Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.455.910
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ali treba limitirati FPS da sve radi kako spada :)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
DeniZg kaže...

Dragi kolege PC-jaši, nema razloga za plač i srdžbu.

Igra je dobra, ali nije me toliko dojmila kao što su to učinile GTA 3, GTA Vice City i GTA San Andreas. Sve je to nekako "more of the same".

Daleko od toga da ne vrijedi novaca (ipak u njoj ima bar 60 sati igranja + GTA Online, tko ga voli), ali samo kažem da nije nešto revoucionarno i neviđeno.

Ovo kažem kao netko tko je odigrao sve GTA-ove od 3-ke na dalje (i to više puta) i imam GTA V i na staroj i novoj konzoli (BTW ne znam zašto sam ju opet kupio, popušio sam 1st person view hype).

Napokon neki pametan post u ovoj temi. 

Stvarno je u pitanju dobar serijal, ali uzdizanje u nebesa i svršavanje pojedinaca na ovom forumu je u najmanju ruku smiješno.

Ja bih čak i sada više volio da nam daju RDR port nego GTAV, čisto jer nije u pitanju ista, milijun puta prežvakana ideja.

15 godina
DeniZg kaže...

First Person mod je fora na papiru i na snimci od 2 minute.

Kad kreneš igrati u praksi, vožnja je dosta teža i pomalo klaustrofobična, a na nogama je vidno polje manje i nemaš taj osjećaj prostornosti i veličine svijeta. Oboje je fora i realistično, ali nekako nepraktično.

Uostalom, vidjet ćete za 3 mjeseca.

Ako ne bude slidera za FOV, onda će biti modova za to sigurno, samo je pitanje vremena kad će izaći. Što se tiče vožnje isto mi se čini nepraktično iz prvog lica i vozio bih u trećem a izvan auta u prvom, zato sam i pitao tu u temi prije mjesec dana hoće li biti moguće igrati istovremeno gamepadom i tipkovnica/miš a da se ne šalta u postavkama.

16 godina
chutac kaže...

Ali treba limitirati FPS da sve radi kako spada :)

Meni je limitiran FPS sa 60Hz na lapu pa da imam ne znam kakvu grafičku taman 980M. :)

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja sam probao igrati na gamepadu na ps3 kod frenda, ali nije mi to to, tesko je u isto vrijeme drzati gas, skretati i vrtiti kameru oko auta kako odgovara, an pc-u mi je prakticnije, jer jednom rukom vozis, a drugom drzis mis i kontroliras kameru, pucas iz auta, itd. Ovi koji igraju na konzoli, njima vjerujem to nije problem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 20:14 (alien20).

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

I ja bi RDR i the last of us mada nije rockstar. :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Sad kad su napokon izašli system requirementsi, mogu mirno nabavit novu grafičku. Što mislite, da li bi jedna MSI GTX 970 4GB (u paru sa i5 4690k 3,9 Ghz) bila overkill za ovu igru (mislim na 1080p rezoluciju sa max postavkama) ??

Nešto su i napisali sitnim slovima na Newswire-u da će se sistemski zahtjevi po potrebi mjenjati sa vremenom i izlaskom novih DLC dodataka itd itd...

41 dobar izbor
6 overkill
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 20:18 (AngryBird).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mislim da je Rockstar dobrano podmazan od strane konzolaških divova.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
vrinho kaže...

Ako ne bude slidera za FOV, onda će biti modova za to sigurno, samo je pitanje vremena kad će izaći. Što se tiče vožnje isto mi se čini nepraktično iz prvog lica i vozio bih u trećem a izvan auta u prvom, zato sam i pitao tu u temi prije mjesec dana hoće li biti moguće igrati istovremeno gamepadom i tipkovnica/miš a da se ne šalta u postavkama.

Postoji slider za FOV.

Može se napraviti da je auto iz trećeg lica, a izvan auta iz prvog (ili obrnuto), samo treba malo dublje potražiti u postavkama.

PSN - DeniZg80
16 godina
Zekat kaže...

Nije nego si NE SMIJU dozvoliti još jedan GTA IV jer bi postali sprdačina na najjače. 

14 godina
neaktivan
Oldy kaže...
Zekat kaže...

Nije nego si NE SMIJU dozvoliti još jedan GTA IV jer bi postali sprdačina na najjače. 

Da, možda im treba još malo vremena da portaju igru s PS4.

14 godina
vrinho kaže...

GTA V odgođen do 24.3  Ma nek se jebu, takve sam volje sad da bih najradije otkazao preorder i skinuo pirata kad izađe, baš zainat jer nas hebu i to jako! System req. i ne izgledaju tako žestoki. Mnogi će se poveseliti, osim oni s dualcima.

Slike izgledaju predobro, btw.

Minimum specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive

Recommended specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive

Slicne zahtjeve sam i ocekivao jer PS4 ima 8-jezgreni procesor i graficku tipa HD 7870. Ali steta da su odgodili za 2 mjeseca :(

11 godina
neaktivan
gogo17792 kaže...

Slicne zahtjeve sam i ocekivao jer PS4 ima 8-jezgreni procesor i graficku tipa HD 7870. Ali steta da su odgodili za 2 mjeseca :(

Ps4 je slabiji od tog pc-a koji je preporucen, ima puno nizi clock, a grafa je u rangu 7850

12 godina
alien20 kaže...
gogo17792 kaže...

Ps4 je slabiji od tog pc-a koji je preporucen, ima puno nizi clock, a grafa je u rangu 7850

Ima i 8GB GDDR5 memorije. Kruške i jabuke.

PSN - DeniZg80
14 godina
Grand Theft Auto V PC

GTA V PC prvi SS-i.

Naravno BUG shebe kvalitetu 

KLIK

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 22:00 (Stolnik).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...
alien20 kaže...
gogo17792 kaže...

Ima i 8GB GDDR5 memorije. Kruške i jabuke.

Zna se da PS4 radi drugacije nego PC, cpu i gpu su u syncu tamo i rade na nizem taktu. Ali kazem opcenito da su slicni zahtjevi...

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ok, nabavim ovo:

I moći ću igrat. :D

Mislim da ću moći pokrenut sa svojim lapom, ali hoće li bit igrivo... Hm, hm...

HTC 8X :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 22:31 (kratos091).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Dragi kolege PC-jaši, nema razloga za plač i srdžbu.

Igra je dobra, ali nije me toliko dojmila kao što su to učinile GTA 3, GTA Vice City i GTA San Andreas. Sve je to nekako "more of the same".

Daleko od toga da ne vrijedi novaca (ipak u njoj ima bar 60 sati igranja + GTA Online, tko ga voli), ali samo kažem da nije nešto revoucionarno i neviđeno.

Ovo kažem kao netko tko je odigrao sve GTA-ove od 3-ke na dalje (i to više puta) i imam GTA V i na staroj i novoj konzoli (BTW ne znam zašto sam ju opet kupio, popušio sam 1st person view hype).

Potpisujem, meni je Vice City bio vrhunac, pogotovo sto se tice setinga, radnje i likova. Kada sam igrajuci Vice City zamisljao kako ce to izgledati za vise od 10 godina definitivno sam ocekivao zivlji i uvjerljiviji virtualni svjet, a zapravo kada malo zagrebes ispod povrsine nema tu neke razlike.

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Otkad su igre počele imat preko 50 gb presta sam se igrat gusara   (Imam dosta i kupljeni naslova na steamu) jos kad pogledam kakav krs imam od kante ovo će bit prvi GTA koji neće ni zavirit na moje računalo...i tu je kraj..... piratima se moze stat na kraj.... a način je da imas krs od t-coma (početni paket) i krs kantu(izgubis volju)...... za mene će youtube bit slinjenje 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 23:06 (ATI HD3870).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
gogo17792 kaže...

Igra je prvenstveno radena za 360/PS3 konzole.... PS4/X1 verzija ima samo par novih "feautures-a" poput "first person moda" i navodno "3000 novih odnosno doradenih animacija" i mozda jos pokoju sitnicu ali to je u globali identicna igra.

BTW R* je izjavio da nisu mogli napraviti "FP mod" za 360/PS3 konzole navodno zbog toga sto su te konzole preslabe za to....hmm ali ovdje mozemo vidjeti "fan-made FP mod" za PS3

Kako li nas samo lazu......  jbg naivci ce non-stop nasjedati na marketinske trikove raznih developera/izdavaca/proizvodaca GPU-a itd. Nedavni primjeri s Far Cry 4, Dragon age Inquistion i nizom drugih igara odnosno prakticki svim DX 11 only igrama dok se s druge strane identicna igra (multiplatform) vrti na prastarom DX 9 PS3/360 hardveru. Mislim da je poprilicno jasno da nas zele natjerati na kupnju novih komponenti i to je jedina istina.......

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 0:25 (lovac82).
15 godina
lovac82 kaže...

BTW R* je izjavio da nisu mogli napraviti "FP mod" za 360/PS3 konzole navodno zbog toga sto su te konzole preslabe za to....hmm ali ovdje mozemo vidjeti "fan-made FP mod" za PS3

Takav mod je bio i za četvorku i isto je izgledao za neku stvar. Zbilja misliš da bi PS3 ili Xbox360 hardver mogao tjerati na 30 fps igru uz sve te animacije i detalje u autu, helikopteru ili mlažnjaku? Malo sutra, igra bi se vukla na 10-15 fps-a. I bez toga PS3 igra je imao dosta frame dropova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 0:52 (vrinho).
13 godina
lovac82 kaže...

Kako li nas samo lazu......  jbg naivci ce non-stop nasjedati na marketinske trikove raznih developera/izdavaca/proizvodaca GPU-a itd. Nedavni primjeri s Far Cry 4, Dragon age Inquistion i nizom drugih igara odnosno prakticki svim DX 11 only igrama dok se s druge strane identicna igra (multiplatform) vrti na prastarom DX 9 PS3/360 hardveru. Mislim da je poprilicno jasno da nas zele natjerati na kupnju novih komponenti i to je jedina istina.......

To sto si ti postao I official first person je totalno drugacije.

Za ono trebaju novi high-poly modeli za oruzja, sa vecom rezolucijom tekstura inace bi bilo kao da drzis govno.

Zatim za svako vozilo  interijer, pozicije kamera treba namjestit da izgleda normalno, i sve first person animacije treba napravit od nule, to sve zauzima radne memorije itd.

Kada bi R* napravio ovo u videu ispalo bi totalno neprofesionalno, a drugacije nemoze tako da je bolje samo zaboravit konzole uopce.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 0:53 (Marcuskac).
16 godina
vrinho kaže...
lovac82 kaže...

Takav mod je bio i za četvorku i isto je izgledao za neku stvar. Zbilja misliš da bi PS3 ili Xbox360 hardver mogao tjerati na 30 fps igru uz sve te animacije i detalje u autu, helikopteru ili mlažnjaku? Malo sutra, igra bi se vukla na 10-15 fps-a. I bez toga PS3 igra je imao dosta frame dropova.

Zaigraj bilo koju igru s autima koja ima takozvanu "cockpit cameru/view" i primjetit ces da igra radi brze nego kada gledas vozilo iz treceg lica. Nitko nije niti rekao da su trebali poboljsati teksture i sl. vec samo izbaciti FP mod.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
15 godina
lovac82 kaže...

Zaigraj bilo koju igru s autima koja ima takozvanu "cockpit cameru/view" i primjetit ces da igra radi brze nego kada gledas vozilo iz treceg lica. Nitko nije niti rekao da su trebali poboljsati teksture i sl. vec samo izbaciti FP mod.

Nisam u zadnje vrijeme nikakve vožnje igrao, osim ETS 2 koji te uvelike demantira u ovom gore izrečenom. Očito su htjeli napraviti FP view kako spada ali im hardver to nije dopuštao, zato se valjda nisu ni upuštali u ubacivanje nečega i trošenje vremena na nešto što izgleda jako slabo.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Zašto bi ubacili FP mode u 360/ps3 verziju, FP mode je bio jedan od "feačursa" koji je diferencirao ps4/xbox one verziju od ps3/xbox 360.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Realno je da taj mod uopce nije potreban, neznam da itko igra uopce gta u FP modu, krenuvsi od sebe, upalio sam ga svega par puta.
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Da li valja ovo šta?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 5:00 (Oldy).

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Koja govna od ljudi.......pomaknut datum tako blizu prvobitnog release datea.....govna najniže vrste

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

lijepo sam rekao da je odgođeno dok se ne dokaže suprotno

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Burglar-Hobbit kaže...

Koja govna od ljudi.......pomaknut datum tako blizu prvobitnog release datea.....govna najniže vrste

Zašto su govna od ljudi? Što su tebi uskratili mjesec-dva igrat njihovu igru? LOL

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice