Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.456.023
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
doky01akablava kaže...
mar123 kaže...

nema teoretske sanse.

Ako nije sarkazam,elaboriraj zasto nece moci ?
GT 840m pokrece solidno FC4 na High na rezi na kojoj je namijenjena ( 1366 x 768 ) a i7 je overkill za tu grafu i rezoluciju..

EDIT : vidim da se sad radi o full HD rezoluciji,e to je sad vec pitanje kako ce ta grafa izvuci igru na fHD rezoluciji :/

pa laptop je fhd, pa sam zakljucio da ce koristit fhd rezoluciju, na toj rezoluciji nema teoretske sanse da ce moc pokrenut gta v na medium. a moze on spustit rezoluciju na 800x600 pa ce valjda moc i na high, al mislim glupo je pricat tako, rezolucija po meni najvise doprinosi kvaliteti slike.

16 godina
mar123 kaže...
doky01akablava kaže...
mar123 kaže...

nema teoretske sanse.

Ako nije sarkazam,elaboriraj zasto nece moci ?
GT 840m pokrece solidno FC4 na High na rezi na kojoj je namijenjena ( 1366 x 768 ) a i7 je overkill za tu grafu i rezoluciju..

EDIT : vidim da se sad radi o full HD rezoluciji,e to je sad vec pitanje kako ce ta grafa izvuci igru na fHD rezoluciji :/

pa laptop je fhd, pa sam zakljucio da ce koristit fhd rezoluciju, na toj rezoluciji nema teoretske sanse da ce moc pokrenut gta v na medium. a moze on spustit rezoluciju na 800x600 pa ce valjda moc i na high, al mislim glupo je pricat tako, rezolucija po meni najvise doprinosi kvaliteti slike.

Da,slazem se,mislio sam da koristi HD rezoluciju ( 1366 x 768 ) a ne full HD,iako je tesko pricati o  nekakvom proricanju kako ces igrati na tome laptopu,probaj za probu Watch Dogs pogledati kako vrti na FHD,a vidim da se muci na medium postavkama na 1366 x 768.

Moj savjet ako nisi uzeo laptop,gledaj neki sa 1366x768 rezolucijom i i7 mobilnim/gt 840m ako planiras igrati GTA V.

Kazem opet,vucem paralelu sa Watch Dogsom,a GTA IV mozda puno bolje optimiziraniji nego WD a moze biti puno gore optimiziran.

Da ne idem vise u offtopic,evo ti video pa sam pogledaj.

14 godina
Grand Theft Auto V PC

mislim da je 840m za fhd malo preslaba. 

ravnaj se po gtx 860m čiji je desktop ekvivalent gtx 750 ti, a ova zadnja je neka entry level gaming grafika na stolnom računalu.

ovdje možeš otprilike vidjeti razliku između 860m i 840m.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Gta 5 pc

Be Water My Friend
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Apachy kaže...

ravnaj se po gtx 860m čiji je desktop ekvivalent gtx 750 ti, a ova zadnja je neka entry level gaming grafika na stolnom računalu.

ovdje  možeš otprilike vidjeti razliku između 860m i 840m.

Ja nisam siguran sa gtx 860m maxwell i i7-4710HQ da li ću na FHD.... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 5:42 (Oldy).
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Hoću li moći sa FX82 MS igrati? nije mi bitan FHD...

0 4 hvala 0
10 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Još 18 dana jelda? Hoću li moći ja sa svojom konfom gurati na max grafičkim postavkama?

Moj PC  
0 27 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Hocu li moci igrati sa svojom konfom ako baki ogulim 5 kg krumpira?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
23 1 hvala 1
16 godina
Oldy kaže...
Apachy kaže...

ovdje  možeš otpPrcrilike vidjeti razliku između 860m i 840m.

Ja nisam siguran sa gtx 860m maxwell i i7-4710HQ da li ću na FHD.... 

Procesor je vise nego adekvatan za fHD,ali sumnjam da ce grafa izdrzati medium na toj rezoluciji,preslaba je definitivno...

Jedino nabavis HD televizor i spojis na 1366x768 rezoluciju i onda gejmas ko covjek :)

17 godina
zelenbic kaže...

Hocu li moci igrati sa svojom konfom ako baki ogulim 5 kg krumpira?

Imat ćeš bottlneck radi male količine krompira... Lagani oveclock tih krompira na makar deset komada...

10 godina
protjeran
Burglar-Hobbit kaže...

Još 18 dana jelda? Hoću li moći ja sa svojom konfom gurati na max grafičkim postavkama?

Ne shvaćam, čemu TDi.........

16 godina
Burglar-Hobbit kaže...
Burglar-Hobbit kaže...

Zato sto sluzbenih zahtjeva nema od Rockstara,a sve sto ti mozemo reci je puko nagadanje.

Imas dosta dobar komp,ali ako bude optimizacija same as GTA IV,neces se proslaviti.

Vidis,ne znamo kako ce igru optimizirati,hoce li biti isto kao GTA IV ili bolje pa je sve puko nagadanje. ;)

17 godina
Burglar-Hobbit kaže...

Evo da ti nacrtam:

17 godina
Grand Theft Auto V PC

Ak na GTX 970 na FHD nece radit igra normalno, to ce bit iskljucivo problem igre, porta, optimizacije i slicno, to je zvjer od grafe. U tom slucaju strah me ko ce opce igru igrat normalno i kakva ce bit reakcija ljudi koji su ju kupili i koliko angry mailova ce dobit rockstar, da ne velim ocjene kakve ce bit.

Pricekajte jos 4 dana, bit ce objavljeno sve tada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Najbolje da neće radit na jednoj od najjačih grafičkih kartica! Šta dramatizirate!

A ako to nekim čudom i bude slučaj, (ponovi se nekako GTA IV) onda ne zaslužuju niti jedne lipe za PC verziju igre!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Ak na GTX 970 na FHD nece radit igra normalno, to ce bit iskljucivo problem igre, porta, optimizacije i slicno, to je zvjer od grafe. U tom slucaju strah me ko ce opce igru igrat normalno i kakva ce bit reakcija ljudi koji su ju kupili i koliko angry mailova ce dobit rockstar, da ne velim ocjene kakve ce bit.

Nisam u toku,za 4 dana ce objaviti sistemske zahtjeve ? Zar nije trebalo vec u prosincu biti ?

Btw.ne znam da li je bilo,jedan forumas na PCE forumu dobio email obavijesti od Kinguina jer je prednarucio key za GTA V.

Dear Customer,

We have unfortunately received information from the developers of GTA V that the box key, which was sold in our store, is not going to activate the game on Steam. This means that along with the key you would have to own a physical copy of the game to activate it.

We are very sorry for the situation and would like to adequately compensate you for the inconvenience caused. We can offer you 2 options to solve the issue with your Pre-Order:

* Refund in balance of your full payment with a 2 euro bonus, a mystery Steam key AND a 10% discount code you can use when making a new purchase in our store.

* 100% of your money back.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

nekužim ,znači neće se moći aktivirati na steamu?

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
protjeran
doktor1 kaže...
Burglar-Hobbit kaže...

Evo da ti nacrtam:

Kakav si ti psihopat jbt, kao da sam pitao jel stigla ebola u HR. S najboljom namjerom došao na forum i upitao najnormalnije pitanje vezano uz igru u temi od te igre i dobijem takav odgovor od lika koji je tu 6 godina. Nadam se da ostali nisu takvi bahati i arogantni poput tebe.

17 godina
Grand Theft Auto V PC

Reci mi, dali se makar imalo razumješ u računala?

Moj PC  
20 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Sto je interesantno da za zahtjeve uglavnom pitaju ovi sto imaju pile od vise hiljada kuna, i oni se ko fol brinu, isto kao da kupi novog Mercedesa i onda dodje da pita hoce li moci s njim razviti brzinu preko 100 km/h.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
20 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Smucek kaže...

Sto je interesantno da za zahtjeve uglavnom pitaju ovi sto imaju pile od vise hiljada kuna, i oni se ko fol brinu, isto kao da kupi novog Mercedesa i onda dodje da pita hoce li moci s njim razviti brzinu preko 100 km/h.

Buraz ima G3258 + HD5850 referentnu, nista clockano, pa se ni ja ne brinem da ce on moc  fluidno igrat na imalo lijepsim postavkama. (GTA IV na FHD ide na High)

A ovo je cisti kompleks kad das oko 10 000kn za PC i onda ispadne da ipak neces moc s AA x8 na 4K.

Takoder, siguran sam da cu na notebooku (i5 2400M, prastara 540M GDDR3 grafa) moc igrat sa fluidnim FPS-om i ne-grozno smanjenim detaljima

mojpismonosa
17 godina
Grand Theft Auto V PC
doky01akablava kaže...
Rhodin kaže...

Nisam u toku,za 4 dana ce objaviti sistemske zahtjeve ? Zar nije trebalo vec u prosincu biti ?

...

Koliko shvacam, ako ne bude daljnjih odgoda, requirementse su duzni dat 13.01.

doky01akablava kaže...
...

Btw.ne znam da li je bilo,jedan forumas na PCE forumu dobio email obavijesti od Kinguina jer je prednarucio key za GTA V.

Dear Customer,

We have unfortunately received information from the developers of GTA V that the box key, which was sold in our store, is not going to activate the game on Steam. This means that along with the key you would have to own a physical copy of the game to activate it.

We are very sorry for the situation and would like to adequately compensate you for the inconvenience caused. We can offer you 2 options to solve the issue with your Pre-Order:

* Refund in balance of your full payment with a 2 euro bonus, a mystery Steam key AND a 10% discount code you can use when making a new purchase in our store.

* 100% of your money back.

To je vjerojatno rijec o cinjenici da ce box kopija biti standalone i neces moc preko steama aktivirat igru vec kao standalone, a onda nemas odakle igru skinut.

Treba provjerit release podatke, ali mi smrdi na tako nesto. Oni koji su kupovali steam key / steam gift ce najvjerojatnije moc normalno aktivirat igru na steamu, skinut i instalirat, te igrat preko steama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 13:07 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mojpismonosa kaže...

Takoder, siguran sam da cu na notebooku (i5 2400M, prastara 540M GDDR3 grafa) moc igrat sa fluidnim FPS-om i ne-grozno smanjenim detaljima

Imam sličnu konfiguraciju samo novije generacije (i5 3210m i 630m), pa nista novijeg datuma ne mogu pokrenuti na low i sve isljučeno sta se moze isključiti, tako da sumnjam da cemo moći pokrenuti GTA...

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Za fluidno igranje gta 5 (30 fps minimum) barem u 720p trebati će puno jači stroj od PS4. PC port je rađen usput dok se igra prerađivala sa old gen na next gen konzole, tako da se i ne može nešto spektakularno očekivati što se mid range PC konfiguracija tiče. Izdavači ne očekuju neku zaradu sa PC tržišta pa im i nije previše bitna bila kvaliteta pc porta. Ali svejedno, oni sa high end konfiguracijama vjerojatno neće imati previše problema. Danas si ionako većina može priuštiti i7 proc , 16 gb ram-a i gtx 980, a onima koji su na slabijim komponentama vrijeme je za upgrade.

Potpis!
Moj PC  
0 49 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Za fluidno igranje gta 5 (30 fps minimum) barem u 720p trebati će puno jači stroj od PS4. PC port je rađen usput dok se igra prerađivala sa old gen na next gen konzole, tako da se i ne može nešto spektakularno očekivati što se mid range PC konfiguracija tiče. Izdavači ne očekuju neku zaradu sa PC tržišta pa im i nije previše bitna bila kvaliteta pc porta. Ali svejedno, oni sa high end konfiguracijama vjerojatno neće imati previše problema. Danas si ionako većina može priuštiti i7 proc , 16 gb ram-a i gtx 980, a onima koji su na slabijim komponentama vrijeme je za upgrade.

U potpunosti se slazem s tobom. Pa nismo mi neka drzava s propalom ekonomijom da si covjek ne moze svaki mjesec priustit novu grafulju od 3-4 soma kuna. Evo, ja prosli tjedan bacio u smece r9 290x jer mi je bila pre bucna...a uskoro kupujem novo napajanje jer mi ovo ne guta dovoljno struje!

Pot piss
14 godina
Ezio kaže...

Lol jesi ti pijan,sarkastičan ili oboje?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Prije bih rekao da je neuračunljiv!!

Moj PC  
12 1 hvala 0
15 godina
zelenbic kaže...
Ezio kaže...

Lol jesi ti pijan,sarkastičan ili oboje?

15 godina
neaktivan

Ezio, imaš li ti i7, 16GB RAM-a i GTX980?

16 godina
Grand Theft Auto V PC

imam i7, a ostalo je ono što je bilo prosjek laptopa prije 2 godine kad je kupljen, 8gb, gtx 660. ali ja se ne igram na pc-u. da se igram, svakako bih investirao u gtx 980. ono što je nižeg ranga nema smisla jer na pc konfiguracijama koje nisu high end igre izgledaju lošije ili u najboljem slučaju jednako igrama na ps4 ili xbone. fućkaš konfiguraciju na kojoj ne možeš vidjeti razliku u odnosu na konzolu.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 14:30 (Ezio).
Moj PC  
0 29 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice