Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.456.091
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
drakula789 kaže...
athlon64 kaže...

Lik trolla a vi ga hranite XD. Ja bi samo želio da bude solidno optimizirana tj da gpu load ne pada stravicno kao u gta 4. Tamo jak hardver nije pomagao koliko je trebalo. Ja sam nabavija prije koji mjesec polovnu asus gtx780 koju sam skoro odlucija prodat jer ne stignem gejmat u zadnje vrijeme. Al onda sam se sitija gta5... stvarno jedva cekam igru. Ako odrade optimizaciju kako spada ovo bi im moga bit pun pogodak. Jedino mi je žao. Dolazi mi 4k asus 28. Mogu zaboravit na 4k gaming za 780kom. Ali se nadam barem 1440p i visokim postavkama :) 

Zicaj futuru za novu 980-ku :D

Salin se,naravno :))

Pa nije bas ta 780tka toliko slaba?

Edit:.

Nije niko reka da je slaba ali za gurat zahtjevnije igre u 4k maxed out je 2x980 setup minimum. Ili jedna 295x2. Jos 980ka kod 4k reze ima prednost više videomemorije. 

Al ajde bude li 1440p iša pristojno ja zadovoljan :D

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
drakula789 kaže...
athlon64 kaže...

Lik trolla a vi ga hranite XD. Ja bi samo želio da bude solidno optimizirana tj da gpu load ne pada stravicno kao u gta 4. Tamo jak hardver nije pomagao koliko je trebalo. Ja sam nabavija prije koji mjesec polovnu asus gtx780 koju sam skoro odlucija prodat jer ne stignem gejmat u zadnje vrijeme. Al onda sam se sitija gta5... stvarno jedva cekam igru. Ako odrade optimizaciju kako spada ovo bi im moga bit pun pogodak. Jedino mi je žao. Dolazi mi 4k asus 28. Mogu zaboravit na 4k gaming za 780kom. Ali se nadam barem 1440p i visokim postavkama :) 

Zicaj futuru za novu 980-ku :D

Salin se,naravno :))

Pa nije bas ta 780tka toliko slaba?

Edit:.

Nije niko reka da je slaba ali za gurat zahtjevnije igre u 4k maxed out je 2x980 setup minimum. Ili jedna 295x2. Jos 980ka kod 4k reze ima prednost više videomemorije. 

Al ajde bude li 1440p iša pristojno ja zadovoljan :D

4k gaming je skup  sport,samo za one koji imaju love :)

Stavis jops jednu 780-tku i rijesio si problem :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
16 godina
neaktivan
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
doky01akablava kaže...
Oldy kaže...
Apachy kaže...

mislim da je 840m za fhd malo preslaba. 

ravnaj se po gtx 860m čiji je desktop ekvivalent gtx 750 ti, a ova zadnja je neka entry level gaming grafika na stolnom računalu.

ovdje  možeš otpPrcrilike vidjeti razliku između 860m i 840m.

Ja nisam siguran sa gtx 860m maxwell i i7-4710HQ da li ću na FHD.... 

Procesor je vise nego adekvatan za fHD,ali sumnjam da ce grafa izdrzati medium na toj rezoluciji,preslaba je definitivno...

Jedino nabavis HD televizor i spojis na 1366x768 rezoluciju i onda gejmas ko covjek :)

Uf imam dve telke obe su FHD a ništa probat ću na FHD ako ne onda niže samo samo da bude igrivo.

Vidiš kakvi su ljudi ja napišem da nisam siguran da li ći moći na FHD jer sam svjestan da grafa je dobra ali opet nije najbolja i dobijem 3 TD bez veze. 

10 godina
protjeran
Oldy kaže...
doky01akablava kaže...
Oldy kaže...
Apachy kaže...

ravnaj se po gtx 860m čiji je desktop ekvivalent gtx 750 ti, a ova zadnja je neka entry level gaming grafika na stolnom računalu.

Procesor je vise nego adekvatan za fHD,ali sumnjam da ce grafa izdrzati medium na toj rezoluciji,preslaba je definitivno...

Jedino nabavis HD televizor i spojis na 1366x768 rezoluciju i onda gejmas ko covjek :)

Uf imam dve telke obe su FHD a ništa probat ću na FHD ako ne onda niže samo samo da bude igrivo.

Vidiškakvi su ljudi ja napišem da nisam siguran da li ći moći na FHD jer sam svjestan da grafa je dobra ali opet nije najbolja i dobijem 3 TD bez veze. 

To ti je ovdje standard. Kompleksaši, štaćeš.....

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Je tako vam je to dok vam TD/TU život znace. Vjerovatno vjerujete u onu 'što više TU-ova imate, pišo vam je veči i obratno.

SVEMOGUĆI
Moj PC  
3 1 hvala 1
15 godina
Burglar-Hobbit kaže...
Oldy kaže...
doky01akablava kaže...
Oldy kaže...
Apachy kaže...

Vidiškakvi su ljudi ja napišem da nisam siguran da li ći moći na FHD jer sam svjestan da grafa je dobra ali opet nije najbolja i dobijem 3 TD bez veze. 

To ti je ovdje standard. Kompleksaši, štaćeš.....

a pravi se javio. ti si kao doktorirao ovdje na forumu pa sve znas kakva je situacija, a clan si 1 dan 

Prodajem Logitech G700 i G110
15 godina
drakula789 kaže...

E ma da. Samo izvadim jos 2000kn, kupim jos jednu 780ku i stavim je u SLI. Oces mi je ti kupit haha? Ma nema veze. 1440p je okej zasad 

13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
drakula789 kaže...

E ma da. Samo izvadim jos 2000kn, kupim jos jednu 780ku i stavim je u SLI. Oces mi je ti kupit haha? Ma nema veze. 1440p je okej zasad 

Ha,nabavis sponzora za Assemblio i to je to :D

Pocnes snimat buildove s Assemblia npr

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
Grand Theft Auto V PC

T-16 days and counting......

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 23:36 (lmutak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo ga dva tjedna prije relesea,danas trebaju biti sistemski zahtjevi objavljeni i nadamo se nekakav gameplay trailer,screenshotovi i ostali info...

Samo se plasim odgode 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

Evo ga dva tjedna prije relesea,danas trebaju biti sistemski zahtjevi objavljeni i nadamo se nekakav gameplay trailer,screenshotovi i ostali info...

Samo se plasim odgode 

Sutra je zadnji dan a ne danas, ionako rockstar voli vijesti objavljivati utorkom, i koliko čitam 99% je sigurno da sutra objavljuju zahtjeve a 27. igru. Igra je potvrđena drugi puta za taj 27. tako da molim vas nemojte pisat žalopojke bez razloga.

14 godina

Nema odgode 100%

Be Water My Friend
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Šta se GTA V na konzolama nove generacije ne vrti u 60 fps?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ne, 30 fps

Potpis!
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nemojte se znojit, nece se odgodit, to je neko lupio glupost i glupost se rasirila u jednom danu. Rockstar je 2 puta vec potvrdio da su to gluposti i da dolazi 27.1.

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

GTA 5 je odgođen dok se ne dokaže suprotno.

Potpis!
Moj PC  
1 15 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Meni samo nisu jasni oni koji su radili preorder.

Koliko moraš biti lud da unaprijed platiš igru a znaš da je prijašnji nastavak bio jedan od najgorih portova za pc ikad.

Moj PC  
7 2 hvala 0
15 godina
drakula789 kaže...

Ha,nabavis sponzora za Assemblio i to je to :D

Pocnes snimat buildove s Assemblia npr

Hahahahha. Tako mi je simpaticno kako ljudi jednostavno gledaju na život xd. Ništa osobno stari... ali ne ide to tako :D 

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 13:59 (athlon64).
16 godina
Dodinho kaže...

racunali su da je 60 FPS previse PC-evski pa su se vratili na filmskih 30..

neznam da li iti jedna AAA igra vrti 60 na Next Gen-u... 

a ove sta i vrte onda uglavnom zrtvuju texture i poligone tako da izgleda sve plasticno...

----

jesam li ja jedini koji svaki put vidi na se tema osvjezi, nada da je netko objavio sluzbene zahtjeve???

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 14:35 (Abomb).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

znači sutra kreće plakanje preorderaša

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
amd freak kaže...

Koliko moraš biti lud da unaprijed platiš igru a znaš da je prijašnji nastavak bio jedan od najgorih portova za pc ikad.

Većina webshopova ti naplati pre-order tek kad ti pošalje igru.

Ali da, port GTA IV na PC je bio dosta loš. Rockstar je uvijek bio ispred svog vremena. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 14:47 (DeniZg).
16 godina
Checola kaže...

znači sutra kreće plakanje preorderaša

ma nevirujem da ce bit tako strasno...

jos nije izasla igra na konzoli koju nisi mogao odigrati relativno normalno na PC-u..

to sta neki vole 4K na 120 FPS-a to su ljudi kojima je PC hobi i vole da im rade perfektno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 14:54 (Abomb).
15 godina
DeniZg kaže...
amd freak kaže...

Većina webshopova ti naplati pre-order tek kad ti pošalje igru.

Ali da, port GTA IV na PC je bio dosta loš. Rockstar je uvijek bio ispred svog vremena. 

Istina. Gta 4 je bio grozan port. Ali mislim stvarno... zaposlili su max payne tim da zasebno developa PC verziju. Toliko dugo su je odgađali... pa iskreno mislim da bi ovo trebalo bi tdobro optimizirano.

Ali nikad neznaš -.- 

Btw PC verzija bi maxed out također trebala izgledat osjetno bolje od ps4 verzije right? 

16 godina
Abomb kaže...
Dodinho kaže...

racunali su da je 60 FPS previse PC-evski pa su se vratili na filmskih 30..

neznam da li iti jedna AAA igra vrti 60 na Next Gen-u... 

a ove sta i vrte onda uglavnom zrtvuju texture i poligone tako da izgleda sve plasticno...

----

jesam li ja jedini koji svaki put vidi na se tema osvjezi, nada da je netko objavio sluzbene zahtjeve???

Sto se tice poligona konkretno, na high i low grafickim postavkama imas identican broj poligona. Ima dosta naslova koji se vrte u 60 FPS ali isto tako ih ima dosta koji se vrte u 30 FPS.

Sto se tice konkretno GTA igara (ne znam za Max Payne franszizu), GTA igre su dizajnirane za 25 FPS-a i kada se igra vrti s vise FPS-a (npr. 50-100+) pojavljuju se nuspojave/problemi kao npr:

1. Kada imas vise FPS-a u GTA SA:

- Sporije plivas, sporije trcis i voda izgleda drukcije (kao da si promijenio graficke postavke, a zapravo nisi) odnosno ako npr. usporedis 30 FPS-a i 60 FPS-a, na 60 FPS-a duplo brze moras pritiskati tipku za plivanje.... samo pokusajte prijeci neke misije (u plivanju npr.) na npr. 100 i vise FPS-a, nemoguce, uvijek cete biti zadnji.

- Fizika auta je drukcija

- Isto/slicno je u GTA Vice City i GTA 3 (ne znam za GTA 1 i 2)

2. U GTA IV kada imas npr. 60 FPS-a:

- Moras duplo brze (ako usporedujes 30 FPS-a i 60) pritiskati tipku za ulazenje u helikopter (u misiji Out of Commision npr.)

- Bilo je i drugih nuspojava/problema s vise FPS-a ali trenutno ih se ne mogu sjetiti

Zakljucak, sve 3D GTA igre su portovi s kozola (vidjet cemo jos za GTA V) i sve GTA igre pocevsi od GTA 3 su dizajnirane za 25 FPS - frame limiter on (nisam siguran za GTA 1 i 2, GTA 1 vjerojatno nije jer je prvo dosao za PC)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
12 godina
athlon64 kaže...

Btw PC verzija bi maxed out također trebala izgledat osjetno bolje od ps4 verzije right? 

Da, trebala bi "maxed out" izgledati bolje kao i sve druge igre. 

Koliko bolje i koliko će jak PC trebati, to nitko ne zna. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 15:12 (DeniZg).
16 godina
lovac82 kaže...

2. U GTA IV kada imas npr. 60 FPS-a:

- Moras duplo brze (ako usporedujes 30 FPS-a i 60) pritiskati tipku za ulazenje u helikopter (u misiji Out of Commision npr.)

- Bilo je i drugih nuspojava/problema s vise FPS-a ali trenutno ih se ne mogu sjetiti

Upravo si me podsjetio kolke sam muke imao s tom misijom. Dva puta brisao i ponovo instaliravao igru, tražio po netu, sve dok nisam naišao na tu glupost da lockam FPS na 30, i vidi vraga upalilo je.

SVEMOGUĆI
16 godina
Grand Theft Auto V PC

ja nisam imao tih problema jer je igra toliko lose radila da nikad nije ni dosla do 30 fpsa.

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

ja nisam imao tih problema jer je igra toliko lose radila da nikad nije ni dosla do 30 fpsa.

Hahhaha i ja isto,vuklo se na cca 25 fps...

Procurili neki screenshotovo,ali se ispostavilo da su fake mada ovaj setting menu djelovao kao da je pc ingame

16 godina
lovac82 kaže...

slazem se ali ali nije isto citat cca 3K poly objekt i 10K. Kada to dodas u otvoreni svijet kao GTA onda ta razlika zna ozbiljno narusiti preformanse igre.

a sta se tice misija...misli da nas je dobar dio tupavo gledao u ekran i mislio se: "Kako?!" hahahaha

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice