Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 304.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Football Manager 2013

double post

ima li kakav facepack za fm13 a da nije u partovima nego kao jedan file?

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
behi kaže...

vjerovatno da je sprzen cd!!!

Onda niš od toga. Samo originali rade kak spada, cracka NEMA.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

double post

Ja sam prije jedno dvije godine tražio torrent za FM 10 od tih facepackova i tražio i tražio i tražio i na kraju sam bio prisiljen skidati link po link

17 godina
KonorKenvej kaže...
Obi Wan kaže...

double post

Ja sam prije jedno dvije godine tražio torrent za FM 10 od tih facepackova i tražio i tražio i tražio i na kraju sam bio prisiljen skidati link po link

ma i ja bi ali smijesno je skidati 500mb u 2ipo ure...

12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

pozdrav, imam problem sa fm 2013. kada instaliram igricu i krenem ju igrati na porukama od kluba ima ,meet you staf, i svaki puta kada to stisnem izbaci me iz igrice. jel netko zna zasto se to dogada. hvala

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
munjabbb001 kaže...

pozdrav, imam problem sa fm 2013. kada instaliram igricu i krenem ju igrati na porukama od kluba ima ,meet you staf, i svaki puta kada to stisnem izbaci me iz igrice. jel netko zna zasto se to dogada. hvala

kupi igru sine. eto sta je problem

17 godina

interesantno sta mi se desilo... igrac kojem ugovor traje do 2014 pristao je na ponudu drugog kluba da ga potpise jer nije zelio produljiti ugovor sa mnom...

15 godina
Obi Wan kaže...

interesantno sta mi se desilo... igrac kojem ugovor traje do 2014 pristao je na ponudu drugog kluba da ga potpise jer nije zelio produljiti ugovor sa mnom...

Ništa čudno, dogodilo mi se dosta puta.

Igrač može pregovarati s drugim klubovima zadnjih 6 mjeseci ugovora.

17 godina
bradonja_85 kaže...
Obi Wan kaže...

Ništa čudno, dogodilo mi se dosta puta.

Igrač može pregovarati s drugim klubovima zadnjih 6 mjeseci ugovora.

malo sam osta buduci da sam mu ja ponudio znatno bolji ugovor... al eto...

12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

sta je najgore neman ni di kupit orginal......svugdije nestasica...!

mpalic

0 0 hvala 0
17 godina
Pala kaže...

sta je najgore neman ni di kupit orginal......svugdije nestasica...!

imas steam

12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

a jel mi mozes poslat link za steam

mpalic

0 0 hvala 0
17 godina
Pala kaže...

ne

17 godina
M_dipl. kaže...

Evo ti link za Steam. Ne znam zašto ti i to nije mogao poslati kad je već toliko postova kolega Obi Wan napisao.

u danasnjem dobu tesko je zamisliti da netko ne zna koristiti google.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

kad kupim igricu preko stem jel trebam cekat da mi stigne na kucnu adresu ili bude odma na stimu...?

mpalic

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Pala kaže...

ne

Tako treba, nedaj mu, ipak je to visoko-klasificirana tajna za sve nas visoke dužnosnike korisnike Gugla :D

17 godina
KonorKenvej kaže...
Obi Wan kaže...
Pala kaže...

ne

Tako treba, nedaj mu, ipak je to visoko-klasificirana tajna za sve nas visoke dužnosnike korisnike Gugla :D

uz duzno stovanje kolega ako mu otkrijem tajnu morat cu ga ubiti. a steta mi metak potrosit, skupi su {#}

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
KonorKenvej kaže...
Obi Wan kaže...
Pala kaže...

ne

uz duzno stovanje kolega ako mu otkrijem tajnu morat cu ga ubiti. a steta mi metak potrosit, skupi su {#}

Jel kalibar onih za svinjokolju ili kalibar od AK47?   {#} ak je svinjski metak onda ti dam ja s popustom, kod nas su ovdje u Slavoniji jeftini :)

17 godina

dobro dosta offtopic

drago mi je sta je dosa fm dark sin, onaj defaul mi je uvijek bio straca. probao sam carbon i steklo ali ipak je ovaj bolji

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

dobro dosta offtopic

drago mi je sta je dosa fm dark sin, onaj defaul mi je uvijek bio straca. probao sam carbon i steklo ali ipak je ovaj bolji

Ma napokon taj dark skin...sa onim default, kao i sa onim bijelima u prijasnjim FM-ovima samo muke za oci, brzo se umore...ovako kad je pozadina tamnija, slova bijela sve je lakse...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
17 godina
TheDarkSide kaže...
Obi Wan kaže...

dobro dosta offtopic

Ma napokon taj dark skin...sa onim default, kao i sa onim bijelima u prijasnjim FM-ovima samo muke za oci, brzo se umore...ovako kad je pozadina tamnija, slova bijela sve je lakse...

sjecam se jedne godine kad sam namjerno isa igrat samo sa bilim skinom... nemos da si isus. bilo je: konacan dogovor - odustajem

15 godina
Football Manager 2013

Meni je nešto ovaj zadnji update poremetio skinove.

Kod defult skina ne vide se atributi igrača i gornji dio ekrana.

A kod dark se ne vidi ovaj gornji dio jer su boje kluba iste kao boja teksta :S

Netko sa sličnim problemom?

0 0 hvala 0
17 godina
bradonja_85 kaže...

Kod defult skina ne vide se atributi igrača i gornji dio ekrana. A kod dark se ne vidi ovaj gornji dio jer su boje kluba iste kao boja teksta :S

nemam nikakvih problema, sve radi ok

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
bradonja_85 kaže...

Kod defult skina ne vide se atributi igrača i gornji dio ekrana. A kod dark se ne vidi ovaj gornji dio jer su boje kluba iste kao boja teksta :S

nemam nikakvih problema, sve radi ok

Sve mi radi kao sat, probaj reload skin, odnosno force...

17 godina

isto mi ide na zivce sto ne mogu nac da skinem facepack i logo u komadu nego po 500mb 12 komada a sta je najzesce tih pisljivih 500 mb se skida 2 ipo ure.

eto koristim facepack od 2012 al nije to to...

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

isto mi ide na zivce sto ne mogu nac da skinem facepack i logo u komadu nego po 500mb 12 komada a sta je najzesce tih pisljivih 500 mb se skida 2 ipo ure.

Ma to je jedan te isti facepack koji se samo nadopunjava ili minimalno mijenja svake godine, uvijek vrijedi za sve FMe

17 godina
KonorKenvej kaže...
Obi Wan kaže...

Ma to je jedan te isti facepack koji se samo nadopunjava ili minimalno mijenja svake godine, uvijek vrijedi za sve FMe

u principu je ali ljudi se promine u godinu dana. recimo: posto igram sa barcom dva su portreta davida ville. zatim tu su igraci koji su se tek pojavili i kojih prije nije bilo, ponajvise wonderkids etc.

meni to dosta znaci. inace prije nisam vodio puno paznje o tome al eto sad sam uzivljen u to.

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
KonorKenvej kaže...
Obi Wan kaže...

u principu je ali ljudi se promine u godinu dana. recimo: posto igram sa barcom dva su portreta davida ville. zatim tu su igraci koji su se tek pojavili i kojih prije nije bilo, ponajvise wonderkids etc.

meni to dosta znaci. inace prije nisam vodio puno paznje o tome al eto sad sam uzivljen u to.

I ja isto, npr ja nemogu igrati bez grbova klubova

13 godina
neaktivan

Mene briga za slike igraca, ja samo zelim grbove, i zastave drzava, ostalo mi netreba...jer me zanima samo text, statistike, brojevi...a ne slike :)

Ionako uvijek dospijem u 2050 i neku a tad mi ne pomazu nikakvih pakovi jer su sve random generated playeri :)

17 godina

joj kad vidim kod regena injury prone ili important matches kao minus... get away from me satan! {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice