Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 302.860
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Football Manager 2013

E pitanje za vas "profesionalne" trenere {#}

Završio jednu sezonu s Liverpoolom i skoro svaku utakmicu imam oko 15-20 udaraca dok samo nekolicina idu u okvir gola (oko 5, naravno nekad i više). Nakon pola 2. sezone završio negdje na sredini tablice i odma otkaz dobio {#} i kad je novi trener došao igrao je s istom taktikom i 80% istim igračima i koliko sam vidio ima puno bolju statistiku u pokušajima i udarcima u okvir gola (od 15 udaraca, preko 10 u okvir gola). Može mi netko reć u čemu sam griješio, probao sam tamo u taktikama podešavat, ali čini se da i nisam nešto uspješan bio.

Ista stvar se događa i kad sam vodio neke klubove iz nižih liga.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Football Manager 2013

pa pitanje je prvo kako si ti igra, ne u vezi formacije nego po pitanju team settinga i uloga igraca

recimo ako igras IF a on ima mal long shot on ce stalno tuc po golu jer mu je to u opisu pozicije. 

puno razloga moze biti zasto imas malo udaraca u okvir gola.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina

Bio sam baš obračao najviše pažnje na team i player settings (svi igrači koji su loši u long shots stavljeno im je da rijetko pucaju i slično)

Dali je možda problem u postavkama treninga ?

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
17 godina

trening tu nema nikakav utjecaj. ako igras napadacki nogomet stavi da je focus na attacking movement

12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Meni se nakon druge sezone u Primeri i primljenih 6 golova drastično promjenila obrana. Bio sam malo namještao po defensive positioningu, namještanjima što da koji igrači rade kod attacking cornera i defensive kornera i iduće sezone sam primio samo  33 gola i imao treću obranu lige sa istim igračima koji su popili eto 60 golova sezonu ranije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

kakvu tekmu sam odigrao protiv Barce{#} doma sam ih dobio 2:0(Rooney{#}) i gostima sam izgubio 4:3,iako je Barca do 75. minute imala 4:0,igrača više i potpuno je kontrolirala tekmu i onda čudo :D inače, igrao sam bez pola momčadi(kartoni) i drugu godinu zaredom ih izbacujem.stvarno im ne "ležim"

:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hitmanovich kaže...

kakvu tekmu sam odigrao protiv Barce{#} doma sam ih dobio 2:0(Rooney{#}) i gostima sam izgubio 4:3,iako je Barca do 75. minute imala 4:0,igrača više i potpuno je kontrolirala tekmu i onda čudo :D inače, igrao sam bez pola momčadi(kartoni) i drugu godinu zaredom ih izbacujem.stvarno im ne "ležim"

:D

koja je to sezona?

13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

2017-18

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 1:12 (hitmanovich).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Meni je bila skoro 2016 godina sa Rotherhamom sa kojim sam izborio Championship i poslije 30 kola sam bio na trećoj poziciji i u po frke meni se desi BSOD i izgubim save. Odmah sam izgubio volju za igranjem, morat ću pronaći neki drugi tim da počnem igrati ponovno.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hitmanovich kaže...

2017-18

Zašto ti Weiss igra na ljevom krilu ako ima onu specijalnost da voli trčati s loptom po desnoj strani i pokušava ne koristiti slabiju nogu(desnačar je). Mislim da bi ti još bolje igrao desno.

Ako tražite nekog dobrog mladog napadača, probajte dovesti igrača po imenu Samuele Longo. S Interom igram, igrač je iz njihove škole. Prvu sezonu je bio na posudbi, a drugu sam ga ostavio u klubu i nisam zažalio jer je zabio 40 golova u sezoni, a odigrao je 41 utakmicu i treći je najbolji igrač lige po ocijenama i prvi strijelac. Prvo mu je vrijednost bila oko 10-12 milijuna eura, sad već vrijedi 21m.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 11:02 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
hitmanovich kaže...

2017-18

Zašto ti Weiss igra na ljevom krilu ako ima onu specijalnost da voli trčati s loptom po desnoj strani i pokušava ne koristiti slabiju nogu(desnačar je). Mislim da bi ti još bolje igrao desno.

inače igra na desnom,ponekad i na lijevom krilu,al ovdje sam bio očajan(reda radi sam uveo armera umjesto halilovića)...do 75. minute sam gubio 4:0,imao igrača manje i još se halilović ozljedio tak da nije bilo neke nade  u čudo,kad ono{#}

dolje na slici je prva postava,kad nema ozljeda

13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Rooney na klupi (mada je to vjerojatno razlog jer je već star kod tebe), ali Vrsaljko lijevo? Pa on igra desno.... dovedi nekog na tu lijevu stranu kome je to prirodna pozicija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 12:54 (Galiante).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Galiante kaže...

Rooney na klupi (mada je to vjerojatno razlog jer je već star kod tebe), ali Vrsaljko lijevo? Pa on igra desno.... dovedi nekog na tu lijevu stranu kome je to prirodna pozicija.

ne samo to nego vrsaljko ne zna igrat livom nogom... ajd da je na defend, nego na support...

15 godina
Football Manager 2013

ima ko prijedlog za dobrog golmana da hoce doc u dinamo,ja ovog kelavu nemogu trpit više,lik nema pojma

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crack kaže...

ima ko prijedlog za dobrog golmana da hoce doc u dinamo,ja ovog kelavu nemogu trpit više,lik nema pojma

napravi fino filter... stavi atribute koje trazis i odredi da budu najmanje 12... i onda trazis...

13 godina
neaktivan
Galiante kaže...

dobar je Vrsaljko na toj poziciji :) Inače na toj poziciji igra i  Armero pa rotiram.Rooney je dosta dobar,iako ima već 33 godine(ak se ne varam).mala prednost ipak Doumbiji.ugl kod mene svi igraju.nitko nije zakinut :D bitno je da su svi u formi

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 14:16 (hitmanovich).
17 godina

ti ni ne mozes drugacije u fm igrat nego da imas dvi momcadi... u mene je 22 igraca i svaki od njih odigra nekih 30+ utakmica u sezoni.

to je najvise zato jer igrac nakon 3-4 odigrane utakmice (zavisno o njegovoj stamini i natural fitnessu) doslovno crkne. i bez obzira sto sam stavio da se odmore dan nakon utakmice. a kad vidis u stvarnosti ljudi odigraju 50-60 utakmica u sezoni.

a jos najmanje da govorim o match fitness koji je takva glupost...

15 godina
hitmanovich kaže...
Galiante kaže...

dobar je Vrsaljko na toj poziciji :) Inače na toj poziciji igra i  Armero pa rotiram.Rooney je dosta dobar,iako ima već 33 godine(ak se ne varam).mala prednost ipak Doumbiji.ugl kod mene svi igraju.nitko nije zakinut :D bitno je da su svi u formi

taj tvoj golman iz gladbacha mi nece u dinamo doc :)

13 godina
neaktivan
crack kaže...
hitmanovich kaže...
Galiante kaže...

taj tvoj golman iz gladbacha mi nece u dinamo doc :)

hehe

probaj Delača dovesti.u Chelseu nikad neće dobiti šansu pa je stalno na posudbama xD

15 godina
crack kaže...

Evo pogledaj si ovde  imaš i druge pozicije osim golmana.

Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff will make you a god damned sexual Tyrannosaurus, just like me. - Blain Cooper
17 godina
GrgaBlast kaže...
crack kaže...

Evo pogledaj si ovde  imaš i druge pozicije osim golmana.

to ti nista ne znaci... to je cijena igraca, a ne cijena koju trazi klub. moze igrac vridit ka u u mene 8 mil al ja ga necu pustit za tako malo para...

15 godina
Football Manager 2013

ma nije problem cijena,imam 8 milja za transfere,pošto imam ok ekipu samo mi golman fali,jer je kelava baš ono jadan. problem je loša reputacija pa nitko ne želi doć.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

probaj delača, migliorea haha :D

Som la gent blaugrana
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 22:36 (rookica19).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
crack kaže...

ma nije problem cijena,imam 8 milja za transfere,pošto imam ok ekipu samo mi golman fali,jer je kelava baš ono jadan. problem je loša reputacija pa nitko ne želi doć.

Kada imaš tako para da se naći ili na istoku Europe, ili Južna Amerika ili Afrika. Problem predstavlja kada nema para....a za 8 milja možeš dovesti bar 2-3 vrhunska igrača.

13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Imam jedan problem kad ulazim u FM sve je uredu sve dok se nepojavi menu jer tad pozadina postaje bijela i nista se nevidi

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Nevjerojatno, kupim dodatna 2 GB rama, quad procesor umjesto duala, novu matičnu, i FM još više šteka,  LOL koja parodija, a isti save

Jel zna netko što treba nariktati da kad igrač ide jedan na jedan s golmanom s flanka, bilo lijevog ili desnog da umjesto da iz mrtvog kuta puca sebično prema golu doda suigraču na drugu stranu koji je apsolutno sam samcat čeka loptu da ju samo skrene u gol? Jer ovaj svaki put sebično puca na gol.

Nevjerojatno koja propusnost. Isti golman, potpuno ista obrana, koja je primila 33 gola u čitavoj prošloj sezoni sada je u prvih 18 kola primila 29 golova...........taktiku nisam niti malo mijenjao, što se događa ja nemam pojma....pa onda kupim novog igrača, AMR, on se u debiju ozlijedi na 2 mjeseca, pa onda napadač kojeg sam platio 20 milijuna eura u debiju za klub dobije ocjenu 5,50! Izgubim od novopečenog prvoligaša Getafea 4:0! Imali su 20 udaraca na gol, i to sve što sam nabrojao nakon super serije rezultata od 5 pobjeda, ovako katastrofalna utakmica, svi igrači su podbacili

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 2:13 (Yoseep).
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Neznam za čega postoji ovaj hebeni forum i ova hebena tema kad nitko neće da pomogne, tj niti da pokuša..............usput, jedna zanimljivost, igram zadnje kolo, treba mi bod u gostima kod Atletica Madrida za europu, znači dovoljan mi jedan bod, ja dobijem 2 gola od njihovog stopera koji tamo igra 4 godine kao prvotimac i to su mu bila prva dva gola za Atletico ikada u bilokojem natjecanju, nevjerojatno

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ja mislim da ti je ekipa sa foruma pokušala pomoći koliko je mogla, a to što si jednu sezonu igrao odlično pa sljedeću fail, može biti da su se ostale ekipe prilagodile tvom načinu igre ili si doveo nekog novog igrača koji ruši chemistry i sve ostalo što se tiče ekipe....ugl. da ne pričam gluposti jednom rječju može biti svašta...

a sada da kažem nešto o tome što ti je tamo neki igrač zabija tamo nekom golmanu gol a prije toga nije nikome i to tebi zvuči nevjerojatno....e pa mogu ti reći samo  da se sjetiš Thuram-a i Francuske 98 gdje tip u jednom polufinalu zabije 2 gola a prije toga i poslije toga je pitanje je li zabio sveukupno toliko a čovjek je igra u odličnim klubovima i imao odličnu karijeru....ima takvih slučajeva još ali se mi Hrvati eto sjećamo njega 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Yoseep kaže...

Neznam za čega postoji ovaj hebeni forum i ova hebena tema kad nitko neće da pomogne, tj niti da pokuša..............usput, jedna zanimljivost, igram zadnje kolo, treba mi bod u gostima kod Atletica Madrida za europu, znači dovoljan mi jedan bod, ja dobijem 2 gola od njihovog stopera koji tamo igra 4 godine kao prvotimac i to su mu bila prva dva gola za Atletico ikada u bilokojem natjecanju, nevjerojatno

tvoj se svaki post svodi na kukanje kako je igra vaka-naka i sta ti ja znam

prvo se postavlja pitanje tvojeg znanja, tj da li ti uopce igras kako bi se tribalo igrat. 

druga stvar je ocito tzv ''fm effect''. tipa kad napadas cilu utakmicu, ima 20 udaraca, 10 na gol, a tvoj protivnik 1-1 i dobije te 1-0. to je jedan primjer u moru gluposti. ili neke retardirane ozljede

moras shvatit da fm nije precizan do u detalje. na kraju krajeva ostavi se igre jer od svih tvojih postova koje sam citao 90% je bila kukavelj/rage.

nije svaka igra za svakoga...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 18:33 (Obi Wan).
16 godina
Yoseep kaže...

ja dobijem 2 gola od njihovog stopera koji tamo igra 4 godine kao prvotimac i to su mu bila prva dva gola za Atletico ikada u bilokojem natjecanju, nevjerojatno

Sounds like Lilian Thuram... :((

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice