Dakle igra mi se freeza ako je pokrenem u fullscreenu, prisiljen sam je igrati u windowed modu koji je ograničen na malu rezoluciju bez mogućnost proširenja. Imam sve instalirane community patcheve i fixeve, stavio sam kompatibilnost na Windows XP SP 3 i pokrenuo kao admin, ali dalje se freeza čim se otvori main menu. Je li to do 64-bitnoga sustava?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
..Je li to do 64-bitnoga sustava?
-ne, to je do igre. (njenih requirementsa, kompatibilnosti, drivera, patcheva, postavki.. pa i do win8 koji nije jednak win7 ili XPu..).
..Je li to do 64-bitnoga sustava?
-ne, to je do igre. (njenih requirementsa, kompatibilnosti, drivera, patcheva, postavki.. pa i do win8 koji nije jednak win7 ili XPu..).
Ništa onda, probat ću potražiti još neki fix, pa ako ne uspije drugi RPG naći.
Evo ti par prijedloga: Risen 1,2 i The Elder of scrolls: Morowind, Oblivion, Skyrim
Evo ti par prijedloga: Risen 1,2 i The Elder of scrolls: Morowind, Oblivion, Skyrim
Sve od TES prešao po zna koji put, za Risen znam, mogao bih probati to.
Updejt:
Nakon malo prčkanja stavio sam na windowed mode 1920x1080 rezoluciju, još samo ako se može probat ću borderless window namjestiti.
risen je praktički gothic 3.5 :P
odličan je risen... a gothic 3 je nezaboravni RPG sa prelijepim soundtrackom... šteta što ne šljaka na win8