Ma ovo smeće ne radi..:/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako imate firefox napravite ovo na 1:03 pa do 1:15 , neznam dal i drugi browseri to imaju:
Imaju. Ali problem je naci pravi besplatan proxy kojem je brzina i prihvatljiva. Web proxy je puno laksi i za pronaci i za koristiti, iako ima svojih ogranicenja...
nije da ne radi nego ti neznaš.kako onda svima radi osim tebi?
nije da ne radi nego ti neznaš.kako onda svima radi osim tebi?
Pa radio sam sve po uputama i neće..:(
isto moraš imati crack ili ne?
Meni neradi ovaj polishproxy.eu....
jesi ti uopće pročitao prvi post u ovoj temi??
ajd pogledaj koji proxy treba koristit tamo...
jesi ti uopće pročitao prvi post u ovoj temi??
ajd pogledaj koji proxy treba koristit tamo...
ohh....hvala...:))
Cek, za ovaj GTA4 .. jel to aktivira samo GTA4 ili moraju biti otkljucane i 2 DLCA ... ?
Cekaj cd key radi za obicno GTA IV ili za EPISODES ?
Evo radi sve napokon..hvala svima..:D
Ok, jesam li dobro shvatio?
Za GTA4 trebam jedan cd-key i za episodes isto jedan(ili za svaku epizodu 1)?
Ok, jesam li dobro shvatio?
Za GTA4 trebam jedan cd-key i za episodes isto jedan(ili za svaku epizodu 1)?
Mene to isto zanima...
Cekaj cd key radi za obicno GTA IV ili za EPISODES ?
radi za obadvoje kak mi se cini....ja sam probao na episodes...samo morate imat instaliran social club...sve fino ide
cekaj ja vec imam sknuti gta 4 sto tream unutar igre to aktivirat de pojasni neda mi se gledat iza
Za koje sve igrice su ponuđeni serijali?
cekaj ja vec imam sknuti gta 4 sto tream unutar igre to aktivirat de pojasni neda mi se gledat iza
skineš GTA IV,pokreneš ga i kad uđeš prijaviš se na svoj GFWL acoount i onda ti traži key,samo upišeš key od Kane and lyncha i trebalo bi raditi.
skineš GTA IV,pokreneš ga i kad uđeš prijaviš se na svoj GFWL acoount i onda ti traži key,samo upišeš key od Kane and lyncha i trebalo bi raditi.
Ja vec imam neki GTA IV ali sam ga crac*** i stavio neki patch, kad udjem nigdje me ne trazi key.
Za koje sve igrice su ponuđeni serijali?
I?..:)
Ja vec imam neki GTA IV ali sam ga crac*** i stavio neki patch, kad udjem nigdje me ne trazi key.
imaš li uopće live acoount ili samo offline account na GFWL?
<333 u man!! HVALA!!
imaš li uopće live acoount ili samo offline account na GFWL?
Napravio sam ga sad sto sad??
Od kojih sve igrica mogu dobit serijal?
joj pa na stranici su ti
di je eflc? nevidim?
joj pa na stranici su ti
Link?