double post
ima li kakav facepack za fm13 a da nije u partovima nego kao jedan file?
double post
vjerovatno da je sprzen cd!!!
Onda niš od toga. Samo originali rade kak spada, cracka NEMA.
double post
Ja sam prije jedno dvije godine tražio torrent za FM 10 od tih facepackova i tražio i tražio i tražio i na kraju sam bio prisiljen skidati link po link
double post
Ja sam prije jedno dvije godine tražio torrent za FM 10 od tih facepackova i tražio i tražio i tražio i na kraju sam bio prisiljen skidati link po link
ma i ja bi ali smijesno je skidati 500mb u 2ipo ure...
pozdrav, imam problem sa fm 2013. kada instaliram igricu i krenem ju igrati na porukama od kluba ima ,meet you staf, i svaki puta kada to stisnem izbaci me iz igrice. jel netko zna zasto se to dogada. hvala
pozdrav, imam problem sa fm 2013. kada instaliram igricu i krenem ju igrati na porukama od kluba ima ,meet you staf, i svaki puta kada to stisnem izbaci me iz igrice. jel netko zna zasto se to dogada. hvala
kupi igru sine. eto sta je problem
interesantno sta mi se desilo... igrac kojem ugovor traje do 2014 pristao je na ponudu drugog kluba da ga potpise jer nije zelio produljiti ugovor sa mnom...
interesantno sta mi se desilo... igrac kojem ugovor traje do 2014 pristao je na ponudu drugog kluba da ga potpise jer nije zelio produljiti ugovor sa mnom...
Ništa čudno, dogodilo mi se dosta puta.
Igrač može pregovarati s drugim klubovima zadnjih 6 mjeseci ugovora.
Ništa čudno, dogodilo mi se dosta puta.
Igrač može pregovarati s drugim klubovima zadnjih 6 mjeseci ugovora.
malo sam osta buduci da sam mu ja ponudio znatno bolji ugovor... al eto...
sta je najgore neman ni di kupit orginal......svugdije nestasica...!
sta je najgore neman ni di kupit orginal......svugdije nestasica...!
imas steam
a jel mi mozes poslat link za steam
ne
Evo ti link za Steam. Ne znam zašto ti i to nije mogao poslati kad je već toliko postova kolega Obi Wan napisao.
u danasnjem dobu tesko je zamisliti da netko ne zna koristiti google.
kad kupim igricu preko stem jel trebam cekat da mi stigne na kucnu adresu ili bude odma na stimu...?
ne
Tako treba, nedaj mu, ipak je to visoko-klasificirana tajna za sve nas visoke dužnosnike korisnike Gugla :D
ne
Tako treba, nedaj mu, ipak je to visoko-klasificirana tajna za sve nas visoke dužnosnike korisnike Gugla :D
uz duzno stovanje kolega ako mu otkrijem tajnu morat cu ga ubiti. a steta mi metak potrosit, skupi su
ne
uz duzno stovanje kolega ako mu otkrijem tajnu morat cu ga ubiti. a steta mi metak potrosit, skupi su
Jel kalibar onih za svinjokolju ili kalibar od AK47? ak je svinjski metak onda ti dam ja s popustom, kod nas su ovdje u Slavoniji jeftini :)
dobro dosta offtopic
drago mi je sta je dosa fm dark sin, onaj defaul mi je uvijek bio straca. probao sam carbon i steklo ali ipak je ovaj bolji
dobro dosta offtopic
drago mi je sta je dosa fm dark sin, onaj defaul mi je uvijek bio straca. probao sam carbon i steklo ali ipak je ovaj bolji
Ma napokon taj dark skin...sa onim default, kao i sa onim bijelima u prijasnjim FM-ovima samo muke za oci, brzo se umore...ovako kad je pozadina tamnija, slova bijela sve je lakse...
dobro dosta offtopic
Ma napokon taj dark skin...sa onim default, kao i sa onim bijelima u prijasnjim FM-ovima samo muke za oci, brzo se umore...ovako kad je pozadina tamnija, slova bijela sve je lakse...
sjecam se jedne godine kad sam namjerno isa igrat samo sa bilim skinom... nemos da si isus. bilo je: konacan dogovor - odustajem
Meni je nešto ovaj zadnji update poremetio skinove.
Kod defult skina ne vide se atributi igrača i gornji dio ekrana. A kod dark se ne vidi ovaj gornji dio jer su boje kluba iste kao boja teksta :S
Netko sa sličnim problemom?
nemam nikakvih problema, sve radi ok
Meni je nešto ovaj zadnji update poremetio skinove.
Kod defult skina ne vide se atributi igrača i gornji dio ekrana. A kod dark se ne vidi ovaj gornji dio jer su boje kluba iste kao boja teksta :S
Netko sa sličnim problemom?
nemam nikakvih problema, sve radi ok
Sve mi radi kao sat, probaj reload skin, odnosno force...
isto mi ide na zivce sto ne mogu nac da skinem facepack i logo u komadu nego po 500mb 12 komada a sta je najzesce tih pisljivih 500 mb se skida 2 ipo ure.
eto koristim facepack od 2012 al nije to to...
isto mi ide na zivce sto ne mogu nac da skinem facepack i logo u komadu nego po 500mb 12 komada a sta je najzesce tih pisljivih 500 mb se skida 2 ipo ure.
Ma to je jedan te isti facepack koji se samo nadopunjava ili minimalno mijenja svake godine, uvijek vrijedi za sve FMe
Ma to je jedan te isti facepack koji se samo nadopunjava ili minimalno mijenja svake godine, uvijek vrijedi za sve FMe
u principu je ali ljudi se promine u godinu dana. recimo: posto igram sa barcom dva su portreta davida ville. zatim tu su igraci koji su se tek pojavili i kojih prije nije bilo, ponajvise wonderkids etc.
meni to dosta znaci. inace prije nisam vodio puno paznje o tome al eto sad sam uzivljen u to.
u principu je ali ljudi se promine u godinu dana. recimo: posto igram sa barcom dva su portreta davida ville. zatim tu su igraci koji su se tek pojavili i kojih prije nije bilo, ponajvise wonderkids etc.
meni to dosta znaci. inace prije nisam vodio puno paznje o tome al eto sad sam uzivljen u to.
I ja isto, npr ja nemogu igrati bez grbova klubova
Mene briga za slike igraca, ja samo zelim grbove, i zastave drzava, ostalo mi netreba...jer me zanima samo text, statistike, brojevi...a ne slike :)
Ionako uvijek dospijem u 2050 i neku a tad mi ne pomazu nikakvih pakovi jer su sve random generated playeri :)
joj kad vidim kod regena injury prone ili important matches kao minus... get away from me satan!