Zanima me sta je to ,u definiciji na sajtu i na wikipediji stoji da je to sustav za certificirane windows igre, da se spaja na Live itd,itd....Za recimo Batmana mi treba ali sam skeptican,nezelim nista instalirati na komp sto mi se spaja na nekakav servis,server...pogotovo sto nemam flat ako guta puno prometa,iako logika mi govori da to negutas nikakav promet vec samo povremeno radi nekakve provjere,ali ne zelim pretpostavljati nista,kako se kaze , pretpostavka je majka svih zaj.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me sta je to ,u definiciji na sajtu i na wikipediji stoji da je to sustav za certificirane windows igre, da se spaja na Live itd,itd....Za recimo Batmana mi treba ali sam skeptican,nezelim nista instalirati na komp sto mi se spaja na nekakav servis,server...pogotovo sto nemam flat ako guta puno prometa,iako logika mi govori da to negutas nikakav promet vec samo povremeno radi nekakve provjere,ali ne zelim pretpostavljati nista,kako se kaze , pretpostavka je majka svih zaj.....
mozes offline profil napravit
Kako napraviti offline profil?
Stisnes home create account offline account
Zašto se nemogu registrirati?
Odem registrirat se, upišem mail, i kaže da se koristi i da se slobodno prijavim. Kad se idem prijavit, kaže da password ne valja.
I lijepo odem, LOST PASSWORD, i onda mi kaže da ta mail adresa nije još registrirana, a maloprije mi je pri registraciji reklo da se koristi...WTF?
Naime, kupio sam RF:Guerilla, i želim normalno igrati, a nemogu na GFWL...preprejadno.
Pozdrav imam jedam problem, kupio sam originalni GTA IV za PC, i taman jučer koliko sam igrao multiplayer samo piše mi product key exceeded, plees put the other product key. Kad sam to vidio poludio sam, nemam pojima šta se točno desilo i neznam zašto. Moj gamer trag na Games For Windows Live je HerRapper, ako je itko voljan vratit me na multyplayer
tj onaj product key za multyplayer jako bih mu bio zahvalan jer GTA IV mi je sve na svijetu, nadam se da ima nekoga tko bi mi mogao pomići sa tim. GTA IV JE ZAKON !!!
Na imbox ili privatni odgovor mi pošaljite, unaprijed hvala i nadam se da će mi netko vratit na GTA IV multyplayer.
ma zasto su oupce izumili taj retardirani gfwl, kad pokrenem gta i u screenu di je start background bude error connection, znam da ce me izbaciti iz igre nakon 15 min; gta has encoured a problem and needs to close...
prosao 60% igre da bi me ibacilo i kad sam se vratio poruka; unable to load save game. do you want start new game ?
ma mrzim ga skupa s onim ko ga je izmislio...