Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.455.768
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Dobro malo se hajpamo :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
amd freak kaže...

Blizu je....

Na redditu su rekli da je ovo fake

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 23:18 (trolljegeren).
16 godina
amd freak kaže...

Dobro malo se hajpamo :D

Sutra kao sto si rekao je Rockstarov dan jer vole utorkom objavljivati,a i vidim da su za PS4/XONE objavili u utorak ravno dva tjedna prije tako da se nadam sutra sys.requirementsima,traileru i nekom infou :D

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Deckici, danas je dan da saznamo koji su zahtjevi  nadam se da necu zazalit sto sam ju preordao 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Gdje je tocno vijest da ce 13.1 bit objavljeni zahtjevi? Ja opet ko da zujim, svi pricaju o tom

a ja pojma nemam i ne mogu nac izvor vijesti

mojpismonosa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mojpismonosa kaže...

Gdje je tocno vijest da ce 13.1 bit objavljeni zahtjevi? Ja opet ko da zujim, svi pricaju o tom

nema je.

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

nema je.

Pa zasto se danas svi vesele i misle da ce izac? Ajde ovo s "utorcima" ima nekog smisla ali previse nagadanja po meni

mojpismonosa
13 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Mislim da je neko izvuko podatak iz neke EULE koji govori o tome da sys. req. trebaju izać najkasnije 13tog.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Nije bas za vjerovati Cyberlandu, ovo im je drugi put da objavljuju sistemske zahtjeve za GTA 5. Prvi put tamo negdje u devetom mjesecu kada su izmedu ostalog objavili da ce nam biti potrebno 30 GB lol, a PS4/X1 verzije imaju oko 50 GB.

Mislim da je poprilicno jasno da su ovo fake zahtjevi.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kenan.M kaže...

Mislim da je neko izvuko podatak iz neke EULE koji govori o tome da sys. req. trebaju izać najkasnije 13tog.

U smislu 2 tjedna prije izlaska igre? Jer cini mi se da bez obzira sto je toliko puta spomenut 27, stigne se to jos pomaknut,

Iako naravno svi smo nestrpljivi

mojpismonosa
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Neznam kada bi točno bili systemski zahtijevi, ali gledajte da su se za resident evil hd objavili jučer 12.1. a igra izlazi 20.1.to je 8 dana prije izlaska tako da rockstar si može i to dopustiti.

A to što se tiče prordera da smo se mi zeznuli koji smo preordali nije istina ako nebudem ja i slični meni sa ovakvima konfiguracijama tjerali gta 5 na max na 1080p onda neznam ko će.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 11:24 (Iwan7SeVeN).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Iwan7SeVeN kaže...

Neznam kada bi točno bili systemski zahtijevi, ali gledajte da su se za resident evil hd objavili jučer 12.1. a igra izlazi 20.1.to je 8 dana prije izlaska tako da rockstar si može i to dopustiti.

A to što se tiče prordera da smo se mi zeznuli koji smo preordali nije istina ako nebudem ja i slični meni sa ovakvima konfiguracijama tjerali gta 5 na max na 1080p onda neznam ko će.

Mislis max, 1080p i barem nekih 50-60 FPS-a?

Ne znam bas ali ako pogledamo GTA IV (izasao u 2008 god), igra se vrtila ko krepana macka na high end hardveru iz 2007 god odnosno mogao si samo sanjati maximum detalje (1600 - 1920 rezu, detalje na max ukljucujuci sve slidere na max i 50-60 FPS). Dok s druge strane, Max Payne 3 (izasao u 2012 god odnosno cca 4 god kasnije) se relativno dobro vrtio na starim dual core procesorima i prastarim nvidia 8600- 9600gt GPU-ima (ofc DX 9 low detalji, eventualno nesto na medium i cca 30 FPS-a).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 11:33 (lovac82).
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Ne znam čemu tolika zabrinutost oko preporučene i minimalne konfiguracije. Vjerujem da će igra ići glatko i da će biti fino optimizirana, nadu u to mi uljeva port Max Paynea 3.

Ja sam se bio zabrinuo kada sam vidio preporučene zahtjeve za MGS: Ground Zero, a na kraju igra ide super glatko i na high postavkama na mojoj 4 godine staroj konfiguraciji.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Baš me zanimaju zahtjevi..  

A kad je službeni datum izlaska točno?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Baš me zanimaju zahtjevi..  

A kad je službeni datum izlaska točno?

27.siječanj no bolje napraviti preorder

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 12:00 (Ikarus01).
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja iskreno nisam uopce uplasen da ce biti odgoda. Ako bi bilo, to ne bi bilo na 2-3 dana, jer u 2-3 dana se nis nemre napravit. Ukoliko im treba jos vremena nesto ispolishat, to bi znacilo nekoliko tjedana i toga su zasigurno bili svjesni onda i u prosincu, te bi vec tada izdali vijest da je release date pomaknut. Ne kazem da je nemoguce da se to desi, ali bilo bi stvarno JAKO neozbiljno.

Sto se tice objave requirementsa... ha. Steta kaj nisu tu, vjerojatno jos testiraju neke kombinacije da vide sto je prolazno, sto nije. 2 tjedna prije releasea se nece puno mijenjat u samoj optimizaciji, eventualno njihovoj procjeni. Jos uvijek vidim ljude koji igraju na 1600*900 i slicnim rezolucijama, a vec pomalo se ide i prema 4k. Sve teze ce kompanijama bit objavljivat requirementse, pretpostavljam kad ih i objave da ce se ticat 1080p.

Ja se samo nadam da 27.01 nisam van Zagreba i da cu moc uzivat u ovoj igri konacno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Dakle, tip je našo zahtjeve i brzo postao na forum...

Definitivno! To je to...

GT 530 Spešl Edišn Superoverklokt 1GB DDR3

Kako ljudi ne žele uključit mozak to je strašno!

Moj PC  
5 4 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Max payne je bilo lakse optimizirati jer nema open world.

Ovi zahtjevi su cista glupost, core 2 duo sa gtx 570??? hahahah, pa taj procesor nemoze ni gtx 550ti izgurati

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

GTA V odgođen do 24.3  Ma nek se jebu, takve sam volje sad da bih najradije otkazao preorder i skinuo pirata kad izađe, baš zainat jer nas hebu i to jako! System req. i ne izgledaju tako žestoki. Mnogi će se poveseliti, osim oni s dualcima.

Slike izgledaju predobro, btw.

Minimum specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive

Recommended specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
DVD Drive

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 16:11 (vrinho).
Moj PC  
16 2 hvala 22
13 godina
vrinho kaže...

GTA V odgođen do 24.3  Ma nek se jebu, takve sam volje sad da bih najradije skinuo pirata kad izađe, baš zainat jer nas hebu i to jako! System req. i ne izgledaju tako žestoki. Mnogi će se poveseliti, osim oni s dualcima.

Minimum specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
DVD Drive

Recommended specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
DVD Drive

*ebo ih PAS !

Finger Up :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 16:10 (razermario).
14 godina
Grand Theft Auto V PC

ma hebat ga. kupujem na ljeto onda kad ću i iigrati. ovo drkanje sa datumima je preko svake mjere.

sad stvarno nemaju nikakvu izliku ako bude problema sa izvođenjem,

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 1 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ma dam se kladiti da će odgoditi i u 3. mjesecu, nećemo mi to igrati do ljeta meni se čini.

Moj PC  
5 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Hahaha i Rockstar smatra da je entry level Intela (3470) jak jednak kao i high end AMD (8350) 

0 17 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Neće ni oni vidjet moje pare, pa čak i da je optimizacija do jaja...

Ovo je presmješno...toliko su imali vremena i ovako bahato to napraviti...

Najbolje da onda jednostavno igru fiksaju sami sebi do kraja 2015. pa možda onda shvate da im se više isplati radit kompletnu igru od nule.

Moj PC  
6 7 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Sram ih bilo! Nisu korektni.

Necu kupit igru dok ne bude kostala 30€ u ducanima, makar to bilo 2018.

Pot piss

3 4 hvala 0
15 godina
FanBoy kaže...

Hahaha i Rockstar smatra da je entry level Intela (3470) jak jednak kao i high end AMD (8350) 

Malo prouči prije nego bubneš, imaš google. Taj i5 je jači po jezgri i bolji u gamingu od tog AMD-a zato se nemoj čuditi.

17 godina
Po ovim njihovim zahtjevima, defitivino igram na high
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni se cini da nema razlike izmedu konzolaske i pc verzije ove igre. Steta sto to ne izlazi sad. Sretan sam s minimalnom konfom. 

0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Ožujak, taman poslije ispita i pred rođendan... Nije moglo bolje :P

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

i sad ti znaj kad da uzmes godišnji odmor na poslu

iskreno nisam vjerovao u odgodu,al eto... šajt happens.

btw specsi su mi ok, ispada da cu moc igru odlicno vrtit

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice