Free keyevi (Arma 2; DarkMessiah; WoT ... )

poruka: 1.175
|
čitano: 227.003
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Jel prosla baba s kolacima ili je ostalo jos malo?

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ima jos

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Free keyevi (Arma 2; DarkMessiah; WoT ... )
Jel radi key za company of heroes?
14 godina
protjeran

Trebao bi mi Key za

Arma 2

Drak Messiah

Kane and Lynch

World of Tanks

Neznam zasto, ali kada odem preko tog proxyja nezeli mi se ulogirat u acc  ( vec sam registriran i sve )

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

za world of tanks nema key...to dok je bila beta...cek probati cu ti ja za armu 2 i ove ostale nabaviti pa ti poslati..oces?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
strbi kaže...

za world of tanks nema key...to dok je bila beta...cek probati cu ti ja za armu 2 i ove ostale nabaviti pa ti poslati..oces?

Moze nema frke, tu sam gore stavio popis tih 4 igara ako moze ( Onda WoT netreba ako je nema )

Hvala!

14 godina
neaktivan

preko proxya se prvo ulogas na forum a onda odes na stranicu jer kad pokusas se logovati na stanicu uvjek se refresira bez loginovanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

vidis ni meni vise nece preko bramke...probati cu sada preko nekog drugog proxia

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
strbi kaže...

vidis ni meni vise nece preko bramke...probati cu sada preko nekog drugog proxia

Samo pazi na to da ti je proxy poljski, inaće ti neće raditi.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
14 godina
neaktivan

ne radi vam zato jer ne radite kako treba..

sve radi normalno..sada sam provjerio..

5 0 hvala 0
16 godina
domagoj05 kaže...

ne radi vam zato jer ne radite kako treba..

sve radi normalno..sada sam provjerio..

kod mene isto...

R.I.P. EnlightenedPhoenix /// TROLLBUSTER
16 godina
takoder radi ....morate podesit opcije,ja sam sve bio iskljucio samo ostavio cookies ukljuceno
Iz dana u dan
14 godina
neaktivan

problem je sto oni ne citaju jer Da bi se loginovali na ovu stranicu prov odete na njihov forum i tamo se loginate i odete na stranicu, jer ako odete odma na stranicu i pokusate se loginovati necete uspjeti opet sve vrati i niste loginovani...

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
protjeran

Znao sam da sam nesto krivo radio, no hvala! Rijeseno  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo uzeo sam si i key i za ovaj dark messiah...eh sada znam da se to preko steama aktivira...znaci da skinem igu sa torrenta pa upisem key tamo u steam di se upisuje...ili kako??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
strbi kaže...

evo uzeo sam si i key i za ovaj dark messiah...eh sada znam da se to preko steama aktivira...znaci da skinem igu sa torrenta pa upisem key tamo u steam di se upisuje...ili kako??

Odes na Steam > logiras se > games > activate a product on steam..... dalje znas

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
strbi kaže...

Ne trebaš skidati igru s torrenta

Odi u steam, library, u donjem lijevom kutu bit će nešto tipa dodaj novu igru, tebi treba "Activate product". Tu upišeš taj key, i igra će ti se dodati na listu te samim tim ćeš moći dodavati prijatelje ;)

Steam: dzanan_ganic, Skype: dzanan.ganic, Xfire: dzanky05, MSN: ganic_dzanan@hotmail.com || R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Meni nikako ne uspijeva.

Po ne znam koji put pokušavam i ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala...nego oce igra biti na poljskom?? valjda nece...a ovi ostali kljucevi call of juarez ili kako vec oce mi biti na poljskom?? imam armu 2 key i bila je na poljskom dok nisam stavio patch

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

možete li mi reči koje sve igre ima tu da se ne registriram bezveze ako ima igara koje mi se ne sviđaju?

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

arma 2,brothers in arms road to hill 30,call of juarez,dark messiah,empire earth,kane&linch, GT legends,rainbow six vegas.....i jos par bezveze

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
strbi kaže...

Hvala...nego oce igra biti na poljskom?? valjda nece...a ovi ostali kljucevi call of juarez ili kako vec oce mi biti na poljskom?? imam armu 2 key i bila je na poljskom dok nisam stavio patch

Ja sam skinuo sa torrenta razorovu verziju Call of Juareza i upisao key tek kada sam kreirao online profil, igra bez problema radi, a i na engleskom je...

Steam: dzanan_ganic, Skype: dzanan.ganic, Xfire: dzanky05, MSN: ganic_dzanan@hotmail.com || R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Napravio sam sve kako ste rekli.Napravio sam Profil za Games for Windows Live,utipkao key i sada neznam dalje.Pitao sam jednog forumasa kako da igram mutliplayer.Odgovorio mi je da trebam preci prvu misiju i onda preko mobitela uc u multiplayer.Ja sam to napravio ali dobio sam popis igara(pljacka,trke itd.)No gledo sam na you tubu kako tamo igraci mogu radit sta hocu.Pa molim dobru dusu da mi malo objasni kako da igram online.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

danas, 28. rujna u 18 sati pocinje beta za " Might and Magic Heroes VI ".

Beta se moze nabaviti na ovom linku, ali tek poslije navedenog vremena sto je moguce vidjeti ovdje.

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 12:10 (marinn95).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Itko?

15 godina
Dolu kaže...

Itko?

uđi u multiplayer,pa custom match,i sa desne strane će ti se prikazati lista servera na koje se možeš priključiti,pisati će ti dali je Deatmatch,Team Deathmatch ili ostalo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Jel se vi mozete spojiti na rockstar games social club?Meni nesto pise da provjerim newtork connection,a spojen sam na internet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel zna itko kako dobit Bournout : Paradise Free?

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to se moglo jedno vrijeme sa EA stora, i to samo u Britaniji, ali moglo se i kod nas preko proxyja ili UK prijatelja.

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
14 godina

evo ja baš uzeo key za Call of Juarez: Bound in Blood (Wiezy Krwi) i neće mi ga aktivirati, odem na upgrade taj normal profile u internet profile s tim keyom i ne radi, piše upgrade failed... čak i nakon patcha 1.1.0.0.

SvoŠ

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice