Jel prosla baba s kolacima ili je ostalo jos malo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima jos
Trebao bi mi Key za
Arma 2
Drak Messiah
Kane and Lynch
World of Tanks
Neznam zasto, ali kada odem preko tog proxyja nezeli mi se ulogirat u acc ( vec sam registriran i sve )
za world of tanks nema key...to dok je bila beta...cek probati cu ti ja za armu 2 i ove ostale nabaviti pa ti poslati..oces?
za world of tanks nema key...to dok je bila beta...cek probati cu ti ja za armu 2 i ove ostale nabaviti pa ti poslati..oces?
Moze nema frke, tu sam gore stavio popis tih 4 igara ako moze ( Onda WoT netreba ako je nema )
Hvala!
preko proxya se prvo ulogas na forum a onda odes na stranicu jer kad pokusas se logovati na stanicu uvjek se refresira bez loginovanja
vidis ni meni vise nece preko bramke...probati cu sada preko nekog drugog proxia
vidis ni meni vise nece preko bramke...probati cu sada preko nekog drugog proxia
Samo pazi na to da ti je proxy poljski, inaće ti neće raditi.
ne radi vam zato jer ne radite kako treba..
sve radi normalno..sada sam provjerio..
ne radi vam zato jer ne radite kako treba..
sve radi normalno..sada sam provjerio..
kod mene isto...
problem je sto oni ne citaju jer Da bi se loginovali na ovu stranicu prov odete na njihov forum i tamo se loginate i odete na stranicu, jer ako odete odma na stranicu i pokusate se loginovati necete uspjeti opet sve vrati i niste loginovani...
Znao sam da sam nesto krivo radio, no hvala! Rijeseno :)
evo uzeo sam si i key i za ovaj dark messiah...eh sada znam da se to preko steama aktivira...znaci da skinem igu sa torrenta pa upisem key tamo u steam di se upisuje...ili kako??
evo uzeo sam si i key i za ovaj dark messiah...eh sada znam da se to preko steama aktivira...znaci da skinem igu sa torrenta pa upisem key tamo u steam di se upisuje...ili kako??
Odes na Steam > logiras se > games > activate a product on steam..... dalje znas
Ne trebaš skidati igru s torrenta
Odi u steam, library, u donjem lijevom kutu bit će nešto tipa dodaj novu igru, tebi treba "Activate product". Tu upišeš taj key, i igra će ti se dodati na listu te samim tim ćeš moći dodavati prijatelje ;)
Meni nikako ne uspijeva.
Po ne znam koji put pokušavam i ništa.
Hvala...nego oce igra biti na poljskom?? valjda nece...a ovi ostali kljucevi call of juarez ili kako vec oce mi biti na poljskom?? imam armu 2 key i bila je na poljskom dok nisam stavio patch
možete li mi reči koje sve igre ima tu da se ne registriram bezveze ako ima igara koje mi se ne sviđaju?
arma 2,brothers in arms road to hill 30,call of juarez,dark messiah,empire earth,kane&linch, GT legends,rainbow six vegas.....i jos par bezveze
Hvala...nego oce igra biti na poljskom?? valjda nece...a ovi ostali kljucevi call of juarez ili kako vec oce mi biti na poljskom?? imam armu 2 key i bila je na poljskom dok nisam stavio patch
Ja sam skinuo sa torrenta razorovu verziju Call of Juareza i upisao key tek kada sam kreirao online profil, igra bez problema radi, a i na engleskom je...
Napravio sam sve kako ste rekli.Napravio sam Profil za Games for Windows Live,utipkao key i sada neznam dalje.Pitao sam jednog forumasa kako da igram mutliplayer.Odgovorio mi je da trebam preci prvu misiju i onda preko mobitela uc u multiplayer.Ja sam to napravio ali dobio sam popis igara(pljacka,trke itd.)No gledo sam na you tubu kako tamo igraci mogu radit sta hocu.Pa molim dobru dusu da mi malo objasni kako da igram online.
Hvala.
danas, 28. rujna u 18 sati pocinje beta za " Might and Magic Heroes VI ".
Beta se moze nabaviti na ovom linku, ali tek poslije navedenog vremena sto je moguce vidjeti ovdje.
Itko?
Itko?
uđi u multiplayer,pa custom match,i sa desne strane će ti se prikazati lista servera na koje se možeš priključiti,pisati će ti dali je Deatmatch,Team Deathmatch ili ostalo.
Jel se vi mozete spojiti na rockstar games social club?Meni nesto pise da provjerim newtork connection,a spojen sam na internet.
Jel zna itko kako dobit Bournout : Paradise Free?
to se moglo jedno vrijeme sa EA stora, i to samo u Britaniji, ali moglo se i kod nas preko proxyja ili UK prijatelja.
evo ja baš uzeo key za Call of Juarez: Bound in Blood (Wiezy Krwi) i neće mi ga aktivirati, odem na upgrade taj normal profile u internet profile s tim keyom i ne radi, piše upgrade failed... čak i nakon patcha 1.1.0.0.