sto mislite o ovoj tebi meni je stvarno super iako se nije baš proslavila drugiim nastavko
asus 8800GTX
lampa zarulja 60W
sto mislite o ovoj tebi meni je stvarno super iako se nije baš proslavila drugiim nastavko
Prvi dio je dobar dok je u drugom umjetna inteligencija loša. Verzije za PS 3 i Xbox 360 su totalno drukčije. U njima se igra u 3 licu dok na kompu u 1 licu.
slažem se s tobom no ne razumijem kako nis napravili i trečeg lica stvarno su tu zabrljali
Meni je draži prvi dio. Isto kao što je rekao i Captain, umjetna inteligencija u drugom dijelu je loša, ima i puno bugova. A i meni je u prvom dijelu i grafika bolja.
prvi dio sam prešao i oduševljen sam, drugi imam namjeru nabavit pa i neka je ai tako loš, valjda su patchevi malo popravili stvar
PROBAJ oduševit češ se ja ti kažem
Pozdrav...Imam jedan veliki problem...U Ghost Reconu 2 ne mogu preci misiju kada treba srusiti 2 helikoptera???
molim brz odg.posto ludim,igra mi se igrica,ali ne mogu dalje...
sakriš tim u tunelu kod tenkova, odeš do tornja, sakriješ se iza njega i kak t helići dolaze pucaš scaron na njih. pazi da budeš sakriven iza tornja da te ne mogu raketama