500 igrača, a mislim da su se kasnije čak pojavili serveri za 1000. Dobro 1000 je već previše ali to su bili stunt serveri večinom. Bolji RP/RPG serveri su bili do 500 slotova.

Probaj igrat MTA pa vidi kako je igrati sa 1000 igrača, predobro :)

Tamo ima servera koji mogu primiti i 4000 igrača.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 18:22 (Gremlin144).
10 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
Burglar-Hobbit kaže...

Koja govna od ljudi.......pomaknut datum tako blizu prvobitnog release datea.....govna najniže vrste

Zašto su govna od ljudi? Što su tebi uskratili mjesec-dva igrat njihovu igru? LOL

Ne, nego zbog načina na koji su to napravili, ne samo meni, već svima. Tako blizu tj 2 tjedna prije najavljenog izlaska oni pomaknu datum, da su to napravili prije mjesec dana, nebih ništa rekao.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Možda su našli neke bugove u igri

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gremlin144 kaže...

Možda su našli neke bugove u igri

Jel cujes ti sebe koliko to zvuci smijesno i ridikulozno.

Zato postoje patchevi da isprave bugove jer vjeruj mi koliko je to ogromna igra i koliko je hardver razlicit,a ne unificiran kao na ps4/xone trebati ce 3-4 patcha da se isprave bugovi.

16 godina
Gremlin144 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Shockwave kaže...

Probaj igrat MTA pa vidi kako je igrati sa 1000 igrača, predobro :)

Tamo ima servera koji mogu primiti i 4000 igrača.

Igrao sam i u MTA. I prednost je tamo kaj se ne mogu koristit kojekakvi cheat-ovi i recimo za razliku od SA:MP-a, admin može stavit neki mod na server(tipa auto) i svi ga vide odnosno mogu vozit. :)

SVEMOGUĆI
13 godina
Grand Theft Auto V PC
ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 20:19 (Marcuskac).

28 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imam osjećaj da oni uopće ne razvijaju GTA 5 za PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ezio a možda ipak prvo moraju dići fps na konzolama ipak je to next gen. :p

2 0 hvala 0
14 godina

Po viđenim usporedbama screenshotova koje su izbacili za PC naspram PS4, PC puno puno bolje izgleda.

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 12:02 (bruslii).
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Ajde da igra izadje pa cemo onda komentirat izgled igre i fpsove i sve ostalo, pogotovo usporedbu PC vs PS4 ingame, trenutno je to sve jos imaginarno.

Ja samo ne vjerujem da su 2 tjedna prije releasea imali hrabrosti ovo napravit, ovo granici sa bezobraznim - znali su sigurno i u prosincu da ne mogu dovrsit igru do 27.01.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Ajde da igra izadje pa cemo onda komentirat izgled igre i fpsove i sve ostalo, pogotovo usporedbu PC vs PS4 ingame, trenutno je to sve jos imaginarno.

Ja samo ne vjerujem da su 2 tjedna prije releasea imali hrabrosti ovo napravit, ovo granici sa bezobraznim - znali su sigurno i u prosincu da ne mogu dovrsit igru do 27.01.

Ako i naprave da ne izgleda bolje od PS4,za par mjeseci bude vjerujem kad se PC modderi dohvate moddanja :)

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

I GTA 4 je trebao izaci u 11. mjesecu 2008. pa su naknadno prebacili za 12. mjesec. Ako je i tada bio polishing u pitanju...hhh, samo da ne bude 24.03.2015. GTA V PC v 1.0 a 25.03.2015 GTA V PC v 1.04...

Pot piss

0 0 hvala 0
12 godina

Ako se ne želite razočarati, nemojte gledati Rockstarove 4k renderirane screenshotove i očekivati da će vam igra tako izgledati.

Rockstar prije svakog izlaska igre izbacuje te screenshotove, a onda prava igra izgleda bitno drugačije. Pogledajte samo kakvi su isti bili za GTA V za stare konzole, a kako igra izgleda u realnosti.

Ako mislite da će PC verzija biti bolja, zato što je za PC, pogledajte ovdje kakav PC vam treba da bi GTA IV s modovima tjerali u 4k. S tim da je pitanje na koliko je FPS-a to išlo. Možda ispod 10.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 12:19 (DeniZg).
17 godina
Burglar-Hobbit kaže...
doktor1 kaže...
Stjepanj kaže...
Daj ezio naporan si s tim trolanjem i flejmanjem, zapravo yebeno naporan! Odi iz teme molim te!

A moderatori mu to dopuštaju... Zanimljivo...

Dopuštaju i tebi bezobrazluk i bahaćenje pa nikom ništa.....i tako već 6 godina.

Jer ti nakon šest dana sve znaš; a čak si u šet dana uspio pobrat i crveni karton...

U postovima samo sereš i ništa drugo; sereš ili se preseravaš! Troleru obični...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 12:31 (doktor1).
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Pa i bf4 na 4k ide 9 fps-a s najjacom single gpu na svijetu, pa prema tome za ocekivati je da ce 10x veci gta5 ici barem 5x losije, dakle kani se prica o 4k i tih gluposti! Pricajmo o vanilli verziji i necemu normalnom jer ce igra ionako po defaultu biti zahtjevna;) a i vec imaju 8k telke pa bi mogli malo i o tome kako se gta5 vrti na toj rezi...boring!lp
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina
Stjepanj kaže...
Pa i bf4 na 4k ide 9 fps-a s najjacom single gpu na svijetu, pa prema tome za ocekivati je da ce 10x veci gta5 ici barem 5x losije, dakle kani se prica o 4k i tih gluposti! Pricajmo o vanilli verziji i necemu normalnom jer ce igra ionako po defaultu biti zahtjevna;) a i vec imaju 8k telke pa bi mogli malo i o tome kako se gta5 vrti na toj rezi...boring!lp

Vidim da uopće nisi shvatio što sam napisao (s obzirom da si mi stavio TD), pa da ti pojasnim.

Gledajući Rockstarove 4k screenshotove, neki se ovdje nadaju kako će im igra izgledati znatno bolje u odnosu na PS4/XB1. Ja sam im htio pokazati da to baš i nije tako jednostavno.

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...

Vidim da uopće nisi shvatio što sam napisao (s obzirom da si mi stavio TD), pa da ti pojasnim.

Gledajući Rockstarove 4k screenshotove, neki se ovdje nadaju kako će im igra izgledati znatno bolje u odnosu na PS4/XB1. Ja sam im htio pokazati da to baš i nije tako jednostavno.

slazem se... polirani screenshotovi ne predstavljaju pravo stanje ingame. Isto tako skriptirani trailer gameplayevi koji se uglavno rade od dodatno razradjenih klipova isto tako ne predtsvljaju pravo stanje igre.

Ove usporedbe PC-PS4 su za -13 godina.

13 godina
protjeran
Ne uopce nece izgledati bolje, mozda na nekom laptopu od 9" i p4...;)
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Je l' uopće postoji legitimni video gdje je prikazan gameplay PC verzije?
Do sada sam vidio samo slike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bruslii kaže...

Po viđenim usporedbama screenshotova koje su izbacili za PC naspram PS4, PC puno puno bolje izgleda.

Je to je na 4K a koji je rang grafa da to tjera na 4K?

11 godina
neaktivan
Oldy kaže...
bruslii kaže...

Je to je na 4K a koji je rang grafa da to tjera na 4K?

r9 290x npr ce to sigurno moci, sudeci po zahtjevima gdje je preporucena duplo slabija hd 7870

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice